- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
kız ne demek yükayyy tablo yapar mısın diyecektim de yük olmayayım dedim sustum
içimi okumuş valla
Ellerine kollarına sağlık
dolacak o tablo dolacakk
Ayy dur şimdi farkettim
bugün günlerden salı kız
:)
İP ATLAMA MARATONU | PAZARTESİ(-) | SALI(250) | ÇARŞAMBA(300) | PERŞEMBE(350) | CUMA(400) | CMRT(450) | PAZAR(500) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| / | ||||||
| / |
Oldu beybim oldu ellerine kollarına sağlık
İP ATLAMA MARATONU PAZARTESİ(-) SALI(250) ÇARŞAMBA(300) PERŞEMBE(350) CUMA(400) CMRT(450) PAZAR(500) GonulSenligim abcde_123
sanırsam oldu şimdik
rica ederim canikomOldu beybim oldu ellerine kollarına sağlık
rica ederim canikomhadi bak gene şanslısın he ip atlıcan hem spor tablosunda + kapıcan hem de ip atlama tablomuzda + kapıcan bu akşam 250 atla. bildirimi yarın yapsan da olur
O herşeyi hisseder o oayyy tablo yapar mısın diyecektim de yük olmayayım dedim sustum
içimi okumuş valla
Ellerine kollarına sağlık
dolacak o tablo dolacakk
Ayy dur şimdi farkettim
bugün günlerden salı kız
:)
hee tamam o zaman bak yürüyüşü unuttum ben. oh oh hadi maşallah
yürüyüş için spor bildirimine yazarsın
ip için buna yazarsın cano can
akşamları klasik yarım saat yürüyorum sonuçta
bildirimleri ertesi gün yaparım ben
evde girmiyorum pek foruma
telefondan girince sorunlu oluyor
Başka sayfalara yorum yapıyorum ya geliyor buluyor beni resmenO herşeyi hisseder o oGonulSenligim
Tesekkur ederim canim benim sınav sonuçlarımi öğrendim bu arada. Şıklari biliyordum. Hepsi kötü geçmiş. Gerçekten beynim yorgun motivasyonum düşük mutsuzum kilom yüzünden enerjim herseyi olumsuz etkiliyor. Ama bunlari söylemedim farzet savasicam. 45 dk sonra cikicam yine iki saat yurucem. Ben iki kiloyu gecik aldim iki haftada. Yemem normal bazen az yiyorum. Çözdüm. Kilo almamin sebebini uyku düzenim olmadigi icin kilo aldım. Bugunde 5 bucukta uyudum erkende kalktim iki haftadir böyle bu gece ayran icicem belki uyutur. Gercekten kalori yakimi icin uykunun rolü büyükcanım bu şekilde düşünme, seninde bir sürü sorumluluğun var, spor yapmak öyle kolay değil, vakit ayırmak, o istikrarı devam ettirmek kolay bir iş değil, sende evde çocukla, sınavlarınla uğraşıyosun,deneye deneye hep birlikte öğrencez bu işi,pes etmek yok
azim azim azim. daha da azimleneceksin . anahtar kelime buohh sporun da harika kaydettim canım :)
maşallah hatunlar coştu haydi bakalım :) kaydettim :)
50 ler grubu uyuduğundan yine birinciyim
sporun da beslenmen de güzel canım. revaniye laf edecektim ama akşam yemek yememişsin sustum
maşallah kuzuuuuu
benim avantajım güne senden geç başlamam
wuuuuuuusüper tebriklerrrr
benimle yarışanlar haksız rekabete giriyor amaaaa size haksızlık kuzuuusuuu
Allahım her yerciklerde birinci olmuşum yaaaaa şımarıyorum amaaa
ben geç kalkıyorum dolayısyla çoğunuza göre geç yemek yemeye başlıyorum ondan böyle oluyor. ama erken kalkmaya çalışvam bundan sonra rekabet haklı olsun bari
kaydettim
sabah 1 yumurta iyi tutmuş canısı. beni tutmaz. gerçi senin sabahları iştahın olmuyo zati metabozlizma çalışmaya başlasın diye yiyosun biliyorum arkidişim
Araştırmacı gazeteciBaşka sayfalara yorum yapıyorum ya geliyor buluyor beni resmen
çılgın
Fatsecret sitesinde takip ediyorum canım memnunum çokta kolay bir programİyi diyetler kızlar birşey sormak istiyorum günlük yediklerinizi nerede hesaplıyorsunuz site önerir misiniz düzgün bir hesaplama sitesi bulamadım da, bende kalori sayarak kilo vermek istiyorum
ohh hem de stres atarsınYurumeyecem bugün yürüyüşü azaltcam evde oynamaya ağırlık vericem. Yürüyüş bebek arabasıyla ve bu sicakta zor bu kiloyla dizlemde agridi yine. Kizlar benim annem oynayarak 30 kilo vermisti hatirliyorum o günleri incecik olmustu. Bugün konuştum yürüyüş yapacagna oyna tabi dedi yıprandigimi biliyor arabayla yolarda yürürken. Hem oynamak daha cok kalori yakiriyor gibi. O kadar yürüyüp yorulmam azcik oynarim fena yorulurum
Hımm tamam canım anladım. Beni eklemesen sanırım daha iyi olur çünkü ben her gün spor yapmıyorum . Her hafta da farklı günlerde yapıyorum. Meşgul etmeyeyim listeyi hicspor tablosu canım. spor yapanlar bildirim yapıyor ben de tabloda artı koyuyorum . spor yapıyorsan seni de eklerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?