bende ayne oyle yaptım.sagol canımbi de 250 yi tek seferde atlama. 100 atla 5-6 saniye dinlen bi daha atla. daha rahat olur .
aynen bazen bana da zor geliyor hesaplamak ama hesaplamayınca kaçırma olabiliyor böyle kontrol ediyorum hiç değilse :)a hakkaten çok azmış..beceremıyorum şu kalorı hesabını..nescafe işi aklımda olsun.çogunluk 2/1 arad içiyom..sade çok acı yaa.bide şekersız oluyo..yanında tatlı olursa bak sade içerim
sen alışmışsın canım.artık vazgecmek zor olur sıze.alışsak bizdeaynen bazen bana da zor geliyor hesaplamak ama hesaplamayınca kaçırma olabiliyor böyle kontrol ediyorum hiç değilse :)
aynen nehirciğim sağolsun alıştırdı :) olsun ama sen kalori hesaplamadan bile gayet kontrollü yemişsin. bunun haklı gururu ile gününü sonlandırabilirsinsen alışmışsın canım.artık vazgecmek zor olur sıze.alışsak bizde
olucak ya bi gün ben de o rakamı görcem tartıya. kız pandiflerimiz aynışmış. onunla çıkınca tartıya fazladan ekliyo bak.Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon az bezelye yemeği + 1 porsiyon ufak şekilde bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 466 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.petibör sade bisküvi - 84 kalori
Akşam; 19:00 - 1 dilim revani - 294 kalori
Ara; 22:00 - Mini magnum classic - 140 kalori
Toplam kalori: 1062
Bu sabah tartıldığımda gördüğüm rakama şaşırdım ve sevindimİlk önce 49.9 geldim inanamadım sonra 50 ye sabitledi kendini demek ki ucundan kaçırdım
GonulSenligim @mavimli begum75 @almina_14 fiyonkbayan
Eki Görüntüle 1817254
Ay ben nerelere gideyim daha 2 gün oldu bugun 3. Gün ve ben bu aksam ipin ucunu kacirdimHiç dövünme ben de artık sadece çorba yiyicem akşam yemeğinde
Yiyorum tabi zaten yürüyüşten baska spor da yapmiyorum suclu hissediyorum kendimi:))sen kafanı buraya takma boşver biz öyle geyik çeviriyoruz havadan su dan
su dedimdesu321 geldi aklıma, izmirde sanırım, annesinin enfes yemeklerinden yiyiyodur ne güzel
Buz mavisi hafif yirtik kot aldim atarim tabi ayip ettin:))
Teşekkür ederim canim Allah razi olsun.su321 Cok zor bi durum canim simdi bakarken tesadufen gordum. Allah sabir versin hepimize. Tez zamanda su sorunlar bitsin,ulkemiz normale donsun sende yavrularina kavus insallah. Dikkat et kendine
Ben de seni cok özledim kuzum yaa diyeti falan gectim normal muhabbetlerimizi dertlesmelerimizi hepsini cok özledimsu321 ozledim seni canim
canım salı günü spor yaptın mı ben de eksik görünüyor da :)canlarım bugün hiç giremedim pazara gittim sağa sola turlarım gün bitti.nehirnil111 bugünkü kalorim 702 kcal. GonulSenligim bir saat tempolu yürüyüş belki akşam cozutur bölgesel de çalışırım.
iyi canım 40 dk yürüyüş hiç fena değil. yemeyi biraz abartmışız galiba ama telafi edersin
Selamun aleykum canlarim arkadaşlarım...
Sizi cok cok cok özledim yaa
Duygularim o kadar yogun ki inşallah hissettirebiliyorumdur.
Galiba bir ay oldu konusmayali sizlerle. Nete tabiki girdim ama genelde ya kafelerden yada telden oldugu icin muhabbetin devamini getiremeyecegim icin yazamadim.
Ben iyiyim cok şükür ama acaip sıkıldım evde durmak bana göre degil bi kere daha anladim.
Sizler gorusmeyeli nasilsiniz neler yapiyorsunuz
sbeden @deniz3344 GonulSenligim minerva1988 begum75 nehirnil111 T tatlitambak elma_sekerim01 naz ve simdi aklima gelmeyen bir sürü arkadaslarim:))
Buz mavisi hafif yirtik kot aldim atarim tabi ayip ettin:))
:))Ayy ben de çok özledim valla ya sanki yuz yuze yillardir görüştüğüm dostlarim gibi oldunuz, sizin yerinizi dolduramiyo kimse:))canım salı günü spor yaptın ben de eksik görünüyor da :)
iyi canım 40 dk yürüyüş hiç fena değil. yemeyi biraz abartmışız galiba ama telafi edersin
su gelmiiişşşşşşş .. kızzzzz nasıl özledik seni topikçek var yaaaa. daha yeni ismini geçirdik neden hala gelmedi diye meraklandık heee. valla topiğin eskileriyiz biz eksiklik çok belli oluyo gidince :)
gelmenin şerefine çok da güzel gider vallaha
hee kıss aynen sormaa uzak kalınca aklımız burda kalıyo zaten:))Ayy ben de çok özledim valla ya sanki yuz yuze yillardir görüştüğüm dostlarim gibi oldunuz, sizin yerinizi dolduramiyo kimse:))
Tarti yok burada tartilmadim oyle komsuda eczanede falan da tartilmak istemedim ya kendi tartimdan baska yerde tartilmayi sevmiyorum.ben hemencik kendimi özetleyeyim
ben de ocakla şubatta 1 ay yoktum ya o arada 57,5 olmuştu kilom. onu şükür verdim 54 oldum yine. ama 54 te yine takıldım hala ve hala 54 üminemedim 50 ye bi türlü ama bu sefer azmettim kuzum. inanamıcan ama pilates yapıyorum
canım dediğin gibi 1-2 kilo almışsan sorun değil sen kısa sürede halledersin. 60 lara çıkma ama :)Tarti yok burada tartilmadim oyle komsuda eczanede falan da tartilmak istemedim ya kendi tartimdan baska yerde tartilmayi sevmiyorum.
Ama sanki 57,58 oldum diye hissediyorum iki kilo aldim gibi yani onu da sorun yapmiyorum bir haftalik iş o:))
Anaaa pilates mi yapiyon ne guzeelll cok ozendim ya bende yapmak istiyorum biran önce
Tabi tabi 60 kirmizi alarmdir ya benim icin boya gore az bile olcumlerde ama olsun ben 6 lilari gormek istemiyorum.canım dediğin gibi 1-2 kilo almışsan sorun değil sen kısa sürede halledersin. 60 lara çıkma ama :)
aynen canım pilatesi yaparken aklımdan geçiyon yaaa. hatta demin yaparken bile içimden geçirdimdi ahh ahh su hergün yapar yazardı pilatesi fix diyesonra girdim bi baktım sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?