geçmiş olsun canımyok canım alçısızım
aynı yerde olsak dönüşümlü bakardık çocuklaraSpor salonu araştırıyorum kafama gore bulursam ve cocugu birakabilecegim bi yer
Allah kolaylık versin canım, benimde hafta sonlarım hep böyle geçiyor çalışınca. bir haftada şöyle sakin bir hafta sonu geçiremiyorum. benim oğlan spora gidiyor bir de onu taşıyorum spora küçük olduğu için. orada bekliyorum tam da günün ortasında saatleri, dolayısıyla gidene kadar bişey yapamıyorum gidince kesintiye uğruyor geri geldiğimde de yolda git gel yorgun oluyorum, zaten geri de çok zaman kalmıyor temizliğe. kısacak hiç içime sincek şekilde iş yapamadığım gibi işlerimi de bitiremiyorum, bir de şimdi yaz geldi düğünler vs başladı. iş yerinde de izinler başlıycak mesela önümüzdeki ay 1 ay arkadaş yok bir de onun yerine bakçam şimdiden gerildim, bir günü bile çok zor geçiyor çünkü.kızlar be haftasonu hiç giremeyebılrım.öyle çok işim varki.cumartesı akşama mısafırım var.yemege gelmıyolar pasta börek yapcam.ev temızle anca gecer zaman.
pazar çocuklar evde zaten.okul formaları utule yıka.duş aldırla gecer..ayrıca temmuzda ksımetse taşınacagım :) elimde 3-4 koli var onlara kışlıkları şimdiden kaldırayım dıyorum..hem dolaplarımızda yer açılır hem şimdiden işim hallolur dıyorum.
benım küçük kız tabletı elınden duşürdü ve kapandı.ne yaptıysak açamadık..bayiye şehır dışına gıttı tablet tamire o yuzden sık gelemdım.pc var ama ya çocuklar başında oluyo yada kocam :)) tablet kolay oluyodu gırmek için..gelır sanırım 1 haftaya..o zaman çocuklar yattıgında bıle hemen gırıyorum..neyse ıdare edcem.girmeye calışırım.olmazsa pazartesı toplu soylerım artık ne yedım ne içtim..
:)) ne güzel olurdu canım keskeeBana birak kız çocuğu biz cok egleniriz onunla hem yavastan sayilari renkleri kavramları ogretirim:))
:) keşke ama aslında cocuklarin oyun alani olan spor salonlari var..elazigda durum nasil bilmiyorum arastirmam lazım. Nette yeterli bilgi yokaynı yerde olsak dönüşümlü bakardık çocuklara
oyy oyyy oyyyy bak nasıl destan yazmış ben kızmayayımm diyeYapmışın canım
valla ben yapamadım yaa
sözümü tutamadım ama belim ayaklarım kalçam popom her yerim ağrıyordu benim yaa
ne dans ne de ipatlama yapamadım
bu akşam ikisini bir yapsam kabul eder misin
350+400 şeklinde
yalnız ptesi 55,4 çıkmıştım yaa
kaç gündür wc yok mesela ama bu sabah yine 54,7 çıktım mutluyum :)
ip atlama ve dans işe yarayacak diye düşünüyorum
bu arada akşam yarım saat yürüyüş
burdan bari artı kapayım
dimi canım ya haşlanmış pirinç oluyo o . hem de koca tencere yemeğe 1 avuç atıyo. tabağıma gelen miktar ne ola ki :)O pirincin fazla zararı yoktur canım pilav olarak kavurmadığın sürece dolmalarda yemeklerde zararı öyle değilGeç yemek etkili olabilir yoksa çok az yiyorsun sağlıklı beslenip spor yapıyorsun yani hem de fazlasıyla
canım dikkat ettim gün içinde çok güzel besleniyorsun ama akşam yemek yemiyorsun. sırrını çözdüm galibadünkü menüm
2 dılım ekmek
peynırlı omlet
domates salatalık
az bal,yeşil çay
öglen
3kofte 1 patlıcan 2 biber
ızgara yaptım sebzelerın üzerıne biraz yogurt
1 dılım ekmek
bol salata
ara:3 kuru kayısı sütlü nescafe
akşam:1 kase yogurt
GonulSenligim sporum
350 ip atlama
15dk.basen göbek hareketlerı
70dk.tempolu yuruyuş
yeme sakın aman diyimbizler nedense.fazla yemegı çöpe dokerız ama tatlı oldumu günah atmayalım ziyan olmasın dıye yıyenlerdenız
bizim evede dün maraş dondurması ve fıstık emzelerı geldi maraştakı arkadaş getırmış sagolsun..ev doldu.oh goturuyolar.çokta severım bunları
aynen canım ya sadece pilates yapıcam diye başladım bi baktım jillian yapıyorumBaşlayınca bırakamadın tabii ben de öyleyim 10 dakika talarım diye başladığımda 3000 e tamamlamak istiyorum
evet çok zaman alıyo.hayat tamamen onlara endeksli.rabbim saglık versın.hepsi bitiyo.bak okulların kapanmasınada az kaldı :) okul kapanınca daha işim haıfılıyo.ders olmuyo formalar vs.. :)Çocuk çok olunca tabii iş de çok
Kızımın banyosu giydirmesi uyutması 1 saatimi alır bazen 3 tane gitti 3 saat ama onlar iyi olsun da gerisi boş
Hatta daha fazla koli bul hepsini toparla Nisan bitti zaten birden toparlanmak zor olur
super afiyet olsun.günaydın kızlar sabah klasik kahvaltı yaptım evde, sade kahveyi yetiştiremedim iş yerinde içtim deminde bademle ara öğün yaptım.öğlen çorba bezelye yada küçük bir börek ve az bezelye yemeği yiyeceğim
rabbim dogru zamanı bılıyor.oana bırak sen..ınşallh en hayırlı bi zamanda gelır annesi :)07papatya evet canım öyle yapıyorum zaten bi yandan zayıflamaya çalışıyorum Bi yandan da bebis olsun diye uğraşıyorum. Zaten bana bu zayıflama hevesi oradan geldi. Kısa zamanda fazla.kilo alımına bağlı hafif düzey pko çıktı bende ilk çocuk istediğimiz zaman, o zaman dedi dr ilaç bir yere kadar zayiflarsan her şey düzene girer dedi ben de o gün bu gündür uğraşıyorum. Bi 6 ay oldu. Rabbim bekletmesin kimseyi.
Spor salonu araştırıyorum kafama gore bulursam ve cocugu birakabilecegim bi yer
senınde işin çok zor canım ya.eşinle iş bölumu yap..sen bırak eşin alsın..yada olmuyosa ne kadar sure beklıyosa o ara yuruyuş yap.oturma bı yere gıdıp gel zaman dolana kadar.ama evde işler maalesef bırıkır tabı..zor Allah sanada kolaylık versın :)Allah kolaylık versin canım, benimde hafta sonlarım hep böyle geçiyor çalışınca. bir haftada şöyle sakin bir hafta sonu geçiremiyorum. benim oğlan spora gidiyor bir de onu taşıyorum spora küçük olduğu için. orada bekliyorum tam da günün ortasında saatleri, dolayısıyla gidene kadar bişey yapamıyorum gidince kesintiye uğruyor geri geldiğimde de yolda git gel yorgun oluyorum, zaten geri de çok zaman kalmıyor temizliğe. kısacak hiç içime sincek şekilde iş yapamadığım gibi işlerimi de bitiremiyorum, bir de şimdi yaz geldi düğünler vs başladı. iş yerinde de izinler başlıycak mesela önümüzdeki ay 1 ay arkadaş yok bir de onun yerine bakçam şimdiden gerildim, bir günü bile çok zor geçiyor çünkü.
:) keşke ama aslında cocuklarin oyun alani olan spor salonlari var..elazigda durum nasil bilmiyorum arastirmam lazım. Nette yeterli bilgi yok
oyyyyyyykızlar be haftasonu hiç giremeyebılrım.öyle çok işim varki.cumartesı akşama mısafırım var.yemege gelmıyolar pasta börek yapcam.ev temızle anca gecer zaman.
pazar çocuklar evde zaten.okul formaları utule yıka.duş aldırla gecer..ayrıca temmuzda ksımetse taşınacagım :) elimde 3-4 koli var onlara kışlıkları şimdiden kaldırayım dıyorum..hem dolaplarımızda yer açılır hem şimdiden işim hallolur dıyorum.
benım küçük kız tabletı elınden duşürdü ve kapandı.ne yaptıysak açamadık..bayiye şehır dışına gıttı tablet tamire o yuzden sık gelemdım.pc var ama ya çocuklar başında oluyo yada kocam :)) tablet kolay oluyodu gırmek için..gelır sanırım 1 haftaya..o zaman çocuklar yattıgında bıle hemen gırıyorum..neyse ıdare edcem.girmeye calışırım.olmazsa pazartesı toplu soylerım artık ne yedım ne içtim..
haha evet kız.akşam yemıyorum.çok haıfı gecıştırıyorum.bide yurüyüşten gelıyorum.üstune bişey yersem etki etmez maalesef..yaş gectı metabolızman hızlı degıl..oyy oyyy oyyyy bak nasıl destan yazmış ben kızmayayımm diyecanım ağrın olmuştur benim de ilk başladığım hafta 3 gün falan ağrım oldu. şimdi şöyle yapalım. 350+400 çok fazla gelir . yarar görelim derken zarar olmasın o. sen bu akşam 400 atla. dünün cezası olarak da 50 tane atla olur mu. ben de perşembe gününe spor tablosunda artı koyucam ama ip tablosunda ceza olarak geçicem :) görünsün hiç değilse ama kilon süper
dimi canım ya haşlanmış pirinç oluyo o . hem de koca tencere yemeğe 1 avuç atıyo. tabağıma gelen miktar ne ola ki :)
ama canım zamanı hakkaten kuşkulandırdı beni. bakıyorum burda herkes bana nazaran erken yiyo ve kilo veriyo. ben 8-8 buçuk bazen 9 a bile sarkıyo yiyorum. değiştiricem. yemek geç pişerse yemicem o akşam
canım dikkat ettim gün içinde çok güzel besleniyorsun ama akşam yemek yemiyorsun. sırrını çözdüm galiba
yeme sakın aman diyim
ah işte ayarlayamıyrum.hafta sonu akışına bırakıyorum.bi baksam zamanım oluyo bı baksan mumkun olmuyo.ınşallh yaparım.oyyyyyyysana kolay gelsin şekerimmm.. canım baya yorulacaksın gibi duruyo. spor yapamazsan zorlama tamam mı. pazartesi söylersin izinli sayarım seni haftasonu için
kız şeker bu perşembenin mi cumanın mı ? perşembe de boş görünüyo bende de ondan karıştım :)
hımm olabilir de aslında du ben bunu bihaha evet kız.akşam yemıyorum.çok haıfı gecıştırıyorum.bide yurüyüşten gelıyorum.üstune bişey yersem etki etmez maalesef..yaş gectı metabolızman hızlı degıl..
benım sana bi maruzatım varşimdi biz ip atlıyozya.hergun arttırmak zor gelıyo anka.bunu haftalık arttırsak olmamı.hem vucudumuzda alışmış olurdu..mesela bu hafta 350 atlardık.haftaya 400 olurdu hım ne dersın.
haydi sorr sorrkız şeker bu perşembenin mi cumanın mı ? perşembe de boş görünüyo bende de ondan karıştım :)
hımm olabilir de aslında du ben bunu biabcde_123 ye de sorayım o ne dicek :)
dimi canım ya haşlanmış pirinç oluyo o . hem de koca tencere yemeğe 1 avuç atıyo. tabağıma gelen miktar ne ola ki :)
ama canım zamanı hakkaten kuşkulandırdı beni. bakıyorum burda herkes bana nazaran erken yiyo ve kilo veriyo. ben 8-8 buçuk bazen 9 a bile sarkıyo yiyorum. değiştiricem. yemek geç pişerse yemicem o akşam
Zaten insan herkese bırakamiyr ki canim. Sahsen ben bu zamana kadar annem ve esimden baska kimseye birakmadim. Aklim kalır . Bende arkadaş olsa raziyim çocuğun arabasını sürmeye yorulmaya. Ah ahhevet çok zaman alıyo.hayat tamamen onlara endeksli.rabbim saglık versın.hepsi bitiyo.bak okulların kapanmasınada az kaldı :) okul kapanınca daha işim haıfılıyo.ders olmuyo formalar vs.. :)
bu ay sonuna kadar kolılerı toparlayıp mayısta toplanmaya başlarım yavaştan.
super afiyet olsun.
rabbim dogru zamanı bılıyor.oana bırak sen..ınşallh en hayırlı bi zamanda gelır annesi :)
sen elazıgdamısın..bende muş tayım.kısmetse yaza dogu görevı bitiyo..ben yuruyuşe çıkacagım zaman eşim eve gelıyo.çocukları ona bırakıyorum ve ben dışarı çıkıyorum anca.degılse mumkun degıl.bırakacagım kımsem yok benımde.
Zaten insan herkese bırakamiyr ki canim. Sahsen ben bu zamana kadar annem ve esimden baska kimseye birakmadim. Aklim
senınde işin çok zor canım ya.eşinle iş bölumu yap..sen bırak eşin alsın..yada olmuyosa ne kadar sure beklıyosa o ara yuruyuş yap.oturma bı yere gıdıp gel zaman dolana kadar.ama evde işler maalesef bırıkır tabı..zor Allah sanada kolaylık versın :)
vaaayyy tebrikler kuzuSabah; 07:45 - 1 ad. haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 08:50 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon türlü + 50 gr yoğurt - 305 kalori (börek vardı en sevdiğimden ama yemedim aferim bana)
Birazdan nescafe içeceğim akşama da nasipse köfte kızartacağım ev yapımı yanında yeşil salata miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?