♥haftalık kilo verme yarışması♥

Allah kolaylık versin canım, benimde hafta sonlarım hep böyle geçiyor çalışınca. bir haftada şöyle sakin bir hafta sonu geçiremiyorum. benim oğlan spora gidiyor bir de onu taşıyorum spora küçük olduğu için. orada bekliyorum tam da günün ortasında saatleri, dolayısıyla gidene kadar bişey yapamıyorum gidince kesintiye uğruyor geri geldiğimde de yolda git gel yorgun oluyorum, zaten geri de çok zaman kalmıyor temizliğe. kısacak hiç içime sincek şekilde iş yapamadığım gibi işlerimi de bitiremiyorum, bir de şimdi yaz geldi düğünler vs başladı. iş yerinde de izinler başlıycak mesela önümüzdeki ay 1 ay arkadaş yok bir de onun yerine bakçam şimdiden gerildim, bir günü bile çok zor geçiyor çünkü.

oyy oyyy oyyyy bak nasıl destan yazmış ben kızmayayımm diye canım ağrın olmuştur benim de ilk başladığım hafta 3 gün falan ağrım oldu. şimdi şöyle yapalım. 350+400 çok fazla gelir . yarar görelim derken zarar olmasın o. sen bu akşam 400 atla. dünün cezası olarak da 50 tane atla olur mu. ben de perşembe gününe spor tablosunda artı koyucam ama ip tablosunda ceza olarak geçicem :) görünsün hiç değilse ama kilon süper

dimi canım ya haşlanmış pirinç oluyo o . hem de koca tencere yemeğe 1 avuç atıyo. tabağıma gelen miktar ne ola ki :)
ama canım zamanı hakkaten kuşkulandırdı beni. bakıyorum burda herkes bana nazaran erken yiyo ve kilo veriyo. ben 8-8 buçuk bazen 9 a bile sarkıyo yiyorum. değiştiricem. yemek geç pişerse yemicem o akşam

canım dikkat ettim gün içinde çok güzel besleniyorsun ama akşam yemek yemiyorsun. sırrını çözdüm galiba

yeme sakın aman diyim

Başlayınca bırakamadın tabii ben de öyleyim 10 dakika talarım diye başladığımda 3000 e tamamlamak istiyorum
aynen canım ya sadece pilates yapıcam diye başladım bi baktım jillian yapıyorum vicdanım huzursuz oluyo yapmayınca. sorumluluk var üstümde. 1 ay bitince before after yapıcam

evet çok zaman alıyo.hayat tamamen onlara endeksli.rabbim saglık versın.hepsi bitiyo.bak okulların kapanmasınada az kaldı :) okul kapanınca daha işim haıfılıyo.ders olmuyo formalar vs.. :)
bu ay sonuna kadar kolılerı toparlayıp mayısta toplanmaya başlarım yavaştan.

super afiyet olsun.

rabbim dogru zamanı bılıyor.oana bırak sen..ınşallh en hayırlı bi zamanda gelır annesi :)

Spor salonu araştırıyorum kafama gore bulursam ve cocugu birakabilecegim bi yer

sen elazıgdamısın..bende muş tayım.kısmetse yaza dogu görevı bitiyo..ben yuruyuşe çıkacagım zaman eşim eve gelıyo.çocukları ona bırakıyorum ve ben dışarı çıkıyorum anca.degılse mumkun degıl.bırakacagım kımsem yok benımde.

senınde işin çok zor canım ya.eşinle iş bölumu yap..sen bırak eşin alsın..yada olmuyosa ne kadar sure beklıyosa o ara yuruyuş yap.oturma bı yere gıdıp gel zaman dolana kadar.ama evde işler maalesef bırıkır tabı..zor Allah sanada kolaylık versın :)

:) keşke ama aslında cocuklarin oyun alani olan spor salonlari var..elazigda durum nasil bilmiyorum arastirmam lazım. Nette yeterli bilgi yok

oyyyyyyy sana kolay gelsin şekerimmm.. canım baya yorulacaksın gibi duruyo. spor yapamazsan zorlama tamam mı. pazartesi söylersin izinli sayarım seni haftasonu için

haha evet kız.akşam yemıyorum.çok haıfı gecıştırıyorum.bide yurüyüşten gelıyorum.üstune bişey yersem etki etmez maalesef..yaş gectı metabolızman hızlı degıl..
benım sana bi maruzatım varşimdi biz ip atlıyozya.hergun arttırmak zor gelıyo anka.bunu haftalık arttırsak olmamı.hem vucudumuzda alışmış olurdu..mesela bu hafta 350 atlardık.haftaya 400 olurdu hım ne dersın.

oyyyyyyy sana kolay gelsin şekerimmm.. canım baya yorulacaksın gibi duruyo. spor yapamazsan zorlama tamam mı. pazartesi söylersin izinli sayarım seni haftasonu için
ah işte ayarlayamıyrum.hafta sonu akışına bırakıyorum.bi baksam zamanım oluyo bı baksan mumkun olmuyo.ınşallh yaparım.

kız şeker bu perşembenin mi cumanın mı ? perşembe de boş görünüyo bende de ondan karıştım :)

hımm olabilir de aslında du ben bunu bi abcde_123 ye de sorayım o ne dicek :)

Tabi ki canım haşlanıyor sonuçtaEn geç 8 buçuk olsun benim bazen oluyor ama geneli 7-7:30 falan

Zaten insan herkese bırakamiyr ki canim. Sahsen ben bu zamana kadar annem ve esimden baska kimseye birakmadim. Aklim kalır . Bende arkadaş olsa raziyim çocuğun arabasını sürmeye yorulmaya. Ah ahh

Sabah; 07:45 - 1 ad. haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 08:50 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon türlü + 50 gr yoğurt - 305 kalori (börek vardı en sevdiğimden ama yemedim aferim bana)

Birazdan nescafe içeceğim akşama da nasipse köfte kızartacağım ev yapımı yanında yeşil salata miss

vaaayyy tebrikler kuzu zararlı zaten börek boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…