hafta sonu yapamadim yandim ben. bide yaz sicakgindan yine dev örümcekler çıktı.dün evde bir tane bulduk esim atti psikolojim bozuluyo gördükçe 3. kattayim duvardanda geliyorlar. :'(
Allah yardimciniz olsun sifa versin insallah
ikimizin ramazani olsunhatta dordumuzun. tatli milad sen ben
Evde her yer hey yerde canım zaten sürekli hareket halindeyim. Ve çok yoruluyorum. Ama bu hafta içinde ev kargaşalı olduğundan yemek yapamadık. Dışardan hazır yedik o da çoğunlukla ekmek arası oldu tabi. Sanırım onun sonuçları. Ama yeni almış oldupum için dikkat etmeyşe çabuk gider diye düşünüyorum. Ev işleri dışında ekstra spor yapmaya ne yerim ne zamanım var maalesef. Çok köklü bir temizliğe girildi çünkü badanadan sonra. Yememe dikkat edersen toparlarım diye düşünüyorum. Umarım. Bayramda istediğimzayıflıkta olmam lazımBiraz yürüyüş yapabilsen iyi olurdu.
Woooowwww inşallah ulaşırsın bu hedefe çok iddialı15 haziran = 75.600
16 haziran 》hedef 》75.400
18 haziran 》hedef 》75.000
20 haziran 》hedef 》74.500
22 haziran 》hedef 》74.000
24 haziran 》hedef 》73.600
26 haziran 》hedef 》73.000
28 haziran 》hedef 》72.600
30 haziran 》hedef 》72.400
Ben de seni merak ediyodum birlikte gidiyoruz ne güzelll.kızlar merhaba sürekli takipde olamıyorum ama haftalık kilo bildirimlerimi yapmaya çalışıyorum
güncel kilom 57,60
olsun sbeden'cim
Kolay gelsin temizlik güzel şey hele badana boya da oldu mu daha temiz oluyo.Evde her yer hey yerde canım zaten sürekli hareket halindeyim. Ve çok yoruluyorum. Ama bu hafta içinde ev kargaşalı olduğundan yemek yapamadık. Dışardan hazır yedik o da çoğunlukla ekmek arası oldu tabi. Sanırım onun sonuçları. Ama yeni almış oldupum için dikkat etmeyşe çabuk gider diye düşünüyorum. Ev işleri dışında ekstra spor yapmaya ne yerim ne zamanım var maalesef. Çok köklü bir temizliğe girildi çünkü badanadan sonra. Yememe dikkat edersen toparlarım diye düşünüyorum. Umarım. Bayramda istediğimzayıflıkta olmam lazım
Bugun yazamıyorum kizlar işlere yetisemiyorum resmenevet canim yarın malesef yokum. Eşin konusunda haklısın canim anlıyorum çünkü benim eşimde sinir oluyor telefonla oyalanmama. O oyalininca kizma hakkim olsun diye bende elime alamıyorum:))
Aynen canım tertemiz oluyo duvarlar. Eşyalar da çekilmişken dip köşe temizliyo ev. Ağır büyük mobilyaları normalde çekme imkanı olmuyo malum.Kolay gelsin temizlik güzel şey hele badana boya da oldu mu daha temiz oluyo.
sorma, bizde de öyle...
ikimiz de birbirimize bu yüzden kızıyoruz, ama ikimizin de elinden düşmüyor telefonlar..
Aynen canım tertemiz oluyo duvarlar. Eşyalar da çekilmişken dip köşe temizliyo ev. Ağır büyük mobilyaları normalde çekme imkanı olmuyo malum.
Birbirinizi ihmal etmeyin kıs
Birbirinizi ihmal etmeyin kıs
Sanırım ben bu hafta en sonuncu oldumBu hafta her gün ne yediysem ne içtiysem buraya yazicam inşaAllah ki kendimi disiplinnli bir şekilde kontrol edebileyimm
Her gün tartılmıyo musun yaz tartıldıktan sonra da ona göre ye. Çoğumuz akşam yemelerimizi azalttık sanırımSanırım ben bu hafta en sonuncu oldumBu hafta her gün ne yediysem ne içtiysem buraya yazicam inşaAllah ki kendimi disiplinnli bir şekilde kontrol edebileyimm
hadi ya 200 grm vermişim peki sen kaç vermişsin ??yok yok rahat ol, sonuncu benim
Hayır canım tartılmıyorum çünkü her gün tartılınca çabuk pes ediyorum ben daha önceki diyet deneyimlerime dayarak söylüyorum..
Her gün tartılmıyo musun yaz tartıldıktan sonra da ona göre ye. Çoğumuz akşam yemelerimizi azalttık sanırım
Evet canım sporsuz olmuyor malesef ya başlarda sporsuz da veriliyor gibi geliyor insana ama sonra sonra duruyor kilo verme ama bunu spor yapmak engelliyor işteteşekkür ederim su. ben de aç kalınca daha çok veriyorum ama akşam yemeği saatim geç oluyo sanırım. eve gittiğimde saat 6 oluyo mecburen o saate kalıyorum. bi de düzenli spor yapmam lazım. ona da vakit bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?