♥haftalık kilo verme yarışması♥

nehirnil111 ciğim

cumartesi kalorim:1437 k.hidra:151
pazar yok
pazartesi kalorim:1040 k.hidrat:143
bugün kalorim :618 k.hidrat:42,96 (sabah ve öğlen yemeği birlikte)

sanırım sondan 1.yim
Kalorilerin güzel canım tabi disianka arkadaşımız çok daha az aldığı için onunla yarışman gerek bu hafta bende katıldım aranızda tekrardan bakalım

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon az bezelye yemeği + 1 porsiyon ufak şekilde bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 466 kalori

Bugün diyorum esime zayıflıgm şunu yapcam bunu alcam...
Cevap: zayiflayamayacagin için. .
gulim mi aglim mi
Gidecek inşallah bebeğim
@sporbildirimim
2 saat yürüyüş
10 mekik
15 er yuz egzersizi

azim azim azim. daha da azimleneceksin . anahtar kelime bu ohh sporun da harika kaydettim canım :)

aboooo o zaman hemen deyim ben de pazartesim eksik kalmasın. iki saat tempolu yürüyüş.
maşallah hatunlar coştu haydi bakalım :) kaydettim :)

Hafta birincileri
Grup 90 @suhneva -2100★★★
Grup 80 @demali -700★
Grup 70 standby -1000★
Grup 60 @jenemy ve 07papatya -1100 ★★★
Grup 50 GonulSenligim -400★
50 ler grubu uyuduğundan yine birinciyim

sporun da beslenmen de güzel canım. revaniye laf edecektim ama akşam yemek yememişsin sustum

maşallah kuzuuuuu

Harikasın ben yine senden fazla yemişim bak dün o kadar da dikkat ettim
benim avantajım güne senden geç başlamam

wuuuuuuu süper tebriklerrrr

Kalorilerin güzel canım tabi disianka arkadaşımız çok daha az aldığı için onunla yarışman gerek bu hafta bende katıldım aranızda tekrardan bakalım
benimle yarışanlar haksız rekabete giriyor amaaaa size haksızlık kuzuuusuuu

Allahım her yerciklerde birinci olmuşum yaaaaa şımarıyorum amaaa
ben geç kalkıyorum dolayısyla çoğunuza göre geç yemek yemeye başlıyorum ondan böyle oluyor. ama erken kalkmaya çalışvam bundan sonra rekabet haklı olsun bari

kaydettim

sabah 1 yumurta iyi tutmuş canısı. beni tutmaz. gerçi senin sabahları iştahın olmuyo zati metabozlizma çalışmaya başlasın diye yiyosun biliyorum arkidişim

BENİM BU HAFTA ZOR CANIM ÇOK YOĞUNUM MECBREN AYAKTA DURMAK İÇİN YEMEK YİYORUM BİDE REGLİM OFFF NEYSE Kİ BUGÜNKÜ KALORİM 1071 CANIM

ELMADA BİLE KARBONHİDRAT VAR BİZ NAPALIM
aynen yaaa. o yüzden ben karbonhidratım fazla çıkınca bakıyorum nerden almışım diye. hamur işi bilmem ne değilse takılmıyorum. mesela dünkü kalorim 700 küsürlerde. ona rağmen karbonhidratım 100 küsür çıktı. çok şaşırdım. ama baktım karbon hidratı yulaf ezmesi ve taze fasulyeden almışım. ehh o zaman takılcak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…