- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
aynen sen istediğin rakamda ol en güzeli .Tabi tabi 60 kirmizi alarmdir ya benim icin boya gore az bile olcumlerde ama olsun ben 6 lilari gormek istemiyorum.
Kalp kalbe karsiymis demek ki:))
Kac dakika yapiyon nasil yapiyon
Iyi yapiyosun bebis.aynen sen istediğin rakamda ol en güzeli .
canikom şimdi bu ebrunun skinny jeans videosu var. sırf bacak çalışıyo. onu yapıyorum 7-8 gün oldu. 30 dk yapıyorum. büyük toplu hareketlerini yapmıyorum şuanlık. onun dışında başka spor da yaptığım için zorlamıyorum .
ebrunun başka videoları da var ama onlar sıkıyo beni nedense. ama bu bacaklar için olanda sıkılmadım.
| + | + | + | ||||
| + | + | |||||
| + | + | + | ||||
| + | + | |||||
| ? | ? | ? | ||||
| + | + | + | ||||
| ? | ? | ? | ||||
| + | + | |||||
| + | + | |||||
|
İP ATLAMA MARATONU | PAZARTESİ(-) | SALI(250) | ÇARŞAMBA(300) | PERŞEMBE(350) | CUMA(400) | CMRT(450) | PAZAR(500) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| / | + | + | ||||
| / | + | |||||
| / | ? | |||||
| / | / | + |
aynen kıs. ilk gün konuşması iyime geliyodu tabi. hareketleri falan bilmediğimden. ama öğrenip alıştıkça konuşması çok gelmeye başladı. benim de terim soğuyo gerçekten. ama ben o konuşurken harekete başlıyorum . fazla sayıdan yapmış oluyorum :) sonuçta faydası bana. belli bi süreden sonra ben de senin gibi video açmadan yapabilirm sanırsam :)Iyi yapiyosun bebis.
Bende hep ebruyla yaptim unideyken falan simdi butun hareketleri nefesleri bildigimden ezbere yapiyorum.
Ebru nun herseyi iyi hos da cok konusuyo ya onun konusmasi yuzunden terim soguyup giderdi:))
Yemepi abarttımcanım salı günü spor yaptın mı ben de eksik görünüyor da :)
iyi canım 40 dk yürüyüş hiç fena değil. yemeyi biraz abartmışız galiba ama telafi edersin
su gelmiiişşşşşşş .. kızzzzz nasıl özledik seni topikçek var yaaaa. daha yeni ismini geçirdik neden hala gelmedi diye meraklandık heee. valla topiğin eskileriyiz biz eksiklik çok belli oluyo gidince :)
gelmenin şerefine çok da güzel gider vallaha
salı spor yapmadım canım çok istedim ama olmadı. bacakların noolur bizi bırak sen git dedi resmencanım salı günü spor yaptın mı ben de eksik görünüyor da :)
Aynen yaa ben de onu yazmıştım biraz önceki mesajımda yulaf kayısı yiyorum da yeşillik lahana gibi lifli gıdalar yemediğimi fark ettim diyeheh ona da katılayım da beni acilden toplayın artıkjillian yapıyom pilates yapıyom. ip atlıyom . dans da edeyim tam olsun zaten bu kadar spor yapmama rağmen hiç bi gelişme yok çıldırıcam
kız yiyorum zaten 1 haftadır kahvaltımı nehir gibi yapıyom2 çorba kaşığı yulaf bir bardak süt ve 2 kayısı. ama bana mısın demiyo hain domdom
Neden yürüyüş yapmıyosun ki evde spora başlamak bana çok zor geliyor dışarda yürümek çok kolay hele yakınlarda park da varsa ordaki spor aletlerinde de biraz yapsan al sana mis gibi spor hem de temiz havada hem orda arkadaş da edinirsin birileriyle birlikte bir şeyler yapmak daha eğlenceli burda olduğu gibiay hiç spor yapasım da yok ama yapmam lazımmmmm napiciğim ben yaaaaa kendimle. kendimi ıslak odunla dövmek istiyorum
Ohooo saat 18.14 müş ben o saatte evde kızımla mercimek çorbası yiyip beni affeti izliyodumay herkesler de gitmiş yahu gene kendi kendime konuşuyorum ama
Ayyy ben akşam çorba ayırmıştım kendime iş yerine getirip yiycem diye unutmuşum siz çorba içemem deyince aklıma geldicanım o zaman bi gayretle calışıp ınşallh vereceksın..yaparsın emınım :)
kızz çok hevsım.bi gün yıycem ama ne zaman :))) pazar yıyelım dıyo aile fertleri :)
aynen bende içemem..yumurta peynır benımde favorım :9
afiyet olsun şekerım.
o gün bıtse ne ıyı olurdu demi :) kalınca stres oluyom bende gozum duşuyo haha :)
kızz ne uzuluyon yaw..amann o lohusa şetbetıde ne guzeldir :))
ekle canım bende atlıyom
Maaşallah dinlenmeden 100 atlıyorsan sen 1000 de atlarsın kız ben başta 20-20 30-30 atlıyordumbi de 250 yi tek seferde atlama. 100 atla 5-6 saniye dinlen bi daha atla. daha rahat olur .
Yap yap sen gelin olcanheh ona da katılayım da beni acilden toplayın artıkjillian yapıyom pilates yapıyom. ip atlıyom . dans da edeyim tam olsun zaten bu kadar spor yapmama rağmen hiç bi gelişme yok çıldırıcam
Bravonehirnil111 bugün az moralim bozulunca kilomla ilgili, 3 tane tutku bisküvisinden yedim pişman oldum yaaa zaten veremiyordum iyice engelliyo gibi oluyorum bi de bebek tebriğine hastaneye gittim orda minik çikileta verdiler onu da yedim. bi de lohusa şerbeti verdiler minik bardak onu içtim
Gözün mü kaldıkaçamak yaptım ya ondanbünye alışık değil he yaa güzeldi valla küçüktü zaten 2 yudumda bitti
teşekkür ederim bence değil. senin nasıldı canım hatırlıyormusun
Hoş geldin hoş geldin seni özledik ne yapalım tatil güzel de evde durmak zor ama eminim sen durmamış yürüyüşünü sporunu yapmışsındır İzmir de güzel tabii keşke bir kursa falan yazılsaydın İngilizce mesela hem vaktini değerlendirmiş olurdunSelamun aleykum canlarim arkadaşlarım...
Sizi cok cok cok özledim yaa
Duygularim o kadar yogun ki inşallah hissettirebiliyorumdur.
Galiba bir ay oldu konusmayali sizlerle. Nete tabiki girdim ama genelde ya kafelerden yada telden oldugu icin muhabbetin devamini getiremeyecegim icin yazamadim.
Ben iyiyim cok şükür ama acaip sıkıldım evde durmak bana göre degil bi kere daha anladim.
Sizler gorusmeyeli nasilsiniz neler yapiyorsunuz
sbeden miraycan84 GonulSenligim minerva1988 begum75 nehirnil111 @tatlitambak @elma_sekerim01 naz ve simdi aklima gelmeyen bir sürü arkadaslarim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?