♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızlar herkeze kocaman günaydın dün akşam 5 ten sonra hiçbişe yemedim valla açlıktan midem yandı hep ama yemedim bizimkiler ısrar etsede 1 kase yogurt yedım yangınımı aldı dün toplam 3,14 su içmişim toplam 1000 kcal altındayım bugün kahvaltım 1 katı yumurta 1 domates zeytin peynir 1 dilim çavdar tahıllı lifli ekmeği kızarttım tavada onu yedım ve yeşil çay şimdi su içmee başlayacağım toplam kahvaltım 225 kcal.

olsun önemli olan dengelemek, bak revani yedin ama almadın sen bu işi başarıyosun
Sanırım dengelemeyi öğrendim evet Begüş
52.70 i görmüşken; bugün itibariyle 55.70 i gördükten sonra senin baskül resmini gördüğüm için tabii ne yazdım ama

Senin baskül resmini bir arkadaşıma da gösterdim şişko bir arkadaşıma
Sonra da menünü bak dedim akşam tatlı yemek için yemek yememiş

Geçen hafta içinde biraz ip atlamıştım 1000 sayı kadar karnım ağrıdı ertesi günü dikkat ediyim dedim ne olur ne olmaz ne yapıyım sadece yürüyüş yapıyım bir süre

Canımda pek yemek istemedi dün akşam açıkcası tatlı yiyeyim yeter dedim evdekini bitirmek maksadıyla eşime yemek yedirdikten sonra hevesim kaçıyor niyeyse doymuş gibi oluyorum

Bir anda yüklenme kendine canım 1000 sayı olarak çok fazla

kaçmadıım kıızzz
sana inat pes etmiceeeemm bak görürsün nasıl geccem seni
dün internetim yoktu o yüzden giremedim
toparladım kendimi 64 leri görmedim hala ama 65 rakamını gördüm
dediğin gibi çarşamba gününe kadar toparlarsın dedin aynen öyle oldu.
pazartesi günü çok karamsardım tatlı yicektim bol bol ama sayende kendime geldiim ve devam ediyorum

ahaaa evet ya, mafetmiş seni, ama sende acıcık kaşınmışsın ama olsun sonuçta bu iş sana yarayacak
Evet canım inşallah

deniz hadi atağa geçelim, gelen geçti giden geçti,çakıldık kaldık, hancı gibi olduk, herkesi uğurluyoruz
Haydiii ben bile kalktım valla siz de kalkın

52.70 i görmüşken; bugün itibariyle 55.70 i gördükten sonra senin baskül resmini gördüğüm için tabii ne yazdım ama
Aynı kilolarımız
ben de 53 ü görmüştüm 2 hafta sabittim bu hafta 55leri gördüm

Rabbime şükürler olsun 23 Nisan eşimle tanışma yıl dönümümüze kadar 50 kiloyu göreceğim dedim ve nasip oldu benden mutlusu şuanda yok yeni farkettim söylediğim hedefi
Tebrik ederim canımmmm

beni geçecekmiş bak işte o biraz zor,beni geçmen için benim diyeti bırakıp yerimde saymam gerek anca o zaman

kalorın çok guzel :) afiyet olsun

çok guzel yurumuşsun.bende mumkun oldugunca 1 saat yuruyorum.

gunaydın canım..çok ıyı etmışsın yememekle.

kızlar regli dönemime 2 gün kaldı fena şiştim ama en önemlisi kendimi nasıl koruyacağım ? taktiklerinizi bekliyorum
kuru kayısı cevız incir.faydalı tatlılar var.benımde az kaldı.

Rabbime şükürler olsun 23 Nisan eşimle tanışma yıl dönümümüze kadar 50 kiloyu göreceğim dedim ve nasip oldu benden mutlusu şuanda yok yeni farkettim söylediğim hedefi
o hadı gozun aydın :)
canım dedık o ödemdır bi anlık yedıklerımızden oluyo agırlık.hemen dıkkat ettın sende.gidecek tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…