Ne mutlu sana canim gözün aydin :) güzel bi gelisme gercekten. Sen artik 50 lerin kadinisinsbeden
geçen hafta 60.3
bu hafta 59.7
-600
Şükürler olsun psikolojik sınırımı geçtim 59 lara indim oğlana 56 ile hamile kalmıştım o bile çok geliyordu bana çünkü evlenene kadar hep 48 dim, hamile kaldığımdan beri de hiç 50 li kiloları görmemiştim oğlan 7 yaşını geçti şimdi görüyorum :)
evet kuzum maleseff moralim bozuk oldğu için kendimi salmıştıım bu haftada canım ne istersee yicektiimmdüşünürüm tabikide, kilo vermek kolay mı? okadar uğraştın ne güzel verdin,emeklerine yazık olur kızz
tatlı yemekte ne demekbir hafta ara verdim derken yine salacam mı demek istemiştin yok artık senden daha istikrarlı bir duruş beklerdim
bendende sana sevgiler canım, lütfen geçen haftaki düzeni bozmadan devam edelim
çok iyi neden üzülüyosun ki
Tamam tatlım haftaya bekliyoruz kilonuGünaydıın kızlaarr
sbeden canım ben bugün bildirim yapmicam ve bu hafta için izin istiyorum
bu hafta sonu çok kötü iki gün geçirdim ve bu haftada öyle olacaak
yine buralarda olcam sizi takip edicem fazla aktif olamam ama
İnşallah haftaya eski kilomla geri dönebiliriim
Etiketledim simdi canim
canın ne isterse yiycektin haevet kuzum maleseff moralim bozuk oldğu için kendimi salmıştıım bu haftada canım ne istersee yicektiimm
ama bırakmadım kendimi sayende öğlen sadece bir tabak taze fasülye yedim akşamda fazla birşey yemicem
toparlicam kendimi
umarım görür canım, böyle etiketlemeyi unutursan gözden kaçarsın,bidaha olmasınEtiketledim simdi canim
Umarim sbeden görür
Teşekkür ederim canim. Idare ederdi. Bitti rahatladimevet sporu ıyı yapınca bende sevınıyorum.
sagol canım.misafıre koşturacagım dıye zaten epey spor yaptım sayılır
kızz oda spor :9 ıyı etmışsın tabı.
eline saglık canım.
hadı gozun aydın bitti sınavların biraz dınlen.kafan rahatlasın.nasıl gectı snavlar
azda olsa gıdıyo işte ne guzel.tebrıkler
hafta sonu kaçamagımı.fark çok yok dert etme
tebrık ederım canım çok guzel.sınırı gecmışsın herhal :)
canım olsun o boyada kılon çok guzel.zayıfısn işte :))
neden bu kadar yuklendın kız.çok yorucu gecmış ya
tebrık ederım canım.kırmışsın kılo çizgini.tebrık ederım :))
yeşilelma ne oldu neden gıdıyosun..madem buralardasın neden yazmıyosun.olmaz gel.tam ögun yazamasanda buraya gel yaz.bi sıkıntın varsada kabuguna çekılmek yerıne paylaşmak yadadışarda daha aktıf olmak daha moralini düzeltır..çekilerek degıl..hadi bakim gel buraya..
hepımızın pek ıyı gecmedı hafta sonu ama olsun toparlar verırız yıne.ki sen çok azımlı bı kızsın.kesın tartılmışsındır sen :))
Yarin büyük gün kızlar. Hepinizi özledim. Iki gecedir hic uyumadim. Stres vs kilo da aldım. Bu sabah 79.800 çıktım
GonulSenligim canim yarın spora başlıyorum mekik egzersiz oyun havaları tepinmeleri ve her gün mecburi yürüyüş . Ayni zamanda bahar temizliği biran önce Zayıflamak icin elimden geleni yapcam.
@ begum75 @su321 @deniz3344 @naz5403 @minerva1988 ............. nasilsiniz kizlar durtme niyetiyle etiketledim
amaaa denizzzGünaydın Kızlar;
10.04.2016:55.00
11.04.2016: 55.60
12.04.2016: 55.30
13.04.2016: 55.20
14.04.2016: 55.70
18.04.2016: 55.80 Sizleri hiç şaşırtmıyorum dimi
Şaka maka cumartesi sabah 54.90 ı gördüm kızım hasta hafta sonu onun için çok şey hazırladım ve kendim yedim
156 cm canım o yüzden çöp gibi durmuyorum
51 çıktım bu sabah sürekli ayaktaydım hafta sonu arada bana direnç versin diye revanidir börektir yedim vallahi kendime zaman ayıramadım ki düzgün yiyeyim neyse 1-2 haftaya toparlarız inşallah şu gelip görme işlerini misafir eksik olmuyor eşim sebebiyle
Öyle yapacağım artık canım eşimi 1 saat hadi pc ye git desem sanırım sevinir ama bileği ağrıyor kıyamıyorumPc den yaparım da çalışma odamız ufak topun üzerine çok kısıtlı olur hareketlerim bu sefer ayağımı uzatacağım elektrik süpürgesine çarpacağım falan
Kalorilerin harika canım dışarıdaymışsın hareket halinde o da spor yani
Günaydın hayırlı haftalar herkese yorgun bir Nehir var buradaCumartesi 2 de öğle yemeğini yiyip işe başlayan akşam 10 da bayılan pazar günü 10 da kalkıp akşam 5 buçuğa kadar yine ayakta olan bir Nil Cumartesi full temizlik yaptım halıları sildim evi temizledim yemeklerimi hallettim sonra bayılmışım Pazar günü kalktım misafirlere yiyecekler hazırladım geldiler gittiler sonra yine bayılmışım bütün hafta sonu böyle geçti sanırım oturduğum rakamlar uyuduğum saatlerdir sadece
ay ağrır tabi ağrımaz mıboş ver sen gene hoş tut sevdiceğine kovalama bi yerlere zaten hareketlisin bu araa maşallah. korursun kiloyu.
kız benim başım döndü senin şu tempondan
Geldim canim bende seni özledimcanım özledik senisınavların nasıl geçti?
artık dön aramıza yaaa sensiz olmuyo burası
bu arada bugünkü kilom 61,8, geçen hafta 62,1 di
sbeden
kııssss 54 leri bırakıp level atlamışın. ama bu olmaz. sabit kalacaksan 54 lerde kal yaaa. itici geliyor bana 55. beğenmedimgünaydın kızlar
sbeden 55,4 kilom
ibre bu hafta yukarıyı gösterdi, haftasonu ekstralı ekstralı geçtiği için
GonulSenligim cancanım cuma ctesi pazar a 1 er saat yürüyüş yapıldı
bugünden itibaren sıkı spora başlıyorum
engelim çengelim kalmadı çok şükür :)
canım herkes kendine uygun olan sporu yapıyor. illa şunu bunu yap demiyoruz. herkesin vücudu aynı tempoyu kaldırmaz çünkü. ben seni ekliyorum canım spor bildirimi yaparken beni de etiketle tamam mıGonulSenligim bu tablodaki sporu sorcam sana canım. herkes aynı sporu mu yapıyor. ben okumamışım demekki her zaman giremiyorum, ne kadar hangi sporu yapınca artı koyuyorsun, bana uyarsa belki bende katılırım kabul ederseniz tabi
Olmadim canım bende 79 un yukarısina çıktım. Iki haftada sinav stresi uykusuzluk düzensiz beslenme ve sonuç. Kilo oturmadan bugun harekete gectim.haftasonu sapıtanlar mı az demişsinben üç haftadır kayıbım ne oldu bilmiyorum bana. ama bugün sahalara geri döndüm tutumayın beni sbeden sakın şok olma canım 70.8
cano yaaakııssss 54 leri bırakıp level atlamışın. ama bu olmaz. sabit kalacaksan 54 lerde kal yaaa. itici geliyor bana 55. beğenmedimaferin spora da düzenli başla yiter artık
deniz çok şüphelendiriyon beni25 Nisan a ben de bir sonuç bekliyorum
Gecen konustum itiraflarda bulundu. Beni acikken cok kiskaniyormus. Başka erkeklerle konusurken filan. . Ama kisitlama huyu yok bundan kendisi de hoslanmadigi icin kisitlamiyor. Ve sanirim kiskanmaktan da keyif aliyorEvet var biraz sarkma bende baslicam mekige kiskandir valla ohhohh
o bilir kişi varsa bana da söylesin bi zahmetşimdi size soru iki haftada beş kilo verilirmi? veren varsa bi de bana söylesin belki bende de işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?