♥haftalık kilo verme yarışması♥

deniz hesapladım yıl çıktı,dayanabilirmiyim ki

sabret sabret sabret,pes etme pes etme pes etme,sonra bir anda bi gidiyorki sen bile şaşırıyosun
sonra gelsin yengeç dansı

Senin belin kalınmış ama bizim ki ince bel ince kalça genişse armut

ben yanlış anladım o zaman senin bel 83,kalça 93 dü yanlış okumadıysam
benim bel 81 kalça 99 hani aradaki orantıya bakaraktan sen elma ben armut dedim ama bilemedim şimdi

arada olur enerjide lazım biraz, takılma o kadar

ay hiç spor yapasım da yok ama yapmam lazımmmmm napiciğim ben yaaaaa kendimle. kendimi ıslak odunla dövmek istiyorum

sabahtan yaptın yaptın akşama kalınca öyle oluyo be ankacım,bundan sonra gündüzden halletmeye bak

ay herkesler de gitmiş yahu gene kendi kendime konuşuyorum ama

akşamları biz yokken sahip çık topiğimize :))

eyy maşallah,afiyet olsunda kilo olmasın :))
bugünden itibaren toparlamaya bak lütfen

su321 suuuu hoşgeldin,nasılsın fıstık??
okuluna kavuşamamışsın inşallah en kısa sürede dönersin canım?
izmir nasılgidiyo?? çokiyi gittiğine eminim ailenin yanında memleketinde...
ben aynıyım kaplumbağa hızında kilo vermeye devam, ama yılmadım hala uğraşıyorum, bu gidişle 2016 nın sonunda ancak görebilecem hayellerimi sanırım

Yiyorum tabi zaten yürüyüşten baska spor da yapmiyorum suclu hissediyorum kendimi:))

sen okuldada yürümüyomuydun bitek?? neden suçlu hissediyosun!!! en güzel spor yürüyüş,bizim gibi kilo verme derdin yok korumadasın ne güzel

bugün kaç geldin?
kaçamak yapmıyosun demi??

Moralin neden kiloyla ilgili bozuluyor ki çok iyi bir rakaman geldin ve bundan sonrasını da atlatacaksın halledecesin biliyorum sende kendine inan kuzum Dün yediklerini unut bugün yeni bir gün hem vücudu arada şaşırtmak gerek
aynen bende içemem..yumurta peynır benımde favorım :9
Diyet onlarsız olur mu hiç
olucak ya bi gün ben de o rakamı görcem tartıya. kız pandiflerimiz aynışmış. onunla çıkınca tartıya fazladan ekliyo bak.

Onlarla tartılmıyorum canım hiç çok rahatlar evet

Güzel harika bir oran

Canım nasıl özledik seni arada böyle gelip selam versen yeter iyi olduğunu bilmek güzelBenim eşimin kol bileği kırıldı 3 haftadır hastanedir ameliyattır uğraştık şuanda sargıda evde çok şükür iyiyiz
spor bildirimi

jillian level 2 / 4.gün (30 dk )
pilates (30 dk )
300 ip atlama @abcde_123
toplam= 60 dk

kalori bildirimi = çarşamba günü 853 nehirnil111

Yine nefis yine

Sabah; yok
Ara; 09:30 - 1 kupa yeşil çay(Demleme)
Öğle; 12:40 - Yarım kase domates çorbası + 1 ad.karnıyarık + yarım kase cacık - 378 kalori
Ara: 14:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:30 - yarım çokonat + 2 ad.ekler + 1 küçük muz - 20 gr anca cips - 638 kalori (vücudum sanırım regl olacağım acayip tatlı çekiyor bu sebeple akşam yemek yemek istemiyorum canımda istemiyor sağlıklı değil biliyorum)

Toplam kalori: 1018

begum75 mavimli @DisiAnka @almina_14 fiyonkbayan

Sanırım akşam yemek yemeyip sadece tatlı tüketince vücut şoka girdi bu sabahta tartı beni şoka soktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…