♥haftalık kilo verme yarışması♥

heh tamam ben de aldım canım benimkinin de 40 tl idi kilosu 5 tl lik aldım ben de. bayağı oluyo zaten o dediğin gibi. hem yeşil çay aldım hem de biberiye çayı aldım. içelim bakalım :)
Afiyet olsun canım iyi yapmışsın biberiye hele bitmek bilmiyor biberiyeyi demleme şekli de yine yeşil çay gibi ama süresi 10-15 dakika falan bekliyor ve 1 yemek kaşığı koyuyorsun

kız o neyyy 49 mu
ama sağlıksız besleniyosun, bir an önce normal beslen lütfen sonra nomal düzene geçince kilo alırsın vücudunu böyle ıvır zıvıra alıştırma

kız o neyyy 49 mu
ama sağlıksız besleniyosun, bir an önce normal beslen lütfen sonra nomal düzene geçince kilo alırsın vücudunu böyle ıvır zıvıra alıştırma
Dün akşam eşimin iş arkadaşları eşimi görmeye geldiler o yüzden yemek yapamadım onlar gidince de saat geç olmuştu bari böyle geçiştireyim dedim onların getirdiklerinden oturdum bir güzel yedim yorgundum da saat 10 olmadan uyuyakalmışımBugün normal düzene geçiyorum inşallah sabah sütümü içtim yulafla yanında 2 tane ekler yedim tabiKız nasıl atayım onları öyle güzel bakıyorlar ki bana 2-3 tane daha kaldı sabah yesem bitirsem olurmu ki artık evdeki revaniyi atarım ne yapayım

Hoş geldin canım ya sonunda yokluğun çok belli oldu buralarda...
Ben sadece takip edeceğim artık listede olmayacağım sbeden le anlaştık tartılmak beni çok yıprattı 10 günden fazladır tartılmıyorum ama daha dikkatliyim yaz tatiline kadar tartılmıcam kıyafetlerden anlarım artık.
Sen anlat neler yapıyon Nasıl gidiyor niye yoktun

atma tabikide ye ama dediğin gibi sabah ye revaniyi atma kız eşin sevmez mi ona yedir yada işe getir dağıt arkadaşlarına yada komşuya ver

Hangisini yapıyorsun you tube ne yazsam tam adı nedir bende onu yapmaya çalışayım canım video linki atma burada açamıyorum çünkü

ya hemen pes etmeyin her hafta değilde 2 haftada bir tartıl,kilo vermek kolay değil ama azcık sabır ve emek lazım, lütfen bak sen vermeye başlamıştın salma sakın kendini

Hangisini yapıyorsun you tube ne yazsam tam adı nedir bende onu yapmaya çalışayım canım video linki atma burada açamıyorum çünkü
ebru şallı skinny jeans egzersizi yazarsan çıkıyo canım,dişi anka gelecekte mesajı yanıtlayacakta,ohooo kimbilir ne rüyası görüyo şimdi

atma tabikide ye ama dediğin gibi sabah ye revaniyi atma kız eşin sevmez mi ona yedir yada işe getir dağıt arkadaşlarına yada komşuya ver
Eşim sevmez canım 1 dilim bile yediremedim şerbetli tatlılarla hiç arası yok Bayatladı gibi bir şey iş yerindekilere versem ayıp olur şimdi taze taze değil ya sabahları halletmeye çalışacağım ekleri yarın sabah yersem revaniyi de hafta sonu hallederim belki ya da atarım artık yapcek bir şey yok

ben de kalorileri abur cuburdan aldım dün yemeği atlayıp ama bugün daha az tartıldım herhalde vücut dengemiz şaştı haklısın

Basimda öyle bi dert varki dünden beri kaslarim kasiliyor kalbim batıyor Üşüyorum yemek yiyemiyorum.bi an intihari bile düşündüm. Dua edin.
Eger sorunlar gecerse ki insallah gecer o zaman oynamaya başlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…