♥haftalık kilo verme yarışması♥

sen ye ye o revaniyi. sen zaten korumadasın. vermeye çalışmıyon ki. yediklerinle dengeliyorsun zaten. dondurma yemeyiver revani bitene kadar
boşver kuzu yapma bahaneyle sen de yemekten yırtıyosun işte. yapılınca yeniliyor zaten.

perşembe canım ben ertesi gün sabah bildirebiliyorum :)

mesaj alındı tatlım tamam

kız uyanır uyanmaz kendimi buraya nasıl atayım deli. kahvaltı neyn ettim keyif çayımı yudumlarkene buraya geldim. işler beni bekliyo zatiii burda çene çalıyorum

bana karşı bi sorumluluk bilincine ulaşmış olmana sevindim valla ne yalan diyeyim egom gıdıklandı
aferin aferin yalnız bu kaytramalar sıklaşırsa o hain planımı devreye sokarım
tamam o zaman tabloyu güncelliyorum ben. bu hafta bitti gibi zaten bu hafta full 300 atlayalım o zaman. pazartesi 350 den başlatırız . ben tabloyu buna göre yaparım . uyar mı. tabi o zaman sen bugün 300 + ( 50 ceza ) olarak atlayacaksın )
teşekküürler canım
İnşallah pazartesii 63,9 ile burda olurummm hedefiim o
olacak inşallah bu azimle tatlım :)

Haklısın bak günahına karışmam yiyeceğim Dondurmaları bitirdik gibi Evet evet o 1 dilim anca yiyor geri kalan borcam bana kalıyor evliliğin ilk ayları nasıl kilo aldım sanıyorsun 3-4 ayda 4-5 kilo ne demek

ay sen bana yap kız tatlı acayip tatlı manyağıyım yani zaten tatlı yemesem gidcek kilolar zaten hep tatlıdan aldım kilolarıda

Haklısın bak günahına karışmam yiyeceğim Dondurmaları bitirdik gibi Evet evet o 1 dilim anca yiyor geri kalan borcam bana kalıyor evliliğin ilk ayları nasıl kilo aldım sanıyorsun 3-4 ayda 4-5 kilo ne demek
ye ye sen yaa bişicik olmayacak . hafta sonu azıtma ama

ay sen bana yap kız tatlı acayip tatlı manyağıyım yani zaten tatlı yemesem gidcek kilolar zaten hep tatlıdan aldım kilolarıda
Yaparım canım siz isteyin yeter ki bende tatlı hastasıyım yemek yemiyim tatlı yiyeyim yani o derece baklava sevmem yalnız sadece şekerpare delisiyim
ye ye sen yaa bişicik olmayacak . hafta sonu azıtma ama

Öyle yapayım bari canım yarında tanışma yıl dönümümüz belkim kaçırırım biraz hava güzel olursa eşimi dışarı kaçıracağım

Kaytarmak yok söz
olursa da cezalarıma katlanmak için söylerim zaten
cici kızım ben

İP ATLAMA MARATONUNDA OLAN HATUNCANLAR
07papatya abcde_123 @beyaz lotus

BU HAFTA PAZARTESİYE KADAR HER GÜN 300 İP ATLIYORUZ. PAZARTESİ ARTTIRICAM SAYIYI.
SAYGILAR EFENİM
Saygılar bizden efenim

Zaten insan herkese bırakamiyr ki canim. Sahsen ben bu zamana kadar annem ve esimden baska kimseye birakmadim. Aklim kalır . Bende arkadaş olsa raziyim çocuğun arabasını sürmeye yorulmaya. Ah ahh
bende arkadaş varda.bu aralar hava soguk.uykusu gelıyo.uygun ortam olmuyo çocuklarla çıkmaya..hava ıyıce guzelleşsınde çocuklarıda dahıl edicem :)

afiyet olsun efenım.çok guzel

iş bölümü yapıyor gibi yapıp son anda kaçıyor evet o arada yürüyebilirim ama eve gelince çok yorgun oluyorum iş yapamıyorum o zamanda da
hıı üşengec desene..valla benımkıde arada kaçıyo ama ben çemkiriyom

İP ATLAMA MARATONUNDA OLAN HATUNCANLAR
07papatya abcde_123 @beyaz lotus

BU HAFTA PAZARTESİYE KADAR HER GÜN 300 İP ATLIYORUZ. PAZARTESİ ARTTIRICAM SAYIYI.
SAYGILAR EFENİM
oh super.tamamdır :)

Bu bize gelsin
Diyetteyiz oldu bize yemekteyiz 2 kisi daha bulursak haftalik yarisma bile duzenleriz
haha yemekteyız ha :)

Aynen canım Rabbim inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleri göstersin yeni yıldan sonra aranızdayım:)

Kizlar selaammmm...
3 saat dolastim dışarıda baya yürüyüş yapmis oldum ama dayanamadim çiğ köfte yedim marulla:))
Bu arada 40 gündür tartilmamistim hic tartildim hatta iki üç yerde tartildim doğru cekiyo mu diye tok karinaydim 57 kg geldim kiyafetle tabi iyi ya almamisim şükür

Cok sevindim tatlim zaten sen sporu ve saglikli beslenmeyi hayatina oturtmuş birisin insallah ben de senin gibi olurum:)
Rabbim dogru zamanda cok bekletmeden bir evlat verir size de insallah

Ooo süper herkes bomba ya tam gaz yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…