♥haftalık kilo verme yarışması♥

cumartesi,pazartesi var, pazar tutmadım canım, pikniğe falan gittik tartamadım yediklerimi,bugün öğlen yemeğinden sonra bildirim yaparım

köprüden önce son çıkış yaz geldi geliyor nokta com o zaman napıyosun haziran sınavlarına kadar durmadan yürüyüşün sporun dibine vuruyosun iltifatları topluca geri alıyosun

kiloyu yerleşmeden vermek buna denir,süpersin

inşallah. Iddiali konuşamiyorum artik. Başarısız olduğum için genelde .
Hic öyle düşünme canım. Başarısızim demek yerine az başarılıyim, daha çok başarılı olabilirim de. Motivasyonun düşmesin. Mutlaka toparlayacaksindir ; )

inşallah. Iddiali konuşamiyorum artik. Başarısız olduğum için genelde .
canım bu şekilde düşünme, seninde bir sürü sorumluluğun var, spor yapmak öyle kolay değil, vakit ayırmak, o istikrarı devam ettirmek kolay bir iş değil, sende evde çocukla, sınavlarınla uğraşıyosun,deneye deneye hep birlikte öğrencez bu işi,pes etmek yok

e super ne guzel .yerleşmeden gıdıyo.işte yedıgın vakıt ertesı gunu dıkkat edersen toparlanıyo vucut tekrar

öğlenki günü ucuz atlatmışsın :))
sorma.onuda ayıp olmasın dıye yedım :) sen ne yaptın

Tebrik ediyorum hepimizi kizlaar:) çok mutlu oldum.
hııı senıde bundan sonra takıpteyım :)) tebrıkler

kiloyu yerleşmeden vermek buna denir,süpersin
Sağol Begüşüm sanırım böyle yapa yapa yaşamayı öğreneceğim
e super ne guzel .yerleşmeden gıdıyo.işte yedıgın vakıt ertesı gunu dıkkat edersen toparlanıyo vucut tekrar

Sanırım yapmam gerekeni buldum kaçırdığım zaman protein günü yapacağım akşamı çok az yiyeceğim

Benim kızım çok şefkatli görünüyor ama o zaman belli olmaz tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…