Evet bazı yerleri büyütemiyorsam diğerlerini küçültmem şart dimiyaz kız yaz, merak ettim bende,
üst beden küçük müş gerçekten, sen diyet+bölgesel egzersiz yap,sadece egzersizle gitmez o armut tip
patates salatası falansa oda çok masum değil unutmaöyle yapcan zaten canım spor olarak şimdilik sadece yürüyüş yapabiliyorum en azından sabahları daha dinç kalkıyorum ama pilatese başlamayı düşünüyorum işe yarıyodu geçen sene. bugün sabah bir tane kepekli tost yedim mesela. öğlen salata falan olursa mutlaka en çok onu alırım bi de mutlaka tatlı gelir burda öyle bir adet var. bunların haricinde diğerlerine de dokunmam.
Evet bazı yerleri büyütemiyorsam diğerlerini küçültmem şart dimiçok çalışmam gereeeek çooook. tamam artık spor yapcam. bana anlatsana disianka'nın listeyi, herkes istediği bişey mi yapıyor sabah sonra gelip sporumu yaptımmı diyor herkes
nasıl egzersiz platesin içinde hepsi oluyo. kardiyo plates yapcam ama bel, basen, bacak, karın hepsi oluyo içinde. patatesi iyi dedin bak. dikkat ederim canım.begum75
youtube da ebru şallının 21 günlük plates videosu var canım ben onu yapıyodum tekrar başlıycam tüm aletlerimi topladımkardio plates,platesten daha iyio zaman
yaptığın bir video var mı? paylaşırmısın?
o kardio plates mi oluyo peki ?youtube da ebru şallının 21 günlük plates videosu var canım ben onu yapıyodum tekrar başlıycam tüm aletlerimi topladım
bu da güzelmiş canım benim yaptığım da şu geneldeo kardio plates mi oluyo peki ?
sana bu tarz bişey tavsiye ederimbi dene istersen
tamam canım anladım @DisiAnka spor listesine beni eklemen mümkün mü acaba canımçok çok haklısın, bazıyerler büyümüyosa diğerini küçültmen şart :))çalışırşın çalışırsın sen azimli hatunsun baksana ne güzel gidiyo kilolar
spor olarak herkes istediğini yapıyor, yaptım diye bildiriyosun sadece, istersen ayrıntıda yaz, şu kadar dakika şunu yaptım,sonra peşine şunuda yaptım gibi, bence böyle demek daha güzel hem kim ne yapıyır faydasını görüyormu etkisi nasıl görmüş oluruz birbirimizden ve belki bizde ona göre sporumuzu değiştiririz
kilo verdirmez bu,kilo verdikten sonra sıkılaşırsın sadece, sıkılaştığın içinde yine kilo verirsin tabikide ama senin amacına şimdilik uygun değil, bunlarla vakit kaybetme derimbu da güzelmiş canım benim yaptığım da şu genelde
bu arada teşekkürler bana azimli dediğin içinçok çok haklısın, bazıyerler büyümüyosa diğerini küçültmen şart :))çalışırşın çalışırsın sen azimli hatunsun baksana ne güzel gidiyo kilolar
spor olarak herkes istediğini yapıyor, yaptım diye bildiriyosun sadece, istersen ayrıntıda yaz, şu kadar dakika şunu yaptım,sonra peşine şunuda yaptım gibi, bence böyle demek daha güzel hem kim ne yapıyır faydasını görüyormu etkisi nasıl görmüş oluruz birbirimizden ve belki bizde ona göre sporumuzu değiştiririz
ne demekte,ben gördüğümü söyledim canım maşallah öylesinbu arada teşekkürler bana azimli dediğin için
hmmm seninkini mi kullanıyım o zaman?kilo verdirmez bu,kilo verdikten sonra sıkılaşırsın sadece, sıkılaştığın içinde yine kilo verirsin tabikide ama senin amacına şimdilik uygun değil, bunlarla vakit kaybetme derim
bu ancaknehirnil111 e uyar
hmmm seninkini mi kullanıyım o zaman?
brnben dünde 61,8 dim bugünde, ve bu sabah bende regl oldum, şişlik yok ne hikmetse ama ayaklarım buz gibi kanım çekildi resmen,bide mide bulantım var
64,7 benim banane sende söylicen ben biide reglimsöylemiceeemmm
sen söyleee
Evet aynen canım. sende azimlisin bak ne zamandır uğraşıyorsun çoktan vazgeçmiş olabilirdinne demekte,ben gördüğümü söyledim canım maşallah öylesin, öylede devam et, sonuçları gördükçe mutluluğu paha biçilemez oluyo
sağol canım,evet azimliyim kolay vazgeçmem, çünkü kendimi biliyorumEvet aynen canım. sende azimlisin bak ne zamandır uğraşıyorsun çoktan vazgeçmiş olabilirdin
söyledi söyledi,göremedin demek, ben yazmıyım şimdi accık gerilere bak görersinbrn
64,7 benim banane sende söylicen ben biide reglim
kızına gecmış olsun canım.25 nisanada hayırlı haberler alırsın ınşallh..tam yaşiçin çok uygun.Teşekkür ederim
haha çogu kişi sapıttı :))haftasonu sapıtanlar beri gelsinsbeden canım 81,4
ama utanıyoruummm kendimdeennn
sanki yediğim mantılar karnımdaan beni cimcikliyorrr
ayy nasıl bi hale düştüüm yaa
tamm söylüyoruummmm 66,3 oldu muuune haldeyim düşün yani
ahh bilen işe yarayan varsa bende yararlanıym.ne ıyı olur :)şimdi size soru iki haftada beş kilo verilirmi? veren varsa bi de bana söylesin belki bende de işe yarar.
tebrıkler canım..Günaydın bayanlar; ) bu haftaya daha güzel başlıyorum çünkü bu kez şu haftasonlarınin bacağını kırdım. Normalde cumaya kadar güzel kilo veriyordum ve hafta sonu hep verdiğim kadarını geri alıyor ve yeni haftaya neredeyse sil baştan basliyordum. Bu hafta ise sevdiğim bi kaç şeyi yedim yine ama aksama yemeklerimden ,ozellikle dün , feragat ettiğim için güzel oldu.
sbeden bu hafta kilom 67.5. Yani 11 nisan a göre -1100 gr im.
Geçen hafta sabitte kalmıştım Bubana çok iyi geldi. Darısı hepimize daha çok kilolara .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?