♥haftalık kilo verme yarışması♥

a hakkaten çok azmış..beceremıyorum şu kalorı hesabını..nescafe işi aklımda olsun.çogunluk 2/1 arad içiyom..sade çok acı yaa.bide şekersız oluyo..yanında tatlı olursa bak sade içerim
aynen bazen bana da zor geliyor hesaplamak ama hesaplamayınca kaçırma olabiliyor böyle kontrol ediyorum hiç değilse :)

sen alışmışsın canım.artık vazgecmek zor olur sıze.alışsak bizde
aynen nehirciğim sağolsun alıştırdı :) olsun ama sen kalori hesaplamadan bile gayet kontrollü yemişsin. bunun haklı gururu ile gününü sonlandırabilirsin

olucak ya bi gün ben de o rakamı görcem tartıya. kız pandiflerimiz aynışmış. onunla çıkınca tartıya fazladan ekliyo bak.

Hiç dövünme ben de artık sadece çorba yiyicem akşam yemeğinde
Ay ben nerelere gideyim daha 2 gün oldu bugun 3. Gün ve ben bu aksam ipin ucunu kacirdim hiç hesapta yoktu oysa ki
Bugünkü menüm :
Sabah 08.30 1 5ane tost tam bugday ekmegiyle el ayasi kadar. 1 barsak süt.
Saat 11 de 1 fincan yeşil çay.
Öğle saat 12.30 da: 1 kase düğün çorbası, 1 tane biber dolması Kıymalı, 1 kase yoğurt, 4 tane çilek.
Saat 4 te bir fincan nescafe şekersiz az kremalı.
Akşam saat 19.00: malum markada tavuk Burger menu. Hamburgerin yarısını yedim, patatesin hepsini, yanında ayran içtim, Patatesi tabii ki ketçapa mayoneze batira batira yedim. Of çok pişmanım. Normalde bugün eşimin yeğeni geldi onu okuldan aldım dedim bari kıza bir şeyler yedireyim evde yemek yapmamistim o da tabii genç işte abla hamburger yiyelim deyince kiramadim. Neyse olan oldu artik yapacak bişey yok.yarin bi şekilde toparlamam lazım artık.

Selamun aleykum canlarim arkadaşlarım...
Sizi cok cok cok özledim yaa
Duygularim o kadar yogun ki inşallah hissettirebiliyorumdur.
Galiba bir ay oldu konusmayali sizlerle. Nete tabiki girdim ama genelde ya kafelerden yada telden oldugu icin muhabbetin devamini getiremeyecegim icin yazamadim.
Ben iyiyim cok şükür ama acaip sıkıldım evde durmak bana göre degil bi kere daha anladim.
Sizler gorusmeyeli nasilsiniz neler yapiyorsunuz
sbeden @deniz3344 GonulSenligim minerva1988 begum75 nehirnil111 T tatlitambak elma_sekerim01 naz ve simdi aklima gelmeyen bir sürü arkadaslarim:))

su321 Cok zor bi durum canim simdi bakarken tesadufen gordum. Allah sabir versin hepimize. Tez zamanda su sorunlar bitsin,ulkemiz normale donsun sende yavrularina kavus insallah. Dikkat et kendine
Teşekkür ederim canim Allah razi olsun.
Konuşuyorum arada kimi misafir öğrenci olarak devam ediyor kimi köyde maddi durumu yok gidemiyor okula o sabilerin hurmetine biran önce güzel günlere döneriz inşaallah.
Mayista baslayacagiz galiba egitime biz de telafi egitimi de olur tabi

canım salı günü spor yaptın mı ben de eksik görünüyor da :)

GonulSenligim kırk dakikacık yürütüş yaptım
Eliptik yapamafım bugün
iyi canım 40 dk yürüyüş hiç fena değil. yemeyi biraz abartmışız galiba ama telafi edersin

su gelmiiişşşşşşş .. kızzzzz nasıl özledik seni topikçek var yaaaa. daha yeni ismini geçirdik neden hala gelmedi diye meraklandık heee. valla topiğin eskileriyiz biz eksiklik çok belli oluyo gidince :)

Buz mavisi hafif yirtik kot aldim atarim tabi ayip ettin:))

gelmenin şerefine çok da güzel gider vallaha

Son düzenleme:
:))Ayy ben de çok özledim valla ya sanki yuz yuze yillardir görüştüğüm dostlarim gibi oldunuz, sizin yerinizi dolduramiyo kimse:))

:))Ayy ben de çok özledim valla ya sanki yuz yuze yillardir görüştüğüm dostlarim gibi oldunuz, sizin yerinizi dolduramiyo kimse:))
hee kıss aynen sormaa uzak kalınca aklımız burda kalıyo zaten
ee neler yapıyosun , kilon hala korumada mı durum vaziyet ne

ben hemencik kendimi özetleyeyim
ben de ocakla şubatta 1 ay yoktum ya o arada 57,5 olmuştu kilom. onu şükür verdim 54 oldum yine. ama 54 te yine takıldım hala ve hala 54 üm inemedim 50 ye bi türlü ama bu sefer azmettim kuzum. inanamıcan ama pilates yapıyorum

Tarti yok burada tartilmadim oyle komsuda eczanede falan da tartilmak istemedim ya kendi tartimdan baska yerde tartilmayi sevmiyorum.
Ama sanki 57,58 oldum diye hissediyorum iki kilo aldim gibi yani onu da sorun yapmiyorum bir haftalik iş o:))
Anaaa pilates mi yapiyon ne guzeelll cok ozendim ya bende yapmak istiyorum biran önce

canım dediğin gibi 1-2 kilo almışsan sorun değil sen kısa sürede halledersin. 60 lara çıkma ama :)
aynen canım pilatesi yaparken aklımdan geçiyon yaaa. hatta demin yaparken bile içimden geçirdimdi ahh ahh su hergün yapar yazardı pilatesi fix diye sonra girdim bi baktım sen :)

Tabi tabi 60 kirmizi alarmdir ya benim icin boya gore az bile olcumlerde ama olsun ben 6 lilari gormek istemiyorum.
Kalp kalbe karsiymis demek ki:))
Kac dakika yapiyon nasil yapiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…