Fatsecret sitesinde takip ediyorum canım memnunum çokta kolay bir program
nehir bende 1 haftalık kalori densem mi ki . kendime güvemediğim için ekle diyemiyorum :)Fatsecret sitesinde takip ediyorum canım memnunum çokta kolay bir program
çok çılgınımm öyle böyle değil yaniBaşka sayfalara yorum yapıyorum ya geliyor buluyor beni resmen
çılgın
Yurumeyecem bugün yürüyüşü azaltcam evde oynamaya ağırlık vericem. Yürüyüş bebek arabasıyla ve bu sicakta zor bu kiloyla dizlemde agridi yine. Kizlar benim annem oynayarak 30 kilo vermisti hatirliyorum o günleri incecik olmustu. Bugün konuştum yürüyüş yapacagna oyna tabi dedi yıprandigimi biliyor arabayla yolarda yürürken. Hem oynamak daha cok kalori yakiriyor gibi. O kadar yürüyüp yorulmam azcik oynarim fena yorulurum
kızlar su nerde ?
hıı bende atlıyım şu ipi :)ilk gün 1000 le başlamasan mı kız 500 le falan başla. ya da böl . bir anda 1000 çok gelir ayak bileğine yüklenme .
canım ben sporuma ek olarak ip atlama yaparım senleyeter ki atla ama
canım bu hafta ikimizde 1.100 kg verınce aceba aynıyızmı dedım.senın boy ıyıymış.bende 1,62 boy. kilo 64,307papatya ben de seni takipteyim sekerim:) boyun kaç ve guncel kilon ? Yakınsak rakip olalım. Benim boy 165 şu an 67.2 yim dün 67.5 tim.
e süper :)öğlen 1 kase corba 1 tabaga patatess yemeği ve bulgur koydum yarısını yıyemedım 1 kase cacık 324 kcal. sabahla birlikte toplam 571 kcal.
hiç üzülme canım ya.tekrar sınav varmı.bütünleme varmı.sistem deguşmış sanırım.Tesekkur ederim canim benim sınav sonuçlarımi öğrendim bu arada. Şıklari biliyordum. Hepsi kötü geçmiş. Gerçekten beynim yorgun motivasyonum düşük mutsuzum kilom yüzünden enerjim herseyi olumsuz etkiliyor. Ama bunlari söylemedim farzet savasicam. 45 dk sonra cikicam yine iki saat yurucem. Ben iki kiloyu gecik aldim iki haftada. Yemem normal bazen az yiyorum. Çözdüm. Kilo almamin sebebini uyku düzenim olmadigi icin kilo aldım. Bugunde 5 bucukta uyudum erkende kalktim iki haftadir böyle bu gece ayran icicem belki uyutur. Gercekten kalori yakimi icin uykunun rolü büyük
oynamak ıyı olur tabı.eorobık sayılıyo.heryerın oynuyo :)Yurumeyecem bugün yürüyüşü azaltcam evde oynamaya ağırlık vericem. Yürüyüş bebek arabasıyla ve bu sicakta zor bu kiloyla dizlemde agridi yine. Kizlar benim annem oynayarak 30 kilo vermisti hatirliyorum o günleri incecik olmustu. Bugün konuştum yürüyüş yapacagna oyna tabi dedi yıprandigimi biliyor arabayla yolarda yürürken. Hem oynamak daha cok kalori yakiriyor gibi. O kadar yürüyüp yorulmam azcik oynarim fena yorulurum
afiyet olsun.çok guzelAkşam öğünüm 1 kase corba 1 kase yemek 1 kase cacık toplamda bugün 899 kcal almışım 7 de spora gidiyorum spordan cıktıktan sonrada 1 kase yoğurt yada 1 bardak süt içerim 1000kcal altındayım2,31 lt su içtim
çok zorunlu yedım onuda.ya yapışıyolar ye dıye.halbukı dıyet yaptıgımı biliyolar :)azim azim azim. daha da azimleneceksin . anahtar kelime buohh sporun da harika kaydettim canım :)
maşallah hatunlar coştu haydi bakalım :) kaydettim :)
50 ler grubu uyuduğundan yine birinciyim
sporun da beslenmen de güzel canım. revaniye laf edecektim ama akşam yemek yememişsin sustum
maşallah kuzuuuuu
benim avantajım güne senden geç başlamam
wuuuuuuusüper tebriklerrrr
benimle yarışanlar haksız rekabete giriyor amaaaa size haksızlık kuzuuusuuu
Allahım her yerciklerde birinci olmuşum yaaaaa şımarıyorum amaaa
ben geç kalkıyorum dolayısyla çoğunuza göre geç yemek yemeye başlıyorum ondan böyle oluyor. ama erken kalkmaya çalışvam bundan sonra rekabet haklı olsun bari
kaydettim
sabah 1 yumurta iyi tutmuş canısı. beni tutmaz. gerçi senin sabahları iştahın olmuyo zati metabozlizma çalışmaya başlasın diye yiyosun biliyorum arkidişim
atla atla ama dikkat et çok zorlama ilk günden.hıı bende atlıyım şu ipi :)
kız sen sporunu bildirmemiş miydin . bunu ek olarak mı yaptın ?benım menümde
sabah
2 dılım ekmek
peynırlı omlet
domates salatalık bal,çay genelde aynı sabahlarım
öglen
2 küçük biber dolması
ara 3 kuru kayısı
akşam
1 kase çorba
GonulSenligim
spor
75 dk.tempolu yuruyuş
Menünu çok beğendim sporunu da tabii. Ay ben de akşam yemeği yemiyorum bu hafta diye dovunuyorum yaa herkes böyle yapiyormusBugünkü menü bildirimim
Öğle= 2 ç.k yulaf + 1 bardak süt + 2 kuru kayısı
Ara = türk kahvesi + 2-3 adet çakıl çikolata
Akşam = 1 posiyon taze fasulye + salata
Yemekten sonra = yeşil çay
Gece= ayran
toplam kalori =764
nehirnil111
Spor bildirimim
Jillian level 2 / 3. gün (30 dk )
pilates (30 dk )
250 ip atlama
toplam = 60 dk
bende o zaman okumuştum . merak ettim iyidir umarımçok çılgınımm öyle böyle değil yani
oynamak müthiş bir spor gerçekten. vee hem kilo verdiriyor hem de sıkılaşma sağlıyor. hele bi de göbeğini içine çekerek oynarsan o göbek yok oluyo ben tecrübe ettim canım daha önce. ben geçen senelerden birinde hatta ramazandı hatırlıyorum. iftardan sonra açıyordum roman havaları mezdeke falan 40 dk oynuyordum . hareketlerin muntazam olmasına gerek yok baya yıldız tilbeye bağlıyordum olayıama nasıl terliyordum. 20 gün de sıkılaşma olmuştu bende. görenler zayıflamışsın demişti. kesinlikle oyna kuzum hem stres de atıyosun. bu sene ramazanda yine yaparım belki
canım şu bombaların çok patladığı dönemde , okulu tatil edilmiş memleketine dönmüştü. bi daha gelip yazmadı. ben de merak etmeye başladım
Teşekkür ederim canımMenünu çok beğendim sporunu da tabii. Ay ben de akşam yemeği yemiyorum bu hafta diye dovunuyorum yaa herkes böyle yapiyormus
her zaman zevklen
şimdik bence bu akşam 250 ile başlayalım ilk gün . çok kasmaya gerek yok. her gün 25 25 arttırsak az mı olur ki . 50 mi arttırsak. 50 iyidir. ilk başlangıç 250 olsun. sonra hergün 50 ekleyelim üstüne. ceza sayılası belirlemiyoruz. insafımıza kalmışbak şöyle bişey. ben kendi sporum ayrı bu ip atlama ayrı. ola ki ben sporumu yaparım ama ipi atlamazsam sen de bana ceza vereceksin
İP ATLAMA MARATONU PAZARTESİ(250) SALI(300) ÇARŞAMBA(350) PERŞEMBE(400) CUMA(450) CMRT(500) PAZAR(550) GonulSenligim abcde_123
bu da ip atlama tablomuz şekerim
dünle karıştırma kız.genelde menumu yazıp altına sporumu yazıyorum.sporumu gunluk tek yazıyom :)atla atla ama dikkat et çok zorlama ilk günden.
kız sen sporunu bildirmemiş miydin . bunu ek olarak mı yaptın ?
menunde sporunda çok ıyı valla.Bugünkü menü bildirimim
Öğle= 2 ç.k yulaf + 1 bardak süt + 2 kuru kayısı
Ara = türk kahvesi + 2-3 adet çakıl çikolata
Akşam = 1 posiyon taze fasulye + salata
Yemekten sonra = yeşil çay
Gece= ayran
toplam kalori =764
nehirnil111
Spor bildirimim
Jillian level 2 / 3. gün (30 dk )
pilates (30 dk )
250 ip atlama
toplam = 60 dk
canım bendende pek gıtmıyodu bu aralar sporu attırarak en azından 1 kılo gıtmeye başladı.ama her daım aynı olmuyo maalesef.bende mayıs sonunda istiyorumki 59 olayım..inşallh ulaşırız hedeflerımıze07papatya e senin de kilon iyiymiş sekerim 3 kg daha azsın benden. Senin kilon şu an için benim Mayıs sonu hedefim. Çünkü ayda 2 kg ancak gidiyor benden. Bakalım.
çok guzel menun afiyet olsun..çok azda olsa spor kat tatlımBugünkü menüm :
Kahvaltı saat 09.30 da tam bugday ekmegi ile yapılmış tost, 1 bardak su.
Saat 11 de : kayısıli form çayı.
Öğle 12.45: 1 kase ezogelin çorbası, el ayasi kadar fırında tavuk, 2 tane elma dilim patates kızartması, catalin ucu ile 4 çatal pirinç pilavı.
Akşam 17.15 : 300 ml süt ve 1 muz+1 tatlı kaşığı bal ile yapılmış muzlu süt.
Spor: 60 dk tempolu yürüyüş + koşu. 15 dk egzersiz.
Saat 8 gibi de 1 tane kivi yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?