♥haftalık kilo verme yarışması♥

Tabi tabi 60 kirmizi alarmdir ya benim icin boya gore az bile olcumlerde ama olsun ben 6 lilari gormek istemiyorum.
Kalp kalbe karsiymis demek ki:))
Kac dakika yapiyon nasil yapiyon
aynen sen istediğin rakamda ol en güzeli .
canikom şimdi bu ebrunun skinny jeans videosu var. sırf bacak çalışıyo. onu yapıyorum 7-8 gün oldu. 30 dk yapıyorum. büyük toplu hareketlerini yapmıyorum şuanlık. onun dışında başka spor da yaptığım için zorlamıyorum .
ebrunun başka videoları da var ama onlar sıkıyo beni nedense. ama bu bacaklar için olanda sıkılmadım.

Iyi yapiyosun bebis.
Bende hep ebruyla yaptim unideyken falan simdi butun hareketleri nefesleri bildigimden ezbere yapiyorum.
Ebru nun herseyi iyi hos da cok konusuyo ya onun konusmasi yuzunden terim soguyup giderdi:))

GonulSenligim +++
minerva1988 ++
07papatya +++
sbeden ++
standby ???
Lollapollosaa +++
halacocuksun ???
abcde_123 ++
begum75 ++
fiyonkbayan
[th]SPOR[/th]
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th]
[td]+[/td]
[td]?[/td]
[td]+[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

İP ATLAMA MARATONUPAZARTESİ(-)SALI(250)ÇARŞAMBA(300)PERŞEMBE(350)CUMA(400)CMRT(450)PAZAR(500)
GonulSenligim /++
abcde_123 /+
halacocuksun /?
07papatya //+

Iyi yapiyosun bebis.
Bende hep ebruyla yaptim unideyken falan simdi butun hareketleri nefesleri bildigimden ezbere yapiyorum.
Ebru nun herseyi iyi hos da cok konusuyo ya onun konusmasi yuzunden terim soguyup giderdi:))
aynen kıs. ilk gün konuşması iyime geliyodu tabi. hareketleri falan bilmediğimden. ama öğrenip alıştıkça konuşması çok gelmeye başladı. benim de terim soğuyo gerçekten. ama ben o konuşurken harekete başlıyorum . fazla sayıdan yapmış oluyorum :) sonuçta faydası bana. belli bi süreden sonra ben de senin gibi video açmadan yapabilirm sanırsam :)

Yemepi abarttım
Arkadaşıma gittim bugün
Akşam yemeğini de dışarda yiyince...
Yarın normale dönücem
Herkesin huzurunda kendime söz veriyorum

Günaydın Kızlar;

18.04.2016:55.80
19.04.2016: 55.40
20.04.2016: 55.70
21.04.2016: 55.50
4. günde ancak çıkarabildim yediklerimi yulaf kayısı tamam da hiç yeşillik yemediğimi fark ettim bu aralar maydanoz ve dereotu buzdolabında bozuldu

Aynen yaa ben de onu yazmıştım biraz önceki mesajımda yulaf kayısı yiyorum da yeşillik lahana gibi lifli gıdalar yemediğimi fark ettim diye

kızz çok hevsım.bi gün yıycem ama ne zaman :))) pazar yıyelım dıyo aile fertleri :)

yee ama azcııık lütfeen fazla kaçırma bak benim gibi
ben bugün eski kiloma döndüüm düşünsene tam 5 gün zararım var
eğer kendime sahip çıkabilseydim şimdi 63 leri görmüştüm

ay hiç spor yapasım da yok ama yapmam lazımmmmm napiciğim ben yaaaaa kendimle. kendimi ıslak odunla dövmek istiyorum
Neden yürüyüş yapmıyosun ki evde spora başlamak bana çok zor geliyor dışarda yürümek çok kolay hele yakınlarda park da varsa ordaki spor aletlerinde de biraz yapsan al sana mis gibi spor hem de temiz havada hem orda arkadaş da edinirsin birileriyle birlikte bir şeyler yapmak daha eğlenceli burda olduğu gibi

Ayyy ben akşam çorba ayırmıştım kendime iş yerine getirip yiycem diye unutmuşum siz çorba içemem deyince aklıma geldi

heh ona da katılayım da beni acilden toplayın artık jillian yapıyom pilates yapıyom. ip atlıyom . dans da edeyim tam olsun zaten bu kadar spor yapmama rağmen hiç bi gelişme yok çıldırıcam
Yap yap sen gelin olcan

Bravo
kaçamak yaptım ya ondan bünye alışık değil he yaa güzeldi valla küçüktü zaten 2 yudumda bitti
Gözün mü kaldı

GonulSenligim cano :)
300 ip atlandı ( 150+150 ) olarak. ama kastı yaa. 100 100 atlasaydım daha iyiydi yaaa
yürüyüş yapamadım iş arkadaşlarım bıraktı eve bizim o tarafa gidiyorlarmış
sbeden canımcım 15 dakika göbek attım
yalnız son 3 4 dakikası fazla geldi sanırım yaa
ağır ağır yaptım
çok yordu
yavaş yavaş arttıracağım ama

Hoş geldin hoş geldin seni özledik ne yapalım tatil güzel de evde durmak zor ama eminim sen durmamış yürüyüşünü sporunu yapmışsındır İzmir de güzel tabii keşke bir kursa falan yazılsaydın İngilizce mesela hem vaktini değerlendirmiş olurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…