aaa noldu sana??romatizmal rahatsızlıktan ötürü mü acaba canım?intahar ne demek ya sen hemen bi doktora görün,sağlık sorunlarını çöz canım.Basimda öyle bi dert varki dünden beri kaslarim kasiliyor kalbim batıyor Üşüyorum yemek yiyemiyorum.bi an intihari bile düşündüm. Dua edin.
Eger sorunlar gecerse ki insallah gecer o zaman oynamaya başlarım.
Hoşgeldin canim :) bende ozledim her baktığımda mesajlarini okumayı :)Ben de seni cok özledim kuzum yaa diyeti falan gectim normal muhabbetlerimizi dertlesmelerimizi hepsini cok özledim
Sanırım vücudun şoka ihtiyacı varmış bizde canımben de kalorileri abur cuburdan aldım dün yemeği atlayıp ama bugün daha az tartıldım herhalde vücut dengemiz şaştı haklısın
Canım ne oldu sana hayırdır inşallah Allah korusun öle şeyler getirme aklına lütfen doktora gitBasimda öyle bi dert varki dünden beri kaslarim kasiliyor kalbim batıyor Üşüyorum yemek yiyemiyorum.bi an intihari bile düşündüm. Dua edin.
CanımmmmBasimda öyle bi dert varki dünden beri kaslarim kasiliyor kalbim batıyor Üşüyorum yemek yiyemiyorum.bi an intihari bile düşündüm. Dua edin.
Dertlerimizi paylaşırsak hafifliyoruz hem bedenen hem de ruhen her zaman hazırım çekinme özelden yazBasimda öyle bi dert varki dünden beri kaslarim kasiliyor kalbim batıyor Üşüyorum yemek yiyemiyorum.bi an intihari bile düşündüm. Dua edin.
Canım ne oldu sana hayırdır inşallah Allah korusun öle şeyler getirme aklına lütfen doktora git
Canımmmm
hayır olsun
tövbe de ya
sakin ol
bol yürüyüş yap açık havada
yavaş yürü ama sakinleşmene iyi gelir
korkutma bizi
Kizlar teşekkür ederim..Dertlerimizi paylaşırsak hafifliyoruz hem bedenen hem de ruhen her zaman hazırım çekinme özelden yaz
Yok canım sen yanlış anladın ben tartılınca kilo veremiyorum böyle saçma bi kafam varya hemen pes etmeyinher hafta değilde 2 haftada bir tartıl,kilo vermek kolay değil ama azcık sabır ve emek lazım, lütfen bak sen vermeye başlamıştın salma sakın kendini
Rabbim kurtarsın canım inşallah tez zamanda çok üzüldümKizlar teşekkür ederim..
Bu bi bela sizden sadece dua istiyorum. Bu beladan kurtulmak icin
Amin inşallah canim.. inşallahRabbim kurtarsın canım inşallah tez zamanda çok üzüldüm
Tamam canım kolay gelsinsbeden balim ben bu hafta ki bildirimi unuttum kusira bakma cunki ev tasiyoruz. Hala tasinamadik ama evi temizledim. Toparlanmaya basladim. Kilom en son 82.7 idi.Bos kalmasin yerim canim
Sakin ol olur mu içini ferah tut dua oku bol bol önce sağlık kendini düşün hiç bir şey önemli değilAmin inşallah canim.. inşallah
Canım bencede bi doktora git öyle şeyler düşünme lütfen...Kizlar teşekkür ederim..
Bu bi bela sizden sadece dua istiyorum. Bu beladan kurtulmak icin
Sakin ol olur mu içini ferah tut dua oku bol bol önce sağlık kendini düşün hiç bir şey önemli değil
Canım bencede bi doktora git öyle şeyler düşünme lütfen...
sbeden ağlayabiliyorsan ağla canım
için bi boşalsın
yememek için de kendini kasma
bişeyler yemeyi dene
kilo alacağım diye düşünme
sen iyi ol
hep beraber bak neler yapıp vereceğiz o kiloları
dua biliyorsan dua oku bol bol
evine oku kendine ailene oku
çok iyi olduğun bi arkadaşınla falan görüş
dışarı çık
oturun bi kafede
aklın rahatlasın
Canım bilemedimCok sağolun kızlar. Saglikla ilgili degil baska bir bela. Abcde_123 canim yemegi birak suyu zor iciyorum. Açlıktan Üşüyorum. Sadece bana dua edin sıkıntılardan kurtulayim. Mubarek kutlu doğum haftasında
Dualarım seninle canım Rabbim yardımcın olsunCok sağolun kızlar. Saglikla ilgili degil baska bir bela. Abcde_123 canim yemegi birak suyu zor iciyorum. Açlıktan Üşüyorum. Sadece bana dua edin sıkıntılardan kurtulayim. Mubarek kutlu doğum haftasında
Insallah Allah razı olsun canım dunden beri ayetel kursuye sarıldımsbeden darda olanı Allah görür Allah kimseyi zor durumda çaresiz bırakmasın duaya, Ayetel kursi ye sarıl kardeşim inşAllah tez zamanda bela def olur başından
evet inşallah daha iyi olcaz canımbenim ölçüler yaklaşık aynı belim senden 3 cm kalın,basende 1 cm kalın
ölçülerimiz çok kötü değil ama yaterlimi tabikide hayır,incelmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?