♥haftalık kilo verme yarışması♥

daha spor yapmadım . ay çok da yorgunum ya . bugün evde iş yaptım . jillian yapamıcam. hiç değilse pilatesi yapayım diyorum boş geçmesin çünkü

Spor bildirimim

jillian level 2 / 5.gün (30 dk)
pilates (30 dk )
350 ip atlama
kalça ve besen egzersizi
toplam = 60 dk
Yapmışın canım
valla ben yapamadım yaa
sözümü tutamadım ama belim ayaklarım kalçam popom her yerim ağrıyordu benim yaa
ne dans ne de ipatlama yapamadım
bu akşam ikisini bir yapsam kabul eder misin
350+400 şeklinde

yalnız ptesi 55,4 çıkmıştım yaa
kaç gündür wc yok mesela ama bu sabah yine 54,7 çıktım mutluyum :)
ip atlama ve dans işe yarayacak diye düşünüyorum

bu arada akşam yarım saat yürüyüş
burdan bari artı kapayım

tartı çok guzel gösterıyo ama şu abur cuburubu aralar fazla yemeye başladın.yag oranını hesaplarsak pek faydalı degıl canım.eşinle beraber guzel bı alşam yemegı ye :)

Yoookk yapmıyorum canıım valla hi
çok güzel besleniyorumm, bugün 64,9 geldim yakaladım yani eski kilomu
kızz aferın sana..

Basimda öyle bi dert varki dünden beri kaslarim kasiliyor kalbim batıyor Üşüyorum yemek yiyemiyorum.bi an intihari bile düşündüm. Dua edin.
Eger sorunlar gecerse ki insallah gecer o zaman oynamaya başlarım.
sbeden canım inşallh feraha çıkarsın..kendını çok sıktıkça daha daralırsın.sakın ol.umarım herşey bır an önce gecer

aaa çok geçmiş olsun.görunmez kaza derler.çatlak olmasında zedelenme daha çabuk ıyıleşır hay allah

sbeden üzüldüm yahu başka şeyler geldı aklıma şimdi..ne dıyeyım feraha çık en kısa zamanda.daralma çık ailenın yanına gıt gez dolaş.kızınla gez..bi meşgale bul

64,2 ile günee başlamaakkk
günaydıınn kızlaaarrr
owww superrr.gozdunmu azmını ..mükafatını aldın işte :))

Günaydın kızlar çok ağrılıyım ölüyorum adeta majezik aldım 1 tane inş. akşama kadar toparlarım etlerim dökülüyor bildiğin.
ahh al canım iç..bide ayagını sıcak tut.sıcak kasların gevşemesını rahatlaması saglar.sıcak sıcak şeyler iç iç bugun bol bol.

kılon ne guzel canım..hadı bakalım bi duzene gıreceksın

Günaydın kizlaar bu sabah tartildim ve tartı günümüz değil ama paylaşmak istedim 66.3 um. Paylaşıyorum ki pazartesiye kadar haftasonuna dikkat etmeyip geri kilo alırsam burada utanayim diye
15.04 cuma: 67.2
18.04 pazartesi: 67.5
22.04 cuma: 66.3
25.04 pazartesi : bakalım kaç 100 gr + ile haftaya baslicam. Inşallah +300 den fazla olmaz.

O pirincin fazla zararı yoktur canım pilav olarak kavurmadığın sürece dolmalarda yemeklerde zararı öyle değilGeç yemek etkili olabilir yoksa çok az yiyorsun sağlıklı beslenip spor yapıyorsun yani hem de fazlasıyla

dünkü menüm
2 dılım ekmek
peynırlı omlet
domates salatalık
az bal,yeşil çay

öglen
3kofte 1 patlıcan 2 biber
ızgara yaptım sebzelerın üzerıne biraz yogurt
1 dılım ekmek
bol salata

ara:3 kuru kayısı sütlü nescafe
akşam:1 kase yogurt

GonulSenligim sporum
350 ip atlama
15dk.basen göbek hareketlerı
70dk.tempolu yuruyuş

tartı çok guzel gösterıyo ama şu abur cuburubu aralar fazla yemeye başladın.yag oranını hesaplarsak pek faydalı degıl canım.eşinle beraber guzel bı alşam yemegı ye :)
Biliyorum canım sadece benim ki aslında gelen nimetleri çöpe atmamak eşim için getiriyorlar bazen akşam yemeklerini yetiştiremiyorum o görme kısımlarında o sebeple yedim bir kaç gündür böyle yani ama toparladım çok şükür yemeklerimi dün yaptım bugün afiyetle yiyeceğiz inşallah

Pazartesi 55.80 çıkmıştım bugün 55.50 ama regl haftam hatta yarın olabilirim

sbeden ne sıkıntın varsa en kisa zamanda hayra çevrilip son bulur inşallah
. Her zaman bi geri dönüş ya da bi çıkış kapısı mutlaka vardır arkadaşım. Her zaman..

çok guzelll.tebrıkler.ınaşllh hafta sonuda korurusun..pazartesıye kadar dahada gıder ınşallh

bizler nedense.fazla yemegı çöpe dokerız ama tatlı oldumu günah atmayalım ziyan olmasın dıye yıyenlerdenız
bizim evede dün maraş dondurması ve fıstık emzelerı geldi maraştakı arkadaş getırmış sagolsun..ev doldu.oh goturuyolar.çokta severım bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…