- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Dün suyu çok içmişsindirpazartesi 53,8 idim. az önce tartıldım 54.0 . bi yerde hata yapıyorum ama nerde bilemedim ki
Benim de öyle 64 kiloyken 80-90-100 dü 52 de 73-83-93 olmuştu
Kız zeytinyağı nerden çıktı yulaf+kuru kayısı yap bariah ah canım valla inşallah bi düşsün yetti gari sıkıldım 53-54 görmekten. biberiye çayını da bi alamadım he. alcam onu.
yeşil çayı sabaha çekmem lazım.uf kendimi düzeltmem lazım yaaa
kız onu da denedim ben. yok bana mısın demiyo. göbek şişiyo dana gibingene de ıı ıh ben düzenli zeytin yağı içmeye başlıyım ya kilo yapmaz heralde he
beni izlemede kalın anacığımmm
Eeevet
Ben yumurta ve süt olmamasına çok şaşırdım geriye domates salatalık zeytin falan kalıyorVermek istediğimiz kiloyu 3 le çarpıp çıkan sayı kadar gün olarak bu kuralları uygulayacakmışız
Hesap yaparsam 3 kilo versem yeter 52 yi görsem çok mutlu olacağım
3 x 3= 9 gün yapmam gerekiyor yani
1- Sabah uyanınca mutlaka suyumu içerim
2- 3 litre içmiyordum bence 3 litre içicem az da çok da içmiycem
3- Yemekle birlikte içmezdim ama öncesinde çok içerdim sonrasında da çay onu da içmiycem
4- Karbonatı hiç denemedim denerim
5- Artık havalar ısındı ben ısınmak için çok çay içerdim
6- 14 yaşından sonra hiç abartarak yemek yemedim normal yerim
7- Evde kavanozlanmış lahana tarhana ve mercimek çorbam var akşamları onları yerim
8-Tavuk peynir yoğurt yumurta süt yokmuş ne yiycem kahvaltıda ben yaa
9- Öğle yemeğini iyi yemem lazım nohut kuru fasulye bakliyat tarzında
10- Hergün en az 1 saat yürüyorum
Bence deBence bel gene iyide kalça küçülmeli
Yumurta neyse de bahar aylarında sıcaklar artarken peyniri de azaltmak lazımmış vücutta mantar üremesini arttırıyormuş Kahvaltıda çorba yiyenler için alternatif çok sabah akşam çorba öğlen de normal yemek yenilebilirBen yumurta ve süt olmamasına çok şaşırdım geriye domates salatalık zeytin falan kalıyor
Sabah çorba hayatta içemem ben mesela bir şey yemeden dururdum herhalde süt ya da yumurta yemeyeceksemYumurta neyse de bahar aylarında sıcaklar artarken peyniri de azaltmak lazımmış vücutta mantar üremesini arttırıyormuş Kahvaltıda çorba yiyenler için alternatif çok sabah akşam çorba öğlen de normal yemek yenilebilir
Ben de onu düşünmüştümSabah çorba hayatta içemem ben mesela bir şey yemeden dururdum herhalde süt ya da yumurta yemeyeceksem
bugün öğlen ıspanaklı börek yedim kalaorim bugün için 1171Sabah; yok
Ara; 09:30 - 1 kupa yeşil çay(Demleme)
Öğle; 12:40 - Yarım kase domates çorbası + 1 ad.karnıyarık + yarım kase cacık - 378 kalori
Ara: 14:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Hiç dövünme ben de artık sadece çorba yiyicem akşam yemeğindeMenünu çok beğendim sporunu da tabii. Ay ben de akşam yemeği yemiyorum bu hafta diye dovunuyorum yaa herkes böyle yapiyormus
Hangi hain yapmış o böreğibugün öğlen ıspanaklı börek yedim kalaorim bugün için 1171
benHangi hain yapmış o böreği
Aynenn ben de 12-1 gibi yatıp 6 gibi uyanıyorum tabii ki yetersiz 10 da yatıp 6-7 gibi uyanmak lazım aslındaTesekkur ederim canim benim sınav sonuçlarımi öğrendim bu arada. Şıklari biliyordum. Hepsi kötü geçmiş. Gerçekten beynim yorgun motivasyonum düşük mutsuzum kilom yüzünden enerjim herseyi olumsuz etkiliyor. Ama bunlari söylemedim farzet savasicam. 45 dk sonra cikicam yine iki saat yurucem. Ben iki kiloyu gecik aldim iki haftada. Yemem normal bazen az yiyorum. Çözdüm. Kilo almamin sebebini uyku düzenim olmadigi icin kilo aldım. Bugunde 5 bucukta uyudum erkende kalktim iki haftadir böyle bu gece ayran icicem belki uyutur. Gercekten kalori yakimi icin uykunun rolü büyük
Ben de akşam pilav varsa yemiyorum öylen acıkmış bir halde eve gidince dayanamayıp yiyorumbenkocam istemişti dün akşam yaptım yemedim bugün öğlen eve gittim canım çok çekti yedim gitti ya
Can sıkıcı bir programmış sevmedimBen de onu düşünmüştüm
Afiyet olsun canım akşam hafif atlatırsın bir şey olmaz gündüz yediklerim çok kilo olarak kalmıyorlar bizde abartmadığımız sürecebugün öğlen ıspanaklı börek yedim kalaorim bugün için 1171
aynehirnil111 ne güzel 50 kilosun. ben de 60ı görsem dünyalar benim olur valla. bugün de 1100 oldu kalorim.
amin inşallah. tamamen tesadüf oldu gerçektenCan sıkıcı bir programmış sevmedim
Afiyet olsun canım akşam hafif atlatırsın bir şey olmaz gündüz yediklerim çok kilo olarak kalmıyorlar bizde abartmadığımız sürece
İnşallah sana da nasip olsun canım olacak elbet istedikten sonraSende sabit 2 gündür 1100 alıyorsun aynı şeyleri mi yiyorsun kız
Afiyet olsunamin inşallah. tamamen tesadüf oldu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?