- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
sen ye ye o revaniyi. sen zaten korumadasın. vermeye çalışmıyon ki. yediklerinle dengeliyorsun zaten. dondurma yemeyiver revani bitene kadarDün akşam eşim doymuştu bari yarına kızartırım artık dedim attım dolaba inşallah güzel olur yanına patates kızartması yeşil salataGel kuzu beraber yiyelim Bende yiyeyim diyorum bozulmamıştır ama işte kilolara yansıyor Şerbetli tatlı hiç yiyemiyor çikolata,kazandibi,sütlaç,puding falan anca o kadar yese var ya ne güzel tatlılar yaparım ona en nefis tatlılarımın bile sadece tadına baktı sanki zehir bende yapmıyorum yemiyorum misafirlere yapıyorum millet bayılıyor benim eşim burun kıvırıyor tatlıya
perşembe canım ben ertesi gün sabah bildirebiliyorum :)
Yazmasam vurucan kırbacı vurucan kırbacı
ben de mazeretleri sıralayayım dedim
lönk diye CEZA yazmayaydın iyiydi tabloya ama neyse
herkes bilsin kimin ne olduğunu
Canım bence de mantukluu
çünkü zorlanıyoruz
o an atlarken ben anlamıyorum ama
ertesi güne yansıyor mesela
kollarım bacaklarım ağrıyor
bir de benim belim hassas biraz
hemen belli ediyor kendini
Uyandın da seni sahalarda göremedik canoo
geldiğinde 12 ydi saat yine
Çok mantıklı canım
bu gidişata birinin dur demesine çok sevindim
olacak inşallah bu azimle tatlım :)teşekküürler canım
İnşallah pazartesii 63,9 ile burda olurummm hedefiim o
sen ye ye o revaniyi. sen zaten korumadasın. vermeye çalışmıyon ki. yediklerinle dengeliyorsun zaten. dondurma yemeyiver revani bitene kadar
boşver kuzu yapma bahaneyle sen de yemekten yırtıyosun işte. yapılınca yeniliyor zaten.
ay sen bana yap kız tatlı acayip tatlı manyağıyım yani zaten tatlı yemesem gidcek kilolar zaten hep tatlıdan aldım kilolarıdaDün akşam eşim doymuştu bari yarına kızartırım artık dedim attım dolaba inşallah güzel olur yanına patates kızartması yeşil salataGel kuzu beraber yiyelim Bende yiyeyim diyorum bozulmamıştır ama işte kilolara yansıyor Şerbetli tatlı hiç yiyemiyor çikolata,kazandibi,sütlaç,puding falan anca o kadar yese var ya ne güzel tatlılar yaparım ona en nefis tatlılarımın bile sadece tadına baktı sanki zehir bende yapmıyorum yemiyorum misafirlere yapıyorum millet bayılıyor benim eşim burun kıvırıyor tatlıya
ye ye sen yaa bişicik olmayacak . hafta sonu azıtma amaHaklısın bak günahına karışmam yiyeceğimDondurmaları bitirdik gibi Evet evet o 1 dilim anca yiyor geri kalan borcam bana kalıyor evliliğin ilk ayları nasıl kilo aldım sanıyorsun 3-4 ayda 4-5 kilo ne demek
Yaparım canım siz isteyin yeter ki bende tatlı hastasıyım yemek yemiyim tatlı yiyeyim yani o derece baklava sevmem yalnız sadece şekerpare delisiyimay sen bana yap kız tatlı acayip tatlı manyağıyım yani zaten tatlı yemesem gidcek kilolar zaten hep tatlıdan aldım kilolarıda
ye ye sen yaa bişicik olmayacak . hafta sonu azıtma ama
Kaytarmak yok sözsen ye ye o revaniyi. sen zaten korumadasın. vermeye çalışmıyon ki. yediklerinle dengeliyorsun zaten. dondurma yemeyiver revani bitene kadar
boşver kuzu yapma bahaneyle sen de yemekten yırtıyosun işte. yapılınca yeniliyor zaten.
mesaj alındı tatlım tamam
kız uyanır uyanmaz kendimi buraya nasıl atayım deli. kahvaltı neyn ettim keyif çayımı yudumlarkene buraya geldim. işler beni bekliyo zatiii burda çene çalıyorum
bana karşı bi sorumluluk bilincine ulaşmış olmana sevindim valla ne yalan diyeyim egom gıdıklandı
aferin aferin yalnız bu kaytramalar sıklaşırsa o hain planımı devreye sokarım
tamam o zaman tabloyu güncelliyorum ben. bu hafta bitti gibi zaten bu hafta full 300 atlayalım o zaman. pazartesi 350 den başlatırız . ben tabloyu buna göre yaparım . uyar mı. tabi o zaman sen bugün 300 + ( 50 ceza ) olarak atlayacaksın)
olacak inşallah bu azimle tatlım :)
Saygılar bizden efenimİP ATLAMA MARATONUNDA OLAN HATUNCANLAR
07papatya abcde_123 @beyaz lotus
BU HAFTA PAZARTESİYE KADAR HER GÜN 300 İP ATLIYORUZ. PAZARTESİ ARTTIRICAM SAYIYI.
SAYGILAR EFENİM
Bu bize gelsinGÜYA ADI DİYETTEYİZZ
bende arkadaş varda.bu aralar hava soguk.uykusu gelıyo.uygun ortam olmuyo çocuklarla çıkmaya..hava ıyıce guzelleşsınde çocuklarıda dahıl edicem :)Zaten insan herkese bırakamiyr ki canim. Sahsen ben bu zamana kadar annem ve esimden baska kimseye birakmadim. Aklim kalır . Bende arkadaş olsa raziyim çocuğun arabasını sürmeye yorulmaya. Ah ahh
afiyet olsun efenım.çok guzelSabah; 07:45 - 1 ad. haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 08:50 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon türlü + 50 gr yoğurt - 305 kalori (börek vardı en sevdiğimden ama yemedim aferim bana)
Birazdan nescafe içeceğim akşama da nasipse köfte kızartacağım ev yapımı yanında yeşil salata miss
hıı üşengec desene..valla benımkıde arada kaçıyo ama ben çemkiriyomiş bölümü yapıyor gibi yapıp son anda kaçıyorevet o arada yürüyebilirim ama eve gelince çok yorgun oluyorum iş yapamıyorum o zamanda da
oh super.tamamdır :)İP ATLAMA MARATONUNDA OLAN HATUNCANLAR
07papatya abcde_123 @beyaz lotus
BU HAFTA PAZARTESİYE KADAR HER GÜN 300 İP ATLIYORUZ. PAZARTESİ ARTTIRICAM SAYIYI.
SAYGILAR EFENİM
Bu bize gelsin
Diyetteyiz oldu bize yemekteyiz 2 kisi daha bulursak haftalik yarisma bile duzenleriz
Bende acayip tatliciyim,serbetli tatlinin tadina ekmek banip yirim o dereceay sen bana yap kız tatlı acayip tatlı manyağıyım yani zaten tatlı yemesem gidcek kilolar zaten hep tatlıdan aldım kilolarıda
Sağolun efenimafiyet olsun efenım.çok guzel
Canım ben hamileyim
Aynen canım Rabbim inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleri göstersin yeni yıldan sonra aranızdayım:)mavimli buralarda
@YESIMBOZ bebiş çalışmları için ayrıldı, bebiş topiklerine takılıyo artık buralara gelmiyor..
elma_sekerim01 de istediği kiloya kadar indi ve hamile kaldı o yüzden oda buralara takılmıyo artık, bebiş olsun elma şekeride,yeşimde gelir tekrardan :))
asıl sen nerelerdesin kıs? biz yine aynı kilolarda iki aşağı bir yukarı buralardayız bak
Ayy yeni gelebildim ben ya bizim egitime ara verildi işte boş boş dolaniyorum bebis.asıl sen nerelerdesin kıs? biz yine aynı kilolarda iki aşağı bir yukarı buralardayız bak
Cok sevindim tatlim ya rabbim sağlıkla sihhatle bir doğum gecirmeni ve dünyaya getirmeyi nasip eylesinCanım ben hamileyim
Cok sevindim tatlim zaten sen sporu ve saglikli beslenmeyi hayatina oturtmuş birisin insallah ben de senin gibi olurum:)Canim buralardayim arada okuyorum takip ediyorum sizleri. Ama kismetse bebek istiyoruz her ne kadar onun henuz gelmeye niyeti olmasa da :) Bu arada cok agir spor yapmiyorum eskisi gibi. Beslenmeme dikkat ediyorum yuruyus yapiyorum bi de pilates.
Bu aralar karbonhidrat diyeti ya da havali ismiyle ketojenik diyeti arastiriyorum hayat tarzi haline gelebilir mi nasil olur ne yenir ne yenmez... Bende durumlar boyle bu aralar:)
Umarim hepiniz iyisinizdir opuyorum kocamaaan her birinizii.
Ooo süper herkes bomba ya tam gaz yola devammavimli buralarda
@YESIMBOZ bebiş çalışmları için ayrıldı, bebiş topiklerine takılıyo artık buralara gelmiyor..
elma_sekerim01 de istediği kiloya kadar indi ve hamile kaldı o yüzden oda buralara takılmıyo artık, bebiş olsun elma şekeride,yeşimde gelir tekrardan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?