- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
süpersin canım ya darısı başımıza revaniler dondurmalarda yenmiş ohh
1 ayda 10 kilo mu
Benim 52.70 i gördüğüm tarih 2 Aralık canım benim ki yavaş yavaş yerleşti vermek için çaba sarf etmem lazımEvet canım inşallah
Haydiii ben bile kalktım valla siz de kalkın
Aynı kilolarımız
ben de 53 ü görmüştüm 2 hafta sabittim bu hafta 55leri gördüm
Tebrik ederim canımmmm
Bende o söze tav oldum bir ayda 10 kilo. 10 değil 3 5 olsun ama olsun1 ayda 10 kilo mu
maşallah
azme bak :)
ben oynarım canım
kapı gıcırtısına oynama huyum var benim
süre belirleyecek misin
Sonra iki öğün yiyip kalori birincisi olur tabiiii
Oy oy oyyyBenim 52.70 i gördüğüm tarih 2 Aralık canım benim ki yavaş yavaş yerleşti vermek için çaba sarf etmem lazım
Sabah yulaf yiyip öğle yemeği de yiyince rahatsız oluyordum dün kahvaltı yapmadım öğlen yemekten sonra midem çok rahattı meselaCanım mide bir süre sonra küçülüyor inan bence sende yediklerini yaz bu şekilde yanlışın varsa farkedersin ya da çok fazla yediğin halde kilon bu şekildeyse metobolizman daha hızlı çalışıyor demektir şanslısın bence
Katılan çoğunluk olsaBende o söze tav oldum bir ayda 10 kilo. 10 değil 3 5 olsun ama olsun
Dün iki parca yaptım.
Bugün yarım saat tek parça yapacam. Yarinda 45 dk. Sonra ki gun 1 saat yaparim. Alışmış olurum..
sana katılıyorumSonra iki öğün yiyip kalori birincisi olur tabiiii
Oy oy oyyy
haydii göbek atmaya o zaman
resmen gözümüz kalmış ya
Benimde bu sabah canım bir şey istemedi direk öğlen yemek yiyeceğim şimdiSabah yulaf yiyip öğle yemeği de yiyince rahatsız oluyordum dün kahvaltı yapmadım öğlen yemekten sonra midem çok rahattı mesela
Güzel olurdu ama kimse oynamasa da ben zaten oynicam. Bakalım etkisini goruruz insallah. Send oynayacak misin canimKatılan çoğunluk olsa
süreler de belirli olsa
daha iyi sonuç alırız diye düşünüyorum
yarış olması heveslendirir
oynarım oynarım :)Güzel olurdu ama kimse oynamasa da ben zaten oynicam. Bakalım etkisini goruruz insallah. Send oynayacak misin canim
Ben katılırım :)Katılan çoğunluk olsa
süreler de belirli olsa
daha iyi sonuç alırız diye düşünüyorum
yarış olması heveslendirir
eklerim canım tabi ki de :) ama atlamazsan bozuşuruzBenide ekle nolur :)
olabilerdünle karıştırma kız.genelde menumu yazıp altına sporumu yazıyorum.sporumu gunluk tek yazıyom :)
teşekkür ederim canikom :)menunde sporunda çok ıyı valla.
maşallah maşallahGonulSenligim
Yarım saat yürüyüş
250 ipsiz ip atlama ( 125+125 iki set) ( 1 tane bile fazla yapmadım)
yattığım yerden her iki bacak için de karışık 50 şer hareket
daha ne yapayım söyle
kuzuşum yaaaa görüyon menü ve sporlarımı ama kilo yine de oynamıyor istediğim gibi. gram gram ya gidiyo ya gitmiyor. pazartesiden bu yana tartılamadım korkudan.wc olmayınca.Not ettim canım
Denemekten zarar gelmez canım neden olmasın haftalık bildiri yapsan da olur bir yere kalorilerini not edersin açıkcası kalori takibi diyette çok işe yarıyor bana göre
Hedefine ulaşacaksın az kaldı acayip güzel menülerin ağzım açık seyrediyorum inan hele sporların maşallah sana
övünmek gibi olmasın öyleyimçatlak kız
Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon az bezelye yemeği + 1 porsiyon ufak şekilde bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 466 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.petibör sade bisküvi - 84 kalori
Akşam; 19:00 - 1 dilim revani - 294 kalori
Ara; 22:00 - Mini magnum classic - 140 kalori
Toplam kalori: 1062
Bu sabah tartıldığımda gördüğüm rakama şaşırdım ve sevindimİlk önce 49.9 geldim inanamadım sonra 50 ye sabitledi kendini demek ki ucundan kaçırdım
GonulSenligim @mavimli begum75 @almina_14 @fiyonkbayan
Eki Görüntüle 1817254
kıs koptum2 litreyi anladım, hadi 2,30 u da anladım, 2,31 inin nasıl ölçtün vay arkadaş neyle ölçüyon sen bunu
hanki uygulama o ya. ben de indirdim uygulama benimki öyle yapmıyooo :)ahahahakızz hiç güleceğim yoktu telefona uygulama indirdim ya o ölçüyo bende şimdi farkettim
ama dimi kaşınmışşş bence de ,hem ben çok tatlıyım kiahaaa evet ya, mafetmiş seni, ama sende acıcık kaşınmışsınama olsun sonuçta bu iş sana yarayacak
kız sen ip atlama bu ara. yaptığın yürüyüş yeter. ip atlma sakıncalı şu dönemGeçen hafta içinde biraz ip atlamıştım 1000 sayı kadar karnım ağrıdı ertesi günü dikkat ediyim dedim ne olur ne olmaz ne yapıyım sadece yürüyüş yapıyım bir süre
tamam şekerim aldım notumuakşam spor yapıldı canım. bir gün öncekinden biraz fazla yaptımGonulSenligim
Ayy tatlim Sağol içimi actin
Tek seferde oynamak lazım demi sonucta terlemek gerekiyorsa. Ben dun iki parça yaptım sana yazmayi unuttum
Annemin fizigide cok güzel olmuştu. Gerçekten plates gibi güzelleştiriyor. Ramazanda yemekten sonra bende oynarım
canım istediğin zaman bildirebilirsin sorun değil. yeter ki yaptığın günü yaz karışmasın.begum75 ben sporu sabah bildiriyorum, siz gecedenmi bildiriyorsunuz yaptık diye, akşam giremiyorum evde yoğunluktan kural nasıl
pzt 53.8
salı 53.7
çarş 53.6
evet gram gram :))
kaçta uyanıyo ki normalde
uykuyu çok seviyorum yaaaa
Sonra iki öğün yiyip kalori birincisi olur tabiiii
farkettim ben onu biresmen gözümüz kalmış ya
hele hele ipten kaytaroynarım oynarım :)
ama yarış gibi olması lazım yoksa ben salarım kendimi :)
mesela yarım saat ile başlayıp süreyi belirli günlerde uzatalım
GonulSenligim ile ip atlama konusunda öyle yapıyoruz
yoksa gaza gelmeden bırakırız
yani ben bırakırım
ne güzel ya o kadar uzun zamandır uyku sıkıntısı yaşıyorum kinormalde 12 ye doğru geliyor foruma canım
aynn bende oynamaya katılırım :) zati zumbaya sardım en eğlenecelisi ooynarım oynarım :)
ama yarış gibi olması lazım yoksa ben salarım kendimi :)
mesela yarım saat ile başlayıp süreyi belirli günlerde uzatalım
GonulSenligim ile ip atlama konusunda öyle yapıyoruz
yoksa gaza gelmeden bırakırız
yani ben bırakırım
kuzuşum yaaaa görüyon menü ve sporlarımı ama kilo yine de oynamıyor istediğim gibi. gram gram ya gidiyo ya gitmiyor. pazartesiden bu yana tartılamadım korkudan.wc olmayınca.
böhüüüüğğğğğğğğ ben de istiyooommmmayyy ne güzel de duruyo tartıda o 50 rakamı ay yirim maşallah maşallah ben de olacak işte banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?