- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 313
- 35
evet canım bir an kendimi karamsarlığa vurdum ama sayenizde iyi toparlandıımmkalorın çok guzel :) afiyet olsun
çok guzel yurumuşsun.bende mumkun oldugunca 1 saat yuruyorum.
gunaydın canım..çok ıyı etmışsın yememekle.
kuru kayısı cevız incir.faydalı tatlılar var.benımde az kaldı.
o hadı gozun aydın :)
canım dedık o ödemdır bi anlık yedıklerımızden oluyo agırlık.hemen dıkkat ettın sende.gidecek tabiki :)
ohh hem de stres atarsın
aç bi roman havasıı yandan yandannn
benımde bu aralar canım çook mantı çekıyo..ama 60 olayım bi gunumu yıyıp içip gecirecegım dıye karar verdım.öyle avutuyom kendımı :) ah geleyımde 60 a yapıcam ama aklımdaevet canım bir an kendimi karamsarlığa vurdum ama sayenizde iyi toparlandıımm
Ayy tatlim Sağol içimi actinçok çılgınımm öyle böyle değil yani
oynamak müthiş bir spor gerçekten. vee hem kilo verdiriyor hem de sıkılaşma sağlıyor. hele bi de göbeğini içine çekerek oynarsan o göbek yok oluyo ben tecrübe ettim canım daha önce. ben geçen senelerden birinde hatta ramazandı hatırlıyorum. iftardan sonra açıyordum roman havaları mezdeke falan 40 dk oynuyordum . hareketlerin muntazam olmasına gerek yok baya yıldız tilbeye bağlıyordum olayıama nasıl terliyordum. 20 gün de sıkılaşma olmuştu bende. görenler zayıflamışsın demişti. kesinlikle oyna kuzum hem stres de atıyosun. bu sene ramazanda yine yaparım belki
canım şu bombaların çok patladığı dönemde , okulu tatil edilmiş memleketine dönmüştü. bi daha gelip yazmadı. ben de merak etmeye başladım
Bütünleme yok canim. Sadece mezun olmak icin bir ders kalırsa o bir ders icin en son var.simdiden basladim haziran sınavına calismaya kurtaricam zor olcak ama kurtaricam :)hıı bende atlıyım şu ipi :)
canım bu hafta ikimizde 1.100 kg verınce aceba aynıyızmı dedım.senın boy ıyıymış.bende 1,62 boy. kilo 64,3
e süper :)
hiç üzülme canım ya.tekrar sınav varmı.bütünleme varmı.sistem deguşmış sanırım.
oynamak ıyı olur tabı.eorobık sayılıyo.heryerın oynuyo :)
afiyet olsun.çok guzel
evet ama sizin mönülere bakınca siz bişi yemiyosunuz onu fark ettim :))Nasıl yani canım ayarlamalarını doğru mu yapıyorsun adetini gramını falan
kaçta uyanıyo ki normalde
Cok haklısın canımolsun canım, bu sefer çalıştın bi temel yaptın kendine, birdahakine tereyağından kıl çeker gibi şıpta geçersin hepsinden, amaannn dert etme ne dertler var şu hayatta Allah gerçek dert verip derman aratmasın,her halimize bin şükür
pes etmek yok kilolarla savaşmaya devam, bak ben kaç aydır kaplumbağa hızında gidiyorum ama pes etmedim oysakivisnelipastam 1 haftasonu kaçırdı diye pes etti gitti haftaya daha azimli bekliyorum kendisini sende öyle olma, azimle devam etcez, kimseden fayda yok bu kiloları kendimiz aldık kendimiz vercez,sen zaten kendinle ilgli sıkıntılar çözmüşsün,şimdi düzene girdikçe aşacağınada eminim
kalorın çok guzel :) afiyet olsun
o hadı gozun aydın :)
normalde 12 ye doğru geliyor foruma canımkaçta uyanıyo ki normalde
Canım mide bir süre sonra küçülüyor inan bence sende yediklerini yaz bu şekilde yanlışın varsa farkedersin ya da çok fazla yediğin halde kilon bu şekildeyse metobolizman daha hızlı çalışıyor demektir şanslısın benceevet ama sizin mönülere bakınca siz bişi yemiyosunuz onu fark ettim :))
süpersin canım ya darısı başımıza revaniler dondurmalarda yenmiş ohhSabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon az bezelye yemeği + 1 porsiyon ufak şekilde bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 466 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.petibör sade bisküvi - 84 kalori
Akşam; 19:00 - 1 dilim revani - 294 kalori
Ara; 22:00 - Mini magnum classic - 140 kalori
Toplam kalori: 1062
Bu sabah tartıldığımda gördüğüm rakama şaşırdım ve sevindimİlk önce 49.9 geldim inanamadım sonra 50 ye sabitledi kendini demek ki ucundan kaçırdım
@DisiAnka @mavimlibegum75 bayan_balon @fiyonkbayan
Eki Görüntüle 1817254
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?