Tamam canim geceye dogru hallederim. Yarin yine bi bak hata gorursen soylesbeden artık sınavların bitip aramıza döndün inşallah, ilk sayfada 70 ve 60 grubunun tarihleri hep birbirine geçmiş onada bi el atıversen :))
Ah bu hava değişimleri geçmiş olsun canim. Bende hasta olmamak icin sabah bolca salata yedim bol limonlu. Boğazım hassaslasti çünkü . Sinavlar idare eder işte. Cok çalıştım ama hep birbirine girdi bilgiler kararsiz emin olmadan hallettim bi sekilde gecerim ikinci sinavlar var daha haziranda
Maşallah sana menülerine kararlılığınaSabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + yarım haşlanmış tavuk gögsü + yarım ufak haşlanmış patates + 50 gr yoğurt - 285 kalori
Akşama da mercimek çorbam ve pişmiş tavuk gögsü yiyeceğim bugün içim dışım tavuk olacak gibi neyse ki protein bir kaç günden sonra bugün iyi gelecek gerekli tartı + gösteriyor
Tamam olur canimumarım görür canım, böyle etiketlemeyi unutursan gözden kaçarsın,bidaha olmasın
Geldim canim bende seni özledim. Idare ederdi sinavlar .
Emin ol sensiz de olmaz
Gecen konustum itiraflarda bulundu. Beni acikken cok kiskaniyormus. Başka erkeklerle konusurken filan. . Ama kisitlama huyu yok bundan kendisi de hoslanmadigi icin kisitlamiyor. Ve sanirim kiskanmaktan da keyif aliyor
Zayiflayinca tadını cikarcm kiskansin
hey maşallahcano yaaa
haftasonu yediklerimi görsen iyi 56 57 olmamışsın derdin yani
kayınvalidem burdaydı ya
kardeşlerine falan gidildi
sonra biz gelinlerle dışarı çıktık eşlerle gece yemekleri
sonra yine başka bi gelinde doğum günü yapıldı
bi de ben de pozlardayım ya 36 ya giriyorum artık diye yedim tabakta ne varsa
yiğitliği bozmamak için
sonra eşim yemek yememişti o akşam
yine gece yemeği yaptık dışarda
pazar sabahı tek oturup adam akıllı yaptığımız kahvaltı keyfi olduğu için onda da abarttım
ama iyi ki yürüyüş denk geldi
yoksa kesin 56 57 ydim bu hafta yani
bu akşam eşim gelene kadar spor yapıcam
hedefim yarım saat ile bir saat arası
bakalım dur kalk yapıcam bişeyler
hareket berekettir
cano yaaa
haftasonu yediklerimi görsen iyi 56 57 olmamışsın derdin yani
kayınvalidem burdaydı ya
kardeşlerine falan gidildi
sonra biz gelinlerle dışarı çıktık eşlerle gece yemekleri
sonra yine başka bi gelinde doğum günü yapıldı
bi de ben de pozlardayım ya 36 ya giriyorum artık diye yedim tabakta ne varsa
yiğitliği bozmamak için
sonra eşim yemek yememişti o akşam
yine gece yemeği yaptık dışarda
pazar sabahı tek oturup adam akıllı yaptığımız kahvaltı keyfi olduğu için onda da abarttım
ama iyi ki yürüyüş denk geldi
yoksa kesin 56 57 ydim bu hafta yani
bu akşam eşim gelene kadar spor yapıcam
hedefim yarım saat ile bir saat arası
bakalım dur kalk yapıcam bişeyler
hareket berekettir
1-2 hafta saldım mecburen kendimi yani çok zararlı yemesem de ne saatim belliydi ne yediğim bugün yeniden başladımMaşallah sana menülerine kararlılığına
Özlemişim menülerini
Aynen canim ya benim.kizda gecen hafta hastaydi. Kac gun yüksek ates vs. Bir kilo verdiTeşekkür ederim canım. Biz hasta olsak problem değil ki sıcak çay çorba bir şekilde toparlanıyoruz çocuklar öyle mi ne yiyor ne içiyorlar öğle de ballı ılık su yaptım yarım bardak içirinceye kadar canım çıktı
Maşallah sana canım gez ohhKızlar izmirdeyim gezmelerdeyiz yiyip iciyoz hemd3 patlayana dek malum türk mileti ama geçen hafta spir yaptigindan her alde kilo almadim aksine kilo kaybettim 52.7 geldim çok şaşırdım vallasbeden
Valla maşallah maşallahhey maşallah
bu hafta sonları fena çarpıyo bizi
Yok kızkıs bu ne 1 haftalık stoğu tüketmişsin sanki valla yine bile iyisin hakkaten o zaman
ama bak o kadar yedim de azcık arttı diye yemeye devam etme bir anda bi artışa geçer aklın şaşar
Maşallah diyelim ben 53 kiloya indiğimde halsizdim yaa şimdi daha iyiyimHareket ettiğim için çok abartı almadım ama + lardayım yine de
Bir de bana sor vücudum iyi kaldırıyor he gerçi iş bittiği an kendimi yere atıyorum
Ben de şüpheliyim zatendeniz çok şüphelendiriyon beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?