Vermek istediğimiz kiloyu 3 le çarpıp çıkan sayı kadar gün olarak bu kuralları uygulayacakmışız
Hesap yaparsam 3 kilo versem yeter 52 yi görsem çok mutlu olacağım
3 x 3= 9 gün yapmam gerekiyor yani
1- Sabah uyanınca mutlaka suyumu içerim
2- 3 litre içmiyordum bence 3 litre içicem az da çok da içmiycem
3- Yemekle birlikte içmezdim ama öncesinde çok içerdim sonrasında da çay onu da içmiycem
4- Karbonatı hiç denemedim denerim
5- Artık havalar ısındı ben ısınmak için çok çay içerdim
6- 14 yaşından sonra hiç abartarak yemek yemedim normal yerim
7- Evde kavanozlanmış lahana tarhana ve mercimek çorbam var akşamları onları yerim
8-Tavuk peynir yoğurt yumurta süt yokmuş ne yiycem kahvaltıda ben yaa
9- Öğle yemeğini iyi yemem lazım nohut kuru fasulye bakliyat tarzında
10- Hergün en az 1 saat yürüyorum
günaydıınnnKızlar günaydın dün ölçüm yaptırdım basenden ve göbekten incelme varçokk mutluyummm
deniz sen biraz elma tiplisin sanırımBenim de öyle 64 kiloyken 80-90-100 dü 52 de 73-83-93 olmuştu
günaydıınnn
ölçüleride alsaydık
aynııı bende tam bir armuttdeniz sen biraz elma tiplisin sanırım
ben armutum
Yok canımdeniz hesapladım yıl çıktı,dayanabilirmiyim ki
heh ona da katılayım da beni acilden toplayın artıkjillian yapıyom pilates yapıyom. ip atlıyom . dans da edeyim tam olsun zaten bu kadar spor yapmama rağmen hiç bi gelişme yok çıldırıcam
kız yiyorum zaten 1 haftadır kahvaltımı nehir gibi yapıyom2 çorba kaşığı yulaf bir bardak süt ve 2 kayısı. ama bana mısın demiyo hain domdom
Senin belin kalınmış ama bizim ki ince bel ince kalça genişse armutdeniz sen biraz elma tiplisin sanırım
ben armutum
göbek 81 di 77 olmuş basen 115 di 110 olmuş üst bacaktan 3 cm gitmiş kol 1 cm
Bel 77 basen 110 muuuugöbek 81 di 77 olmuş basen 115 di 110 olmuş üst bacaktan 3 cm gitmiş kol 1 cm
Senin belin kalınmış ama bizim ki ince bel ince kalça genişse armut
nehirnil111 bugün az moralim bozulunca kilomla ilgili, 3 tane tutku bisküvisinden yedim pişman oldum yaaa zaten veremiyordum iyice engelliyo gibi oluyorum bi de bebek tebriğine hastaneye gittim orda minik çikileta verdiler onu da yedim. bi de lohusa şerbeti verdiler minik bardak onu içtim
ay hiç spor yapasım da yok ama yapmam lazımmmmm napiciğim ben yaaaaa kendimle. kendimi ıslak odunla dövmek istiyorum
ay herkesler de gitmiş yahu gene kendi kendime konuşuyorum ama
Ay ben nerelere gideyim daha 2 gün oldu bugun 3. Gün ve ben bu aksam ipin ucunu kacirdimhiç hesapta yoktu oysa ki
Bugünkü menüm :
Sabah 08.30 1 5ane tost tam bugday ekmegiyle el ayasi kadar. 1 barsak süt.
Saat 11 de 1 fincan yeşil çay.
Öğle saat 12.30 da: 1 kase düğün çorbası, 1 tane biber dolması Kıymalı, 1 kase yoğurt, 4 tane çilek.
Saat 4 te bir fincan nescafe şekersiz az kremalı.
Akşam saat 19.00: malum markada tavuk Burger menu. Hamburgerin yarısını yedim, patatesin hepsini, yanında ayran içtim, Patatesi tabii ki ketçapa mayoneze batira batira yedim.Of çok pişmanım. Normalde bugün eşimin yeğeni geldi onu okuldan aldım dedim bari kıza bir şeyler yedireyim evde yemek yapmamistim o da tabii genç işte abla hamburger yiyelim deyince kiramadim. Neyse olan oldu artik yapacak bişey yok.yarin bi şekilde toparlamam lazım artık.
Selamun aleykum canlarim arkadaşlarım...
Sizi cok cok cok özledim yaa
Duygularim o kadar yogun ki inşallah hissettirebiliyorumdur.
Galiba bir ay oldu konusmayali sizlerle. Nete tabiki girdim ama genelde ya kafelerden yada telden oldugu icin muhabbetin devamini getiremeyecegim icin yazamadim.
Ben iyiyim cok şükür ama acaip sıkıldım evde durmak bana göre degil bi kere daha anladim.
Sizler gorusmeyeli nasilsiniz neler yapiyorsunuz
sbeden miraycan84 @DisiAnka @minerva1988 begum75 nehirnil111 T tatlitambak @elma_sekerim01 naz ve simdi aklima gelmeyen bir sürü arkadaslarim:))
Yiyorum tabi zaten yürüyüşten baska spor da yapmiyorum suclu hissediyorum kendimi:))
kızz çok hevsım.bi gün yıycem ama ne zaman :))) pazar yıyelım dıyo aile fertleri :)
yee ama azcııık lütfeen fazla kaçırma bak benim gibi
ben bugün eski kiloma döndüüm düşünsene tam 5 gün zararım var
eğer kendime sahip çıkabilseydim şimdi 63 leri görmüştüm
Moralin neden kiloyla ilgili bozuluyor ki çok iyi bir rakaman geldin ve bundan sonrasını da atlatacaksın halledecesin biliyorum sende kendine inan kuzumnehirnil111 bugün az moralim bozulunca kilomla ilgili, 3 tane tutku bisküvisinden yedim pişman oldum yaaa zaten veremiyordum iyice engelliyo gibi oluyorum bi de bebek tebriğine hastaneye gittim orda minik çikileta verdiler onu da yedim. bi de lohusa şerbeti verdiler minik bardak onu içtim
Diyet onlarsız olur mu hiçaynen bende içemem..yumurta peynır benımde favorım :9
olucak ya bi gün ben de o rakamı görcem tartıya. kız pandiflerimiz aynışmış. onunla çıkınca tartıya fazladan ekliyo bak.
Onlarla tartılmıyorum canım hiç çok rahatlar evetcanlarım bugün hiç giremedim pazara gittim sağa sola turlarım gün bitti.nehirnil111 bugünkü kalorim 702 kcal. @DisiAnka bir saat tempolu yürüyüş belki akşam cozutur bölgesel de çalışırım.
Canım nasıl özledik seni arada böyle gelip selam versen yeter iyi olduğunu bilmek güzelSelamun aleykum canlarim arkadaşlarım...
Sizi cok cok cok özledim yaa
Duygularim o kadar yogun ki inşallah hissettirebiliyorumdur.
Galiba bir ay oldu konusmayali sizlerle. Nete tabiki girdim ama genelde ya kafelerden yada telden oldugu icin muhabbetin devamini getiremeyecegim icin yazamadim.
Ben iyiyim cok şükür ama acaip sıkıldım evde durmak bana göre degil bi kere daha anladim.
Sizler gorusmeyeli nasilsiniz neler yapiyorsunuz
sbeden miraycan84 @DisiAnka @minerva1988 begum75 nehirnil111 T tatlitambak @elma_sekerim01 naz ve simdi aklima gelmeyen bir sürü arkadaslarim:))
spor bildirimi
jillian level 2 / 4.gün (30 dk )
pilates (30 dk )
300 ip atlama @abcde_123
toplam= 60 dk
kalori bildirimi = çarşamba günü 853nehirnil111
Yoookk yapmıyorum canıım valla hibugün kaç geldin?
kaçamak yapmıyosun demi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?