salı spor yapmadım canım çok istedim ama olmadı. bacakların noolur bizi bırak sen git dedi resmen
yok canım sayıları doğru atlamışsın. böyle devamGonulSenligim çarşamba 300 perşembe 350 ipsiz atlandi hic bir şey yapamıyorum ve çok yiyorum en azından 5 dk ayırıp bunu yapayim bacaklarim hamlamasin bu arada sayilarda doğrumu gidiyorum ona gore fazla yaparım
kıs nick mi değiştinGünaydın Kızlar;
18.04.2016:55.80
19.04.2016: 55.40
20.04.2016: 55.70
21.04.2016: 55.50
4. günde ancak çıkarabildim yediklerimi yulaf kayısı tamam da hiç yeşillik yemediğimi fark ettim bu aralarmaydanoz ve dereotu buzdolabında bozuldu
dışarı yürüyüşe çıkmak bana daha zor geliyor canım. yalnız çıkmayı sevmiyorum. bizim burdaki parkta yürüme alanı var ama parkta hoşuma gitmeyen tipler çok oluyo rahat yürüyemiyorum ben yalnız olunca. evde spor yapmak daha iyi oluyo o yüzden.Neden yürüyüş yapmıyosun ki evde spora başlamak bana çok zor geliyor dışarda yürümek çok kolay hele yakınlarda park da varsa ordaki spor aletlerinde de biraz yapsan al sana mis gibi spor hem de temiz havada hem orda arkadaş da edinirsin birileriyle birlikte bir şeyler yapmak daha eğlenceli burda olduğu gibi
Ohooo saat 18.14 müş ben o saatte evde kızımla mercimek çorbası yiyip beni affeti izliyodum
başlarda ben de atlayamıyordum kız. bu jillian yapıyorum ya ben . o biraz kondisyon sağladı galiba.Maaşallah dinlenmeden 100 atlıyorsan sen 1000 de atlarsın kız ben başta 20-20 30-30 atlıyordum
eveeettttYap yap sen gelin olcan
maşallah kız aferin sana :) gözlerim yaşardı haaaGonulSenligim cano :)
300 ip atlandı ( 150+150 ) olarak. ama kastı yaa. 100 100 atlasaydım daha iyiydi yaaa
yürüyüş yapamadım iş arkadaşlarım bıraktı eve bizim o tarafa gidiyorlarmış
sbeden canımcım 15 dakika göbek attım
yalnız son 3 4 dakikası fazla geldi sanırım yaa
ağır ağır yaptım
çok yordu
yavaş yavaş arttıracağım ama
tebrikler canımmm . sen spor bildirimlerini hiç yapmıyorsun canımKızlar günaydın dün ölçüm yaptırdım basenden ve göbekten incelme varçokk mutluyummm
wooowwwgöbek 81 di 77 olmuş basen 115 di 110 olmuş üst bacaktan 3 cm gitmiş kol 1 cm
maşallah kız aferin sana :) gözlerim yaşardı haaa
hedefe bi ulaşayım öyle bi yapıcam ki o yengeç dansınısabret sabret sabret,pes etme pes etme pes etme,sonra bir anda bi gidiyorki sen bile şaşırıyosun
sonra gelsin yengeç dansı
aynen tatlım yaaa gün içinde yapmak en uygunu yani.sabahtan yaptın yaptın akşama kalınca öyle oluyo be ankacım,bundan sonra gündüzden halletmeye bak
bana emanet gözün arkada kalmasınakşamları biz yokken sahip çık topiğimize :))
dün akşam yemeği yemedim ben de nehirim. muz ve ayranla geçiştirdim. bu sabah yüzüm güldüMoralin neden kiloyla ilgili bozuluyor ki çok iyi bir rakaman geldin ve bundan sonrasını da atlatacaksın halledecesin biliyorum sende kendine inan kuzumDün yediklerini unut bugün yeni bir gün hem vücudu arada şaşırtmak gerek
Sabah; yok
Ara; 09:30 - 1 kupa yeşil çay(Demleme)
Öğle; 12:40 - Yarım kase domates çorbası + 1 ad.karnıyarık + yarım kase cacık - 378 kalori
Ara: 14:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:30 - yarım çokonat + 2 ad.ekler + 1 küçük muz - 20 gr anca cips - 638 kalori (vücudum sanırım regl olacağım acayip tatlı çekiyor bu sebeple akşam yemek yemek istemiyorum canımda istemiyor sağlıklı değil biliyorum)
Toplam kalori: 1018
@begum75 @mavimliGonulSenligim bayan_balon @fiyonkbayan
Sanırım akşam yemek yemeyip sadece tatlı tüketince vücut şoka girdi bu sabahta tartı beni şoka soktu
Eki Görüntüle 1817848
tamam canikom. dün akşam biberiye çayı içtim . 10-15 dk demledim . ama miktarını az koymuşum 1 yemek kaşığı koymadım çünkü. bugünkünü öyle yaparım. tadı dediğin gibi güzel değil ama içilmeyecek gibi de değil. içerim ben de artıkAfiyet olsun canım iyi yapmışsın biberiye hele bitmek bilmiyor biberiyeyi demleme şekli de yine yeşil çay gibi ama süresi 10-15 dakika falan bekliyor ve 1 yemek kaşığı koyuyorsun
dün akşam yemeği yemedim ben de nehirim. muz ve ayranla geçiştirdim. bu sabah yüzüm güldü
nehir yakıyosun kız ortalığı kötü örnek seni millet akşam yemeği bırakıp tatlıya yumulacak senin yüzünden
tamam canikom. dün akşam biberiye çayı içtim . 10-15 dk demledim . ama miktarını az koymuşum 1 yemek kaşığı koymadım çünkü. bugünkünü öyle yaparım. tadı dediğin gibi güzel değil ama içilmeyecek gibi de değil. içerim ben de artık
2 haftada 2 beden incelme garantili yazsan video çıkıyo canım. 1 saat 4 dk video. tabi ben hepsini yapmıyorum. ama bu videonun egzersizlerini seviyorum.Hangisini yapıyorsun you tube ne yazsam tam adı nedir bende onu yapmaya çalışayım canım video linki atma burada açamıyorum çünkü
ebru şallı skinny jeans egzersizi yazarsan çıkıyo canım,dişi anka gelecekte mesajı yanıtlayacakta,ohooo kimbilir ne rüyası görüyo şimdi
Aaa bende onu yapıyordum kız biliyorum aletlerim olmadan aletsiz yapmaya çalıştım hep benimde o aklımdaydı sırf bacak çalıştırıyor iyi desteklemiş oldun ondan devam2 haftada 2 beden incelme garantili yazsan video çıkıyo canım. 1 saat 4 dk video. tabi ben hepsini yapmıyorum. ama bu videonun egzersizlerini seviyorum.
hahaha sorma valla gene erken uyanamadım iyi mi gece 3 tü yattım ama yaaa napimmm . uf normale dönmem lazım benim.
ay hayır olsun canım noldu ki yaaa. neden çöktü psikolojin böyle. sakin kal canım dualarım seninle tabi ki.hiçbir sorun senden kıymetli değil tamam mı.Basimda öyle bi dert varki dünden beri kaslarim kasiliyor kalbim batıyor Üşüyorum yemek yiyemiyorum.bi an intihari bile düşündüm. Dua edin.
Eger sorunlar gecerse ki insallah gecer o zaman oynamaya başlarım.
seni gazsız bırakmam benkız ben gaza gelince adam olucam da :)
tuttu canım aynen. ama sabah uyandığımdaa yani öğlen uyandığımdaMuz ayran acayip tok tutmuştur seni
Kötü örnek = benBugün güzel besleniyorum canlarım bana uymayın
Nasıl mideni sindirdi farkettin mi hiç canım sabahları yeşil çayını içmeyi de unutma sağlık için önemliler zaten çok acı gelmiyorlar bir süre sonra normal bir şey içiyorsun yani
hee demi demi bak aletli yapınca daha zevkli oluyo. mesela o küçük topu belin altına koyarak yapılan hareketlere bayılıyorum . lastikli bacak hareketleri de çok güzel. bak aynı hareketleri lastiksiz yapınca o kadar yanmıyor bacaklarım. ama lastikle yapınca cayır cayırAaa bende onu yapıyordum kız biliyorum aletlerim olmadan aletsiz yapmaya çalıştım hep benimde o aklımdaydı sırf bacak çalıştırıyor iyi desteklemiş oldun ondan devam
hee tamam tatlım o zaman sen hafta içi 5 gün kesin spor yapıyosun. ona göre tabloda artı koyayımGonulSenligim Canım aerobik gidiyorum ya biraz ondan bşraz bundan o yuzden bıldırım yapamıyorum ama hafta içi 5 günü gidiyorum.
tamam canikom
tuttu canım aynen. ama sabah uyandığımdaa yani öğlen uyandığımdabaya aç uyandım .
sabah tartı 53,4 ü gösterdi nehiriiimmmmay pazartesiye 52 leri görsem keşke keşke
hee demi demi bak aletli yapınca daha zevkli oluyo. mesela o küçük topu belin altına koyarak yapılan hareketlere bayılıyorum . lastikli bacak hareketleri de çok güzel. bak aynı hareketleri lastiksiz yapınca o kadar yanmıyor bacaklarım. ama lastikle yapınca cayır cayır
Nasıl güzel nasıl kıskandım menüyünehirim yazdı ben de hemen yazayım
kahvaltı = 2 haşlanmış yumurta + peynir + salatalık + şekersiz çay
kahvaltım geç olduğundan daha başka bi şey yemedimay çok da azmış yaa ben akşam yazayım menüyü en iyisi mi utandımmm
ben dün adana yedim ya üfffYoookk yapmıyorum canıım valla hi
çok güzel besleniyorumm, bugün 64,9 geldim yakaladım yani eski kilomu
afiyet olsun canıımmben dün adana yedim ya üfff
hee olabilir canım halıda kayıyo olabilir. ben yere yayılan yaygı üstünde yapıyorum çünkü kayma yaşamadım. bende de o çemberden yok. çember yerine küçük topu koyuyorum oraya da hiç yoktan iyidir :) ayyy heves ettim kız başladığın zaman haber verSabah öğle yemen zararlı değil akşamları hafif atlatma zamanı yazda geliyor şimdi
İnşallah daha da çok rakamları göreceksin az kaldı sabret
Bende farkettim deneyeyim dedim de o bacak arasında koyulan çember çok fena mesela ufak topu deneyeyim dedim belimin altından kayıyor ya halıdan mı oldu o uzun bandını almadım çünkü
yerim daha kız ben güne yeni başladım malumNasıl güzel nasıl kıskandım menüyüAkşam ye kız aç durma çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?