♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canım bence gidecek böyle oynamasına bakma bu kadar menüye spora hiç bir kilo kalmaz kalamaz yaniSeninde olacak eminim hem de en yakın zamanda
pazartesi 53,8 idim. az önce tartıldım 54.0 . bi yerde hata yapıyorum ama nerde bilemedim ki

pazartesi 53,8 idim. az önce tartıldım 54.0 . bi yerde hata yapıyorum ama nerde bilemedim ki
Canım bu rakamlar çok sıkıcı ve zor bende geçtim biliyorum bayağı takıldım ben 54 den aşağısına sonra 1 gün tartıldım bir anda 1 kiloya yakın gitti hemde bir günde inanamadım zaten artık diyeti de bırakmaya başlamıştım sanırım tutup tutup bırakılan bir rakam o yüzden pes etme ben bu rakamlardayken 1-2 hafta boyunca lahana çorbasını yaptım ama yanında normal yemeğimi de yedim ekstrada olarak sabah yeşil çay akşam biberiye çayı içmeye başlamıştım

maşallah maşallah valla güzel yapmışsın aferin. bugünkü sayımız 300
tamam canım
akşam arttıracaktım aslında ama
zorlamak istemedim
sonrasında ağrı falan olursa diye
yavaş olsun öz olsun

kuzuşum yaaaa görüyon menü ve sporlarımı ama kilo yine de oynamıyor istediğim gibi. gram gram ya gidiyo ya gitmiyor. pazartesiden bu yana tartılamadım korkudan.wc olmayınca.
bişey dicem yanulış anlıcan şimdi
aslında öğlen ya da sabah daha ağır yesen hemen çıkarsın wc ye
en azından bu kadar uzamaz
bende de oluyor böyle
rahatsız hissedince bi öğün abartarak yiyorum
napıyım

ama dimi kaşınmışşş bence de ,hem ben çok tatlıyım ki
büle yerim seni
tam olaraktan şu mesajı yazdığın saatte uyanmışım 10:40 yarına kısmet yarın başarıcam
Hadi bakalım bekliyoruz merakla

işte bu konuda haklısın ama gene de birinciyim hehehe

hatice netice diyeyim anla

farkettim ben onu bi

hele hele ipten kaytar zor o zor
Kaytarır mıyım hiç beenn

ne güzel ya o kadar uzun zamandır uyku sıkıntısı yaşıyorum ki
Hele ben
haftasonları bile eşimin işi nedeniyle 7 de kalkıyorum
sonra yat diyor ama yatamam ki ben
neyse arada bi pazar evde kalıyor da uyuyoruz rahatla
zaten benim derdim kalkmak değil
o saat çalıyor ya deliriyorum resmen

ah ah canım valla inşallah bi düşsün yetti gari sıkıldım 53-54 görmekten. biberiye çayını da bi alamadım he. alcam onu.
yeşil çayı sabaha çekmem lazım.uf kendimi düzeltmem lazım yaaa

kız onu da denedim ben. yok bana mısın demiyo. göbek şişiyo dana gibin gene de ıı ıh ben düzenli zeytin yağı içmeye başlıyım ya kilo yapmaz heralde he

büle yerim seni

Hadi bakalım bekliyoruz merakla

beni izlemede kalın anacığımmm

ah ah canım valla inşallah bi düşsün yetti gari sıkıldım 53-54 görmekten. biberiye çayını da bi alamadım he. alcam onu.
yeşil çayı sabaha çekmem lazım.uf kendimi düzeltmem lazım yaaa

Biberiyem de duruyor öyle çekmecem de 2-3 hafta anca yaptım arada içiyorum sadece ama yeşil çayı hiç eksik etmiyorum hala her sabah hafif kahvaltımdan sonra içtim demleme şeklinde canım sallama olmasınBende hep o rakamları görmekten sıkılmıştım he 53-52 üzerime yapışmıştı sanki

hımm ben yeşil çayı da sallama içiyorum yaaa. demlemeyi içemem ağır gelir diye cesaret edemedim. napıcam aktardan mı alıcam onu. ne kadar nasıl demliyon anlat hele

benımde bu aralar canım çook mantı çekıyo..ama 60 olayım bi gunumu yıyıp içip gecirecegım dıye karar verdım.öyle avutuyom kendımı :) ah geleyımde 60 a yapıcam ama aklımda
amaan canıım mantı deme
aslında anlık birşey yedim de noldu çok mu zevk aldım sanki sadece yaklaşık bir hafta zararım oldu

hımm ben yeşil çayı da sallama içiyorum yaaa. demlemeyi içemem ağır gelir diye cesaret edemedim. napıcam aktardan mı alıcam onu. ne kadar nasıl demliyon anlat hele
Sallamanın bana hiç faydası olmadı eminim aynı da değildir. Aktardan alıyorsun canım 1 tatlı kaşığı 240 ml lik suya atıyorum 2-3 dakika bekletiyorum sonra süzgeçle süzüp bir güzel şeker falan ilave etmeden içiyorum zor gelirse limon sık o da olur. Böyle tomurcuk gibi görünüyorlar ama sıcak suyun içine girince yapraklarını açıyorlar vallahi hiç acı falan gelmiyor ilk başlarda belki gelir sana sonra insana o meyve sularından falan daha keyifli geliyor

hımm bu hani çay süzgecine benzeyen kıskançkı bitki çayları için alet var.

bu . bunun içine koysam yeşil çayı sonra sıcak suya koysam demlesem olur heralde demi aynı seninki gibi. alayım madem ben de ya. sen ne kadarlık alıyorsun ve ne kadar gidiyo o sana :)

Bunlarla da olur sanırım canım ben normal çay süzgeçlerini kullanıyorum işimi görüyor250 gram var yoktu bayağıdır da gidiyor vallahi rahat 2 ay 5-6 TL lik bir şey almıştım öyle söyleyeyim kilosu 40 TL idi

kızlar okuldaki bi arkadaşım şu paket yemek serviisyle 5 kilo verdi 1 ayda. ama maalesef ben o kadar zengin diilim :) işe yaramasına şaşırdım
Ben de onlara taktım bu ara Gül Kaynak tan esinlenerek hatta hemen 10 altın kuralını yazıyım:

Gelelim ALTIN KURALLAR'a;

1-Sabah uyanır uyanmaz büyük su bardaklarıyla 2 bardak su içmemiz şart!(oda sıcaklığında olacak, soğuk ya da sıcak değil)

2-Gün içinde (sabah içtiğimiz 2 bardak dahil)en az 3 litre su içeceğiz ki büyük bardaklarla 6-8 bardak oluyor sanırım. İçine isteğinize göre taze limon suyu, elma sirkesi koyabilirsiniz.

3-Yemeklerle birlikte KESİNLİKLE su içmeyeceğiz. Yemekten yarım saat önce su içmeyi bırakıyoruz ta ki yemekten 1 saat sonrasına kadar.

4-HER GÜN 5gr (hazır satılıyor kabartma tozu gibi paketli, bir paketi 5 gr)3 PAKET karbonat'ı (paket bulamayanlar bir bardağa yarım çay kaşığı) büyük su bardağında suya karıştırıp içiyoruz.

Ne zaman içeceğimize biz karar veriyoruz buna ek olarak yine ne zaman içeceğimiz bize bağlı olan; büyük bardakta suya pembe himalaya tuzu(bir çay kaşığı) karıştırılıp içilecek.

5-Bu kürü yaparken KESİNLİKLE; kahve, siyah çay, kola, asitli içecekler, hazır kutu meyve suları YOK!

6-Genelde sabah kahvaltıda yiyebildiğimiz kadar çok yeriz ama bu daha çok acıkmamıza sebep oluyormuş. Bu nedenle kahvaltıyı normal ölçülerde yapıp, en büyük öğünü saat 11-16 arası tüketmemiz gerekiyor. Üstelik ne istersek yiyebiliyoruz. İster pizza, ister poğaça... Tabi abartmamakta fayda var.

7-Güneş batınca; çorba dışında bir şey yemiyoruz. İçinde köfteler, tavuk parçaları olan çorbalardan değil, tamamen sıvı mercimek, sebze çorbası, tarhana gibi çorbalar.

8-Kür süresince tavuk, peynir, yoğurt, yumurta, süt YOK. Ama et, balık istediğiniz kadar 11-16 arası tüketin.

9-Ekmek yemek isteyenler de 11*16 arası, hafif kızartarak tüketebiliyor. Kızarmış ekmeğin hazmı daha kolaymış. Beyaz ekmek olmaması gerekiyor.

10-Son kurala gelirsek; her gün açık havada 30 dk da olsa yürüyüş.

Vermek istediğimiz kiloyu 3 le çarpıp çıkan sayı kadar gün olarak bu kuralları uygulayacakmışız
Hesap yaparsam 3 kilo versem yeter 52 yi görsem çok mutlu olacağım
3 x 3= 9 gün yapmam gerekiyor yani

1- Sabah uyanınca mutlaka suyumu içerim
2- 3 litre içmiyordum bence 3 litre içicem az da çok da içmiycem
3- Yemekle birlikte içmezdim ama öncesinde çok içerdim sonrasında da çay onu da içmiycem
4- Karbonatı hiç denemedim denerim
5- Artık havalar ısındı ben ısınmak için çok çay içerdim
6- 14 yaşından sonra hiç abartarak yemek yemedim normal yerim
7- Evde kavanozlanmış lahana tarhana ve mercimek çorbam var akşamları onları yerim
8-Tavuk peynir yoğurt yumurta süt yokmuş ne yiycem kahvaltıda ben yaa
9- Öğle yemeğini iyi yemem lazım nohut kuru fasulye bakliyat tarzında
10- Hergün en az 1 saat yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…