- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Kim sevmez kibizler nedense.fazla yemegı çöpe dokerız ama tatlı oldumu günah atmayalım ziyan olmasın dıye yıyenlerdenız
bizim evede dün maraş dondurması ve fıstık emzelerı geldi maraştakı arkadaş getırmış sagolsun..ev doldu.oh goturuyolar.çokta severım bunları
1 hafta 10 güne kadar böyle devam eder ama sonrasın şişlikler geçince normale dönersin canım hiç can sıkmaya değmez hepimizde öyle oluyor çünküyavrum regli oldum dun yakilomda dengesizleşti iyice
Teşekkür ederim canım benim . Ailem uzakta arkadaşta yok. Allaha sigindim gececek inşallahtartı çok guzel gösterıyo ama şu abur cuburubu aralar fazla yemeye başladın.yag oranını hesaplarsak pek faydalı degıl canım.eşinle beraber guzel bı alşam yemegı ye :)
kızz aferın sana..
sbeden canım inşallh feraha çıkarsın..kendını çok sıktıkça daha daralırsın.sakın ol.umarım herşey bır an önce gecer
aaa çok geçmiş olsun.görunmez kaza derler.çatlak olmasında zedelenme daha çabuk ıyıleşır hay allah
sbeden üzüldüm yahubaşka şeyler geldı aklıma şimdi..ne dıyeyım feraha çık en kısa zamanda.daralma çık ailenın yanına gıt gez dolaş.kızınla gez..bi meşgale bul
owww superrr.gozdunmu azmını ..mükafatını aldın işte :))
ahh al canım iç..bide ayagını sıcak tut.sıcak kasların gevşemesını rahatlaması saglar.sıcak sıcak şeyler iç iç bugun bol bol.
kılon ne guzel canım..hadı bakalım bi duzene gıreceksın
Yarın günüm daha olmadım yaniİnşallah canım düzene girebilirsem
kilomu da sporla vermek istiyorum
sıkılaşmak da cabası olur
rahatlarım ama
kısmet
olacak mısın canım regl
yani sen tahmin ettiğim kişi misin
regl beklemiyordun bu ay sanki
doğru muyum
Sensin yani doğru anladım :)Yarın günüm daha olmadım yani
Çocuk çok olunca tabii iş de çokkızlar be haftasonu hiç giremeyebılrım.öyle çok işim varki.cumartesı akşama mısafırım var.yemege gelmıyolar pasta börek yapcam.ev temızle anca gecer zaman.
pazar çocuklar evde zaten.okul formaları utule yıka.duş aldırla gecer..ayrıca temmuzda ksımetse taşınacagım :) elimde 3-4 koli var onlara kışlıkları şimdiden kaldırayım dıyorum..hem dolaplarımızda yer açılır hem şimdiden işim hallolur dıyorum.
benım küçük kız tabletı elınden duşürdü ve kapandı.ne yaptıysak açamadık..bayiye şehır dışına gıttı tablet tamire o yuzden sık gelemdım.pc var ama ya çocuklar başında oluyo yada kocam :)) tablet kolay oluyodu gırmek için..gelır sanırım 1 haftaya..o zaman çocuklar yattıgında bıle hemen gırıyorum..neyse ıdare edcem.girmeye calışırım.olmazsa pazartesı toplu soylerım artık ne yedım ne içtim..
Evet yaa hiç sevmem böyle şeyleri ama tedirgin oldumSensin yani doğru anladım :)
nick değişmiş :)
hayırlısı olsun
Seni bir kere daha takdir ettim canım mesleğine saygı o çocuklara sevgi inşallah herkes senin gibi olur ozaman bu ülke dahada güçlü olur canım benimCanim benim ya ben de hepinizi ayri ayri cok ozledim. Senin icin nasil dogruysa oyle yap tatlim.
Idari izinliyiz biz canim işte 40 gün oldu oradan çıkalı. Dün bitmis operasyon cok şükür insaallah yasak da haftaya kalkar hemen gideriz. Yaa normalde cogunlugun aradigi seydir hem işe gitme hem maaş al ama ben resmen iple cekiyorum hem calismayi cok ozledim hem egitim veremedikce vicdanim hic rahat degil öyle iste kuzucum
ilk gün müdür yardımcım baktı evine aldı beni :)Ayyyy kötü olmuş geçmiş olsun canım yanında sana yardımcı olacak birileri var mı
geçmiş olsun canım, alçıya falan alındımı?ilk gün müdür yardımcım baktı evine aldı beni :)
dün sabahta annemler geldi canım
Canimm bu soruna evet diyeceğim günü bekliyorum benSen de mi bebiş bekliyosun
yok canım alçısızımgeçmiş olsun canım, alçıya falan alındımı?
Bana birak kız çocuğu biz cok egleniriz onunla hem yavastan sayilari renkleri kavramları ogretirim:))Spor salonu araştırıyorum kafama gore bulursam ve cocugu birakabilecegim bi yer
Canim benim Allah razi olsun senden, inşaallah egitime gereken değer verilirse bu ülke cok daha ilerleyip refah seviyemiz yükselir.Seni bir kere daha takdir ettim canım mesleğine saygı o çocuklara sevgi inşallah herkes senin gibi olur ozaman bu ülke dahada güçlü olur canım benim
Çak o zamanÇok çok çok katılıyorum sağlık her şeyin başı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?