♥haftalık kilo verme yarışması♥

afiyet olsun canıımm
korkma toparlarsın benm gibi 2 3 gündee
yok kız cozuttum bu ara ben her reglde böyle yapıyorum ben saçmalıyorum tatlılar yemekler hiç dikkat etmedim valla hafta başından berişu hastalığım bitsinde yine bi sıkıyım kendimi azcık

günaydın kızlaar
sabah kahvaltı da
bir haşlanmış yumurta, iki tane misket peynir, iki tane çubuk peynir bir tane çilekli activa
bayan_balon @07papatya siz neler apıyorsunuz kızlar ne haldesiniz
ben sabah hiç vakit bulamadım kahvaltıya 3 tane kepekli burçak bisküvi yedim sadece öğlen 2 dilim ekmek ip peynir domates salatalık yeşil biber ve meyve suyu içitim canım

Düz zemin üzerinde denerim bakalım üzerinden uçacağım sandımBende pek hevesliyim sanki bir yola yeniden çıkıyo gibin
bügün kalorim 888 kalori nehirnil111

Çok iyi bir kalori canım

Kızlar elma diyeti deneyen var mı aranızda ? Kilo vermem durdu şok diyet öneriliyor geçici olarak metobolizmayı hızlandırmak ve şaşırtmak için 2 haftada kişiye göre ortalama 8-10 kilo gidiyormuş ?? Uygulayan varsa bilgileri paylaşalım..

Hoşgeldin canim :) bende ozledim her baktığımda mesajlarini okumayı :)
Canim benim ya iyiki varsin.
Tatlim okudum da biraz bunalmissin galiba büyük ihtimalle sinirlerin yipranmis. Bana da bi dönem olmustu kalabalik ortamda uzun süre duramazdim biri bogazimi sikiyo gibi olurdu avazim ciktigi kadar çığlık atasim gelirdi.
Aman kuzum o kötü düşünceleri at aklindan herseyi gectim senin dünyalar tatlisi bir evladin var. Cok evde kalmamaya calis al kizini cik dışarı amacsizca yürü eşinin iş yerine git surprizler yap.

Canim benim ya ben de hepinizi ayri ayri cok ozledim. Senin icin nasil dogruysa oyle yap tatlim.
Idari izinliyiz biz canim işte 40 gün oldu oradan çıkalı. Dün bitmis operasyon cok şükür insaallah yasak da haftaya kalkar hemen gideriz. Yaa normalde cogunlugun aradigi seydir hem işe gitme hem maaş al ama ben resmen iple cekiyorum hem calismayi cok ozledim hem egitim veremedikce vicdanim hic rahat degil öyle iste kuzucum

Ben de seni cookkk ozledim kiiii:))
Cok gecmis olsun tatlim hemencecik iyilessin insallah.
Kiz benimkinin de bir el bilegi bir ayak parmagi üç kere de burnu kirildi:)) Halisaha sagolsun ben dovmedim yani:))

Ah canim ah keşke can sıkıntısi olsaydi can sıkıntısı bunun yanında nimet kalir. Benim için Allah rizasi icin dua et feraha cikayim basimdaki beladan kurtulayim. Nefes alirken icim ferahlamiyor yanıyor . Inşallah mutluluguma kavusurum

Henuz kavusamadim canim insallah mayista baslariz biran once.
Iyi gidiyo canim ama cok sıkıldım işte, cikip geziyorum uyuyorum bol bol.
Yaa pilates yapmak istiyorum hani daha fit hissediyorum kendimi.
Ama bomba gibi sporlarla doncem araniza:))

Ben de seni cookkk ozledim kiiii:))
Cok gecmis olsun tatlim hemencecik iyilessin insallah.
Kiz benimkinin de bir el bilegi bir ayak parmagi üç kere de burnu kirildi:)) Halisaha sagolsun ben dovmedim yani:))
Sağol kuzum inşallahBizde halı sahaya veda ettik artıkNeler yapıyorsun anlat bakalım hayat nasıl gidiyor

Yaa canim bu oyle bi sey ki hani suresini bilmiyorsun ya bi plan yapamadim. Mesela cizrede 80 gun surerken idil de 20 gun sürdü oyle boş gezenin boş kalfasi gibi dolandim ara yerde:))

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldümRabbim şifa versin inşallah bizimde iş yerindeki arkadaşın ayağı burkuldu dün hayır olsun inşallah eşim başta olmak üzere herkesten böyle haberler almak ürkütüyor beni

Dur ben donim sonra senle sporda plateste yaris yapalim vu huuuuu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…