- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Verirsin canim benim inşallah.iyidir valla nolsun. rejime ara verdim bir süre. işler yoğundu. neyse şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. haziran sonunda küçük bir tatil yapacağım inşallah onun öncesi beş kilo vermek istiyorum bakalım.
Tamam tamam geri aldim lafimi:))agzindan yel alsin canim..ben burdan hayirlisiyla gitmek istiyorum. Ailemle ayni sehirde yaşamak istiyorum burada ne kızımın ne benim arkadaşımız yok. Ama gelirsende burayi cok seversin oyle bi durum olursa burayi yaz . Eve yeni geldim. Kizimla parka ve esimin yanina gittik. Iyi geldi bi zorlanıyorum ki parkta egilmemi gereken durumlar oldu ben dizlerimi kirmakta zorlanıyorum. Bi alet var onda kizimi donduremedim bel fıtığım hassas her yerim dökülüyor kilo vermek .
Evet bebis oyle olmuş oluyorum.aferin cici kızıma
ya begüş yaaaaa
begüşten enstanteneler
ohh ohh maşallah almamışsın hakkaten. toksun ve kıyafetlisin onlar 1 kilo gelir zaten. demek hala 56 sın
Tesekkurler bebegim :)Tamam tamam geri aldim lafimi:))
Insallah ailenin yanina gidersiniz tatlim öyle istiyorsun diye hatirliyorum.
Ayy biz birden batiya gidemeyiz de iste adim adim ancak.
Iyi yapmissin kuzum ya havalar da cok guzel zaten. Fitik icin de zorlama kendini aman dikkat et
Canim son bir ay bi atak yapalım. Ben bugun yeniden basladim. Yürüyüşe çıkıcam birazdan.''yılmak yok herkese inat yine de zayıflıycam.''
bir gün önce böyle söylemiştim ama şimdi herkesten önce ben yıldım galiba. canım çok sıkkın kızlar kafamda deli sorular...
birkaç gün bildrim yapmıycamnehirnil111 , GonulSenligim , sbeden ben izinli sayın nolur. yine yediklerime dikkat ederim elbette ama öyle büyük bi çaba içinde de olmuycam birkaç gün sonra yine dürterim sizi.
sorun değil canım biliyordum sıkıntını . tekrar başlamış olmana sevindim :)GonulSenligim canim kusura bakma kac gündür spor yapamadim. Sıkıntıdan dolayi. Insallah gecer tamamen . sikintinin stresi devam etse de geçiyor gibi. Aksam yazarim sporumu şimdi yürüyüşe çıkıyorum adimsayarla.
antalyaya gideceğiz bakalım inşallah canımVerirsin canim benim inşallah.
Nereyi düşünüyorsun tatil icin
kiralık aşkmaman da güzel sporun da güzel aferim :)
olsun canım dinlenme lazım zaten . kaydettim :)
hangi dizi gııııı
zayıflıcan tabi neyin eksikkaydettim canım benim
ayyy canım geçmiş olsun yaaaa ben de çok korkarım kavgadan
Kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?