♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kız zeytinyağı nerden çıktı yulaf+kuru kayısı yap bari

Ben yumurta ve süt olmamasına çok şaşırdım geriye domates salatalık zeytin falan kalıyor

Ben yumurta ve süt olmamasına çok şaşırdım geriye domates salatalık zeytin falan kalıyor
Yumurta neyse de bahar aylarında sıcaklar artarken peyniri de azaltmak lazımmış vücutta mantar üremesini arttırıyormuş Kahvaltıda çorba yiyenler için alternatif çok sabah akşam çorba öğlen de normal yemek yenilebilir

Sabah çorba hayatta içemem ben mesela bir şey yemeden dururdum herhalde süt ya da yumurta yemeyeceksem

Sabah; yok
Ara; 09:30 - 1 kupa yeşil çay(Demleme)
Öğle; 12:40 - Yarım kase domates çorbası + 1 ad.karnıyarık + yarım kase cacık - 378 kalori
Ara: 14:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
bugün öğlen ıspanaklı börek yedim kalaorim bugün için 1171

kızlar sabah kahvaltım domates 4 ad. s.zeytin beyaz peynir 1 dilim hindi salam 1 dilim ç.ekmeği yeşil çay
öğlen sadece m.çorbası et vardı koyun etiymiş kokuyodu valla midem kalktı yemedim suan 2 litreyi geçtim
toplam 280 kcal almışım suan cok acıktım şirkettede düzgün bişe yok yiyecek 1 dürüm çiğköfte yiyeceğim spora gideceğim evde sadece yogurt yiyeceğim bugünde 1000 kcal altındayım

Aynenn ben de 12-1 gibi yatıp 6 gibi uyanıyorum tabii ki yetersiz 10 da yatıp 6-7 gibi uyanmak lazım aslında

Ben de onu düşünmüştüm
Can sıkıcı bir programmış sevmedim
bugün öğlen ıspanaklı börek yedim kalaorim bugün için 1171
Afiyet olsun canım akşam hafif atlatırsın bir şey olmaz gündüz yediklerim çok kilo olarak kalmıyorlar bizde abartmadığımız sürece
ay nehirnil111 ne güzel 50 kilosun. ben de 60ı görsem dünyalar benim olur valla. bugün de 1100 oldu kalorim.

İnşallah sana da nasip olsun canım olacak elbet istedikten sonraSende sabit 2 gündür 1100 alıyorsun aynı şeyleri mi yiyorsun kız

amin inşallah. tamamen tesadüf oldu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…