♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yaaa kuzummm insallah derdi veren rabbim dermanini da verir. Şimdi namaza durcam insaallah senin icin gönül ferahligin icin de dua edeyim kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz

selam canım :) ben idare eder moddayım dün ayağımı sakatladım evde yatıyorum.
okulların açılma durumu belli mi

ah canım ya geçmiş olsun. nerde nasıl burktun yolda falan mı düştün. işten de izin aldın o zaman demi ayağa kalkamayacağın için.

Dur ben donim sonra senle sporda plateste yaris yapalim vu huuuuu:))
süper olur kuzu :) yarışırız valla :)

bugünkü menüm

kahvaltı= 2 haşlanmış yumurta + peynir + salatalık + şekersiz çay
akşam = 1 tabak kabak yemeği ( içinde az miktar pirinç var. anneme koyma diyorum ama dinleyene ) + 2 kaşık yoğurt
bitki çayı içicem birazdan hangini içerim bilmiyorum yeşil çay içerim sanırım.
ya akşam yemeklerini geç yiyorum duraklamam da o da etkili olabilir gldi. gene geç yedim az önce yedim ve huzursuzum. yarın akşam erken yicem .

Bu arada kızlar ben internet kotamı aşmışım,spor videoları indircem bakcam davasına . o yüzden telefonu modem gibi kullanıp telefonumdaki interneti kullanıyorum laptopta. bazen bağlanma sıkıntısı olabiliyor. gelemezsem merak etmeyin emi :)

ah canım ya geçmiş olsun. nerde nasıl burktun yolda falan mı düştün. işten de izin aldın o zaman demi ayağa kalkamayacağın için.

süper olur kuzu :) yarışırız valla :)
cnım düz yolda burkuldu raporluyum pztya kadar sonrasına bakacak doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…