- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Geçmiş olsun canım neyin varGünaydın kızlar çok ağrılıyımölüyorum adeta majezik aldım 1 tane inş. akşama kadar toparlarım etlerim dökülüyor bildiğin.
Eşim yese direk ona yedireceğim bende aksilik kimse de bir daha gelmedi evimize onlara koyardım mesela yaptığım 3 dilim revani hala duruyor yiyemedim de atlamaya da kıyamadım mecbur atacağım ben yemeği bile çok nadir atarımbizler nedense.fazla yemegı çöpe dokerız ama tatlı oldumu günah atmayalım ziyan olmasın dıye yıyenlerdenız
bizim evede dün maraş dondurması ve fıstık emzelerı geldi maraştakı arkadaş getırmış sagolsun..ev doldu.oh goturuyolar.çokta severım bunları
Sağool canım arkadaşııımmmanca toparladın hatta dahada verdin bak ne güzel, tartıda rakamlar azıcık yükselince pes edersen hızla yükselmeye devam edersin,pes etme herşeyi paylaşki çözüm bulalım zaten burdaki amacımızda o
teşekkür ederiim canıım benimGeçmiş olsun canım neyin var
visnelipastam harikasın canım tebrik ederim
olabilirdi tabi, zararın neresinden dönersek kardırSağool canım arkadaşııımmm
sende kendi kafama göre gitseydiim şu an 66 yı bile geçmiştim eminiimm
eveeet bu hafta sonu kesinliklee kaçamak yapmicaaamolabilirdi tabi, zararın neresinden dönersek kardırama tam düzene giriyoruz,hafta sonu geliyo tehlike çanları çalıyo
evet canıım sabrımın karşılığını aldıım
e artık pazartesi kapışırıız bakalım kim ne haldee
ınşallh canıım.rabbım sanada en hayırlı zamanda bebiş nasıp etsın..bi yandan zayıfla bı yandan bebiş düşünsen olmamı :)07papatya Insallah kardeş. Hepimizin gider. Bebisten önce ne verirsem kar diye düşünüyorum ama bi yandan da bi an once bebis gelsin Istiyorum :) Allah hayirlisini nasip etsin hepimize.
evet canım haklısın.şimdi eve gelen gıden çok oluyor sızeEşim yese direk ona yedireceğim bende aksilik kimse de bir daha gelmedi evimize onlara koyardım mesela yaptığım 3 dilim revani hala duruyor yiyemedim de atlamaya da kıyamadım mecbur atacağım ben yemeği bile çok nadir atarımSende tadımlık bak bari canım nefsin körelsin
tamam şeker.hafta sonu bende tutarsam şu pis bogazımı sabıt kalsada kılom razıyım ben.şuankşi kılom yanıevet canıım sabrımın karşılığını aldıım
e artık pazartesi kapışırıız bakalım kim ne haldee
Ayyyy kötü olmuş geçmiş olsun canım yanında sana yardımcı olacak birileri var mıkızlar merhaba. dün zumbaya gitmek için evden çıktığımda ayağım kötü bi şekilde burkuldu çatlak veya bağlarda zaar var. uzun bi sre ayağa kalkamayacağım(
@DisiAnka kuzu ben spor yapamayacağım çıkar beni olur mu ?
İnşallah canım düzene girebilirsemkılon ne guzel canım..hadı bakalım bi duzene gıreceksın
olacak mısın canım reglPazartesi 55.80 çıkmıştım bugün 55.50 ama regl haftam hatta yarın olabilirim
Çok canım olmaz mı önümüzdeki hafta içi de grup arkadaşları gelecekmiş kalabalık olurlar ben bir şeyler yapacağım onlar illa bir şey getirecek ne yaparım bilemiyorum normalde yoksa tatlı falan yapmıyorum almıyoruz eşim sevmiyor diye haftada 1 kere bimin sütlacını yeriz o kadarevet canım haklısın.şimdi eve gelen gıden çok oluyor sıze
Çok çok çok katılıyorum sağlık her şeyin başıInsallah canim benim.
Derdin evlattan sagliktan olmasin da gerisi altindan kalkilmayacak şey degildir canim benim.
Ferah tut yüreğini
İnşallah canım düzene girebilirsem
kilomu da sporla vermek istiyorum
sıkılaşmak da cabası olur
rahatlarım ama
kısmet
olacak mısın canım regl
yani sen tahmin ettiğim kişi misin
regl beklemiyordun bu ay sanki
doğru muyum
hıı senın kocan ıyıleşene kadar bi tam duzenın olmaz canım.haklısın .şiu bimim sütlacınıda ben hiç görmedım.demekkı dıkkatımı çekmedi.bayılrım degılse sütlaca :)Çok canım olmaz mı önümüzdeki hafta içi de grup arkadaşları gelecekmiş kalabalık olurlar ben bir şeyler yapacağım onlar illa bir şey getirecek ne yaparım bilemiyorum normalde yoksa tatlı falan yapmıyorum almıyoruz eşim sevmiyor diye haftada 1 kere bimin sütlacını yeriz o kadar
Başlayınca bırakamadın tabii ben de öyleyim 10 dakika talarım diye başladığımda 3000 e tamamlamak istiyorumSpor bildirimim
jillian level 2 / 5.gün (30 dk)
pilates (30 dk )
350 ip atlama
kalça ve besen egzersizi
toplam = 60 dk
Fırın sütlaç ve biz çok sevdikhıı senın kocan ıyıleşene kadar bi tam duzenın olmaz canım.haklısın .şiu bimim sütlacınıda ben hiç görmedım.demekkı dıkkatımı çekmedi.bayılrım degılse sütlaca :)
Geçmiş olsun canım neyin var
visnelipastam harikasın canım tebrik ederim
Sen de mi bebiş bekliyosun07papatya Insallah kardeş. Hepimizin gider. Bebisten önce ne verirsem kar diye düşünüyorum ama bi yandan da bi an once bebis gelsin Istiyorum :) Allah hayirlisini nasip etsin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?