♥haftalık kilo verme yarışması♥

yaz kız yaz, merak ettim bende,
üst beden küçük müş gerçekten, sen diyet+bölgesel egzersiz yap,sadece egzersizle gitmez o armut tip
Evet bazı yerleri büyütemiyorsam diğerlerini küçültmem şart dimi çok çalışmam gereeeek çooook. tamam artık spor yapcam. bana anlatsana disianka'nın listeyi, herkes istediği bişey mi yapıyor sabah sonra gelip sporumu yaptımmı diyor herkes

patates salatası falansa oda çok masum değil unutmasalata diye kandırmayalım kendimizi
plates güzeldir ama platesten önce bi egzersiz yapabilirsen çok daha iyi olur,peşinede plates oooo süpper

nasıl egzersiz platesin içinde hepsi oluyo. kardiyo plates yapcam ama bel, basen, bacak, karın hepsi oluyo içinde. patatesi iyi dedin bak. dikkat ederim canım. begum75

çok çok haklısın, bazıyerler büyümüyosa diğerini küçültmen şart :))çalışırşın çalışırsın sen azimli hatunsun baksana ne güzel gidiyo kilolar
spor olarak herkes istediğini yapıyor, yaptım diye bildiriyosun sadece, istersen ayrıntıda yaz, şu kadar dakika şunu yaptım,sonra peşine şunuda yaptım gibi, bence böyle demek daha güzel hem kim ne yapıyır faydasını görüyormu etkisi nasıl görmüş oluruz birbirimizden ve belki bizde ona göre sporumuzu değiştiririz

tamam canım anladım @DisiAnka spor listesine beni eklemen mümkün mü acaba canım

bu arada teşekkürler bana azimli dediğin için

Günaydın bayanlar; ) bu haftaya daha güzel başlıyorum çünkü bu kez şu haftasonlarınin bacağını kırdım. Normalde cumaya kadar güzel kilo veriyordum ve hafta sonu hep verdiğim kadarını geri alıyor ve yeni haftaya neredeyse sil baştan basliyordum. Bu hafta ise sevdiğim bi kaç şeyi yedim yine ama aksama yemeklerimden ,ozellikle dün , feragat ettiğim için güzel oldu.

sbeden bu hafta kilom 67.5. Yani 11 nisan a göre -1100 gr im.
Geçen hafta sabitte kalmıştım Bubana çok iyi geldi. Darısı hepimize daha çok kilolara .

hmmm seninkini mi kullanıyım o zaman?

bizim asıl amacımız yağdan vermek bunuda ancak kardio ile yaparız, ebru şallınınki kardio plates değil bence bu videoyla 21 günde kim ne kadar kilo vercek bilmiyorum,
haa video çok güzel ama kilo verdirmede yetersiz ancak nehir gibiler yapar oda iyice sıkılaşmak için
önerdiğim sadece bir seçenek bunun gibi başka videolarda var, ebrunun videolarını biliyosun zaten bunuda dene farkı gör derim

ne demekte,ben gördüğümü söyledim canım maşallah öylesin, öylede devam et, sonuçları gördükçe mutluluğu paha biçilemez oluyo
Evet aynen canım. sende azimlisin bak ne zamandır uğraşıyorsun çoktan vazgeçmiş olabilirdin

[
Teşekkür ederim
kızına gecmış olsun canım.25 nisanada hayırlı haberler alırsın ınşallh..tam yaşiçin çok uygun.

haftasonu sapıtanlar beri gelsin sbeden canım 81,4
haha çogu kişi sapıttı :))

ama utanıyoruummm kendimdeennn
sanki yediğim mantılar karnımdaan beni cimcikliyorrr
ayy nasıl bi hale düştüüm yaa
tamm söylüyoruummmm 66,3 oldu muuu ne haldeyim düşün yani

kız ne var emın ol 1 kılosu ödem.bugun bol su iç azda ye.bak hop dıye gıdecek..

şimdi size soru iki haftada beş kilo verilirmi? veren varsa bi de bana söylesin belki bende de işe yarar.
ahh bilen işe yarayan varsa bende yararlanıym.ne ıyı olur :)

tebrıkler canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…