♥haftalık kilo verme yarışması♥

Not ettim canım
nehir bende 1 haftalık kalori densem mi ki . kendime güvemediğim için ekle diyemiyorum :)
Denemekten zarar gelmez canım neden olmasın haftalık bildiri yapsan da olur bir yere kalorilerini not edersin açıkcası kalori takibi diyette çok işe yarıyor bana göre

Hedefine ulaşacaksın az kaldı acayip güzel menülerin ağzım açık seyrediyorum inan hele sporların maşallah sana

fat secrete başladım ama her şey niye o kadar kalorili

çatlak kız

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon az bezelye yemeği + 1 porsiyon ufak şekilde bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 466 kalori

Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.petibör sade bisküvi - 84 kalori
Akşam; 19:00 - 1 dilim revani - 294 kalori
Ara; 22:00 - Mini magnum classic - 140 kalori

Toplam kalori: 1062

Bu sabah tartıldığımda gördüğüm rakama şaşırdım ve sevindimİlk önce 49.9 geldim inanamadım sonra 50 ye sabitledi kendini demek ki ucundan kaçırdım

@DisiAnka mavimli begum75 @almina_14 fiyonkbayan

Yaaa bunu görmeseydim iyiydi çok üzüldüm

olsun canım, bu sefer çalıştın bi temel yaptın kendine, birdahakine tereyağından kıl çeker gibi şıpta geçersin hepsinden, amaannn dert etme ne dertler var şu hayatta Allah gerçek dert verip derman aratmasın,her halimize bin şükür

pes etmek yok kilolarla savaşmaya devam, bak ben kaç aydır kaplumbağa hızında gidiyorum ama pes etmedim oysaki @yesilelmamm 1 haftasonu kaçırdı diye pes etti gitti haftaya daha azimli bekliyorum kendisini sende öyle olma, azimle devam etcez, kimseden fayda yok bu kiloları kendimiz aldık kendimiz vercez,sen zaten kendinle ilgli sıkıntılar çözmüşsün,şimdi düzene girdikçe aşacağınada eminim

2 litreyi anladım, hadi 2,30 u da anladım, 2,31 inin nasıl ölçtün vay arkadaş neyle ölçüyon sen bunu

vayyy nehir hanım süpersin, sen bu işi tutturdun, artık almazsın böyle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…