- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
ayyy şekerpare ben de çok severim ımmmm ohhh. ideal kiloma ulaşınca kendime ısmarlayayım bari
aaa ne güzel ben hiç hatırlamıyorum tanışma tarihini net olarak. anca ilişkiye başlama tarihinden takriben 10 gün evvel falan gibi tahmin edebilirim
tebrik ederim canikom
Bence de kendine ısmarlamalısın canımcım sen bunu hakettinneyse
menüm
sabah = 2 haşlanmış yumurta + peynir + şekersiz çay
ara= yeşil çay ( demleme ) + 1 kuru kayısı
öğlen = avcum kadar lavaş ekmeği + komposto ( tamamen meyve.şeker yok )
spordan sonra = 1 bardak süt
Akşam = muz
gece = ayran
nehirnil111 cuma günü kalorim = 765
meyve ağırlıklı olduğundan karbonhidratım 80 lerde çıktı . neyse .
ayrıca menüm az ve sağlıksız biliyorum. ama yarın dışardayım ne kadar dikkat etsem de biraz fazla yiyorum . bugün az yemek istedim . ve ilginçtir ki gün içinde acıkmadım spora rağmen . yumurtanın mücizesi
spor bildirimi
jillian level 2 / 6. gün (30 dk )
pilates (30 dk )
300 ip atlama
bölgesel bir kaç egzersiz
toplam = 60 dk
Yemeye çalış tabi canım mideni hangisi daha az bulandırıyorsa hem kendin için hem bebiş için vitamin gerek ama kendini suçlu hissetme çünkü eminim düzene girecek bu durumlar ve iyi olacaksınız ikinizdeAman ne bulantı hem canım hiçbişey cazip gelmiyor sırf suçluluk duyduğum için yiyorum şuan markete gittik eşimle eve dar attım kendimi inşallah 3.aydan sonra rahat geçer daha yeniyim
Maşallah sana canım çok iyi kalori kaçamak yapmamışsındır inşallah
Çok çok iyi kaloriler canımyılmak yok herkese inat yine de zayıflıycam.
perşembe 720 kcal
cuma 700 kcalnehirnil111 canım.
perşembe spor yapmadım.
cuma 30 dk. serbest. 100 kere ip atladım gerçekten acıtıyomuş güzel bişeymiş. @DisiAnka
Canım senin abartılmış menünde bile bir şey yok ki oldukça sağlıklılar makaronun kalorisine bakma o kadarcık şey eminim kilo yapmıyordur bir andanehirnil111 cumartesi kalorim = 1136 bugün az şımarttım kendimi
menüm
sabah=2 haşlanmış yumurta + peynir + şekersiz çay
öğlen (saat 3 ) = yayla kekik soslu tavuk + 2 kaşık bulgur pilavı + salata + ayran + pide ekmeği 2 avuç içi kadar
sonra= çay + 1 makaron
akşam = 1 kepçe mercimek çorbası
yeşil çay
belki maden suyu içerim bir de
spor
bugün dinlenme günü
sadece 300 ip atlama + iç bacak kası için top sıkma (300 adet )
ayrıca bu sabahki kilom 53,2yarın da abartmadan yicem ki bugünü kurtarsın. pazartesi 52,9 u görsem bilem razıyım ay inşallah
bir de hayatımda ilk defa makaron yedim . o minnacık şey 175 kaloriymişbileydim yer miydim. siz siz olun yemeyin
Ne oldu canım hayırdır bak o mesajında üstte onuda alıntılamıştım hayırdır ne sıktı canını''yılmak yok herkese inat yine de zayıflıycam.''
bir gün önce böyle söylemiştim ama şimdi herkesten önce ben yıldım galiba. canım çok sıkkın kızlar kafamda deli sorular...
birkaç gün bildrim yapmıycamnehirnil111 , @DisiAnka, sbeden ben izinli sayın nolur. yine yediklerime dikkat ederim elbette ama öyle büyük bi çaba içinde de olmuycam birkaç gün sonra yine dürterim sizi.
Mercimek çorbasını ben hep içerim canım onların verdiği karbonhidrat çok zararlı değil bence hamur işi ekmek değil tatlı değil korkma hiçmenüm
sabah = 2 haşlanmış yumurta + peynir + salatalık + şekersiz çay
öğle = çilekli yoğurt ( ev yapımı )
ara= yeşil çay (demleme)
akşam=mercimek çorbası (2 kase=4 kepçe)
ara= biberiye çayı (demleme)
gece=ayran
kalori ( pazar) = 928nehirnil111
mercimek çorbası oldukça kaloriliymiş. karbonhidratımı da yükseltti. ama olsun kilo yapmayacağı için sıkıntı yok.
nehirnil111 cumartesi 1550 kalori pazar 1200 kalori canım. misafirler geldi de. hep bir bahane vardır
Bende dondurma yiyorum yagünaydıın kızlaar
bu hafta sonunu hafif kaçamaklarla atlattım Allah a şükür
iki tane dondurma yedim biraz fazla ama olsun bişey olmazzz sonuçta çok güzel ilerliyorum oda hediyem olsun
dün de mangal yaptıık normal yedim ne fazla ne az
pazar günü 63,4 çıkmıştım bugün 63,8 çıktıım dünkü mangaldan dolayı ama hiçç sorun değiil bugün toparlarıımm
sbeden güncel kilom 63,8
aayyy kıız dondurma teek zaafıım dayanamıyorum napiimm o da kusurum olsuunBende dondurma yiyorum yaBrownie cazibesi diye kapta bir dondurma var off
Bende seviyorum ya çok zaaflarım var tabüaayyy kıız dondurma teek zaafıım dayanamıyorum napiimm o da kusurum olsuun
Günaydın kızlar dun aksam gıremedım kızlar kusura bakmayın dun sporda kavga cıktı kızlar cok korktum bi kızın kafası yarıldı heryer kan oldu elım ayagım tıtrıyodu.
nehirnil111 cumartesi kalorim = 1136 bugün az şımarttım kendimi
menüm
sabah=2 haşlanmış yumurta + peynir + şekersiz çay
öğlen (saat 3 ) = yayla kekik soslu tavuk + 2 kaşık bulgur pilavı + salata + ayran + pide ekmeği 2 avuç içi kadar
sonra= çay + 1 makaron
akşam = 1 kepçe mercimek çorbası
yeşil çay
belki maden suyu içerim bir de
spor
bugün dinlenme günü
sadece 300 ip atlama + iç bacak kası için top sıkma (300 adet )
ayrıca bu sabahki kilom 53,2yarın da abartmadan yicem ki bugünü kurtarsın. pazartesi 52,9 u görsem bilem razıyım ay inşallah
bir de hayatımda ilk defa makaron yedim . o minnacık şey 175 kaloriymişbileydim yer miydim. siz siz olun yemeyin
Gidin canim bu sene zaten her yer bize hizmet edecek yabanci turist gelmiyo yerliyle idare etsinler:))antalyaya gideceğiz bakalım inşallah canım
Her gün 5 binden aşağı adim atmamaya calis canim benim kilo düştükçe bu sayiyi arttirirsinTesekkurler bebegim :)
Insallah hayırlı olacaksa istiyorum memleketi. Ramazana kadar zorlayacam kendimi. Akşamlari da yazacam toplam kac adim yürüdüğümu :)
ama sen kendine sahip çıkabiliyorsun ki çok güzel kilo verdin ve koruyorsuunnBende seviyorum ya çok zaaflarım var tabü
''yılmak yok herkese inat yine de zayıflıycam.''
bir gün önce böyle söylemiştim ama şimdi herkesten önce ben yıldım galiba. canım çok sıkkın kızlar kafamda deli sorular...
birkaç gün bildrim yapmıycamnehirnil111 , @DisiAnka, sbeden ben izinli sayın nolur. yine yediklerime dikkat ederim elbette ama öyle büyük bi çaba içinde de olmuycam birkaç gün sonra yine dürterim sizi.
aaaKizlarr ben geldim nabersiniz :))
tebrik ediyorum senigünaydıın kızlaar
bu hafta sonunu hafif kaçamaklarla atlattım Allah a şükür
iki tane dondurma yedim biraz fazla ama olsun bişey olmazzz sonuçta çok güzel ilerliyorum oda hediyem olsun
dün de mangal yaptıık normal yedim ne fazla ne az
pazar günü 63,4 çıkmıştım bugün 63,8 çıktıım dünkü mangaldan dolayı ama hiçç sorun değiil bugün toparlarıımm
sbeden güncel kilom 63,8
hayırdır canım kim hasta??Günaydın kizlar hayirli günler olsun cumlemize
Hastaneye geldim de sira beklerken de sizinle yazisayim dedim.
Hepiniz güzel kilolar vermissinizdir inşallah
Sağol kuzum ama işte bazen abartıyorumama sen kendine sahip çıkabiliyorsun ki çok güzel kilo verdin ve koruyorsuunn
o yüzden senin zaaflarında zevkiin olsuun kuzuum hakediyorsuun çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?