♥haftalık kilo verme yarışması♥

Eşim yese direk ona yedireceğim bende aksilik kimse de bir daha gelmedi evimize onlara koyardım mesela yaptığım 3 dilim revani hala duruyor yiyemedim de atlamaya da kıyamadım mecbur atacağım ben yemeği bile çok nadir atarım Sende tadımlık bak bari canım nefsin körelsin

anca toparladın hatta dahada verdin bak ne güzel, tartıda rakamlar azıcık yükselince pes edersen hızla yükselmeye devam edersin,pes etme herşeyi paylaşki çözüm bulalım zaten burdaki amacımızda o
Sağool canım arkadaşııımmm
sende kendi kafama göre gitseydiim şu an 66 yı bile geçmiştim eminiimm

olabilirdi tabi, zararın neresinden dönersek kardırama tam düzene giriyoruz,hafta sonu geliyo tehlike çanları çalıyo
eveeet bu hafta sonu kesinliklee kaçamak yapmicaaam
aslında geçen haftada böyle dedim ama tutamadıım işte kendimii şu iki günü atlatabilseem haftaya 63 görceeemm
off offfff
kendime bir meşgale bulsaaamm ama neeee

07papatya Insallah kardeş. Hepimizin gider. Bebisten önce ne verirsem kar diye düşünüyorum ama bi yandan da bi an once bebis gelsin Istiyorum :) Allah hayirlisini nasip etsin hepimize.
ınşallh canıım.rabbım sanada en hayırlı zamanda bebiş nasıp etsın..bi yandan zayıfla bı yandan bebiş düşünsen olmamı :)

evet canım haklısın.şimdi eve gelen gıden çok oluyor sıze

evet canıım sabrımın karşılığını aldıım
e artık pazartesi kapışırıız bakalım kim ne haldee
tamam şeker.hafta sonu bende tutarsam şu pis bogazımı sabıt kalsada kılom razıyım ben.şuankşi kılom yanı

Ayyyy kötü olmuş geçmiş olsun canım yanında sana yardımcı olacak birileri var mı

kılon ne guzel canım..hadı bakalım bi duzene gıreceksın
İnşallah canım düzene girebilirsem
kilomu da sporla vermek istiyorum
sıkılaşmak da cabası olur
rahatlarım ama
kısmet

Pazartesi 55.80 çıkmıştım bugün 55.50 ama regl haftam hatta yarın olabilirim
olacak mısın canım regl
yani sen tahmin ettiğim kişi misin
regl beklemiyordun bu ay sanki
doğru muyum

evet canım haklısın.şimdi eve gelen gıden çok oluyor sıze
Çok canım olmaz mı önümüzdeki hafta içi de grup arkadaşları gelecekmiş kalabalık olurlar ben bir şeyler yapacağım onlar illa bir şey getirecek ne yaparım bilemiyorum normalde yoksa tatlı falan yapmıyorum almıyoruz eşim sevmiyor diye haftada 1 kere bimin sütlacını yeriz o kadar

sıkılaşmak için ever spor ıyı oluyo..
reglı beklemeyen denizdi canım..

hıı senın kocan ıyıleşene kadar bi tam duzenın olmaz canım.haklısın .şiu bimim sütlacınıda ben hiç görmedım.demekkı dıkkatımı çekmedi.bayılrım degılse sütlaca :)

kızlar be haftasonu hiç giremeyebılrım.öyle çok işim varki.cumartesı akşama mısafırım var.yemege gelmıyolar pasta börek yapcam.ev temızle anca gecer zaman.
pazar çocuklar evde zaten.okul formaları utule yıka.duş aldırla gecer..ayrıca temmuzda ksımetse taşınacagım :) elimde 3-4 koli var onlara kışlıkları şimdiden kaldırayım dıyorum..hem dolaplarımızda yer açılır hem şimdiden işim hallolur dıyorum.
benım küçük kız tabletı elınden duşürdü ve kapandı.ne yaptıysak açamadık..bayiye şehır dışına gıttı tablet tamire o yuzden sık gelemdım.pc var ama ya çocuklar başında oluyo yada kocam :)) tablet kolay oluyodu gırmek için..gelır sanırım 1 haftaya..o zaman çocuklar yattıgında bıle hemen gırıyorum..neyse ıdare edcem.girmeye calışırım.olmazsa pazartesı toplu soylerım artık ne yedım ne içtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…