- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Geçmiş olsuuun iyileşmiştir inşallah.kızlar merhaba nasılsınız? ben kayınvalidemin sağlık sorunları, yüksek lisans tezim vs derken hiiiiçççç giremedim. şimdi bi çılgınlık yapıp geçmişi okuyacağım
buarada kilom 51,6 (şükür iki haftadır diyet yapmamama rağmen 1 kilo almışım)
sağolasın canım.kanserden şüphelenildi biyopsi yapıldı, bazıları bozuk çıkmış 20 gün sonra tekrar yapılacak. henüz atlatamadık yaniGeçmiş olsuuun iyileşmiştir inşallah.
Selam kızlar bildirimi mi yapayım hemen.
8 haziran : 54,1
15 haziran : 54,8
Almaya devam. Bugün regl son günüm vermiş olurum sanıyordum. Neyse bu hafta günlük tartılma fırsatım olacak. Ramazana kaldı 3 gün bu kiloyla girmek istemiyordum kötü oldu.
Ayy teşekkür ederim bu yazı kilolu geçirmek istemiyorum deniz mevsimi tatile gidiceeez 52 lere inersem mayomu değiştiriceeem :)hafta sonundan sonra ozleniyorsun :) maşallah sana sende ki gayret bir çoğumuzda yok. o kadar is varki evde bugün hepsini yaparsam baya spor yerine geçer
izin verdin o zaman topa tutuyorum.beni topa tutun arkadaşlar, felaket artı çıktım bugün...
kabul hafta sonu çok fazla kaçırdım, bi de regli olmak üzereyim...
ramazana böyle girmek istemezdim ama... oldu işte...
kilo>>>>87,200
akbulutcum iyi gidiyorsun umarim tekrar firlamaz kiloGunaydin kizlar 15 haziran tarti 73.0
islerim cok yogun daha sonra ozetlerim size by
bende haslanmis yumurtaya bayiliyrm :) toi tutmasi süperAynenn en çok yediğim şey yumurta haşlanmış yağda menemen her türlü yiyorum.
ben nadir yapiyorum. yaptigim zamanda malzemeleri yariya indiriyorum az oluyo kalibi vs ona göre kullaniyorum :)Çocuk da olsa sadece onlar için yapmak lazıım çok yapınca yiyosun malum israf olmasııın diye :)
Bende seni seviyorum canim benim..yoktun iki gündür topik cansizlasti resmen. Haftasonlarına çözüm bulmamiz lazim tatlim
Sorma benim de bir sürü is guc var ütü dag kadar oldu haftasonunun ardindan:)) yarinda sehirdisindayiz yazamayacagim buyuk ihtimalle..
sağolasın canım.kanserden şüphelenildi biyopsi yapıldı, bazıları bozuk çıkmış 20 gün sonra tekrar yapılacak. henüz atlatamadık yani
aminCanım hakkınızda hayırlısı olsun, sıkıntılı çıkmaz inşallah
izin verdin o zaman topa tutuyorum.
demekki sen kilondan memnunsun kocaman bedenin seni rahatsiz etmiyor.demekki sicaklarda kilondan dolayi fazla terlemeyeceksin. demekki giydiklerini üzerine yakistiriyorsun. zayif olmak kim sen kim zaten can bogazdan gelir demi yemek yemek senin icin daha önemli.umarim attigim toplar ise yararda ramazani güzel geçirirsin. insallah ben bogazimi tutarsam kesin zayiflarim.bu hepimiz icin firsat canim
İşe yaradı gibi...
Bildiğin kaldımdiye..
Bu Ramazan benim Ramazan'ım olacak
ben de hikayemi yazayım. lise 1 den itibaren kilom 55-60 arasında gidip geldi. vücudum orantıız göbek ve göğüsler fazla alt bedenim ince. o nedenle hep kilolu olarak görüldüm. 2013 ayı ramazanında fazlasıyla yedim içtim 58le ramazana girip 62-63 le çıktım. 15 ağustos 2013 arkadaşımın oğlununun sünnet düğünü vardı ve ben giyecek hiç bişeymi bulamadım l beden hiç bi üstüm olmuyor ve sıkıyordu. kilo aldığım o zaman dank etti.
eylül de okulların açılmasıyla dikkat etmeye başladım önce 2-3 kilo gitti. sonra 2-3 kilo derken derken şubat gibi 52 leri gördüm. herkes tebrik etmeye başladı nası zayıfladığımı sormaya falan çok mutlu olmuştum :) istediğim beden kıyafet alabiliyordum göğüslerimin izin verdiği ölçüde :) alış veriş ızdıraptan çok zevk halini aldı 10 kilo çok şey değiştirdi.
2014 şubattan sonra normal hali me döndüm 52-55 arasında gidip geldim. bu sene bi baktım bir kaç ay önce 55leri geçemeye başladığım an durdurdum kendimi yine dikkat etmeye başladım. sizle beraber devam ediyorum işte :)
derdim rakam değil derdim orantılı olmak ve sağlıklı olmak. 10 kiloyu verirken asla şok diyet yapmadım.
su içtim
yeşil çay içtim
kahvaltı yapmaya başladım
şe evden yemek götürdüm
dışardan sağlıklı şeyler yedim
yemeklerimi adam akıllı yaptım
abur cuburu azalttım.
1 kiloya yakın almışsın canım sen de. stresli bir dönemde misin ki. inşallah önemli bir şey yoktur. ne kusuru
ama özlendin bil
Aslında benim evimde de iş çok. Üstelik birkaç güne taşınma işimiz de var. Ama ctsi akşama kadar ev topladım yarım saat ip atladığım kadar ter atmadım. Herşeye rağmen günde yarım saat-1 saatinizi kendinize ayırınhafta sonundan sonra ozleniyorsun :) maşallah sana sende ki gayret bir çoğumuzda yok. o kadar is varki evde bugün hepsini yaparsam baya spor yerine geçer
Biraz yürüyüş yapabilsen iyi olurdu.Selam kızlar bildirimi mi yapayım hemen.
8 haziran : 54,1
15 haziran : 54,8
Almaya devam. Bugün regl son günüm vermiş olurum sanıyordum. Neyse bu hafta günlük tartılma fırsatım olacak. Ramazana kaldı 3 gün bu kiloyla girmek istemiyordum kötü oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?