- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
pazartesi 53,8 idim. az önce tartıldım 54.0 . bi yerde hata yapıyorum ama nerde bilemedim kiCanım bence gidecek böyle oynamasına bakma bu kadar menüye spora hiç bir kilo kalmaz kalamaz yaniSeninde olacak eminim hem de en yakın zamanda
Canım bu rakamlar çok sıkıcı ve zor bende geçtim biliyorum bayağı takıldım ben 54 den aşağısına sonra 1 gün tartıldım bir anda 1 kiloya yakın gitti hemde bir günde inanamadım zaten artık diyeti de bırakmaya başlamıştım sanırım tutup tutup bırakılan bir rakam o yüzden pes etme ben bu rakamlardayken 1-2 hafta boyunca lahana çorbasını yaptım ama yanında normal yemeğimi de yedim ekstrada olarak sabah yeşil çay akşam biberiye çayı içmeye başlamıştımpazartesi 53,8 idim. az önce tartıldım 54.0 . bi yerde hata yapıyorum ama nerde bilemedim ki
tamam canımmaşallah maşallahvalla güzel yapmışsın aferin. bugünkü sayımız 300
bişey dicem yanulış anlıcan şimdikuzuşum yaaaa görüyon menü ve sporlarımı ama kilo yine de oynamıyor istediğim gibi. gram gram ya gidiyo ya gitmiyor. pazartesiden bu yana tartılamadım korkudan.wc olmayınca.
ama dimi kaşınmışşş bence de ,hem ben çok tatlıyım ki
Hadi bakalım bekliyoruz meraklatam olaraktan şu mesajı yazdığın saatte uyanmışım10:40 yarına kısmet yarın başarıcam
işte bu konuda haklısın ama gene de birinciyim hehehe
hatice netice diyeyim anla
farkettim ben onu bi
Kaytarır mıyım hiç beennhele hele ipten kaytarzor o zor
Hele benne güzel ya o kadar uzun zamandır uyku sıkıntısı yaşıyorum ki
Canım bu rakamlar çok sıkıcı ve zor bende geçtim biliyorum bayağı takıldım ben 54 den aşağısına sonra 1 gün tartıldım bir anda 1 kiloya yakın gitti hemde bir günde inanamadım zaten artık diyeti de bırakmaya başlamıştım sanırım tutup tutup bırakılan bir rakam o yüzden pes etme ben bu rakamlardayken 1-2 hafta boyunca lahana çorbasını yaptım ama yanında normal yemeğimi de yedim ekstrada olarak sabah yeşil çay akşam biberiye çayı içmeye başlamıştım
kız onu da denedim ben. yok bana mısın demiyo. göbek şişiyo dana gibinbişey dicem yanulış anlıcan şimdi
aslında öğlen ya da sabah daha ağır yesen hemen çıkarsın wc ye
en azından bu kadar uzamaz
bende de oluyor böyle
rahatsız hissedince bi öğün abartarak yiyorum
napıyım
büle yerim seni
Hadi bakalım bekliyoruz merakla
ah ah canım valla inşallah bi düşsün yetti gari sıkıldım 53-54 görmekten. biberiye çayını da bi alamadım he. alcam onu.
yeşil çayı sabaha çekmem lazım.uf kendimi düzeltmem lazım yaaa
ölçüm mü varr :)
hımm ben yeşil çayı da sallama içiyorum yaaa. demlemeyi içemem ağır gelir diye cesaret edemedim. napıcam aktardan mı alıcam onu. ne kadar nasıl demliyon anlat heleBiberiyem de duruyor öyle çekmecem de 2-3 hafta anca yaptım arada içiyorum sadece ama yeşil çayı hiç eksik etmiyorum hala her sabah hafif kahvaltımdan sonra içtim demleme şeklinde canım sallama olmasınBende hep o rakamları görmekten sıkılmıştım he 53-52 üzerime yapışmıştı sanki
amaan canıım mantı demebenımde bu aralar canım çook mantı çekıyo..ama 60 olayım bi gunumu yıyıp içip gecirecegım dıye karar verdım.öyle avutuyom kendımı :) ah geleyımde 60 a yapıcam ama aklımda
Sallamanın bana hiç faydası olmadı eminim aynı da değildir. Aktardan alıyorsun canım 1 tatlı kaşığı 240 ml lik suya atıyorum 2-3 dakika bekletiyorum sonra süzgeçle süzüp bir güzel şeker falan ilave etmeden içiyorum zor gelirse limon sık o da olur. Böyle tomurcuk gibi görünüyorlar ama sıcak suyun içine girince yapraklarını açıyorlar vallahi hiç acı falan gelmiyor ilk başlarda belki gelir sana sonra insana o meyve sularından falan daha keyifli geliyorhımm ben yeşil çayı da sallama içiyorum yaaa. demlemeyi içemem ağır gelir diye cesaret edemedim. napıcam aktardan mı alıcam onu. ne kadar nasıl demliyon anlat hele
teşekkür ederim bence değil. senin nasıldı canım hatırlıyormusunuyumlu arkadaşım benim
ölçüler gayet güzel, ama incelmeye devamm
hımm bu hani çay süzgecine benzeyen kıskançkı bitki çayları için alet var.Sallamanın bana hiç faydası olmadı eminim aynı da değildir. Aktardan alıyorsun canım 1 tatlı kaşığı 240 ml lik suya atıyorum 2-3 dakika bekletiyorum sonra süzgeçle süzüp bir güzel şeker falan ilave etmeden içiyorum zor gelirse limon sık o da olur. Böyle tomurcuk gibi görünüyorlar ama sıcak suyun içine girince yapraklarını açıyorlar vallahi hiç acı falan gelmiyor ilk başlarda belki gelir sana sonra insana o meyve sularından falan daha keyifli geliyor
Ben de onlara taktım bu ara Gül Kaynak tan esinlenerek hatta hemen 10 altın kuralını yazıyım:kızlar okuldaki bi arkadaşım şu paket yemek serviisyle 5 kilo verdi 1 ayda. ama maalesef ben o kadar zengin diilim :) işe yaramasına şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?