♥haftalık kilo verme yarışması♥

İnsan toparlıyor canım bende daha dinç gibiyim sanırım hareketli halde yaşamaya mecbur olmaktan
aslında insan yoğun tempoda kendini daha dinç hissediyor. işleyen demir paslanmaz misali. ben evdeyim ya kendimi hep yorgun bitkin halsiz tuhaf hissediyorum yani. ama çalışsam eminin enerjik olardım

aslında insan yoğun tempoda kendini daha dinç hissediyor. işleyen demir paslanmaz misali. ben evdeyim ya kendimi hep yorgun bitkin halsiz tuhaf hissediyorum yani. ama çalışsam eminin enerjik olardım

aaa yazdım sandımdı şekerim dur yazıyorum hemen :)
pazar günü kalorim 897

Ben mecburen bütün işler bana bakınca yoğun tempoya girince bir anda kendima geldim halsizlik falan kalmadı yani olsa da yok

Not ettim canımcım sağol

Kızlar hafta sonu tv de Gül Kaynağ ı dinledim açıklamasını yazmak istedim size;

Üç tarz programımız var. Birinde sabahtan akşama kadar taze sıkılmış sebze-meyve suları, alkali su dediğimiz ph derecesi yüksek su, özel yapılmış bir detoks çorbası ve bitki çayları içiyorsunuz. Sakız bile çiğnemek yok. Çünkü vücut onun sakız olduğunu bilmez; ekmek, et geliyor diye detoksu durdurur, sindirimi başlatır. Bu programda bir de kalın bağırsak temizliği var. İkinci programımız ‘salatalı detoks’. Bunda da çay, kahve, alkol, ekmek yok. Et yok, süt ürünleri yok. Paketli gıda yok. Bol bol meyve ve sebze var. Çorbalar ve bitki çaylarının yanında greyfurt salataları, tarçınlı, agaveli, avokadolu, kabak çekirdekli muhteşem roka salataları, maydanoz salataları var. Bunda kalın bağırsak temizliği mecburi değil. Bir de üçüncü program var. “Kalın bağırsak temizliğinden çekinirim ama sıvıyla problemim yok” diyenler için taze sıkılmış sebze ve meyve sularından özel bir program.

Buna da çok güldüm

Eski alışkanlıkları ne kadar sürede bırakabiliriz?

Çok âşık olduğunuz birini bile 21 gün görmeyin, atarsınız sistemden. 21 gün şeker yemezseniz 22’inci gün canınız deli gibi şekerli bir şey istemez. Türk kahvesi olmadan yapamıyorsanız öğütülmüş keçi boynuzunu kahve yapar gibi cezvede pişirin. Ben böyle nice kahve tiryakilerini keçi boynuzuna döndürdüm.

bu tarz katı şeyleri uygulayamıyorum ben yaa. çok isterim ama hiç

evet o 21 gün olayını biliyorum ben de. beynin unutma -alışma süresi 21 günmüş. mesela 21 gün spor yapın bir daha sporu bırakamazsınız falan da deniyor ama bilemedim

Bu bu hafta duyduğum en güzel söz seni çok özledim
Canim ayni bende senin gibiyim ruyamda neler görürüm neler. Cocuk kalbimizden sanirim gördüğümüz kabuslar hep böyle tatli olsun :) sınavlarda bitti
Kilolarla geldim ama

çatlat kız çatlat
Yaa varya zayifken cok iltifat alirdim cok simartilir onemsenirdim. Iki kilo verip evde şık giyiniyorum en sevdigi dar pantolonlar tavirlari bakislari cok değişiyor ilgisi artiyor. Yaa ben zayiflamaliyim yaa neler kaybediyorum. Kim bilir zayif olsaydim 4 sene 99999 tane fazladan iltifatim olurdu.

Bana 21 hafta ya da 21 ay falan lazım her halde
bana da bana da anca dank eder.

ayyyy canııımmmm ay aynen kız en kötü kabus böyle olsun
verirsin hemencik o kiloları . daha yeni aldın yerleşmedi onlar

aynen gıııı neler kaçırıyoruz . hemen hemen çıtır olmamız lazım bak. çabuk

Eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…