Oturmamistir kolay giderben de aynısını düşündüm kilolar oturmamıştır inşallah.
Ayni durumdayim. Bende kilo aldım. Sinav stresi ve kilo of haftaya duzeltiyoruzsbeden Kilom 64 olduuu Kilo vermeye değil almaya gelmiş gibiyim Ama dün gece çok geç yattım ödevlerim vardı bu yüzden gece de çok geç su içmek zorunda kaldım sanırım o yüzden oldu
[th]SPOR[/th]
@DisiAnka + @minerva1988 07papatya + sbeden standby @lollapolusa @beyaz lotus abcde_123 begum75 fiyonkbayan
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th] [td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
Hoşgeldin canım bir daha gitme eminehirnil111 sahalara geri döndüm bugün 900 kalori. acilen vermem gereken 1,5 kilo var son üç haftada aldığım
Harikasın ben yine senden fazla yemişim bak dün o kadar da dikkat ettimnehirnil111 pazartesi kalori 717
kuzum pazar günü 1200 kcal
cumartesi aynı şekilde canım hafta sonu sapıttık malum.Cumartesi gün ki kalorin yok mu canım pazarını not ettim şimdi
Anladım canım olsun sorun değil hafta içi toparlıyorsun nasılsacumartesi aynı şekilde canım hafta sonu sapıttık malum.kalori miktarı artınca insan söylemeye de utanıyo
Anladım canım olsun sorun değil hafta içi toparlıyorsun nasılsa
begum75 bana cumartesini ve pazarını bildirmedin kuzum
İnşallahay inşallah güzel haberlerle gel
Çok komikmişşher hafta sonnu yiyon zaten. hatta burda herkes yiyohafta sonu canavarlarıyla dolu bu topik
Tebrikler
Not ettim canım sağolnehirnil111 canım dünkü kalorim de 1000 unutmuşum.
[th]SPOR[/th]
@DisiAnka + @minerva1988 + 07papatya + sbeden standby @lollapolusa + @beyaz lotus abcde_123 begum75 + fiyonkbayan
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th] [td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
arada oluyo öyle canım, bozma moralini,kaslarında dinlenmeye ihtiyacı varay kızlar ben pazar günü de spor yapamadım bu arada. pazar günleri bana bi miskinlk çöküyor. başım da ağrıyo yaa şuan bileama yine de bugün sporumu yapıcam yapmazsam bi daha kalıcak istikrarı bozmamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?