- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
anam görmedim ben işyerinde çok yoğunum pek giremiyom söyleyiver ifşa et yeşilelmammısöyledi söyledi,göremedin demek, ben yazmıyım şimdi accık gerilere bak görersin
anam görmedim ben işyerinde çok yoğunum pek giremiyom söyleyiver ifşa et yeşilelmammı
tamam apla hepsini deniycem zaten.bizim asıl amacımız yağdan vermek bunuda ancak kardio ile yaparız, ebru şallınınki kardio plates değil bence bu videoyla 21 günde kim ne kadar kilo vercek bilmiyorum,
haa video çok güzel ama kilo verdirmede yetersiz ancak nehir gibiler yapar oda iyice sıkılaşmak için
önerdiğim sadece bir seçenek bunun gibi başka videolarda var, ebrunun videolarını biliyosun zaten bunuda dene farkı gör derim
dene denetamam apla hepsini deniycem zaten.
Eklerim canım ttabiki detamam canım anladımGonulSenligim spor listesine beni eklemen mümkün mü acaba canım
Sağol canııım haftaya belli olureee hayırlısı olsun diyelim denizcim, hayırlı haberlerini bekliyorum o zaman
2. olacak inşallah kızım 3 yaşını bitirdi 26 şubattaaaaaaaaaaaaa kaçıncı olcak?
4 aydır bekliyorum ama biraz da korkuyordum açıkçası bu defa rahatım nedenseay noldu buralarda ben yokkendeniz hamiş misin kıs yoksa?
tebrik ediyorum seni arkadaşımbrn
64,7 benim banane sende söylicen ben biide reglim
bu hafta böyle oldu ama önümüzdeki hafta gururla söyliceemmsöyledi söyledi,göremedin demek, ben yazmıyım şimdi accık gerilere bak görersin
kıyamaam ben sana yaaedemem şekerim, zaten morelleri yerlerde üzmeyelim
Ah bu hava değişimleri geçmiş olsun canim. Bende hasta olmamak icin sabah bolca salata yedim bol limonlu. Boğazım hassaslasti çünkü . Sinavlar idare eder işte. Cok çalıştım ama hep birbirine girdi bilgiler kararsiz emin olmadan hallettim bi sekilde gecerim ikinci sinavlar var daha hazirandaİyiyiz canım geçmiş olsun inşallah bütün derslerden geçmişsindir
Benim kızım biraz hasta bahar nezlesi grip öksürük karışmış durumda
kıyamaam ben sana yaa
nasıl da düşünüyor beni
bak itiraf edim bugün aklımda öğlen tatlı yemek vardı hem de bir tabak
ama bu sabah sen bana öyle bir gaz verdin ki yemedim valla
bugünde kurtardın kız sen beni
bi sürü bi sürüüüü bi sürüü sevgileer sana
Geldim tatlımNeredesin canım özlettin kendini gel artık
Sağol canım sizlerde iyi ki varsınızGeldim tatlım
Iyi ki hala aramizdasin.
Evet var biraz sarkma bende baslicam mekige kiskandir valla ohhohhbunlar gercekler tatlim. Hafiften gobekte filan sarkmalar basladi mi benim zayifladikca öyle oldu mekik çekiyorum azar azar. Benimkinin de kiskanma huyu yok zayiflarsamda olmaz heralde olursa da bol bol kiskandirirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?