- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet o yüzden istemedim iş yerinde olan börek tatlı bana cazip gelmiyorda pek onun yerine evde başka zararlı bir şey yerim bari bilirim ne olduğunu diyorumvaaayyy tebrikler kuzuzararlı zaten börek boşver
Allah iyiliğini versin kız koptummEvet o yüzden istemedim iş yerinde olan börek tatlı bana cazip gelmiyorda pek onun yerine evde başka zararlı bir şey yerim bari bilirim ne olduğunu diyorum
efferim kız, nasıl başardın bunu akşam kaçta yattın??sporunu akşama bırakma sakın bugünü güzel değerlendirbegum75 begüüüşşşşşş bugün 09.15 te uyandım biliyon muuuuu aferin dimi bana
Zararlı şeyler cazip gelmiyor mu insana ya şimdi börek yapsam evde yerim poğaça yapsam yerim ben yapıyorum sonuçta tatlılarda aynı şekilde bir de bimin sütlacını yerim anacım ne yalan söyleyeceğimAllah iyiliğini versin kız koptummhiç yemem de demiyo heee ,kendi bildiğim zararlı bir şeyi yerim evde diyo
bugün tartıldın mı 49,7 devam mı , durum ne ?
valla sanırımsam ben de gece yarım ya da 1 civarı uyudum. yani 8 küsür saat uyumuşum çok normalefferim kız, nasıl başardın bunu akşam kaçta yattın??sporunu akşama bırakma sakın bugünü güzel değerlendir
ben pazartesinden beri 6,30 da uyanıyorum normalde akşam 10 da sızıp kalıyodum dün akşam yarımda yatabildim, sabah zorla kalktım bugün ruh gibi dolanıyorum kafam balon gibi şuanda
aynen 50 yi koru bak. çok doğru zamanda kavuştuğun ideal kilonaZararlı şeyler cazip gelmiyor mu insana ya şimdi börek yapsam evde yerim poğaça yapsam yerim ben yapıyorum sonuçta tatlılarda aynı şekilde bir de bimin sütlacını yerim anacım ne yalan söyleyeceğim50 geldim canım sanırım gece ki dondurma yaktı beni Zaten 50 de kalmak istiyorum ben hep aşağısı da yakışmamaya başlıyor artık
Bende 12 gibi uyudum sabah 6 da uyandım eşim kontrole gidecek diye ama vücut alıştı artık bazı geceler 3-4 saat uyuyunca sadeceefferim kız, nasıl başardın bunu akşam kaçta yattın??sporunu akşama bırakma sakın bugünü güzel değerlendir
ben pazartesinden beri 6,30 da uyanıyorum normalde akşam 10 da sızıp kalıyodum dün akşam yarımda yatabildim, sabah zorla kalktım bugün ruh gibi dolanıyorum kafam balon gibi şuanda
Bitirdik kız gelen dondurmaları ekler de bitti gözüm revani deaynen 50 yi koru bak. çok doğru zamanda kavuştuğun ideal kilonakız bana bak sen her akşam dondurma falan ooohhhh . dikkat et bak birden yükselmesin o kilo spora da başlamadın zati daha
aneeee köfteyi yoğurup dolaba mı attın. anaaaaam dinlenmiş kıymadan yapıcan yani köfteyi nasıl lezzetli olur şimdik oBitirdik kız gelen dondurmaları ekler de bitti gözüm revani deama akşam çöpe atacağım Pilatese başlayacağım şişirdim toplarımı kaldılar öyle odada ah bir dinlenebilsem dün 11e geliyordu saat anca oturdum yerime yemek yaptım köfte yoğurdum dolaba attım sonra duş falan bir baktım saat gece olmuş spora hal mi kaldı
| + | + | + | + | |||
| + | + | + | + | |||
| + | + | ? | ? | |||
| + | + | + | + | |||
@lollapolusa | + | + | + | ? | |||
@beyaz lotus | ? | ? | + | + | |||
| + | + | + | + | |||
| + | + | + | ||||
|
İP ATLAMA MARATONU | PAZARTESİ(-) | SALI(250) | ÇARŞAMBA(300) | PERŞEMBE(350) | CUMA(400) | CMRT(450) | PAZAR(500) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| / | + | + | + | |||
| / | + | + | ceza | |||
@beyaz lotus | / | ? | + | + | |||
| / | / | + | + |
aneeee köfteyi yoğurup dolaba mı attın. anaaaaam dinlenmiş kıymadan yapıcan yani köfteyi nasıl lezzetli olur şimdik oafiyet olsun şekerim :) kız revani bozulmadıysa ye atma. kilo vermeye çalışmıyon ki . ay seninki de niye tatlı sevmiyor yaw. benimki bayılır
perşembe canım ben ertesi gün sabah bildirebiliyorum :)kız şeker bu perşembenin mi cumanın mı ? perşembe de boş görünüyo bende de ondan karıştım :)
hımm olabilir de aslında du ben bunu biabcde_123 ye de sorayım o ne dicek :)
iş bölümü yapıyor gibi yapıp son anda kaçıyorevet çok zaman alıyo.hayat tamamen onlara endeksli.rabbim saglık versın.hepsi bitiyo.bak okulların kapanmasınada az kaldı :) okul kapanınca daha işim haıfılıyo.ders olmuyo formalar vs.. :)
bu ay sonuna kadar kolılerı toparlayıp mayısta toplanmaya başlarım yavaştan.
super afiyet olsun.
rabbim dogru zamanı bılıyor.oana bırak sen..ınşallh en hayırlı bi zamanda gelır annesi :)
sen elazıgdamısın..bende muş tayım.kısmetse yaza dogu görevı bitiyo..ben yuruyuşe çıkacagım zaman eşim eve gelıyo.çocukları ona bırakıyorum ve ben dışarı çıkıyorum anca.degılse mumkun degıl.bırakacagım kımsem yok benımde.
senınde işin çok zor canım ya.eşinle iş bölumu yap..sen bırak eşin alsın..yada olmuyosa ne kadar sure beklıyosa o ara yuruyuş yap.oturma bı yere gıdıp gel zaman dolana kadar.ama evde işler maalesef bırıkır tabı..zor Allah sanada kolaylık versın :)
Yazmasam vurucan kırbacı vurucan kırbacıoyy oyyy oyyyy bak nasıl destan yazmış ben kızmayayımm diyecanım ağrın olmuştur benim de ilk başladığım hafta 3 gün falan ağrım oldu. şimdi şöyle yapalım. 350+400 çok fazla gelir . yarar görelim derken zarar olmasın o. sen bu akşam 400 atla. dünün cezası olarak da 50 tane atla olur mu. ben de perşembe gününe spor tablosunda artı koyucam ama ip tablosunda ceza olarak geçicem :) görünsün hiç değilse ama kilon süper
Canım bence de mantukluuhımm olabilir de aslında du ben bunu biabcde_123 ye de sorayım o ne dicek :)
Uyandın da seni sahalarda göremedik canoobegum75 begüüüşşşşşş bugün 09.15 te uyandım biliyon muuuuu aferin dimi bana
abcde_123 canımcım bak papatya arkadaşımız bi öneri attı ortaya. hergün 50 artınca zorlamaya başlıyor. günlük değil de haftalık arttırsak olmaz mı diyor. yani 1 hafta 350 atlıcaz mesela. bi dahaki hafta 400 atlıcaz hep. aslında bana da mantıklı geldi. sayı yükseldikçe zorlancaz çünkü. sen ne diyorsun
teşekküürler canım
GÜYA ADI DİYETTEYİZZ
Vaay iyi hırs yaptın kız aferinteşekküürler canım
İnşallah pazartesii 63,9 ile burda olurummm hedefiim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?