♥haftalık kilo verme yarışması♥

ilk gün 1000 le başlamasan mı kız 500 le falan başla. ya da böl . bir anda 1000 çok gelir ayak bileğine yüklenme .
canım ben sporuma ek olarak ip atlama yaparım senle yeter ki atla ama

ilk gün 1000 le başlamasan mı kız 500 le falan başla. ya da böl . bir anda 1000 çok gelir ayak bileğine yüklenme .
canım ben sporuma ek olarak ip atlama yaparım senle yeter ki atla ama
Bölerek atlarım canım
1000 bi kerede yapamam
dinlene dinlene toplamda bin yaparım
sonra arttırırım
ayyy bişey yapmak lazım
sıkılmamak lazım
motive lazım
gaz lazıımmm

Bölerek atlarım canım
1000 bi kerede yapamam
dinlene dinlene toplamda bin yaparım
sonra arttırırım
ayyy bişey yapmak lazım
sıkılmamak lazım
motive lazım
gaz lazıımmm
o zaman bak şekerim bu akşam başlıyoz ip atlamaya. o zaman ben sayı vermiyorum yapabildiğim kadar yapıcam. sen 1000 le başla. atlarken sıkılırsan mp3 müzik aç daha motiveli atlıyorsun o zaman. tabi müziğe kaptırıp saymayı unutma
böyle gidelim ilerleyen günlerde atlamazsak kaytarırsak ceza olarak ek sayı atlarız anlaştık mı

Anlaştık canım
o zaman rutin gidelim
her güne sayı belirleyelim
mesela 100 le başlayıp her gün 25 ya da 50 arttıralım
kızım kızışmak istiyorum ben
gaz istiyorum
sen anlıyore beni

Ayy yerim kendi kendine de cevap verirmiş gel kız sarılacağımGüne erken başla canım erken kalkan yol alır bakDediğin gibi sırf yemek olsun diye yiyorum

Anlaştık canım
o zaman rutin gidelim
her güne sayı belirleyelim
mesela 100 le başlayıp her gün 25 ya da 50 arttıralım
kızım kızışmak istiyorum ben
gaz istiyorum
sen anlıyore beni
ben çok iyi anlıyore seni ama bak bi kaytar o zaman sen de beni çok güzel anlıcan disiankanın gazabı senaryosunu yaşatacam sana
rezil ederim rüsva ederim seni ele güne. bu forumda kça tane konu topik varsa diyet sporla ilgili hepsine girer abcde_123 spor yapıcam diyo yapmıyor diye yazarım meşhur ederim seni deliyim yaparım üşenmem yaparım

oofff işte budur gaz dediğin ya süpersin sen tatlım benim
şimdi bi sayı belirleyelim ama hepten 100 olmasın yani
bir de arttırma sayısı belirleyelim her gün okadar fazla yapalım

Ayy yerim kendi kendine de cevap verirmiş gel kız sarılacağımGüne erken başla canım erken kalkan yol alır bakDediğin gibi sırf yemek olsun diye yiyorum
sorma hem sorarım hem cevaplarım modunda takıldım
aynen ya yarın erken kalkayım mesela

oofff işte budur gaz dediğin ya süpersin sen tatlım benim
şimdi bi sayı belirleyelim ama hepten 100 olmasın yani
bir de arttırma sayısı belirleyelim her gün okadar fazla yapalım
her zaman zevklen

şimdik bence bu akşam 250 ile başlayalım ilk gün . çok kasmaya gerek yok. her gün 25 25 arttırsak az mı olur ki . 50 mi arttırsak. 50 iyidir. ilk başlangıç 250 olsun. sonra hergün 50 ekleyelim üstüne. ceza sayılası belirlemiyoruz. insafımıza kalmış bak şöyle bişey. ben kendi sporum ayrı bu ip atlama ayrı. ola ki ben sporumu yaparım ama ipi atlamazsam sen de bana ceza vereceksin

Seve seve

tamamdır bu akşam 250 ile başlıyoruz
50 şer arttırıyoruz
ben de ek olarak başka spor yapabilirsem yaparım ama fırsat bulamayabilirim
o konuda bana ceza yok

Seve seve

tamamdır bu akşam 250 ile başlıyoruz
50 şer arttırıyoruz
ben de ek olarak başka spor yapabilirsem yaparım ama fırsat bulamayabilirim
o konuda bana ceza yok
tamam sen ipi atla da başka sporun kusur kalsın ben razıyım yani ama bak 3-5 gün sonra kaytarırsan çok pis ceza veririm . cezaları da sallamazsan kork benden

İP ATLAMA MARATONUPAZARTESİ(250)SALI(300)ÇARŞAMBA(350)PERŞEMBE(400)CUMA(450)CMRT(500)PAZAR(550)
GonulSenligim
abcde_123

bu da ip atlama tablomuz şekerim
ayyy tablo yapar mısın diyecektim de yük olmayayım dedim sustum
içimi okumuş valla

Ellerine kollarına sağlık
dolacak o tablo dolacakk

Ayy dur şimdi farkettim
bugün günlerden salı kız
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…