Yaaa kuzummm insallah derdi veren rabbim dermanini da verir. Şimdi namaza durcam insaallah senin icin gönül ferahligin icin de dua edeyim kimin duasinin kabul olacagi belli olmazAh canim ah keşke can sıkıntısi olsaydi can sıkıntısı bunun yanında nimet kalir. Benim için Allah rizasi icin dua et feraha cikayim basimdaki beladan kurtulayim. Nefes alirken icim ferahlamiyor yanıyor . Inşallah mutluluguma kavusurum
Amannn cok sıkıcı nehir yaa meger calismak nimetmis, yat kalk disarda dolan yaptigim buSağol kuzum inşallahBizde halı sahaya veda ettik artık Neler yapıyorsun anlat bakalım hayat nasıl gidiyor
Amannn cok sıkıcı nehir yaa meger calismak nimetmis, yat kalk disarda dolan yaptigim bu
selam canım :) ben idare eder moddayım dün ayağımı sakatladım evde yatıyorum.Selamun aleykum canlarim arkadaşlarım...
Sizi cok cok cok özledim yaa
Duygularim o kadar yogun ki inşallah hissettirebiliyorumdur.
Galiba bir ay oldu konusmayali sizlerle. Nete tabiki girdim ama genelde ya kafelerden yada telden oldugu icin muhabbetin devamini getiremeyecegim icin yazamadim.
Ben iyiyim cok şükür ama acaip sıkıldım evde durmak bana göre degil bi kere daha anladim.
Sizler gorusmeyeli nasilsiniz neler yapiyorsunuz
sbeden @deniz3344 GonulSenligim minerva1988 @begum75 nehirnil111 @tatlitambak @elma_sekerim01 naz ve simdi aklima gelmeyen bir sürü arkadaslarim:))
zaten ayağa kalkmam yasak canım üstüne basamıyorum baya kötü olduminerva1988 canim cok gecmis olsun, zorlama sakin ayagini hatta bi süre üstüne basmasan daha iyi olur
Allah razi olsun canım benimYaaa kuzummm insallah derdi veren rabbim dermanini da verir. Şimdi namaza durcam insaallah senin icin gönül ferahligin icin de dua edeyim kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz
hadi yaaaElma çok karbonhidratlı patates gibi
Insallah canim benim.Allah razi olsun canım benim
Insallah kabul olur duan
Hani evli olsam ev işi olur yemek olur çocuk olur ama annem sağolsun elimi bi şeye surdurmuyor.Alışmış insana gerçekten zor evde yapılan şeyler sınırlı sürekli uyuyup uyanmak yemek yemek falan yetmiyor
Operasyon dün bitmis tatlim simdi evleri ariyorlar haftaya yasak kalkar inşallah.selam canım :) ben idare eder moddayım dün ayağımı sakatladım evde yatıyorum.
okulların açılma durumu belli mi
ah canım ya geçmiş olsun. nerde nasıl burktun yolda falan mı düştün. işten de izin aldın o zaman demi ayağa kalkamayacağın için.kızlar merhaba. dün zumbaya gitmek için evden çıktığımda ayağım kötü bi şekilde burkuldu çatlak veya bağlarda zaar var. uzun bi sre ayağa kalkamayacağım(
GonulSenligim kuzu ben spor yapamayacağım çıkar beni olur mu ?
süper olur kuzu :) yarışırız valla :)Dur ben donim sonra senle sporda plateste yaris yapalim vu huuuuu:))
Haklısın canim sevdiklerimize sagligimiza evladimiza zarar ziyan gelmesinInsallah canim benim.
Derdin evlattan sagliktan olmasin da gerisi altindan kalkilmayacak şey degildir canim benim.
Ferah tut yüreğini
cnım düz yolda burkuldu raporluyum pztya kadar sonrasına bakacak doktorah canım ya geçmiş olsun. nerde nasıl burktun yolda falan mı düştün. işten de izin aldın o zaman demi ayağa kalkamayacağın için.
süper olur kuzu :) yarışırız valla :)
canım iyi misin ya okudum üzüldüm dua etAllah razi olsun canım benim
Insallah kabul olur duan
Sagol canim cok dua ettim hala da ediyorum stres üzüntü ta kulaklarima vurdu. Sabirla bekliyorum umarm hersey gecer biter biran önce .canım iyi misin ya okudum üzüldüm dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?