- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
sen geçen hafta yoktun bende bu hafta çok yoğunum diye giremedim ya canım bu haftadan itibaren vereyim olurmubayan_balon canım kalorin nerede Salı gününden itibaren yok
@begum75 hafta sonu kalori tutmadın mı cumartesi-pazar yok
GonulSenligim pazar gün ki kalorini göremedim canım
fiyonkbayan pazar gün ki kalorin kaldı bir tek canım
teşekkürler canımtebrik ediyorum seni arkadaşım
bu hafta geçtin beni ama önümüzdeki hafta aynı olmicaak sen beni tebrik edeceksin
Tamam canım bugünden itibaren bekliyorum kalorilerini geçen haftayı pas geçiyorumsen geçen hafta yoktun bende bu hafta çok yoğunum diye giremedim ya canım bu haftadan itibaren vereyim olurmu
Emeğin için teşekkürler canım :)BU ARADA ÇITIRLAR SPOR SONUÇLARINI AÇIKLAYAYIM BEN
BU HAFTA ARAMIZDA EN İSTİKRARLI SPOR YAPAN ÜYEMİZLollapollosaa (7 GÜN )
İKİNCİ OLARAK DA07papatya
DİĞER ÜYELERİMİZİ DE İSTİKRARA DAVET EDERİM ,TABİ KENDİMİ DE
BEN 5 GÜN SPOR YAPMIŞIM
BU İLK HAFTAMIZ OLDUĞUNDAN HERKESİ İFŞA ETMİYORUM. AMA Bİ DAHAKİ HAFTA HERKESİN KAÇ GÜN YAPTIĞINI AÇIKLAYACAĞIM İŞİN SONUNDA REZİL OLMAK VAR. HATTA BELKİM CEZA VAR ONA GÖRE
Haklısınncanım eliptik beni beklerrben spor yapmaya gidiyoreee , yapmayanlara da yapın diyoreee
Lollapollosaa fiyonkbayan abcde_123 sbeden haydin bugün o sporlar yapılacak
991 kalori canım bugün karbonhidratım 133 çıktı ya niyeyseTamam canım bugünden itibaren bekliyorum kalorilerini geçen haftayı pas geçiyorum
Diil diillne gülüyon kız çitlembikyalan mı hım hım
Tamam tamam mesaj alınmıştırben spor yapmaya gidiyoreee , yapmayanlara da yapın diyoreee
Lollapollosaa fiyonkbayan abcde_123 sbeden haydin bugün o sporlar yapılacak
Not ettim canım kalorin güzel ama karbonhidratlı yemişsin sanırım herşeyde var kaçamıyoruz maalesef991 kalori canım bugün karbonhidratım 133 çıktı ya niyeyse
ben de aynısını düşündüm kilolar oturmamıştır inşallah.Olmadim canım bende 79 un yukarısina çıktım. Iki haftada sinav stresi uykusuzluk düzensiz beslenme ve sonuç. Kilo oturmadan bugun harekete gectim.
ay inşallah güzel haberlerle gel4 aydır bekliyorum ama biraz da korkuyordum açıkçası bu defa rahatım nedense
Diil diill
Bu arada profil resmine bayıldımmm
davetiyeniz de böyle olsun
| + | ||||||
| |||||||
| + | ||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@beyaz lotus | |||||||
| |||||||
@ElifAlperMehmet | |||||||
|
bugün kilomuz aynısbeden 53.8 canım
hafata sonu deli gibi yedim :)bugün kilomuz aynı
her hafta sonnu yiyon zaten. hatta burda herkes yiyohafata sonu deli gibi yedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?