♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kim sevmez ki

Teşekkür ederim canım benim . Ailem uzakta arkadaşta yok. Allaha sigindim gececek inşallah

Çocuk çok olunca tabii iş de çok
Kızımın banyosu giydirmesi uyutması 1 saatimi alır bazen 3 tane gitti 3 saat ama onlar iyi olsun da gerisi boş
Hatta daha fazla koli bul hepsini toparla Nisan bitti zaten birden toparlanmak zor olur

Seni bir kere daha takdir ettim canım mesleğine saygı o çocuklara sevgi inşallah herkes senin gibi olur ozaman bu ülke dahada güçlü olur canım benim

07papatya evet canım öyle yapıyorum zaten bi yandan zayıflamaya çalışıyorum Bi yandan da bebis olsun diye uğraşıyorum. Zaten bana bu zayıflama hevesi oradan geldi. Kısa zamanda fazla.kilo alımına bağlı hafif düzey pko çıktı bende ilk çocuk istediğimiz zaman, o zaman dedi dr ilaç bir yere kadar zayiflarsan her şey düzene girer dedi ben de o gün bu gündür uğraşıyorum. Bi 6 ay oldu. Rabbim bekletmesin kimseyi.

Selamun aleykum kizlar hayirli cumalar cunlemize...
Nasilsiniz iyisinizdir inşaallah
Ben de kahvalti yaptim daha dogrusu canim bi şey istemedi bir dilim ekmek 9 zeytin yedim sadece( iyi yemisim zeytini)
Planet mutfagi izliyorum spor egzersizle ilgili konuşuyor
Öğle namazini kilip yürüyüşe cikcam insallah

Seni bir kere daha takdir ettim canım mesleğine saygı o çocuklara sevgi inşallah herkes senin gibi olur ozaman bu ülke dahada güçlü olur canım benim
Canim benim Allah razi olsun senden, inşaallah egitime gereken değer verilirse bu ülke cok daha ilerleyip refah seviyemiz yükselir.
Çocuklar bizim gelecegimiz biz nasil imkanlar sunup hamuruna şekli verirsek öyle sekillenecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…