♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ne mutlu sana canim gözün aydin :) güzel bi gelisme gercekten. Sen artik 50 lerin kadinisin

evet kuzum maleseff moralim bozuk oldğu için kendimi salmıştıım bu haftada canım ne istersee yicektiimm
ama bırakmadım kendimi sayende öğlen sadece bir tabak taze fasülye yedim akşamda fazla birşey yemicem
toparlicam kendimi

Tamam tatlım haftaya bekliyoruz kilonu

canın ne isterse yiycektin ha, kusura bakmada allam yareppim daha neler duycam ben,kız seni döverimsaçını çekerim,tartı azıcık fazla gösterdi diye bunu yaparsan bunca emek boşa gider, haftaya da 68 leri görürdün sonrada bırakırdın yani,lütfen o düşünceleri kafandan atıyosun,ayrıca moral bozcak bişey yok sen 71 lerden geldin buraya kolaymı öyle
öğlen çok güzel yemişsin, akşamada aynı istikrarı bekliyorum senden

Teşekkür ederim canim. Idare ederdi. Bitti rahatladim

kız çok özledim seni yaaaa dün gece kabus gördüm resmen sbeden topiği başkasına devretmiş bizi bırakmış olarak gördüm yokluğun çarptı kız sınavların bitsin de gel oyhh. tamam spora başla tabi atak zamanıdır artık haydiiinnn

amaaa denizzz bak sen buralardan accuk uzaklaştın haa motiven düştü.

ay ağrır tabi ağrımaz mı boş ver sen gene hoş tut sevdiceğine kovalama bi yerlere zaten hareketlisin bu araa maşallah. korursun kiloyu.

kız benim başım döndü senin şu tempondan

ay ağrır tabi ağrımaz mı boş ver sen gene hoş tut sevdiceğine kovalama bi yerlere zaten hareketlisin bu araa maşallah. korursun kiloyu.

kız benim başım döndü senin şu tempondan

Hareket ettiğim için çok abartı almadım ama + lardayım yine de

Bir de bana sor vücudum iyi kaldırıyor he gerçi iş bittiği an kendimi yere atıyorum

kııssss 54 leri bırakıp level atlamışın. ama bu olmaz. sabit kalacaksan 54 lerde kal yaaa. itici geliyor bana 55. beğenmedim aferin spora da düzenli başla yiter artık

canım herkes kendine uygun olan sporu yapıyor. illa şunu bunu yap demiyoruz. herkesin vücudu aynı tempoyu kaldırmaz çünkü. ben seni ekliyorum canım spor bildirimi yaparken beni de etiketle tamam mı

haftasonu sapıtanlar mı az demişsin ben üç haftadır kayıbım ne oldu bilmiyorum bana. ama bugün sahalara geri döndüm tutumayın beni sbeden sakın şok olma canım 70.8
Olmadim canım bende 79 un yukarısina çıktım. Iki haftada sinav stresi uykusuzluk düzensiz beslenme ve sonuç. Kilo oturmadan bugun harekete gectim.

kııssss 54 leri bırakıp level atlamışın. ama bu olmaz. sabit kalacaksan 54 lerde kal yaaa. itici geliyor bana 55. beğenmedim aferin spora da düzenli başla yiter artık
cano yaaa
haftasonu yediklerimi görsen iyi 56 57 olmamışsın derdin yani
kayınvalidem burdaydı ya
kardeşlerine falan gidildi
sonra biz gelinlerle dışarı çıktık eşlerle gece yemekleri
sonra yine başka bi gelinde doğum günü yapıldı
bi de ben de pozlardayım ya 36 ya giriyorum artık diye yedim tabakta ne varsa
yiğitliği bozmamak için
sonra eşim yemek yememişti o akşam
yine gece yemeği yaptık dışarda
pazar sabahı tek oturup adam akıllı yaptığımız kahvaltı keyfi olduğu için onda da abarttım

ama iyi ki yürüyüş denk geldi
yoksa kesin 56 57 ydim bu hafta yani

bu akşam eşim gelene kadar spor yapıcam
hedefim yarım saat ile bir saat arası
bakalım dur kalk yapıcam bişeyler
hareket berekettir

Evet var biraz sarkma bende baslicam mekige kiskandir valla ohhohh
Gecen konustum itiraflarda bulundu. Beni acikken cok kiskaniyormus. Başka erkeklerle konusurken filan. . Ama kisitlama huyu yok bundan kendisi de hoslanmadigi icin kisitlamiyor. Ve sanirim kiskanmaktan da keyif aliyor
Zayiflayinca tadını cikarcm kiskansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…