♥haftalık kilo verme yarışması♥

tamam apla hepsini deniycem zaten.

Sabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + yarım haşlanmış tavuk gögsü + yarım ufak haşlanmış patates + 50 gr yoğurt - 285 kalori

Akşama da mercimek çorbam ve pişmiş tavuk gögsü yiyeceğim bugün içim dışım tavuk olacak gibi neyse ki protein bir kaç günden sonra bugün iyi gelecek gerekli tartı + gösteriyor

edemem şekerim, zaten morelleri yerlerde üzmeyelim
kıyamaam ben sana yaa
nasıl da düşünüyor beni
bak itiraf edim bugün aklımda öğlen tatlı yemek vardı hem de bir tabak
ama bu sabah sen bana öyle bir gaz verdin ki yemedim valla
bugünde kurtardın kız sen beni
bi sürü bi sürüüüü bi sürüü sevgileer sana

İyiyiz canım geçmiş olsun inşallah bütün derslerden geçmişsindir
Benim kızım biraz hasta bahar nezlesi grip öksürük karışmış durumda
Ah bu hava değişimleri geçmiş olsun canim. Bende hasta olmamak icin sabah bolca salata yedim bol limonlu. Boğazım hassaslasti çünkü . Sinavlar idare eder işte. Cok çalıştım ama hep birbirine girdi bilgiler kararsiz emin olmadan hallettim bi sekilde gecerim ikinci sinavlar var daha haziranda

düşünürüm tabikide, kilo vermek kolay mı? okadar uğraştın ne güzel verdin,emeklerine yazık olur kızz
tatlı yemekte ne demek bir hafta ara verdim derken yine salacam mı demek istemiştin yok artık senden daha istikrarlı bir duruş beklerdim
bendende sana sevgiler canım, lütfen geçen haftaki düzeni bozmadan devam edelim

sbeden artık sınavların bitip aramıza döndün inşallah, ilk sayfada 70 ve 60 grubunun tarihleri hep birbirine geçmiş onada bi el atıversen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…