♥haftalık kilo verme yarışması♥

salı spor yapmadım canım çok istedim ama olmadı. bacakların noolur bizi bırak sen git dedi resmen
olsun dinlenme olmuş senin için

yok canım sayıları doğru atlamışsın. böyle devam

GonulSenligim balık tutmak spordan sayılıyorsa dün tuttuk yani tutamadik yengeç besledik gibi oldu
valla kol kaslarını çalıştırdı mı bilmem ama . yalnız yengeç beslemek de güzel hobiymiş

kıs nick mi değiştin ay kilondan tanıdım seni he yeşillik de yemek lazım aynen .

dışarı yürüyüşe çıkmak bana daha zor geliyor canım. yalnız çıkmayı sevmiyorum. bizim burdaki parkta yürüme alanı var ama parkta hoşuma gitmeyen tipler çok oluyo rahat yürüyemiyorum ben yalnız olunca. evde spor yapmak daha iyi oluyo o yüzden.

Ohooo saat 18.14 müş ben o saatte evde kızımla mercimek çorbası yiyip beni affeti izliyodum

beni affet izleyicisisin he bi daha görünce aklıma sen gelcen kesin

Maaşallah dinlenmeden 100 atlıyorsan sen 1000 de atlarsın kız ben başta 20-20 30-30 atlıyordum
başlarda ben de atlayamıyordum kız. bu jillian yapıyorum ya ben . o biraz kondisyon sağladı galiba.

Yap yap sen gelin olcan
eveeetttt

akşam yimeğe yemedim kiiiii

maşallah kız aferin sana :) gözlerim yaşardı haaa

Kızlar günaydın dün ölçüm yaptırdım basenden ve göbekten incelme var çokk mutluyummm
tebrikler canımmm . sen spor bildirimlerini hiç yapmıyorsun canım

göbek 81 di 77 olmuş basen 115 di 110 olmuş üst bacaktan 3 cm gitmiş kol 1 cm
wooowww

sabret sabret sabret,pes etme pes etme pes etme,sonra bir anda bi gidiyorki sen bile şaşırıyosun
sonra gelsin yengeç dansı
hedefe bi ulaşayım öyle bi yapıcam ki o yengeç dansını

sabahtan yaptın yaptın akşama kalınca öyle oluyo be ankacım,bundan sonra gündüzden halletmeye bak
aynen tatlım yaaa gün içinde yapmak en uygunu yani.

akşamları biz yokken sahip çık topiğimize :))
bana emanet gözün arkada kalmasın

dün akşam yemeği yemedim ben de nehirim. muz ve ayranla geçiştirdim. bu sabah yüzüm güldü

nehir yakıyosun kız ortalığı kötü örnek seni millet akşam yemeği bırakıp tatlıya yumulacak senin yüzünden

Afiyet olsun canım iyi yapmışsın biberiye hele bitmek bilmiyor biberiyeyi demleme şekli de yine yeşil çay gibi ama süresi 10-15 dakika falan bekliyor ve 1 yemek kaşığı koyuyorsun
tamam canikom. dün akşam biberiye çayı içtim . 10-15 dk demledim . ama miktarını az koymuşum 1 yemek kaşığı koymadım çünkü. bugünkünü öyle yaparım. tadı dediğin gibi güzel değil ama içilmeyecek gibi de değil. içerim ben de artık

Muz ayran acayip tok tutmuştur seni

Kötü örnek = benBugün güzel besleniyorum canlarım bana uymayın

Nasıl mideni sindirdi farkettin mi hiç canım sabahları yeşil çayını içmeyi de unutma sağlık için önemliler zaten çok acı gelmiyorlar bir süre sonra normal bir şey içiyorsun yani

Hangisini yapıyorsun you tube ne yazsam tam adı nedir bende onu yapmaya çalışayım canım video linki atma burada açamıyorum çünkü
2 haftada 2 beden incelme garantili yazsan video çıkıyo canım. 1 saat 4 dk video. tabi ben hepsini yapmıyorum. ama bu videonun egzersizlerini seviyorum.

ebru şallı skinny jeans egzersizi yazarsan çıkıyo canım,dişi anka gelecekte mesajı yanıtlayacakta,ohooo kimbilir ne rüyası görüyo şimdi
hahaha sorma valla gene erken uyanamadım iyi mi gece 3 tü yattım ama yaaa napimmm . uf normale dönmem lazım benim.

Aaa bende onu yapıyordum kız biliyorum aletlerim olmadan aletsiz yapmaya çalıştım hep benimde o aklımdaydı sırf bacak çalıştırıyor iyi desteklemiş oldun ondan devam

Basimda öyle bi dert varki dünden beri kaslarim kasiliyor kalbim batıyor Üşüyorum yemek yiyemiyorum.bi an intihari bile düşündüm. Dua edin.
Eger sorunlar gecerse ki insallah gecer o zaman oynamaya başlarım.
ay hayır olsun canım noldu ki yaaa. neden çöktü psikolojin böyle. sakin kal canım dualarım seninle tabi ki.hiçbir sorun senden kıymetli değil tamam mı.

Sabah

1 domates,4-5 s.zeytin
beyaz peynir, yumurta
yeşilçay, ç.ekmeği ''kızarmış''

Öğlen
tavuklu mantarlı salata (ama iğrençti ızgara değil bildiğin yağda kavurmuşlar ) midem bulandı

Akşam (17:00)
1 kase çorba

19:15
Spor ''Aerobik''

Spor Sonrası
1 kase Yoğurt

Toplam 1000kcal altındayım.

kız ben gaza gelince adam olucam da :)
seni gazsız bırakmam ben bugün 350 atlanacak ona göre

tuttu canım aynen. ama sabah uyandığımdaa yani öğlen uyandığımda baya aç uyandım .
sabah tartı 53,4 ü gösterdi nehiriiimmmm ay pazartesiye 52 leri görsem keşke keşke

Aaa bende onu yapıyordum kız biliyorum aletlerim olmadan aletsiz yapmaya çalıştım hep benimde o aklımdaydı sırf bacak çalıştırıyor iyi desteklemiş oldun ondan devam
hee demi demi bak aletli yapınca daha zevkli oluyo. mesela o küçük topu belin altına koyarak yapılan hareketlere bayılıyorum . lastikli bacak hareketleri de çok güzel. bak aynı hareketleri lastiksiz yapınca o kadar yanmıyor bacaklarım. ama lastikle yapınca cayır cayır

GonulSenligim Canım aerobik gidiyorum ya biraz ondan bşraz bundan o yuzden bıldırım yapamıyorum ama hafta içi 5 günü gidiyorum.
hee tamam tatlım o zaman sen hafta içi 5 gün kesin spor yapıyosun. ona göre tabloda artı koyayım

Sabah; 07:40 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 2 ad.ekler
Öğle; 12:15 - Sebze çorbası yarım kase + orta boy ızgara tavuk + 2 ad.biber kızartması + 50 gr yoğurt - 284 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa şekersiz sade nescafe - 2 kalori

nehirim yazdı ben de hemen yazayım

kahvaltı = 2 haşlanmış yumurta + peynir + salatalık + şekersiz çay

kahvaltım geç olduğundan daha başka bi şey yemedim ay çok da azmış yaa ben akşam yazayım menüyü en iyisi mi utandımmm

Sabah öğle yemen zararlı değil akşamları hafif atlatma zamanı yazda geliyor şimdi

İnşallah daha da çok rakamları göreceksin az kaldı sabret

Bende farkettim deneyeyim dedim de o bacak arasında koyulan çember çok fena mesela ufak topu deneyeyim dedim belimin altından kayıyor ya halıdan mı oldu o uzun bandını almadım çünkü

Nasıl güzel nasıl kıskandım menüyüAkşam ye kız aç durma çok az

hee olabilir canım halıda kayıyo olabilir. ben yere yayılan yaygı üstünde yapıyorum çünkü kayma yaşamadım. bende de o çemberden yok. çember yerine küçük topu koyuyorum oraya da hiç yoktan iyidir :) ayyy heves ettim kız başladığın zaman haber ver

Nasıl güzel nasıl kıskandım menüyüAkşam ye kız aç durma çok az
yerim daha kız ben güne yeni başladım malum ama dediğin gibi güne erken başlayıp gündüz yiyip akşamları hafif geçirmem lazım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…