♥haftalık kilo verme yarışması♥

ayyy tablo yapar mısın diyecektim de yük olmayayım dedim sustum
içimi okumuş valla

Ellerine kollarına sağlık
dolacak o tablo dolacakk

Ayy dur şimdi farkettim
bugün günlerden salı kız
:)
kız ne demek yük yeter ki motive tavan yapsın düzenli yapalım
inşallah dolacak tabi :)

aaa aaa doğru ya kız ay dur hemencik değişim yapayım

Oldu beybim oldu ellerine kollarına sağlık
rica ederim canikom hadi bak gene şanslısın he ip atlıcan hem spor tablosunda + kapıcan hem de ip atlama tablomuzda + kapıcan bu akşam 250 atla. bildirimi yarın yapsan da olur

rica ederim canikom hadi bak gene şanslısın he ip atlıcan hem spor tablosunda + kapıcan hem de ip atlama tablomuzda + kapıcan bu akşam 250 atla. bildirimi yarın yapsan da olur

yürüyüş için spor bildirimine yazarsın
ip için buna yazarsın cano can
akşamları klasik yarım saat yürüyorum sonuçta

bildirimleri ertesi gün yaparım ben
evde girmiyorum pek foruma
telefondan girince sorunlu oluyor

hee tamam o zaman bak yürüyüşü unuttum ben. oh oh hadi maşallah tamam şekerim anlaştık oleeyyy

Tesekkur ederim canim benim sınav sonuçlarımi öğrendim bu arada. Şıklari biliyordum. Hepsi kötü geçmiş. Gerçekten beynim yorgun motivasyonum düşük mutsuzum kilom yüzünden enerjim herseyi olumsuz etkiliyor. Ama bunlari söylemedim farzet savasicam. 45 dk sonra cikicam yine iki saat yurucem. Ben iki kiloyu gecik aldim iki haftada. Yemem normal bazen az yiyorum. Çözdüm. Kilo almamin sebebini uyku düzenim olmadigi icin kilo aldım. Bugunde 5 bucukta uyudum erkende kalktim iki haftadir böyle bu gece ayran icicem belki uyutur. Gercekten kalori yakimi icin uykunun rolü büyük

İyi diyetler kızlar birşey sormak istiyorum günlük yediklerinizi nerede hesaplıyorsunuz site önerir misiniz düzgün bir hesaplama sitesi bulamadım da, bende kalori sayarak kilo vermek istiyorum
Fatsecret sitesinde takip ediyorum canım memnunum çokta kolay bir program

Yurumeyecem bugün yürüyüşü azaltcam evde oynamaya ağırlık vericem. Yürüyüş bebek arabasıyla ve bu sicakta zor bu kiloyla dizlemde agridi yine. Kizlar benim annem oynayarak 30 kilo vermisti hatirliyorum o günleri incecik olmustu. Bugün konuştum yürüyüş yapacagna oyna tabi dedi yıprandigimi biliyor arabayla yolarda yürürken. Hem oynamak daha cok kalori yakiriyor gibi. O kadar yürüyüp yorulmam azcik oynarim fena yorulurum

ohh hem de stres atarsın
aç bi roman havasıı yandan yandannn

spor tablosu canım. spor yapanlar bildirim yapıyor ben de tabloda artı koyuyorum . spor yapıyorsan seni de eklerim .
Hımm tamam canım anladım. Beni eklemesen sanırım daha iyi olur çünkü ben her gün spor yapmıyorum . Her hafta da farklı günlerde yapıyorum. Meşgul etmeyeyim listeyi hic

Akşam öğünüm 1 kase corba 1 kase yemek 1 kase cacık toplamda bugün 899 kcal almışım 7 de spora gidiyorum spordan cıktıktan sonrada 1 kase yoğurt yada 1 bardak süt içerim 1000kcal altındayım 2,31 lt su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…