♥haftalık kilo verme yarışması♥

sınıfın tembel öğrencisi gibi hissdiyorum kendimi şuan bu hafta içi bi atak yapmam lazım artık begüş

kalorilerini gördüm aslında diyetisyenlerin verdkleri kalori kadar, öyle çok aşırı yediğini düşünmüyorum ama herkes o kadar alışmışki 700-1000 kalori arası beslenmeye 1000 kalori üstüne çıkınca oooo çok yedim diyo, halbuki alakası yok
sağlıklı ve kalıcı kilo vermek istiyosak 1000 kalori altına düşmemeliyiz, çünkü zayıflayıp normal düzene geçince almak daha kolay oluyo o zaman

Ne oldu canım hayırdır bak o mesajında üstte onuda alıntılamıştım hayırdır ne sıktı canınıPes etme lütfen bildirim yapma nasıl istersen ama bırakma çabanı
hafta sonu çok kötüydü canım eşim dalgayla karışık kiloma verdi veriştirdi. o da artık zayıflıycama pek inanmıyo. ben de bu kadar lafı duyunca kötü oldum. bırakmıyorum tabi ama canım çok sıkıldı böyle adamın boğazını sıkasım geldi.

Bizimkiler de öğleye kadar uyuduğu için sabah yapamıyorum öğleden sonra da benim de içime sinmiyor

canıım aynı benim gibi yapmışsıın sendee
ama sıkma canını bu hafta toparlaarsın sonra çokda güzel verirsin kglarıı
bak ben nasıl toparlandıım sadece 3 4 gününü alıır
sıkıntı yok sen yeterki pozitif düşün moralini bozmaa

ya kızlar açamadım kendimi birinci sayfadaki kilolara bakmak için açtım sanıyorum son sayfada katılmak istiyorum yazan kişilerin hepsi yeni yazdı son sayfalardayım sandım 3 kişiye hoşgeldin dedim gülermisin ağlarmısın napcam şimdi silinmiyoda

Adımsayarın kalorisini anlamadım diyordum çözdüm sonunda sabah 1 saat yürüdüm 5539 adım 923 kalori diyor kilo veremeyip sabit kalma nedenim belli 1000-1200 kalori alıyosam akşama kadar 10000 adım da yürüsem kilo veremiyorum

Onlarda motivasyon artırıcılarımız olsun artık ne yapalım
teşekkür ederim de ben suçluyum hsonu hiç ama hiç spor yapmadım ben nolcak şimcik
Bende pazar günü spora başladım bacaklarımı bugün ağrıdan hissetmiyorum

Ve sen bildirimi kalori takibini herşeyi bırakıyorsun korumaya çalışıyorsun öyle mi Ben olsam daha da hırslanır hedefime ulaşır ve suratın tokat gibi lafları kilomla çarpardım canımPes etme üzülme de seni daha da hırslandırsın

Not ettim canım sağol

Kuzum Salı-çarş.-perş.cuma yok hafta sonunu es geçelim hadi

yuhh bende amma savsaklamışım hemen bildiriyorum
salı: 1150 kalori - 103 k.hidrat
çarşamba: 1046 kalori - 123 k.hihrat
perşembe: 1195 kalori - 90 k.hidrat
cuma: 1340 kalori - 130 k.hidrat

cumartesi pazar biliyosun yok
bu sabahta : 94 kalori

sen ona aldırış etme, hepberaber vercez kiloları, verincede gösterirsin ona gününü

Bende toplu verirsin belki dedim bekledim BegüşümOranların güzel sevdim karbonhidratlarında çok iyi inşallah bugün güzel sonuçlar almışsındır

o da hısrlansın diye yapıyo ama ben kötü sözle hırslanmam aksine içine kapanırım on sene olmuş hala farkedemiyo. merak etme canım bırakmak gibi bi niyetim yok. henüz önümde iki üç ayım daha var önümüzdeki haftayı saymazsam. zaten şimdi burda yazanları okuyunca keyfim yerine geldi. iyi açmış sbeden bu topiği bi sürü çatlak bir araya gelmişiz.

ben burdaki matematiği anlayamadım
düz hesaptan gideyim 5500 adımda 900 kalori desek, 11000 adımda 1800 kalori eder (senin günlük en az 10.000 adım yürüdüğünden varsayarak gidiyorum) sen günlük 1000-1200 kalori alsan kilo vermen lazım değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…