♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evet o yüzden istemedim iş yerinde olan börek tatlı bana cazip gelmiyorda pek onun yerine evde başka zararlı bir şey yerim bari bilirim ne olduğunu diyorum
Allah iyiliğini versin kız koptumm hiç yemem de demiyo heee ,kendi bildiğim zararlı bir şeyi yerim evde diyo
bugün tartıldın mı 49,7 devam mı , durum ne ?

begum75 begüüüşşşşşş bugün 09.15 te uyandım biliyon muuuuu aferin dimi bana
efferim kız, nasıl başardın bunu akşam kaçta yattın??sporunu akşama bırakma sakın bugünü güzel değerlendir
ben pazartesinden beri 6,30 da uyanıyorum normalde akşam 10 da sızıp kalıyodum dün akşam yarımda yatabildim, sabah zorla kalktım bugün ruh gibi dolanıyorum kafam balon gibi şuanda

Allah iyiliğini versin kız koptumm hiç yemem de demiyo heee ,kendi bildiğim zararlı bir şeyi yerim evde diyo
bugün tartıldın mı 49,7 devam mı , durum ne ?
Zararlı şeyler cazip gelmiyor mu insana ya şimdi börek yapsam evde yerim poğaça yapsam yerim ben yapıyorum sonuçta tatlılarda aynı şekilde bir de bimin sütlacını yerim anacım ne yalan söyleyeceğim50 geldim canım sanırım gece ki dondurma yaktı beni Zaten 50 de kalmak istiyorum ben hep aşağısı da yakışmamaya başlıyor artık

valla sanırımsam ben de gece yarım ya da 1 civarı uyudum. yani 8 küsür saat uyumuşum çok normal öncekiler anormaldi oyyy 6:30 6 saatlik uykuylasın yani şuan . normal o zaman kız ruhluk halin ayyy yoğun tempodasın zatiii. bu akşam erken uyu bari. bugün daha erken yapcam sporumu zaten inşallah yani :)
ben de uyanış saatimi 8 e çeksem şimdilik beni idare eder

aynen 50 yi koru bak. çok doğru zamanda kavuştuğun ideal kilona kız bana bak sen her akşam dondurma falan ooohhhh . dikkat et bak birden yükselmesin o kilo spora da başlamadın zati daha

Bende 12 gibi uyudum sabah 6 da uyandım eşim kontrole gidecek diye ama vücut alıştı artık bazı geceler 3-4 saat uyuyunca sadece Ahh ahh ben ki 7-8 saat uyku uyumadan duran ben Nil ne hallerde

aynen 50 yi koru bak. çok doğru zamanda kavuştuğun ideal kilona kız bana bak sen her akşam dondurma falan ooohhhh . dikkat et bak birden yükselmesin o kilo spora da başlamadın zati daha
Bitirdik kız gelen dondurmaları ekler de bitti gözüm revani de ama akşam çöpe atacağımPilatese başlayacağım şişirdim toplarımı kaldılar öyle odada ah bir dinlenebilsem dün 11e geliyordu saat anca oturdum yerime yemek yaptım köfte yoğurdum dolaba attım sonra duş falan bir baktım saat gece olmuş spora hal mi kaldı

aneeee köfteyi yoğurup dolaba mı attın. anaaaaam dinlenmiş kıymadan yapıcan yani köfteyi nasıl lezzetli olur şimdik o afiyet olsun şekerim :) kız revani bozulmadıysa ye atma. kilo vermeye çalışmıyon ki . ay seninki de niye tatlı sevmiyor yaw. benimki bayılır

GonulSenligim ++++
07papatya ++++
sbeden ++??
standby ++++
@lollapolusa+++?
@beyaz lotus??++
abcde_123 ++++
begum75 +++
fiyonkbayan
[th]SPOR[/th]
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th]
[td]+[/td]
[td]-[/td]
[td]+[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

İP ATLAMA MARATONUPAZARTESİ(-)SALI(250)ÇARŞAMBA(300)PERŞEMBE(350)CUMA(400)CMRT(450)PAZAR(500)
GonulSenligim /+++
abcde_123 /++ceza
@beyaz lotus/?++
07papatya //++

abcde_123 canımcım bak papatya arkadaşımız bi öneri attı ortaya. hergün 50 artınca zorlamaya başlıyor. günlük değil de haftalık arttırsak olmaz mı diyor. yani 1 hafta 350 atlıcaz mesela. bi dahaki hafta 400 atlıcaz hep. aslında bana da mantıklı geldi. sayı yükseldikçe zorlancaz çünkü. sen ne diyorsun

Dün akşam eşim doymuştu bari yarına kızartırım artık dedim attım dolaba inşallah güzel olur yanına patates kızartması yeşil salata Gel kuzu beraber yiyelimBende yiyeyim diyorum bozulmamıştır ama işte kilolara yansıyor Şerbetli tatlı hiç yiyemiyor çikolata,kazandibi,sütlaç,puding falan anca o kadaryese var ya ne güzel tatlılar yaparım ona en nefis tatlılarımın bile sadece tadına baktı sanki zehirbende yapmıyorum yemiyorum misafirlere yapıyorum millet bayılıyor benim eşim burun kıvırıyor tatlıya

iş bölümü yapıyor gibi yapıp son anda kaçıyor evet o arada yürüyebilirim ama eve gelince çok yorgun oluyorum iş yapamıyorum o zamanda da

Yazmasam vurucan kırbacı vurucan kırbacı
ben de mazeretleri sıralayayım dedim
lönk diye CEZA yazmayaydın iyiydi tabloya ama neyse
herkes bilsin kimin ne olduğunu

hımm olabilir de aslında du ben bunu bi abcde_123 ye de sorayım o ne dicek :)
Canım bence de mantukluu
çünkü zorlanıyoruz
o an atlarken ben anlamıyorum ama
ertesi güne yansıyor mesela
kollarım bacaklarım ağrıyor
bir de benim belim hassas biraz
hemen belli ediyor kendini

begum75 begüüüşşşşşş bugün 09.15 te uyandım biliyon muuuuu aferin dimi bana
Uyandın da seni sahalarda göremedik canoo
geldiğinde 12 ydi saat yine

Çok mantıklı canım
bu gidişata birinin dur demesine çok sevindim

Canim buralardayim arada okuyorum takip ediyorum sizleri. Ama kismetse bebek istiyoruz her ne kadar onun henuz gelmeye niyeti olmasa da :) Bu arada cok agir spor yapmiyorum eskisi gibi. Beslenmeme dikkat ediyorum yuruyus yapiyorum bi de pilates.
Bu aralar karbonhidrat diyeti ya da havali ismiyle ketojenik diyeti arastiriyorum hayat tarzi haline gelebilir mi nasil olur ne yenir ne yenmez... Bende durumlar boyle bu aralar:)
Umarim hepiniz iyisinizdir opuyorum kocamaaan her birinizii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…