ilk gün 1000 le başlamasan mı kız 500 le falan başla. ya da böl . bir anda 1000 çok gelir ayak bileğine yüklenme .Bu akşam 1000 kez ip atlarmış gibi yapıcamGonulSenligim
her akşam 1000 kez atlasam yavaş yavaş artırsam yeter herhalde
hem kardiyo gibi hem de sıkılaşma
hadiii biri beni gaza getirsin yarışalım falan desin yahuu
gareziniz mi var bana ya
iyice saldım yoksa kendimi
Arkadaşım bu ne listesi neyi kacirdim ben neden yokum ki acaba? Ya da olmam lazim mi aydınlatır misin :)[th]SPOR[/th]
GonulSenligim + @minerva1988 + 07papatya + + sbeden + @standby @lollapolusa + + @beyaz lotus abcde_123 + @ElifAlperMehmet + @fiyonkbayan
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th] [td]+[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
Bölerek atlarım canımilk gün 1000 le başlamasan mı kız 500 le falan başla. ya da böl . bir anda 1000 çok gelir ayak bileğine yüklenme .
canım ben sporuma ek olarak ip atlama yaparım senleyeter ki atla ama
spor tablosu canım. spor yapanlar bildirim yapıyor ben de tabloda artı koyuyorum . spor yapıyorsan seni de eklerim .Arkadaşım bu ne listesi neyi kacirdim ben neden yokum ki acaba? Ya da olmam lazim mi aydınlatır misin :)
o zaman bak şekerim bu akşam başlıyoz ip atlamaya. o zaman ben sayı vermiyorum yapabildiğim kadar yapıcam. sen 1000 le başla. atlarken sıkılırsan mp3 müzik aç daha motiveli atlıyorsun o zaman. tabi müziğe kaptırıp saymayı unutmaBölerek atlarım canım
1000 bi kerede yapamam
dinlene dinlene toplamda bin yaparım
sonra arttırırım
ayyy bişey yapmak lazım
sıkılmamak lazım
motive lazım
gaz lazıımmm
Anlaştık canımo zaman bak şekerim bu akşam başlıyoz ip atlamaya. o zaman ben sayı vermiyorum yapabildiğim kadar yapıcam. sen 1000 le başla. atlarken sıkılırsan mp3 müzik aç daha motiveli atlıyorsun o zaman. tabi müziğe kaptırıp saymayı unutma
böyle gidelim ilerleyen günlerde atlamazsak kaytarırsak ceza olarak ek sayı atlarız anlaştık mı
benim avantajım güne senden geç başlamam
wuuuuuuusüper tebriklerrrr
benimle yarışanlar haksız rekabete giriyor amaaaa size haksızlık kuzuuusuuu
Allahım her yerciklerde birinci olmuşum yaaaaa şımarıyorum amaaa
ben geç kalkıyorum dolayısyla çoğunuza göre geç yemek yemeye başlıyorum ondan böyle oluyor. ama erken kalkmaya çalışvam bundan sonra rekabet haklı olsun bari
sabah 1 yumurta iyi tutmuş canısı. beni tutmaz. gerçi senin sabahları iştahın olmuyo zati metabozlizma çalışmaya başlasın diye yiyosun biliyorum arkidişim
ben çok iyi anlıyore seni ama bak bi kaytar o zaman sen de beni çok güzel anlıcanAnlaştık canım
o zaman rutin gidelim
her güne sayı belirleyelim
mesela 100 le başlayıp her gün 25 ya da 50 arttıralım
kızım kızışmak istiyorum ben
gaz istiyorum
sen anlıyore beni
oofff işte budur gaz dediğin ya süpersin sen tatlım benimben çok iyi anlıyore seni ama bak bi kaytar o zaman sen de beni çok güzel anlıcandisiankanın gazabı senaryosunu yaşatacam sana
rezil ederim rüsva ederim seni ele güne. bu forumda kça tane konu topik varsa diyet sporla ilgili hepsine girerabcde_123 spor yapıcam diyo yapmıyor diye yazarım meşhur ederim seni deliyim yaparım üşenmem yaparım
Ayy yerim kendi kendine de cevap verirmiş gel kız sarılacağımGüne erken başla canım erken kalkan yol alır bak Dediğin gibi sırf yemek olsun diye yiyorum
BENİM BU HAFTA ZOR CANIM ÇOK YOĞUNUM MECBREN AYAKTA DURMAK İÇİN YEMEK YİYORUM BİDE REGLİM OFFF NEYSE Kİ BUGÜNKÜ KALORİM 1071 CANIM
Dene bakalım ne kadar alacaksın kız bende öğlen neredeyse yemeye başlıyorum aslında ama demek ki kalorili şeyler yiyorum genedesorma hem sorarım hem cevaplarım modunda takıldım
aynen ya yarın erken kalkayım mesela
oofff işte budur gaz dediğin ya süpersin sen tatlım benim
şimdi bi sayı belirleyelim ama hepten 100 olmasın yani
bir de arttırma sayısı belirleyelim her gün okadar fazla yapalım
Seve seveher zaman zevklen
şimdik bence bu akşam 250 ile başlayalım ilk gün . çok kasmaya gerek yok. her gün 25 25 arttırsak az mı olur ki . 50 mi arttırsak. 50 iyidir. ilk başlangıç 250 olsun. sonra hergün 50 ekleyelim üstüne. ceza sayılası belirlemiyoruz. insafımıza kalmışbak şöyle bişey. ben kendi sporum ayrı bu ip atlama ayrı. ola ki ben sporumu yaparım ama ipi atlamazsam sen de bana ceza vereceksin
tamam sen ipi atla da başka sporun kusur kalsınSeve seve
tamamdır bu akşam 250 ile başlıyoruz
50 şer arttırıyoruz
ben de ek olarak başka spor yapabilirsem yaparım ama fırsat bulamayabilirim
o konuda bana ceza yok
tamam sen ipi atla da başka sporun kusur kalsınben razıyım yani ama bak 3-5 gün sonra kaytarırsan çok pis ceza veririm . cezaları da sallamazsan kork benden
İP ATLAMA MARATONU | PAZARTESİ(250) | SALI(300) | ÇARŞAMBA(350) | PERŞEMBE(400) | CUMA(450) | CMRT(500) | PAZAR(550) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| |||||||
|
ayyy tablo yapar mısın diyecektim de yük olmayayım dedim sustum
İP ATLAMA MARATONU PAZARTESİ(250) SALI(300) ÇARŞAMBA(350) PERŞEMBE(400) CUMA(450) CMRT(500) PAZAR(550) GonulSenligim abcde_123
bu da ip atlama tablomuz şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?