Siz oradan gitmeyecekseniz tayin isteyip elazig a geleyim kiz ne dersin:)):)) ne güzel olurdu canım keskee
Temiz kalplim benim :) Cok cok tesekkur ederim dua verilebilecek en guzel hediye,sagolasin. Hep hayirlisi olsun saglikla olsun diyorum Allah bilir dogru zamani diyorum. Insallah senin de istedigin zamanda Allahim gonlune gore versin.Cok sevindim tatlim zaten sen sporu ve saglikli beslenmeyi hayatina oturtmuş birisin insallah ben de senin gibi olurum:)
Rabbim dogru zamanda cok bekletmeden bir evlat verir size de insallah
Çok teşekkür ederim aminnn canım:)Cok sevindim tatlim ya rabbim sağlıkla sihhatle bir doğum gecirmeni ve dünyaya getirmeyi nasip eylesin
Canım inşallah kısa sürede yemeye başlarsın sanırım ilk 3-4 ay kişiye göre değişiyordur tabi ama bulantılar oluyor işteBu arada kızlar daha çok kilo verdim yiyemiyorum maalesef hamileliğin ilk zamanları normalmiş herşeyden iğreniyorum sürekli kuruyorum inşallah uzun sürmez bulantılar halsizlikler bakalım
Kizlar selaammmm...
3 saat dolastim dışarıda baya yürüyüş yapmis oldum ama dayanamadim çiğ köfte yedim marulla:))
Bu arada 40 gündür tartilmamistim hic tartildim hatta iki üç yerde tartildim doğru cekiyo mu diye tok karinaydim 57 kg geldim kiyafetle tabi iyi ya almamisim şükür
Yaparım canım siz isteyin yeter ki bende tatlı hastasıyım yemek yemiyim tatlı yiyeyim yani o derece baklava sevmem yalnız sadece şekerpare delisiyim
Öyle yapayım bari canım yarında tanışma yıl dönümümüz belkim kaçırırım biraz hava güzel olursa eşimi dışarı kaçıracağım
aferin cici kızımaKaytarmak yok söz
olursa da cezalarıma katlanmak için söylerim zaten
cici kızım ben
Saygılar bizden efenim
Bu bize gelsin
Diyetteyiz oldu bize yemekteyiz, 2 kisi daha bulursak haftalik yeme yarismasi bile duzenleriz
Bende acayip tatliciyim,serbetli tatlinin tadina ekmek banip yirim o derece
ohh ohh maşallah almamışsın hakkaten. toksun ve kıyafetlisin onlar 1 kilo gelir zaten. demek hala 56 sınKizlar selaammmm...
3 saat dolastim dışarıda baya yürüyüş yapmis oldum ama dayanamadim çiğ köfte yedim marulla:))
Bu arada 40 gündür tartilmamistim hic tartildim hatta iki üç yerde tartildim doğru cekiyo mu diye tok karinaydim 57 kg geldim kiyafetle tabi iyi ya almamisim şükür
neyse
menüm
sabah = 2 haşlanmış yumurta + peynir + şekersiz çay
ara= yeşil çay ( demleme ) + 1 kuru kayısı
öğlen = avcum kadar lavaş ekmeği + komposto ( tamamen meyve.şeker yok )
spordan sonra = 1 bardak süt
Akşam = muz
gece = ayran
nehirnil111 cuma günü kalorim = 765
meyve ağırlıklı olduğundan karbonhidratım 80 lerde çıktı . neyse .
ayrıca menüm az ve sağlıksız biliyorum. ama yarın dışardayım ne kadar dikkat etsem de biraz fazla yiyorum . bugün az yemek istedim . ve ilginçtir ki gün içinde acıkmadım spora rağmen . yumurtanın mücizesi
spor bildirimi
jillian level 2 / 6. gün (30 dk )
pilates (30 dk )
300 ip atlama
bölgesel bir kaç egzersiz
toplam = 60 dk
Süper maşallahneyse
menüm
Akşam = muz
gece = ayran
ayrıca menüm az ve sağlıksız biliyorum. ama yarın dışardayım ne kadar dikkat etsem de biraz fazla yiyorum . bugün az yemek istedim . ve ilginçtir ki gün içinde acıkmadım spora rağmen . yumurtanın mücizesi
spor bildirimi
pilates (30 dk )
300 ip atlama
toplam = 60 dk
teşekkür ederim canım. bu arada aramıza hoş geldin. bi de bilgilerini verirken @sbedeni etiketle ki görsün mesajını gözden kaçmasın . istersen bilgilerini bi daha yaz sbedeni etiketleyerekSüper maşallah
Etiketlemesi bilmiyorumteşekkür ederim canım. bu arada aramıza hoş geldin. bi de bilgilerini verirken @sbedeni etiketle ki görsün mesajını gözden kaçmasın . istersen bilgilerini bi daha yaz sbedeni etiketleyerek
Aman ne bulantı hem canım hiçbişey cazip gelmiyor sırf suçluluk duyduğum için yiyorum şuan markete gittik eşimle eve dar attım kendimi inşallah 3.aydan sonra rahat geçer daha yeniyimCanım inşallah kısa sürede yemeye başlarsın sanırım ilk 3-4 ay kişiye göre değişiyordur tabi ama bulantılar oluyor işte
Afiyet olsun canım yakmışsındır sen o köfteleri boşverDemek ki almamışsın canım karnın tok kıyafetlerde var daha ne olsun
Etiketlemesi bilmiyorum
kalorı olarak çok guzel.yumurtayı bende çok severım.bıkmamda :)neyse
menüm
Akşam = muz
gece = ayran
spor bildirimi
pilates (30 dk )
300 ip atlama
toplam = 60 dk
hoşgeldin canımEtiketlemesi bilmiyorum
ah kuzum bedene baglı.bazen bi baksan 10.haftada gecer bi bakmışın 16.haftaya uzar.benım 3 gebelıgımde bırbırınden farklı.inşallah rahat gecer.bide yemıyorum dıye suçluluk yapma.bebek ilk 3 ay anne beslenemesede gerekırse annenın kemıklerınden alıyo tum vıtamınlerı.yanı bebege bışey olmuyo..senın vitamın hapını işte bu yuzden 3 ay çok duzenlı almalısınki.bebek senden aldıgı vitamını yerıne koyabılesın :)Aman ne bulantı hem canım hiçbişey cazip gelmiyor sırf suçluluk duyduğum için yiyorum şuan markete gittik eşimle eve dar attım kendimi inşallah 3.aydan sonra rahat geçer daha yeniyim
Siz oradan gitmeyecekseniz tayin isteyip elazig a geleyim kiz ne dersin:))
Tamam cnm@ bu işareti koy boşluk bırakmadan sbeden yaz. etiketlemiş olacaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?