♥haftalık kilo verme yarışması♥

nehirnil111 cumartesi kalorim = 1136 bugün az şımarttım kendimi

menüm
sabah=2 haşlanmış yumurta + peynir + şekersiz çay
öğlen (saat 3 ) = yayla kekik soslu tavuk + 2 kaşık bulgur pilavı + salata + ayran + pide ekmeği 2 avuç içi kadar
sonra= çay + 1 makaron
akşam = 1 kepçe mercimek çorbası
yeşil çay

belki maden suyu içerim bir de

spor

bugün dinlenme günü
sadece 300 ip atlama + iç bacak kası için top sıkma (300 adet )

ayrıca bu sabahki kilom 53,2 yarın da abartmadan yicem ki bugünü kurtarsın. pazartesi 52,9 u görsem bilem razıyım ay inşallah
bir de hayatımda ilk defa makaron yedim . o minnacık şey 175 kaloriymiş bileydim yer miydim. siz siz olun yemeyin

''yılmak yok herkese inat yine de zayıflıycam. ''
bir gün önce böyle söylemiştim ama şimdi herkesten önce ben yıldım galiba. canım çok sıkkın kızlar kafamda deli sorular...
birkaç gün bildrim yapmıycam nehirnil111 , GonulSenligim , sbeden ben izinli sayın nolur. yine yediklerime dikkat ederim elbette ama öyle büyük bi çaba içinde de olmuycam birkaç gün sonra yine dürterim sizi.

Tamam tamam geri aldim lafimi:))
Insallah ailenin yanina gidersiniz tatlim öyle istiyorsun diye hatirliyorum.
Ayy biz birden batiya gidemeyiz de iste adim adim ancak.
Iyi yapmissin kuzum ya havalar da cok guzel zaten. Fitik icin de zorlama kendini aman dikkat et

Tesekkurler bebegim :)
Insallah hayırlı olacaksa istiyorum memleketi. Ramazana kadar zorlayacam kendimi. Akşamlari da yazacam toplam kac adim yürüdüğümu :)

Canim son bir ay bi atak yapalım. Ben bugun yeniden basladim. Yürüyüşe çıkıcam birazdan.

sorun değil canım biliyordum sıkıntını . tekrar başlamış olmana sevindim :)

menüm

sabah = 2 haşlanmış yumurta + peynir + salatalık + şekersiz çay
öğle = çilekli yoğurt ( ev yapımı )
ara= yeşil çay (demleme)
akşam=mercimek çorbası (2 kase=4 kepçe)
ara= biberiye çayı (demleme)
gece=ayran

kalori ( pazar) = 928 nehirnil111

mercimek çorbası oldukça kaloriliymiş. karbonhidratımı da yükseltti. ama olsun kilo yapmayacağı için sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…