♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ayy yeni gelebildim ben ya bizim egitime ara verildi işte boş boş dolaniyorum bebis.
Sen neler yapiyon nasilsin
iyidir valla nolsun. rejime ara verdim bir süre. işler yoğundu. neyse şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. haziran sonunda küçük bir tatil yapacağım inşallah onun öncesi beş kilo vermek istiyorum bakalım.

Aman ne bulantı hem canım hiçbişey cazip gelmiyor sırf suçluluk duyduğum için yiyorum şuan markete gittik eşimle eve dar attım kendimi inşallah 3.aydan sonra rahat geçer daha yeniyim
Canım hayuiırlı olsun bebişin
Benim de 3'aylık bi kızım var
Hamilelğin tadını çıkar keyiflü bi sğreç
Çok çabuk geçiyo
İçinin almafığı bişeyi yemek için xorlama kendini
Bebek ilk üç ay depolarından besleniyor doktorum hiçbiley yiyemesen de üzülmr demişti
Sağlıkla kycağına alırsın umarım :)

Sağol canım desteğin için bende Akdeniz anemisi var +yorgun hissetmem belki o yüzden Allah yardımdımcım olsun güç versin annem 3 aydan sonra böyle olmazsın diyor inşallah vitamin değilde folikasit+B12 karışımı ilaç kullanıyorum şimdilik.

İnşallahhh canım ya çok teşekkür ederim

aynen öyle resmen beni falso geçti nasıl elim ayagım titredi korkudan varya
sahit olmak bile korkutucu iken icinde bulunmak eyvah eyvah kavgayi hic sevmem. Yamyam gibi insanlar var.

sbeden kuzum ben bii süre kilo bildrimi yapamayacağım zaten ayağa kalkıncaya kadar baya şişeceğim :)

sen nasıl oldun sıkıntın geçti mi
Canim sıkıntı geçiyor gibi insallah . Neyin var neden ayaga kalkamiyorsun

sahit olmak bile korkutucu iken icinde bulunmak eyvah eyvah kavgayi hic sevmem. Yamyam gibi insanlar var.

Canim sıkıntı geçiyor gibi insallah . Neyin var neden ayaga kalkamiyorsun
çarş ayağımı sakatladım. çatlak var gibi yatış ve bol bol yiyorum

maman da güzel sporun da güzel aferim :)

GonulSenligim perşembe spor yapamadım
Cuma 25 dak eliptik
Teşeklürler şimdiden
olsun canım dinlenme lazım zaten . kaydettim :)

nehirnil111 cumayı 930 kaloriyle kapattım dizim başladı ama kaçamak yapmayacağım

hangi dizi gııııı
zayıflıcan tabi neyin eksik kaydettim canım benim

Günaydın kızlar dun aksam gıremedım kızlar kusura bakmayın dun sporda kavga cıktı kızlar cok korktum bi kızın kafası yarıldı heryer kan oldu elım ayagım tıtrıyodu.
ayyy canım geçmiş olsun yaaaa ben de çok korkarım kavgadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…