cumartesi,pazartesi var, pazar tutmadım canım, pikniğe falan gittik tartamadım yediklerimi,bugün öğlen yemeğinden sonra bildirim yaparım@almina_14 canım kalorin nerede Salı gününden itibaren yok
begum75 hafta sonu kalori tutmadın mı cumartesi-pazar yok
@DisiAnka pazar gün ki kalorini göremedim canım
@fiyonkbayan pazar gün ki kalorin kaldı bir tek canım
Tamam kuzum bekliyorum 1.ciyi açıklayayımcumartesi,pazartesi var, pazar tutmadım canım, pikniğe falan gittik tartamadım yediklerimi,bugün öğlen yemeğinden sonra bildirim yaparım
köprüden önce son çıkışYaa varya zayifken cok iltifat alirdim cok simartilir onemsenirdim. Iki kilo verip evde şık giyiniyorum en sevdigi dar pantolonlar tavirlari bakislari cok değişiyor ilgisi artiyor. Yaa ben zayiflamaliyim yaa neler kaybediyorum. Kim bilir zayif olsaydim 4 sene 99999 tane fazladan iltifatim olurdu.
regl iken metabolizman daha hızlıdır canım,regl bitince yavaşlar asılteşekkürler canım
o işler belli olmaz bende reglden çıkcam haftaya metobolizmam hızalncak naberrr
991 kalori canım bugün karbonhidratım 133 çıktı ya niyeyse
her hafta sonnu yiyon zaten. hatta burda herkes yiyohafta sonu canavarlarıyla dolu bu topik
gitmem inşallah. kendimi tutmayı öğrenmem gerekHoşgeldin canım bir daha gitme emi
Harikasın ben yine senden fazla yemişim bak dün o kadar da dikkat ettim
Cumartesi gün ki kalorin yok mu canım pazarını not ettim şimdi
Gitme canım kendine bunu yapma sürekli sil baştan almak sadece yorar senigitmem inşallah. kendimi tutmayı öğrenmem gerek
dünkü menum
sabah 2 dılım ekmek
peynır,domates,salatalık
çay kaşıgı kadar bal ve çay
öglen misafırlıkte 1 dılım revani
akşam
1 tane salatalık,1 çilek
@DisiAnka
sporum 1.saat 10dk tempolu yuruyuş
Sabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + yarım haşlanmış tavuk gögsü + yarım ufak haşlanmış patates + 50 gr yoğurt - 285 kalori
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:30 - Yarım tavuk gögsü pişmiş + yarım kase cacık + 2 ymk kaşığı beşamel sos + 1 ad.sade krep - 323 kalori
Toplam kalori: 780
K.Hidrat : 79,70
Protein: 74,87
Yağ: 17,17
Bu sabah tartı da 50,4 geldim dün 51 geliyordum yuppi
begum75 mavimli @almina_14 @fiyonkbayan @DisiAnka
köprüden önce son çıkışyaz geldi geliyor nokta com o zaman napıyosun haziran sınavlarına kadar durmadan yürüyüşün sporun dibine vuruyosun iltifatları topluca geri alıyosun
Tebrik ediyorum hepimizi kizlaar:) çok mutlu oldum.
Hic öyle düşünme canım. Başarısızim demek yerine az başarılıyim, daha çok başarılı olabilirim de. Motivasyonun düşmesin. Mutlaka toparlayacaksindir ; )inşallah. Iddiali konuşamiyorum artik. Başarısız olduğum için genelde .
canım bu şekilde düşünme, seninde bir sürü sorumluluğun var, spor yapmak öyle kolay değil, vakit ayırmak, o istikrarı devam ettirmek kolay bir iş değil, sende evde çocukla, sınavlarınla uğraşıyosun,deneye deneye hep birlikte öğrencez bu işi,pes etmek yokinşallah. Iddiali konuşamiyorum artik. Başarısız olduğum için genelde .
e super ne guzel .yerleşmeden gıdıyo.işte yedıgın vakıt ertesı gunu dıkkat edersen toparlanıyo vucut tekrarSabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + yarım haşlanmış tavuk gögsü + yarım ufak haşlanmış patates + 50 gr yoğurt - 285 kalori
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:30 - Yarım tavuk gögsü pişmiş + yarım kase cacık + 2 ymk kaşığı beşamel sos + 1 ad.sade krep - 323 kalori
Toplam kalori: 780
K.Hidrat : 79,70
Protein: 74,87
Yağ: 17,17
Bu sabah tartı da 50,4 geldim dün 51 geliyordum yuppi
begum75 mavimli @almina_14 @fiyonkbayan @DisiAnka
sorma.onuda ayıp olmasın dıye yedım :) sen ne yaptınöğlenki günü ucuz atlatmışsın :))
hııı senıde bundan sonra takıpteyım :)) tebrıklerTebrik ediyorum hepimizi kizlaar:) çok mutlu oldum.
Sağol Begüşüm sanırım böyle yapa yapa yaşamayı öğreneceğimkiloyu yerleşmeden vermek buna denir,süpersin
e super ne guzel .yerleşmeden gıdıyo.işte yedıgın vakıt ertesı gunu dıkkat edersen toparlanıyo vucut tekrar
aklımızda bulunsun :))Sağol Begüşüm sanırım böyle yapa yapa yaşamayı öğreneceğim
Sanırım yapmam gerekeni buldum kaçırdığım zaman protein günü yapacağım akşamı çok az yiyeceğim
Benim kızım çok şefkatli görünüyor ama o zaman belli olmaz tabiiiyi yapmışsın canım kardeş güzel oluyo benim de iki tane. gerçi şimdi çoğu zaman birbirlerini yiyolar kız bir çirkef çıktıama bazen de böyle birbirlerine sahip çıkıyolar sen de keyifle seyrediyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?