♥haftalık kilo verme yarışması♥

Başka sayfalara yorum yapıyorum ya geliyor buluyor beni resmen
çılgın
çok çılgınımm öyle böyle değil yani

oynamak müthiş bir spor gerçekten. vee hem kilo verdiriyor hem de sıkılaşma sağlıyor. hele bi de göbeğini içine çekerek oynarsan o göbek yok oluyo ben tecrübe ettim canım daha önce. ben geçen senelerden birinde hatta ramazandı hatırlıyorum. iftardan sonra açıyordum roman havaları mezdeke falan 40 dk oynuyordum . hareketlerin muntazam olmasına gerek yok baya yıldız tilbeye bağlıyordum olayı ama nasıl terliyordum. 20 gün de sıkılaşma olmuştu bende. görenler zayıflamışsın demişti. kesinlikle oyna kuzum hem stres de atıyosun. bu sene ramazanda yine yaparım belki

kızlar su nerde ?

canım şu bombaların çok patladığı dönemde , okulu tatil edilmiş memleketine dönmüştü. bi daha gelip yazmadı. ben de merak etmeye başladım

ilk gün 1000 le başlamasan mı kız 500 le falan başla. ya da böl . bir anda 1000 çok gelir ayak bileğine yüklenme .
canım ben sporuma ek olarak ip atlama yaparım senle yeter ki atla ama
hıı bende atlıyım şu ipi :)

07papatya ben de seni takipteyim sekerim:) boyun kaç ve guncel kilon ? Yakınsak rakip olalım. Benim boy 165 şu an 67.2 yim dün 67.5 tim.
canım bu hafta ikimizde 1.100 kg verınce aceba aynıyızmı dedım.senın boy ıyıymış.bende 1,62 boy. kilo 64,3

öğlen 1 kase corba 1 tabaga patatess yemeği ve bulgur koydum yarısını yıyemedım 1 kase cacık 324 kcal. sabahla birlikte toplam 571 kcal.
e süper :)

hiç üzülme canım ya.tekrar sınav varmı.bütünleme varmı.sistem deguşmış sanırım.

oynamak ıyı olur tabı.eorobık sayılıyo.heryerın oynuyo :)
afiyet olsun.çok guzel

çok zorunlu yedım onuda.ya yapışıyolar ye dıye.halbukı dıyet yaptıgımı biliyolar :)

Bugünkü menü bildirimim

Öğle= 2 ç.k yulaf + 1 bardak süt + 2 kuru kayısı
Ara = türk kahvesi + 2-3 adet çakıl çikolata
Akşam = 1 posiyon taze fasulye + salata
Yemekten sonra = yeşil çay
Gece= ayran

toplam kalori =764
nehirnil111

Spor bildirimim

Jillian level 2 / 3. gün (30 dk )
pilates (30 dk )
250 ip atlama
toplam = 60 dk

Bugünkü menüm :
Kahvaltı saat 09.30 da tam bugday ekmegi ile yapılmış tost, 1 bardak su.
Saat 11 de : kayısıli form çayı.
Öğle 12.45: 1 kase ezogelin çorbası, el ayasi kadar fırında tavuk, 2 tane elma dilim patates kızartması, catalin ucu ile 4 çatal pirinç pilavı.
Akşam 17.15 : 300 ml süt ve 1 muz+1 tatlı kaşığı bal ile yapılmış muzlu süt.
Spor: 60 dk tempolu yürüyüş + koşu. 15 dk egzersiz.
Saat 8 gibi de 1 tane kivi yedim.

Menünu çok beğendim sporunu da tabii. Ay ben de akşam yemeği yemiyorum bu hafta diye dovunuyorum yaa herkes böyle yapiyormus

bende o zaman okumuştum . merak ettim iyidir umarım

Kızlar bende izmirdeyim kilo vermem durdu birde çok yiyorum kilo almayim sporda yapamiyorum en azından oldugum yerde ipsiz atlayabilirim hamlamayim simdi sabah 250 atladım hayr olsun :)

atla atla ama dikkat et çok zorlama ilk günden.

kız sen sporunu bildirmemiş miydin . bunu ek olarak mı yaptın ?
dünle karıştırma kız.genelde menumu yazıp altına sporumu yazıyorum.sporumu gunluk tek yazıyom :)

menunde sporunda çok ıyı valla.

07papatya e senin de kilon iyiymiş sekerim 3 kg daha azsın benden. Senin kilon şu an için benim Mayıs sonu hedefim. Çünkü ayda 2 kg ancak gidiyor benden. Bakalım.
canım bendende pek gıtmıyodu bu aralar sporu attırarak en azından 1 kılo gıtmeye başladı.ama her daım aynı olmuyo maalesef.bende mayıs sonunda istiyorumki 59 olayım..inşallh ulaşırız hedeflerımıze

çok guzel menun afiyet olsun..çok azda olsa spor kat tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…