♥haftalık kilo verme yarışması♥

Geçmiş olsuuun iyileşmiştir inşallah.

Selam kızlar bildirimi mi yapayım hemen.
8 haziran : 54,1
15 haziran : 54,8
Almaya devam. Bugün regl son günüm vermiş olurum sanıyordum. Neyse bu hafta günlük tartılma fırsatım olacak. Ramazana kaldı 3 gün bu kiloyla girmek istemiyordum kötü oldu.

canım hastaysan umursama bu kiloyu, bozma moralini

beni topa tutun arkadaşlar, felaket artı çıktım bugün...

kabul hafta sonu çok fazla kaçırdım, bi de regli olmak üzereyim...

ramazana böyle girmek istemezdim ama... oldu işte...

kilo>>>>87,200
izin verdin o zaman topa tutuyorum.
demekki sen kilondan memnunsun kocaman bedenin seni rahatsiz etmiyor.demekki sicaklarda kilondan dolayi fazla terlemeyeceksin. demekki giydiklerini üzerine yakistiriyorsun. zayif olmak kim sen kim zaten can bogazdan gelir demi yemek yemek senin icin daha önemli. umarim attigim toplar ise yararda ramazani güzel geçirirsin. insallah ben bogazimi tutarsam kesin zayiflarim.bu hepimiz icin firsat canim

Gunaydin kizlar 15 haziran tarti 73.0
islerim cok yogun daha sonra ozetlerim size by
akbulutcum iyi gidiyorsun umarim tekrar firlamaz kilo

Aynenn en çok yediğim şey yumurta haşlanmış yağda menemen her türlü yiyorum.
bende haslanmis yumurtaya bayiliyrm :) toi tutmasi süper

Çocuk da olsa sadece onlar için yapmak lazıım çok yapınca yiyosun malum israf olmasııın diye :)
ben nadir yapiyorum. yaptigim zamanda malzemeleri yariya indiriyorum az oluyo kalibi vs ona göre kullaniyorum :)

İşe yaradı gibi...
Bildiğin kaldım diye..

Bu Ramazan benim Ramazan'ım olacak

kızzzz keşke benimde göğüslerim büyük olsaydı, çok kıskandımmmm

1 kiloya yakın almışsın canım sen de. stresli bir dönemde misin ki. inşallah önemli bir şey yoktur. ne kusuru
ama özlendin bil

bende sizi özledim kuzucum, walla koşturmacadan ne yediğimi bile anlamadım öyle söyleyim

hafta sonundan sonra ozleniyorsun :) maşallah sana sende ki gayret bir çoğumuzda yok. o kadar is varki evde bugün hepsini yaparsam baya spor yerine geçer
Aslında benim evimde de iş çok. Üstelik birkaç güne taşınma işimiz de var. Ama ctsi akşama kadar ev topladım yarım saat ip atladığım kadar ter atmadım. Herşeye rağmen günde yarım saat-1 saatinizi kendinize ayırın

Biraz yürüyüş yapabilsen iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…