♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bence de kendine ısmarlamalısın canımcım sen bunu hakettinÇocuk bayramı olduğundan aklıma kazınmış

Resmen aç gezmişsin canım ya Maşallah sana sporlarına zaten hayranım

Aman ne bulantı hem canım hiçbişey cazip gelmiyor sırf suçluluk duyduğum için yiyorum şuan markete gittik eşimle eve dar attım kendimi inşallah 3.aydan sonra rahat geçer daha yeniyim
Yemeye çalış tabi canım mideni hangisi daha az bulandırıyorsa hem kendin için hem bebiş için vitamin gerek ama kendini suçlu hissetme çünkü eminim düzene girecek bu durumlar ve iyi olacaksınız ikinizde
nehirnil111 cumayı 930 kaloriyle kapattım dizim başladı ama kaçamak yapmayacağım
Maşallah sana canım çok iyi kalori kaçamak yapmamışsındır inşallah
Çok çok iyi kaloriler canım
Canım senin abartılmış menünde bile bir şey yok ki oldukça sağlıklılar makaronun kalorisine bakma o kadarcık şey eminim kilo yapmıyordur bir andaHarikasın inşallah göreceksin tırstım kız bana da yetiştin he rakibim bekliyorum seni
Ne oldu canım hayırdır bak o mesajında üstte onuda alıntılamıştım hayırdır ne sıktı canınıPes etme lütfen bildirim yapma nasıl istersen ama bırakma çabanı
Mercimek çorbasını ben hep içerim canım onların verdiği karbonhidrat çok zararlı değil bence hamur işi ekmek değil tatlı değil korkma hiç
nehirnil111 cumartesi 1550 kalori pazar 1200 kalori canım. misafirler geldi de. hep bir bahane vardır

Bahanelerin de pek güzelmişNeyse ki çok abartı değiller olsun şimdilik

@DisiAnka canım beni de alabilir misin sanırım yürüyüş bile spora dahil bende ufaktan başladım dün açılışı yaptım pilatesleTabi ki belki aralarımda sorun olabilir eşimi biliyorsun evde odada tek değilim elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum misafir ağırlıyorum durumlar durumlar işte

Dün 40 dakika pilates (30 tane squatla birlikte) + 60 kere bacak çember egzersizi yaptımBugün bacaklarım felaket ağrıyor pilates aletleri işe yarıyormuş özellikle lastikler fena yakıyor gibi o kadar ara verirsem hamlaşır tabi squatda beni özlemiş

günaydıın kızlaar
bu hafta sonunu hafif kaçamaklarla atlattım Allah a şükür
iki tane dondurma yedim biraz fazla ama olsun bişey olmazzz sonuçta çok güzel ilerliyorum oda hediyem olsun
dün de mangal yaptıık normal yedim ne fazla ne az
pazar günü 63,4 çıkmıştım bugün 63,8 çıktıım dünkü mangaldan dolayı ama hiçç sorun değiil bugün toparlarıımm

sbeden güncel kilom 63,8

Bende dondurma yiyorum ya Brownie cazibesi diye kapta bir dondurma var off

hayret 3 öğün olmuş bugün,iyisin demi?? bi sıkıntı yok

kız ne oldu,geldi bahar ayları gevşedi diyet yayları gibi oldu ne olduuuu???

tebrik ediyorum seni bak hemen vazgeçiyodun,bu güzel sonucu göremeyecektin
böyle devam edersen hedefe hızla varacaksın

Ben de hafta sonu dünyaları yedim resmen dondurma çerez patatesli kıymalı yemek sanki hiç diyet yapan ben değilmişim gibi neyse ki almadım bugün atağa geçtim tabi her pazartesi gibi sabah tartıda 64.5 tim sbeden
perşembe günü 64.2 yi bile gördüm ama kısmet bugüne böyleymiş diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…