♥haftalık kilo verme yarışması♥

evet canım bir an kendimi karamsarlığa vurdum ama sayenizde iyi toparlandıımm

Ayy tatlim Sağol içimi actin
Tek seferde oynamak lazım demi sonucta terlemek gerekiyorsa. Ben dun iki parça yaptım sana yazmayi unuttum
Annemin fizigide cok güzel olmuştu. Gerçekten plates gibi güzelleştiriyor. Ramazanda yemekten sonra bende oynarım

Bütünleme yok canim. Sadece mezun olmak icin bir ders kalırsa o bir ders icin en son var.simdiden basladim haziran sınavına calismaya kurtaricam zor olcak ama kurtaricam :)
Oynamak hemde keyifli zayiflamami saglarsa ne mutlu bana :)

Cok haklısın canım gecen sene ne güzel 73 e düşmüştüm bi 75 gorsem eminim vermeye devam ederim..hadi hayirlisi bakalim bu seferde oynayarak deneyecem.
Sen neyse ki cok kilolu değilsin. Ama yine de yavas yavaş versende toplamda rakam büyüdü

evet ama sizin mönülere bakınca siz bişi yemiyosunuz onu fark ettim :))
Canım mide bir süre sonra küçülüyor inan bence sende yediklerini yaz bu şekilde yanlışın varsa farkedersin ya da çok fazla yediğin halde kilon bu şekildeyse metobolizman daha hızlı çalışıyor demektir şanslısın bence

süpersin canım ya darısı başımıza revaniler dondurmalarda yenmiş ohh

Kizlar alıntı
Okuyun oynamaya karar veren olursa bilmek isterim

Dans ederek zayıflamanın ne kadar dogru oldugunu bizim ailede herkes çok iyi bilir.Denemişliğim yoktur ama aile arasında dolaşan anlatı hep ama hep bilinir.Akrabalarımızdan birinin kızı her zaman kiloları ile gündemde olmuştur.Ve bu kızın gerçek bir zayıflama anısı vardır.

Bu kızcağız zayıflamaya karar veriyor ve bundan 20 sene öncesi gibi bir zamanda bir kasetin ön ve arka yüzünü dans müzikleri ile dolduruyor.
O kaseti iki tur dinleyerek her gün oynuyor.
Düşünün kasetler 60 dakikadır diye hatırlıyorum.ıkı kez ustuste caldıgına bakılırsa 120 dakıka boyunca durmaksızın göbek atmak!
Bu sekılde her gun yılmadan oynayarak tam tamına 10 kilo verdi!!!
10 kilo…
Annesi;

“Deliler gibi oynuyordu hiç pes etmedi…hiç ertelemedi hiç vaktim yok demedi ne yaptı etti ve her gun o kasetteki şarkılar ıle dans etti kafasından resmen duman cıkıyordu öyle ter atıyorki…1 ay içinde 10 kilo yok oldu gitti” diyor.

Bir gun gerçekten kilo vermem gerektiğinde ilk tercihim dans etmek olucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…