- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Not ettim canımnehirnil111 bugün 1100 kalori.
Denemekten zarar gelmez canım neden olmasın haftalık bildiri yapsan da olur bir yere kalorilerini not edersin açıkcası kalori takibi diyette çok işe yarıyor bana görenehir bende 1 haftalık kalori densem mi ki . kendime güvemediğim için ekle diyemiyorum :)
Bugünkü menü bildirimim
Öğle= 2 ç.k yulaf + 1 bardak süt + 2 kuru kayısı
Ara = türk kahvesi + 2-3 adet çakıl çikolata
Akşam = 1 posiyon taze fasulye + salata
Yemekten sonra = yeşil çay
Gece= ayran
toplam kalori =764
nehirnil111
Spor bildirimim
Jillian level 2 / 3. gün (30 dk )
pilates (30 dk )
250 ip atlama
toplam = 60 dk
fat secrete başladım ama her şey niye o kadar kaloriliNot ettim canım
Denemekten zarar gelmez canım neden olmasın haftalık bildiri yapsan da olur bir yere kalorilerini not edersin açıkcası kalori takibi diyette çok işe yarıyor bana göre
Hedefine ulaşacaksın az kaldı acayip güzel menülerin ağzım açık seyrediyorum inan hele sporların maşallah sana
ben çok iyi anlıyore seni ama bak bi kaytar o zaman sen de beni çok güzel anlıcandisiankanın gazabı senaryosunu yaşatacam sana
rezil ederim rüsva ederim seni ele güne. bu forumda kça tane konu topik varsa diyet sporla ilgili hepsine girerabcde_123 spor yapıcam diyo yapmıyor diye yazarım meşhur ederim seni deliyim yaparım üşenmem yaparım
Yaaa bunu görmeseydim iyiydi çok üzüldümSabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon az bezelye yemeği + 1 porsiyon ufak şekilde bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 466 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.petibör sade bisküvi - 84 kalori
Akşam; 19:00 - 1 dilim revani - 294 kalori
Ara; 22:00 - Mini magnum classic - 140 kalori
Toplam kalori: 1062
Bu sabah tartıldığımda gördüğüm rakama şaşırdım ve sevindimİlk önce 49.9 geldim inanamadım sonra 50 ye sabitledi kendini demek ki ucundan kaçırdım
@DisiAnkamavimli begum75 @almina_14 fiyonkbayan
Eki Görüntüle 1817254
Tesekkur ederim canim benim sınav sonuçlarımi öğrendim bu arada. Şıklari biliyordum. Hepsi kötü geçmiş. Gerçekten beynim yorgun motivasyonum düşük mutsuzum kilom yüzünden enerjim herseyi olumsuz etkiliyor. Ama bunlari söylemedim farzet savasicam. 45 dk sonra cikicam yine iki saat yurucem. Ben iki kiloyu gecik aldim iki haftada. Yemem normal bazen az yiyorum. Çözdüm. Kilo almamin sebebini uyku düzenim olmadigi icin kilo aldım. Bugunde 5 bucukta uyudum erkende kalktim iki haftadir böyle bu gece ayran icicem belki uyutur. Gercekten kalori yakimi icin uykunun rolü büyük
fatsecrat,diyet arkadaşım sitelerine bakabilirsinizİyi diyetler kızlar birşey sormak istiyorum günlük yediklerinizi nerede hesaplıyorsunuz site önerir misiniz düzgün bir hesaplama sitesi bulamadım da, bende kalori sayarak kilo vermek istiyorum
2 litreyi anladım, hadi 2,30 u da anladım, 2,31 inin nasıl ölçtün vay arkadaş neyle ölçüyon sen bunuAkşam öğünüm 1 kase corba 1 kase yemek 1 kase cacık toplamda bugün 899 kcal almışım 7 de spora gidiyorum spordan cıktıktan sonrada 1 kase yoğurt yada 1 bardak süt içerim 1000kcal altındayım2,31 lt su içtim
Nasıl yani canım ayarlamalarını doğru mu yapıyorsun adetini gramını falanfat secrete başladım ama her şey niye o kadar kalorili
kızlar su nerde ?
Çok iyi yürüyorsun canım yaGünaydın Kızlar;
18.04.2016:55.80
19.04.2016: 55.40
20.04.2016: 55.70
Dün sabah yürüyememiştim bugün iyi yürüdüm 7.40 da evden çıktım 8.41 de bitti yürüyüşüm mesafe 10.44 km 6825 adım olmuş
ahahaha2 litreyi anladım, hadi 2,30 u da anladım, 2,31 inin nasıl ölçtün vay arkadaş neyle ölçüyon sen bunu
Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon az bezelye yemeği + 1 porsiyon ufak şekilde bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 466 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.petibör sade bisküvi - 84 kalori
Akşam; 19:00 - 1 dilim revani - 294 kalori
Ara; 22:00 - Mini magnum classic - 140 kalori
Toplam kalori: 1062
Bu sabah tartıldığımda gördüğüm rakama şaşırdım ve sevindimİlk önce 49.9 geldim inanamadım sonra 50 ye sabitledi kendini demek ki ucundan kaçırdım
@DisiAnkamavimli begum75 @almina_14 fiyonkbayan
Eki Görüntüle 1817254
Niye üzüldün DenizYaaa bunu görmeseydim iyiydi çok üzüldüm
Akşam tatlı çekti canım yemek yemedim sırf revani içinvayyy nehir hanım süpersin, sen bu işi tutturdun, artık almazsın böyle devam
deniz hadi atağa geçelim, gelen geçti giden geçti,çakıldık kaldık, hancı gibi olduk, herkesi uğurluyoruzYaaa bunu görmeseydim iyiydi çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?