- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
İnsan toparlıyor canım bende daha dinç gibiyim sanırım hareketli halde yaşamaya mecbur olmaktanMaşallah diyelim ben 53 kiloya indiğimde halsizdim yaa şimdi daha iyiyim
aslında insan yoğun tempoda kendini daha dinç hissediyor. işleyen demir paslanmaz misali. ben evdeyim ya kendimi hep yorgun bitkin halsiz tuhaf hissediyorum yani. ama çalışsam eminin enerjik olardımİnsan toparlıyor canım bende daha dinç gibiyim sanırım hareketli halde yaşamaya mecbur olmaktan
aaa yazdım sandımdı şekerim dur yazıyorum hemen :)@almina_14 canım kalorin nerede Salı gününden itibaren yok
begum75 hafta sonu kalori tutmadın mı cumartesi-pazar yok
GonulSenligim pazar gün ki kalorini göremedim canım
fiyonkbayan pazar gün ki kalorin kaldı bir tek canım
aslında insan yoğun tempoda kendini daha dinç hissediyor. işleyen demir paslanmaz misali. ben evdeyim ya kendimi hep yorgun bitkin halsiz tuhaf hissediyorum yani. ama çalışsam eminin enerjik olardım
aaa yazdım sandımdı şekerim dur yazıyorum hemen :)
pazar günü kalorim 897
| |||||||
| |||||||
| + | ||||||
| |||||||
| |||||||
@lollapolusa | |||||||
@beyaz lotus | |||||||
| |||||||
| |||||||
|
yeni hafta tablomuz tertemiz. haydin dolduralım hanımlaaaarrrrr[th]SPOR[/th]
GonulSenligim minerva1988 07papatya + sbeden standby @lollapolusa @beyaz lotus abcde_123 begum75 fiyonkbayan
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th] [td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
bu tarz katı şeyleri uygulayamıyorum ben yaa. çok isterim ama hiçKızlar hafta sonu tv de Gül Kaynağ ı dinledim açıklamasını yazmak istedim size;
Üç tarz programımız var. Birinde sabahtan akşama kadar taze sıkılmış sebze-meyve suları, alkali su dediğimiz ph derecesi yüksek su, özel yapılmış bir detoks çorbası ve bitki çayları içiyorsunuz. Sakız bile çiğnemek yok. Çünkü vücut onun sakız olduğunu bilmez; ekmek, et geliyor diye detoksu durdurur, sindirimi başlatır. Bu programda bir de kalın bağırsak temizliği var. İkinci programımız ‘salatalı detoks’. Bunda da çay, kahve, alkol, ekmek yok. Et yok, süt ürünleri yok. Paketli gıda yok. Bol bol meyve ve sebze var. Çorbalar ve bitki çaylarının yanında greyfurt salataları, tarçınlı, agaveli, avokadolu, kabak çekirdekli muhteşem roka salataları, maydanoz salataları var. Bunda kalın bağırsak temizliği mecburi değil. Bir de üçüncü program var. “Kalın bağırsak temizliğinden çekinirim ama sıvıyla problemim yok” diyenler için taze sıkılmış sebze ve meyve sularından özel bir program.
evet o 21 gün olayını biliyorum ben de. beynin unutma -alışma süresi 21 günmüş. mesela 21 gün spor yapın bir daha sporu bırakamazsınız falan da deniyor ama bilemedimBuna da çok güldüm
Eski alışkanlıkları ne kadar sürede bırakabiliriz?
Çok âşık olduğunuz birini bile 21 gün görmeyin, atarsınız sistemden. 21 gün şeker yemezseniz 22’inci gün canınız deli gibi şekerli bir şey istemez. Türk kahvesi olmadan yapamıyorsanız öğütülmüş keçi boynuzunu kahve yapar gibi cezvede pişirin. Ben böyle nice kahve tiryakilerini keçi boynuzuna döndürdüm.
Ben de uygulayamıyorumbu tarz katı şeyleri uygulayamıyorum ben yaa. çok isterim ama hiç
Bana 21 hafta ya da 21 ay falan lazım her haldeevet o 21 gün olayını biliyorum ben de. beynin unutma -alışma süresi 21 günmüş. mesela 21 gün spor yapın bir daha sporu bırakamazsınız falan da deniyor ama bilemedim
kız çok özledim seni yaaaadün gece kabus gördüm resmen sbeden topiği başkasına devretmiş bizi bırakmış olarak gördüm yokluğun çarptı kız sınavların bitsin de gel oyhh. tamam spora başla tabi atak zamanıdır artık haydiiinnn
amaaa denizzzbak sen buralardan accuk uzaklaştın haa motiven düştü.
ay ağrır tabi ağrımaz mıboş ver sen gene hoş tut sevdiceğine kovalama bi yerlere zaten hareketlisin bu araa maşallah. korursun kiloyu.
kız benim başım döndü senin şu tempondan
Yaa varya zayifken cok iltifat alirdim cok simartilir onemsenirdim. Iki kilo verip evde şık giyiniyorum en sevdigi dar pantolonlar tavirlari bakislari cok değişiyor ilgisi artiyor. Yaa ben zayiflamaliyim yaa neler kaybediyorum. Kim bilir zayif olsaydim 4 sene 99999 tane fazladan iltifatim olurdu.çatlat kız çatlat
bana da bana daBana 21 hafta ya da 21 ay falan lazım her halde
Bu bu hafta duyduğum en güzel söz seni çok özledim
Canim ayni bende senin gibiyim ruyamda neler görürüm neler. Cocuk kalbimizden sanirim gördüğümüz kabuslar hep böyle tatli olsun :) sınavlarda bitti
Kilolarla geldim ama
Yaa varya zayifken cok iltifat alirdim cok simartilir onemsenirdim. Iki kilo verip evde şık giyiniyorum en sevdigi dar pantolonlar tavirlari bakislari cok değişiyor ilgisi artiyor. Yaa ben zayiflamaliyim yaa neler kaybediyorum. Kim bilir zayif olsaydim 4 sene 99999 tane fazladan iltifatim olurdu.
BU ARADA ÇITIRLAR SPOR SONUÇLARINI AÇIKLAYAYIM BEN
BU HAFTA ARAMIZDA EN İSTİKRARLI SPOR YAPAN ÜYEMİZ @lollapolusa(7 GÜN )
İKİNCİ OLARAK DA07papatya
DİĞER ÜYELERİMİZİ DE İSTİKRARA DAVET EDERİM ,TABİ KENDİMİ DE
BEN 5 GÜN SPOR YAPMIŞIM
BU İLK HAFTAMIZ OLDUĞUNDAN HERKESİ İFŞA ETMİYORUM. AMA Bİ DAHAKİ HAFTA HERKESİN KAÇ GÜN YAPTIĞINI AÇIKLAYACAĞIM İŞİN SONUNDA REZİL OLMAK VAR. HATTA BELKİM CEZA VAR ONA GÖRE
Eminimaslında insan yoğun tempoda kendini daha dinç hissediyor. işleyen demir paslanmaz misali. ben evdeyim ya kendimi hep yorgun bitkin halsiz tuhaf hissediyorum yani. ama çalışsam eminin enerjik olardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?