- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Afiyet olsun canım iyi yapmışsın biberiye hele bitmek bilmiyor biberiyeyi demleme şekli de yine yeşil çay gibi ama süresi 10-15 dakika falan bekliyor ve 1 yemek kaşığı koyuyorsunheh tamam ben de aldım canım benimkinin de 40 tl idi kilosu 5 tl lik aldım ben de. bayağı oluyo zaten o dediğin gibi. hem yeşil çay aldım hem de biberiye çayı aldım. içelim bakalım :)
çok güzel, hiç bozma aynen devam pazartesiye 64 hatta 63 küsürleri ü görcez inşallahYoookk yapmıyorum canıım valla hi
çok güzel besleniyorumm, bugün 64,9 geldim yakaladım yani eski kilomu
evett canıımm 63 kesin görceeem kendime güveniyorummmçok güzel, hiç bozma aynen devam pazartesiye 64 hatta 63 küsürleri ü görcez inşallah
Sabah; yok
Ara; 09:30 - 1 kupa yeşil çay(Demleme)
Öğle; 12:40 - Yarım kase domates çorbası + 1 ad.karnıyarık + yarım kase cacık - 378 kalori
Ara: 14:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:30 - yarım çokonat + 2 ad.ekler + 1 küçük muz - 20 gr anca cips - 638 kalori (vücudum sanırım regl olacağım acayip tatlı çekiyor bu sebeple akşam yemek yemek istemiyorum canımda istemiyor sağlıklı değil biliyorum)
Toplam kalori: 1018
begum75 mavimli @DisiAnka @almina_14 @fiyonkbayan
Sanırım akşam yemek yemeyip sadece tatlı tüketince vücut şoka girdi bu sabahta tartı beni şoka soktu
Eki Görüntüle 1817848
Dün akşam eşimin iş arkadaşları eşimi görmeye geldiler o yüzden yemek yapamadım onlar gidince de saat geç olmuştu bari böyle geçiştireyim dedim onların getirdiklerinden oturdum bir güzel yedim yorgundum da saat 10 olmadan uyuyakalmışımkız o neyyy 49 mu
ama sağlıksız besleniyosun, bir an önce normal beslen lütfen sonra nomal düzene geçince kilo alırsın vücudunu böyle ıvır zıvıra alıştırma
Hoş geldin canım ya sonunda yokluğun çok belli oldu buralarda...Selamun aleykum canlarim arkadaşlarım...
Sizi cok cok cok özledim yaa
Duygularim o kadar yogun ki inşallah hissettirebiliyorumdur.
Galiba bir ay oldu konusmayali sizlerle. Nete tabiki girdim ama genelde ya kafelerden yada telden oldugu icin muhabbetin devamini getiremeyecegim icin yazamadim.
Ben iyiyim cok şükür ama acaip sıkıldım evde durmak bana göre degil bi kere daha anladim.
Sizler gorusmeyeli nasilsiniz neler yapiyorsunuz
sbeden @deniz3344 @DisiAnka @minerva1988 begum75 nehirnil111 @tatlitambak @elma_sekerim01 naz ve simdi aklima gelmeyen bir sürü arkadaslarim:))
atma tabikide ye ama dediğin gibi sabah yeDün akşam eşimin iş arkadaşları eşimi görmeye geldiler o yüzden yemek yapamadım onlar gidince de saat geç olmuştu bari böyle geçiştireyim dedim onların getirdiklerinden oturdum bir güzel yedim yorgundum da saat 10 olmadan uyuyakalmışımBugün normal düzene geçiyorum inşallah sabah sütümü içtim yulafla yanında 2 tane ekler yedim tabi Kız nasıl atayım onları öyle güzel bakıyorlar ki bana 2-3 tane daha kaldı sabah yesem bitirsem olurmu ki artık evdeki revaniyi atarım ne yapayım
Hangisini yapıyorsun you tube ne yazsam tam adı nedir bende onu yapmaya çalışayım canım video linki atma burada açamıyorum çünküaynen sen istediğin rakamda ol en güzeli .
canikom şimdi bu ebrunun skinny jeans videosu var. sırf bacak çalışıyo. onu yapıyorum 7-8 gün oldu. 30 dk yapıyorum. büyük toplu hareketlerini yapmıyorum şuanlık. onun dışında başka spor da yaptığım için zorlamıyorum .
ebrunun başka videoları da var ama onlar sıkıyo beni nedense. ama bu bacaklar için olanda sıkılmadım.
Hoş geldin canım ya sonunda yokluğun çok belli oldu buralarda...
Ben sadece takip edeceğim artık listede olmayacağımsbeden le anlaştık tartılmak beni çok yıprattı 10 günden fazladır tartılmıyorum ama daha dikkatliyim yaz tatiline kadar tartılmıcam kıyafetlerden anlarım artık.
Sen anlat neler yapıyon Nasıl gidiyor niye yoktun
ebru şallı skinny jeans egzersizi yazarsan çıkıyo canım,dişi anka gelecekte mesajı yanıtlayacakta,ohooo kimbilir ne rüyası görüyo şimdiHangisini yapıyorsun you tube ne yazsam tam adı nedir bende onu yapmaya çalışayım canım video linki atma burada açamıyorum çünkü
Ben neyim Begüş hiç kendimi anyamamışımdırdeniz sen biraz elma tiplisin sanırım
ben armutum
Biz erkenciyizebru şallı skinny jeans egzersizi yazarsan çıkıyo canım,dişi anka gelecekte mesajı yanıtlayacakta,ohooo kimbilir ne rüyası görüyo şimdi
ya bende çok anlamamda kendimin armut olduğunu biliyorumya ölçülerdende karşımdaki şu olabilir diye fikir yürüyürorum sadeceBen neyim Begüş hiç kendimi anyamamışımdır
Benim kum saati galiba gerçi gögüslerde ufak kalça gibi büyük değil 81+67+92 mi neydi o gün yazmıştım yaya bende çok anlamamda kendimin armut olduğunu biliyorumya ölçülerdende karşımdaki şu olabilir diye fikir yürüyürorum sadece
armutsun sende :))Benim kum saati galiba gerçi gögüslerde ufak kalça gibi büyük değil 81+67+92 mi neydi o gün yazmıştım ya
Bel ince gögüs küçük kalça geniş armutsa armutum o zaman bacak hareketleri yapmalıyımarmutsun sende :))
Eşim sevmez canım 1 dilim bile yediremedim şerbetli tatlılarla hiç arası yokatma tabikide ye ama dediğin gibi sabah yerevaniyi atma kız eşin sevmez mi ona yedir yada işe getir dağıt arkadaşlarına yada komşuya ver
ben de kalorileri abur cuburdan aldım dün yemeği atlayıp ama bugün daha az tartıldım herhalde vücut dengemiz şaştı haklısınSabah; yok
Ara; 09:30 - 1 kupa yeşil çay(Demleme)
Öğle; 12:40 - Yarım kase domates çorbası + 1 ad.karnıyarık + yarım kase cacık - 378 kalori
Ara: 14:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:30 - yarım çokonat + 2 ad.ekler + 1 küçük muz - 20 gr anca cips - 638 kalori (vücudum sanırım regl olacağım acayip tatlı çekiyor bu sebeple akşam yemek yemek istemiyorum canımda istemiyor sağlıklı değil biliyorum)
Toplam kalori: 1018
begum75 mavimli @DisiAnka @almina_14 @fiyonkbayan
Sanırım akşam yemek yemeyip sadece tatlı tüketince vücut şoka girdi bu sabahta tartı beni şoka soktu
Eki Görüntüle 1817848
Basimda öyle bi dert varki dünden beri kaslarim kasiliyor kalbim batıyor Üşüyorum yemek yiyemiyorum.bi an intihari bile düşündüm. Dua edin.oynarım oynarım :)
ama yarış gibi olması lazım yoksa ben salarım kendimi :)
mesela yarım saat ile başlayıp süreyi belirli günlerde uzatalım
@DisiAnka ile ip atlama konusunda öyle yapıyoruz
yoksa gaza gelmeden bırakırız
yani ben bırakırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?