- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
heh tamam ben de aldım canım benimkinin de 40 tl idi kilosu 5 tl lik aldım ben de. bayağı oluyo zaten o dediğin gibi. hem yeşil çay aldım hem de biberiye çayı aldım. içelim bakalım :)Bunlarla da olur sanırım canım ben normal çay süzgeçlerini kullanıyorum işimi görüyor250 gram var yoktu bayağıdır da gidiyor vallahi rahat 2 ay 5-6 TL lik bir şey almıştım öyle söyleyeyim kilosu 40 TL idi
heh ona da katılayım da beni acilden toplayın artıkkızzzGonulSenligim
göbek atmaya da var mısın
baksbeden ile beraber yapıcaz biz
ama bi süre henüz belirlemedik
süreli olsa süpper olacak
kız yiyorum zaten 1 haftadır kahvaltımı nehir gibi yapıyomKız zeytinyağı nerden çıktı yulaf+kuru kayısı yap bari
İP ATLAMA MARATONU | PAZARTESİ(-) | SALI(250) | ÇARŞAMBA(300) | PERŞEMBE(350) | CUMA(400) | CMRT(450) | PAZAR(500) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| / | + | |||||
| / | + | |||||
@beyaz lotus | / | ? |
| + | + | |||||
| + | + | |||||
| + | + | |||||
| + | + | |||||
| ? | ? | ? | ||||
@lollapolusa | + | + | |||||
@beyaz lotus | ? | ? | ? | ||||
| + | + | |||||
@ElifAlperMehmet | + | + | |||||
|
canım o zaman bi gayretle calışıp ınşallh vereceksın..yaparsın emınım :)Bütünleme yok canim. Sadece mezun olmak icin bir ders kalırsa o bir ders icin en son var.simdiden basladim haziran sınavına calismaya kurtaricam zor olcak ama kurtaricam :)
Oynamak hemde keyifli zayiflamami saglarsa ne mutlu bana :)
kızz çok hevsım.bi gün yıycem ama ne zaman :))) pazar yıyelım dıyo aile fertleri :)amaan canıım mantı deme
aslında anlık birşey yedim de noldu çok mu zevk aldım sanki sadece yaklaşık bir hafta zararım oldu
aynen bende içemem..yumurta peynır benımde favorım :9Sabah çorba hayatta içemem ben mesela bir şey yemeden dururdum herhalde süt ya da yumurta yemeyeceksem
afiyet olsun şekerım.kızlar sabah kahvaltım domates 4 ad. s.zeytin beyaz peynir 1 dilim hindi salam 1 dilim ç.ekmeği yeşil çay
öğlen sadece m.çorbası et vardı koyun etiymiş kokuyodu valla midem kalktı yemedim suan 2 litreyi geçtim
toplam 280 kcal almışım suan cok acıktım şirkettede düzgün bişe yok yiyecek 1 dürüm çiğköfte yiyeceğim spora gideceğim evde sadece yogurt yiyeceğim bugünde 1000 kcal altındayım
o gün bıtse ne ıyı olurdu demi :) kalınca stres oluyom bende gozum duşuyo haha :)benkocam istemişti dün akşam yaptım yemedim bugün öğlen eve gittim canım çok çekti yedim gitti ya
kızz ne uzuluyon yaw..amann o lohusa şetbetıde ne guzeldir :))nehirnil111 bugün az moralim bozulunca kilomla ilgili, 3 tane tutku bisküvisinden yedim pişman oldum yaaa zaten veremiyordum iyice engelliyo gibi oluyorum bi de bebek tebriğine hastaneye gittim orda minik çikileta verdiler onu da yedim. bi de lohusa şerbeti verdiler minik bardak onu içtim
ekle canım bende atlıyom[tr][/tr]
İP ATLAMA MARATONU PAZARTESİ(-) SALI(250) ÇARŞAMBA(300) PERŞEMBE(350) CUMA(400) CMRT(450) PAZAR(500) GonulSenligim / + abcde_123 / + @beyaz lotus / ?
kaçamak yaptım ya ondankızz ne uzuluyon yaw..amann o lohusa şetbetıde ne guzeldir :))
tamam canım ekleyeyim seni de. günlere göre sayıları yazıyo tabloda. o sayıya göre atlıyoruz biz. her gün arttırmalı.ekle canım bende atlıyom
menün çok güzel canım. eğer kalori hesabı yapıyo olsan baya düşük olurdu heralde kalorin. bana rakipgeldim canlar
sabah
2 haşlama yumurta
peynır
çok az domates salatalık ve yeşil çay
ara
1 mınık halley
öglen
haşlama tavuk
salata
ara
nescafe 3/1 arada
bugun delice canım tatlı istedı.valla zor frenledim kendımıbenımde regl yaklaşıyo
akşam
1 kase yogurt
GonulSenligim spor
250 ip atladım
15 dk.bacak bel egzersız
| + | + | |||||
| + | + | |||||
| + | + | + | ||||
| + | + | |||||
| ? | ? | ? | ||||
@lollapolusa | + | + | |||||
@beyaz lotus | ? | ? | ? | ||||
| + | + | |||||
@ElifAlperMehmet | + | + | |||||
|
İP ATLAMA MARATONU | PAZARTESİ(-) | SALI(250) | ÇARŞAMBA(300) | PERŞEMBE(350) | CUMA(400) | CMRT(450) | PAZAR(500) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| / | + | |||||
| / | + | |||||
@beyaz lotus | / | ? | |||||
| / | / | + |
kaçamak yaptım ya ondanbünye alışık değil he yaa güzeldi valla küçüktü zaten 2 yudumda bitti
tamam canım ekleyeyim seni de. günlere göre sayıları yazıyo tabloda. o sayıya göre atlıyoruz biz. her gün arttırmalı.
hakkaten azmı şu kalorı.aman ne bılım kıs.bu aralar gozum donuyo.tutuyorum onca kılo heba olmasın dıye :)menün çok güzel canım. eğer kalori hesabı yapıyo olsan baya düşük olurdu heralde kalorin. bana rakip
nescafe 2 si bir arada içemiyor musun içsen daha güzel olur.
tatlı krizini çok güzel atlatmışsın. benim regliye çok var daha ama bende de bi tatlı isteği oluştu ne hikmetse.
sporunu da kaydettim canım :)
eline saglık canım[th]SPOR[/th]
GonulSenligim + + minerva1988 + + 07papatya + + + sbeden + + standby ? ? ? @lollapolusa + + @beyaz lotus ? ? ? abcde_123 + + @ElifAlperMehmet + + fiyonkbayan
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th] [td]+[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
ilk bugun atladımya kız geberdım
İP ATLAMA MARATONU PAZARTESİ(-) SALI(250) ÇARŞAMBA(300) PERŞEMBE(350) CUMA(400) CMRT(450) PAZAR(500) GonulSenligim / + abcde_123 / + @beyaz lotus / ? 07papatya / / +
canım bak senin için menünü hesapladım. tabi artı eksi hata payı vardır çünkü yediğin miktarları tam bilmediğimden. kalorin 679 civarı bir şey çıktı. artı olsa 700 küsür olur 800 ü bulmaz. belki de daha eksiktir bilmiyorum. az yani kalorin benimki gibiiki yudumda bişeymi.koca bardak oalacak
hakkaten azmı şu kalorı.aman ne bılım kıs.bu aralar gozum donuyo.tutuyorum onca kılo heba olmasın dıye :)
canım ben her tür içecegımı şekersız içerim nerdeyse 17-18 yıldır öyle.ama canım çok tatlı istedıgınde böyle çok nadir 3/1 arada içiyom şekerli dıye.bende nescafeyı sutlu ve şekersız içerim.
eline saglık canım
evet sen bizden 1 gün sonra başladığın için bizden 50 sayı geri gideceksin öyle duruyo. ama karışır öyle dersen şimdik 50 tane daha atla 300 olsun. yarın 350 atlarsınilk bugun atladımya kız geberdımyarın 300 oalacak öylemi
a hakkaten çok azmış..beceremıyorum şu kalorı hesabını..nescafe işi aklımda olsun.çogunluk 2/1 arad içiyom..sade çok acı yaa.bide şekersız oluyo..yanında tatlı olursa bak sade içerimcanım bak senin için menünü hesapladım. tabi artı eksi hata payı vardır çünkü yediğin miktarları tam bilmediğimden. kalorin 679 civarı bir şey çıktı. artı olsa 700 küsür olur 800 ü bulmaz. belki de daha eksiktir bilmiyorum. az yani kalorin benimki gibi
bu arada 3 ü 1 arada 1 kupa kalorisi 78 miş. aklında olsun. 2 si 1 aradalar 56 kaloriymiş. en güzeli sade içmek 2 kalori
bi de 250 yi tek seferde atlama. 100 atla 5-6 saniye dinlen bi daha atla. daha rahat olur .ilk bugun atladımya kız geberdımyarın 300 oalacak öylemi
tamam size yetışıym ben.350 yaparım ya.ne yapayım.dınlenerek olmazsa :)evet sen bizden 1 gün sonra başladığın için bizden 50 sayı geri gideceksin öyle duruyo. ama karışır öyle dersen şimdik 50 tane daha atla 300 olsun. yarın 350 atlarsınhangisi kolayına gelcekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?