- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
yok kız cozuttum bu ara ben her reglde böyle yapıyorum ben saçmalıyorum tatlılar yemekler hiç dikkat etmedim valla hafta başından berişu hastalığım bitsinde yine bi sıkıyım kendimi azcıkafiyet olsun canıımm
korkma toparlarsın benm gibi 2 3 gündee
ben sabah hiç vakit bulamadım kahvaltıya 3 tane kepekli burçak bisküvi yedim sadece öğlen 2 dilim ekmek ip peynir domates salatalık yeşil biber ve meyve suyu içitim canımgünaydın kızlaar
sabah kahvaltı da
bir haşlanmış yumurta, iki tane misket peynir, iki tane çubuk peynir bir tane çilekli activa
bayan_balon @07papatya siz neler apıyorsunuz kızlar ne haldesiniz
kıs nick mi değiştinay kilondan tanıdım seni he yeşillik de yemek lazım aynen .
d
wooowww
Düz zemin üzerinde denerim bakalım üzerinden uçacağım sandımhee olabilir canım halıda kayıyo olabilir. ben yere yayılan yaygı üstünde yapıyorum çünkü kayma yaşamadım. bende de o çemberden yok. çember yerine küçük topu koyuyorum oraya da hiç yoktan iyidir :) ayyy heves ettim kız başladığın zaman haber ver
yerim daha kız ben güne yeni başladım malumama dediğin gibi güne erken başlayıp gündüz yiyip akşamları hafif geçirmem lazım benim.
bügün kalorim 888 kalorinehirnil111
Teşekkür ederim bebeğim. Insallah gecer . Geçerse yazarim burdan :/ay hayır olsun canım noldu ki yaaa. neden çöktü psikolojin böyle. sakin kal canım dualarım seninle tabi ki.hiçbir sorun senden kıymetli değil tamam mı.
Elma çok karbonhidratlı patates gibiKızlar elma diyeti deneyen var mı aranızda ? Kilo vermem durdu şok diyet öneriliyor geçici olarak metobolizmayı hızlandırmak ve şaşırtmak için 2 haftada kişiye göre ortalama 8-10 kilo gidiyormuş ?? Uygulayan varsa bilgileri paylaşalım..
Canim benim ya iyiki varsin.Hoşgeldin canim :) bende ozledim her baktığımda mesajlarini okumayı :)
Canim benim ya ben de hepinizi ayri ayri cok ozledim. Senin icin nasil dogruysa oyle yap tatlim.Hoş geldin canım ya sonunda yokluğun çok belli oldu buralarda...
Ben sadece takip edeceğim artık listede olmayacağımsbeden le anlaştık tartılmak beni çok yıprattı 10 günden fazladır tartılmıyorum ama daha dikkatliyim yaz tatiline kadar tartılmıcam kıyafetlerden anlarım artık.
Sen anlat neler yapıyon Nasıl gidiyor niye yoktun
Ben de seni cookkk ozledim kiiii:))Moralin neden kiloyla ilgili bozuluyor ki çok iyi bir rakaman geldin ve bundan sonrasını da atlatacaksın halledecesin biliyorum sende kendine inan kuzumDün yediklerini unut bugün yeni bir gün hem vücudu arada şaşırtmak gerek
Diyet onlarsız olur mu hiç
Onlarla tartılmıyorum canım hiç çok rahatlar evet
Güzel harika bir oran
Canım nasıl özledik seni arada böyle gelip selam versen yeter iyi olduğunu bilmek güzelBenim eşimin kol bileği kırıldı 3 haftadır hastanedir ameliyattır uğraştık şuanda sargıda evde çok şükür iyiyiz
Yine nefis yine
Ah canim ah keşke can sıkıntısi olsaydi can sıkıntısı bunun yanında nimet kalir. Benim için Allah rizasi icin dua et feraha cikayim basimdaki beladan kurtulayim. Nefes alirken icim ferahlamiyor yanıyor . Inşallah mutluluguma kavusurumCanim benim ya iyiki varsin.
Tatlim okudum da biraz bunalmissin galiba büyük ihtimalle sinirlerin yipranmis. Bana da bi dönem olmustu kalabalik ortamda uzun süre duramazdim biri bogazimi sikiyo gibi olurdu avazim ciktigi kadar çığlık atasim gelirdi.
Aman kuzum o kötü düşünceleri at aklindan herseyi gectim senin dünyalar tatlisi bir evladin var. Cok evde kalmamaya calis al kizini cik dışarı amacsizca yürü eşinin iş yerine git surprizler yap.
Henuz kavusamadim canim insallah mayista baslariz biran once.su321 suuuu hoşgeldin,nasılsın fıstık??
okuluna kavuşamamışsıninşallah en kısa sürede dönersin canım?
izmir nasılgidiyo?? çokiyi gittiğine eminim ailenin yanında memleketinde...
ben aynıyım kaplumbağa hızında kilo vermeye devam, ama yılmadım hala uğraşıyorum, bu gidişle 2016 nın sonunda ancak görebilecem hayellerimi sanırım
sen okuldada yürümüyomuydun bitek?? neden suçlu hissediyosun!!! en güzel spor yürüyüş,bizim gibi kilo verme derdin yok korumadasın ne güzel
Sağol kuzum inşallahBen de seni cookkk ozledim kiiii:))
Cok gecmis olsun tatlim hemencecik iyilessin insallah.
Kiz benimkinin de bir el bilegi bir ayak parmagi üç kere de burnu kirildi:)) Halisaha sagolsun ben dovmedim yani:))
Yaa canim bu oyle bi sey ki hani suresini bilmiyorsun ya bi plan yapamadim. Mesela cizrede 80 gun surerken idil de 20 gun sürdü oyle boş gezenin boş kalfasi gibi dolandim ara yerde:))Hoş geldin hoş geldin seni özledik ne yapalım tatil güzel de evde durmak zor ama eminim sen durmamış yürüyüşünü sporunu yapmışsındır İzmir de güzel tabii keşke bir kursa falan yazılsaydın İngilizce mesela hem vaktini değerlendirmiş olurdun
kızlar merhaba. dün zumbaya gitmek için evden çıktığımda ayağım kötü bi şekilde burkuldu çatlak veya bağlarda zaar var. uzun bi sre ayağa kalkamayacağım(
@DisiAnka kuzu ben spor yapamayacağım çıkar beni olur mu ?
Dur ben donim sonra senle sporda plateste yaris yapalim vu huuuuu:))aynen kıs. ilk gün konuşması iyime geliyodu tabi. hareketleri falan bilmediğimden. ama öğrenip alıştıkça konuşması çok gelmeye başladı. benim de terim soğuyo gerçekten. ama ben o konuşurken harekete başlıyorum . fazla sayıdan yapmış oluyorum :) sonuçta faydası bana. belli bi süreden sonra ben de senin gibi video açmadan yapabilirm sanırsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?