♥haftalık kilo verme yarışması♥

Cok sevindim tatlim zaten sen sporu ve saglikli beslenmeyi hayatina oturtmuş birisin insallah ben de senin gibi olurum:)
Rabbim dogru zamanda cok bekletmeden bir evlat verir size de insallah
Temiz kalplim benim :) Cok cok tesekkur ederim dua verilebilecek en guzel hediye,sagolasin. Hep hayirlisi olsun saglikla olsun diyorum Allah bilir dogru zamani diyorum. Insallah senin de istedigin zamanda Allahim gonlune gore versin.

Bu arada kızlar daha çok kilo verdim yiyemiyorum maalesef hamileliğin ilk zamanları normalmiş herşeyden iğreniyorum sürekli kuruyorum inşallah uzun sürmez bulantılar halsizlikler bakalım
Canım inşallah kısa sürede yemeye başlarsın sanırım ilk 3-4 ay kişiye göre değişiyordur tabi ama bulantılar oluyor işte

Afiyet olsun canım yakmışsındır sen o köfteleri boşverDemek ki almamışsın canım karnın tok kıyafetlerde var daha ne olsun

ayyy şekerpare ben de çok severim ımmmm ohhh. ideal kiloma ulaşınca kendime ısmarlayayım bari

aaa ne güzel ben hiç hatırlamıyorum tanışma tarihini net olarak. anca ilişkiye başlama tarihinden takriben 10 gün evvel falan gibi tahmin edebilirim
tebrik ederim canikom

Kaytarmak yok söz
olursa da cezalarıma katlanmak için söylerim zaten
cici kızım ben

Saygılar bizden efenim
aferin cici kızıma

Bu bize gelsin
Diyetteyiz oldu bize yemekteyiz, 2 kisi daha bulursak haftalik yeme yarismasi bile duzenleriz

ya begüş yaaaaa

Bende acayip tatliciyim,serbetli tatlinin tadina ekmek banip yirim o derece

begüşten enstanteneler

ohh ohh maşallah almamışsın hakkaten. toksun ve kıyafetlisin onlar 1 kilo gelir zaten. demek hala 56 sın

neyse

menüm

sabah = 2 haşlanmış yumurta + peynir + şekersiz çay
ara= yeşil çay ( demleme ) + 1 kuru kayısı
öğlen = avcum kadar lavaş ekmeği + komposto ( tamamen meyve.şeker yok )
spordan sonra = 1 bardak süt
Akşam = muz
gece = ayran

nehirnil111 cuma günü kalorim = 765
meyve ağırlıklı olduğundan karbonhidratım 80 lerde çıktı . neyse .
ayrıca menüm az ve sağlıksız biliyorum. ama yarın dışardayım ne kadar dikkat etsem de biraz fazla yiyorum . bugün az yemek istedim . ve ilginçtir ki gün içinde acıkmadım spora rağmen . yumurtanın mücizesi

spor bildirimi
jillian level 2 / 6. gün (30 dk )
pilates (30 dk )
300 ip atlama
bölgesel bir kaç egzersiz
toplam = 60 dk

Süper maşallah

Aman ne bulantı hem canım hiçbişey cazip gelmiyor sırf suçluluk duyduğum için yiyorum şuan markete gittik eşimle eve dar attım kendimi inşallah 3.aydan sonra rahat geçer daha yeniyim

kalorı olarak çok guzel.yumurtayı bende çok severım.bıkmamda :)

Etiketlemesi bilmiyorum
hoşgeldin canım
Aman ne bulantı hem canım hiçbişey cazip gelmiyor sırf suçluluk duyduğum için yiyorum şuan markete gittik eşimle eve dar attım kendimi inşallah 3.aydan sonra rahat geçer daha yeniyim
ah kuzum bedene baglı.bazen bi baksan 10.haftada gecer bi bakmışın 16.haftaya uzar.benım 3 gebelıgımde bırbırınden farklı.inşallah rahat gecer.bide yemıyorum dıye suçluluk yapma.bebek ilk 3 ay anne beslenemesede gerekırse annenın kemıklerınden alıyo tum vıtamınlerı.yanı bebege bışey olmuyo..senın vitamın hapını işte bu yuzden 3 ay çok duzenlı almalısınki.bebek senden aldıgı vitamını yerıne koyabılesın :)

Siz oradan gitmeyecekseniz tayin isteyip elazig a geleyim kiz ne dersin:))
agzindan yel alsin canim..ben burdan hayirlisiyla gitmek istiyorum. Ailemle ayni sehirde yaşamak istiyorum burada ne kızımın ne benim arkadaşımız yok. Ama gelirsende burayi cok seversin oyle bi durum olursa burayi yaz . Eve yeni geldim. Kizimla parka ve esimin yanina gittik. Iyi geldi bi zorlanıyorum ki parkta egilmemi gereken durumlar oldu ben dizlerimi kirmakta zorlanıyorum. Bi alet var onda kizimi donduremedim bel fıtığım hassas her yerim dökülüyor kilo vermek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…