- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sen kalorilerini verme bana tabitebrik ediyorum senibak hemen vazgeçiyodun,bu güzel sonucu göremeyecektin
böyle devam edersen hedefe hızla varacaksın
Kalori bildirimlerini de vermedin amaBen de hafta sonu dünyaları yedim resmen dondurma çerez patatesli kıymalı yemek sanki hiç diyet yapan ben değilmişim gibi neyse ki almadım bugün atağa geçtim tabi her pazartesi gibi sabah tartıda 64.5 timsbeden
perşembe günü 64.2 yi bile gördüm ama kısmet bugüne böyleymiş diyeyim
kötü olmuşBen de hafta sonu dünyaları yedim resmen dondurma çerez patatesli kıymalı yemek sanki hiç diyet yapan ben değilmişim gibi neyse ki almadım bugün atağa geçtim tabi her pazartesi gibi sabah tartıda 64.5 timsbeden
perşembe günü 64.2 yi bile gördüm ama kısmet bugüne böyleymiş diyeyim
Bu hafta bi atak yapalımda utandıralım kız bünyemiziBu bize gelsin
Diyetteyiz oldu bize yemekteyiz, 2 kisi daha bulursak haftalik yeme yarismasi bile duzenleriz
İyi bari yaaa annelerden uzakta olmak çok kötü dikkat et yine de geçmiş olsunilk gün müdür yardımcım baktı evine aldı beni :)
dün sabahta annemler geldi canım
hemen vereyim canımKalori bildirimlerini de vermedin ama
fıstığım en son hangi gün kalmıştı??Sen kalorilerini verme bana tabi
seviyoz gııı napcaz böyle, iştahlar süper açık ama bu hafta sonu tuttum kendimiBu hafta bi atak yapalımda utandıralım kız bünyemizi
anacım biz yemek yemeyi seviyoz napalım
sınıfın tembel öğrencisi gibi hissdiyorum kendimi şuan bu hafta içi bi atak yapmam lazım artık begüşkötü olmuş
hafta içi inersin kilonu bildir yine
Ben de değilmişim ama olsun kızım 26 şubatta doğdu bahar gelmişti şimdi de öyle olsun istiyorumCanimm bu soruna evet diyeceğim günü bekliyorum benbebiş istiyoruz bi kaç zaman oldu fazla değil yine de ama insan hemen oluverecek sanıyor işte. Sen hamilesin sanırım. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin insallah.
Ben de temizliğe verdim kendimi yorgunluktan yemek yiycek halim kalmamıştı maalesef üşütmüşüm amaseviyoz gııı napcaz böyle, iştahlar süper açık ama bu hafta sonu tuttum kendimibana
Not ettim canım sağolhemen vereyim canım
cuma 1100
ctesi 1356
pazar 1550
fıstığım en son hangi gün kalmıştı??
cumartesi sabah evden bir çıktım pazar akşam 11,30 da girdim eve, yedim içtim kalorimi tutamadım ama ölçümü kaçırmadım
tebrik ediyorum senibak hemen vazgeçiyodun,bu güzel sonucu göremeyecektin
böyle devam edersen hedefe hızla varacaksın
Tebrik ederim canım@sbeden ve tüm arkadaşlarım günaydın
geçen hafta :59.7
bu hafta : 58.8
fark: -900
Ben de seviyorum planet mutfağı başka bir program yoksa hep açık tabii ki kızımın çizgi filmi deSelamun aleykum kizlar hayirli cumalar cunlemize...
Nasilsiniz iyisinizdir inşaallah
Ben de kahvalti yaptim daha dogrusu canim bi şey istemedi bir dilim ekmek 9 zeytin yedim sadece( iyi yemisim zeytini)
Planet mutfagi izliyorum spor egzersizle ilgili konuşuyor
Öğle namazini kilip yürüyüşe cikcam insallah
aramıza hoş geldin hayırlı olsun diyetin :)Bende katılmak istiyorum canım boy 172 Kg 67.4
İzmir de olsaydık ben bırakırdım sayıları öğrendik de renkler yavaş yavaş galibaBana birak kız çocuğu biz cok egleniriz onunla hem yavastan sayilari renkleri kavramları ogretirim:))
hoşgeldin aramızaaaBoy:166
Kilo:78
Hedef:58
vala o bazeni bende çok yapıyorummSağol kuzum ama işte bazen abartıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?