geçer canım inşallah biran önce.Sagol canim cok dua ettim hala da ediyorum stres üzüntü ta kulaklarima vurdu. Sabirla bekliyorum umarım hersey gecer biter biran önce .
aksilik işte tekrar geçmiş olsun canımcnım düz yolda burkuldu raporluyum pztya kadar sonrasına bakacak doktor
Insallah canim .Bugün koruyucu o kadar dua ettim ki Allah bugün beni korudu emin kıldı. .insallah bundan sonra da tamamen gecer sıkıntı ve devam etmez.geçer canım inşallah biran önce.
daha spor yapmadım . ay çok da yorgunum ya . bugün evde iş yaptım . jillian yapamıcam. hiç değilse pilatesi yapayım diyorum boş geçmesin çünkü
Yapmışın canımSpor bildirimim
jillian level 2 / 5.gün (30 dk)
pilates (30 dk )
350 ip atlama
kalça ve besen egzersizi
toplam = 60 dk
Sende dinlen canım olsunHani evli olsam ev işi olur yemek olur çocuk olur ama annem sağolsun elimi bi şeye surdurmuyor.
Harikasın kuzucumnehirnil111 perşembe günü kalorim =711
anca toparladın hatta dahada verdin bak ne güzel64,2 ile günee başlamaakkk
günaydıınn kızlaaarrr
tartı çok guzel gösterıyo ama şu abur cuburubu aralar fazla yemeye başladın.yag oranını hesaplarsak pek faydalı degıl canım.eşinle beraber guzel bı alşam yemegı ye :)Sabah; yok
Ara; 09:30 - 1 kupa yeşil çay(Demleme)
Öğle; 12:40 - Yarım kase domates çorbası + 1 ad.karnıyarık + yarım kase cacık - 378 kalori
Ara: 14:15 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:30 - yarım çokonat + 2 ad.ekler + 1 küçük muz - 20 gr anca cips - 638 kalori (vücudum sanırım regl olacağım acayip tatlı çekiyor bu sebeple akşam yemek yemek istemiyorum canımda istemiyor sağlıklı değil biliyorum)
Toplam kalori: 1018
begum75 mavimli GonulSenligim @almina_14 @fiyonkbayan
Sanırım akşam yemek yemeyip sadece tatlı tüketince vücut şoka girdi bu sabahta tartı beni şoka soktu
Eki Görüntüle 1817848
kızz aferın sana..Yoookk yapmıyorum canıım valla hi
çok güzel besleniyorumm, bugün 64,9 geldim yakaladım yani eski kilomu
sbeden canım inşallh feraha çıkarsın..kendını çok sıktıkça daha daralırsın.sakın ol.umarım herşey bır an önce gecerBasimda öyle bi dert varki dünden beri kaslarim kasiliyor kalbim batıyor Üşüyorum yemek yiyemiyorum.bi an intihari bile düşündüm. Dua edin.
Eger sorunlar gecerse ki insallah gecer o zaman oynamaya başlarım.
Kızlar elma diyeti deneyen var mı aranızda ? Kilo vermem durdu şok diyet öneriliyor geçici olarak metobolizmayı hızlandırmak ve şaşırtmak için 2 haftada kişiye göre ortalama 8-10 kilo gidiyormuş ?? Uygulayan varsa bilgileri paylaşalım..
aaa çok geçmiş olsun.görunmez kaza derler.çatlak olmasında zedelenme daha çabuk ıyıleşır hay allahkızlar merhaba. dün zumbaya gitmek için evden çıktığımda ayağım kötü bi şekilde burkuldu çatlak veya bağlarda zaar var. uzun bi sre ayağa kalkamayacağım(
GonulSenligim kuzu ben spor yapamayacağım çıkar beni olur mu ?
sbeden üzüldüm yahuAh canim ah keşke can sıkıntısi olsaydi can sıkıntısı bunun yanında nimet kalir. Benim için Allah rizasi icin dua et feraha cikayim basimdaki beladan kurtulayim. Nefes alirken icim ferahlamiyor yanıyor . Inşallah mutluluguma kavusurum
owww superrr.gozdunmu azmını ..mükafatını aldın işte :))64,2 ile günee başlamaakkk
günaydıınn kızlaaarrr
ahh al canım iç..bide ayagını sıcak tut.sıcak kasların gevşemesını rahatlaması saglar.sıcak sıcak şeyler iç iç bugun bol bol.Günaydın kızlar çok ağrılıyımölüyorum adeta majezik aldım 1 tane inş. akşama kadar toparlarım etlerim dökülüyor bildiğin.
kılon ne guzel canım..hadı bakalım bi duzene gıreceksınYapmışın canım
valla ben yapamadım yaa
sözümü tutamadım ama belim ayaklarım kalçam popom her yerim ağrıyordu benim yaa
ne dans ne de ipatlama yapamadım
bu akşam ikisini bir yapsam kabul eder misin
350+400 şeklinde
yalnız ptesi 55,4 çıkmıştım yaa
kaç gündür wc yok mesela ama bu sabah yine 54,7 çıktım mutluyum :)
ip atlama ve dans işe yarayacak diye düşünüyorum
bu arada akşam yarım saat yürüyüş
burdan bari artı kapayım
bugünkü menüm
kahvaltı= 2 haşlanmış yumurta + peynir + salatalık + şekersiz çay
akşam = 1 tabak kabak yemeği ( içinde az miktar pirinç var. anneme koyma diyorum ama dinleyene) + 2 kaşık yoğurt
bitki çayı içicem birazdan hangini içerim bilmiyorum yeşil çay içerim sanırım.
ya akşam yemeklerini geç yiyorum duraklamam da o da etkili olabilir gldi. gene geç yedim az önce yedim ve huzursuzum. yarın akşam erken yicem .
Biliyorum canım sadece benim ki aslında gelen nimetleri çöpe atmamak eşim için getiriyorlar bazen akşam yemeklerini yetiştiremiyorum o görme kısımlarında o sebeple yedim bir kaç gündür böyle yani ama toparladım çok şükür yemeklerimi dün yaptım bugün afiyetle yiyeceğiz inşallahtartı çok guzel gösterıyo ama şu abur cuburubu aralar fazla yemeye başladın.yag oranını hesaplarsak pek faydalı degıl canım.eşinle beraber guzel bı alşam yemegı ye :)
Pazartesi 55.80 çıkmıştım bugün 55.50 ama regl haftam hatta yarın olabilirimYapmışın canım
valla ben yapamadım yaa
sözümü tutamadım ama belim ayaklarım kalçam popom her yerim ağrıyordu benim yaa
ne dans ne de ipatlama yapamadım
bu akşam ikisini bir yapsam kabul eder misin
350+400 şeklinde
yalnız ptesi 55,4 çıkmıştım yaa
kaç gündür wc yok mesela ama bu sabah yine 54,7 çıktım mutluyum :)
ip atlama ve dans işe yarayacak diye düşünüyorum
bu arada akşam yarım saat yürüyüş
burdan bari artı kapayım
çok guzelll.tebrıkler.ınaşllh hafta sonuda korurusun..pazartesıye kadar dahada gıder ınşallhGünaydın kizlaarbu sabah tartildim ve tartı günümüz değil ama paylaşmak istedim 66.3 um. Paylaşıyorum ki pazartesiye kadar haftasonuna dikkat etmeyip geri kilo alırsam burada utanayim diye
15.04 cuma: 67.2
18.04 pazartesi: 67.5
22.04 cuma: 66.3
25.04 pazartesi : bakalım kaç 100 gr + ile haftaya baslicam. Inşallah +300 den fazla olmaz.
bizler nedense.fazla yemegı çöpe dokerız ama tatlı oldumu günah atmayalım ziyan olmasın dıye yıyenlerdenızBiliyorum canım sadece benim ki aslında gelen nimetleri çöpe atmamak eşim için getiriyorlar bazen akşam yemeklerini yetiştiremiyorum o görme kısımlarında o sebeple yedim bir kaç gündür böyle yani ama toparladım çok şükür yemeklerimi dün yaptım bugün afiyetle yiyeceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?