teşekkür ederim de ben suçluyum hsonu hiç ama hiç spor yapmadım ben nolcak şimcikTebrik ederim canım
sınıfın tembel öğrencisi gibi hissdiyorum kendimi şuan bu hafta içi bi atak yapmam lazım artık begüş
hafta sonu çok kötüydü canım eşim dalgayla karışık kiloma verdi veriştirdi. o da artık zayıflıycama pek inanmıyo. ben de bu kadar lafı duyunca kötü oldum. bırakmıyorum tabi ama canım çok sıkıldı böyle adamın boğazını sıkasım geldi.Ne oldu canım hayırdır bak o mesajında üstte onuda alıntılamıştım hayırdır ne sıktı canınıPes etme lütfen bildirim yapma nasıl istersen ama bırakma çabanı
Bizimkiler de öğleye kadar uyuduğu için sabah yapamıyorum öğleden sonra da benim de içime sinmiyorAllah kolaylık versin canım, benimde hafta sonlarım hep böyle geçiyor çalışınca. bir haftada şöyle sakin bir hafta sonu geçiremiyorum. benim oğlan spora gidiyor bir de onu taşıyorum spora küçük olduğu için. orada bekliyorum tam da günün ortasında saatleri, dolayısıyla gidene kadar bişey yapamıyorum gidince kesintiye uğruyor geri geldiğimde de yolda git gel yorgun oluyorum, zaten geri de çok zaman kalmıyor temizliğe. kısacak hiç içime sincek şekilde iş yapamadığım gibi işlerimi de bitiremiyorum, bir de şimdi yaz geldi düğünler vs başladı. iş yerinde de izinler başlıycak mesela önümüzdeki ay 1 ay arkadaş yok bir de onun yerine bakçam şimdiden gerildim, bir günü bile çok zor geçiyor çünkü.
aramıza hoşgeldinnnBende varım :) belki başka birinin günlüğü daha iyi gelir bana.
Boy 1.69
Kilo 90
Hedef:68
canıım aynı benim gibi yapmışsıın sendeeBen de hafta sonu dünyaları yedim resmen dondurma çerez patatesli kıymalı yemek sanki hiç diyet yapan ben değilmişim gibi neyse ki almadım bugün atağa geçtim tabi her pazartesi gibi sabah tartıda 64.5 timsbeden
perşembe günü 64.2 yi bile gördüm ama kısmet bugüne böyleymiş diyeyim
Ben de temizliğe verdim kendimi yorgunluktan yemek yiycek halim kalmamıştı maalesef üşütmüşüm ama
canım valla artık ne görsem ne bulsam uygulamaya başladım bende dün eşim baya bi söyledi kiloma dalga geçti resmen benim de zoruma gitti o yüzden moralim bozuldu.Canim son bir ay bi atak yapalım. Ben bugun yeniden basladim. Yürüyüşe çıkıcam birazdan.
yok kız gevşemedim yine dikkat ediyorum hatta artık yürüyüş falan da yapmaya başladım.kız ne oldu,geldi bahar ayları gevşedi diyet yayları gibi oldu ne olduuuu???
Adımsayarın kalorisini anlamadım diyordum çözdüm sonunda sabah 1 saat yürüdüm 5539 adım 923 kalori diyor kilo veremeyip sabit kalma nedenim belli 1000-1200 kalori alıyosam akşama kadar 10000 adım da yürüsem kilo veremiyorumkalorilerini gördüm aslında diyetisyenlerin verdkleri kalori kadar, öyle çok aşırı yediğini düşünmüyorum ama herkes o kadar alışmışki 700-1000 kalori arası beslenmeye 1000 kalori üstüne çıkınca oooo çok yedim diyo, halbuki alakası yok
sağlıklı ve kalıcı kilo vermek istiyosak 1000 kalori altına düşmemeliyiz, çünkü zayıflayıp normal düzene geçince almak daha kolay oluyo o zaman
Onlarda motivasyon artırıcılarımız olsun artık ne yapalımvala o bazeni bende çok yapıyorumm
hatta geçen haftaa kendimdeen geçtim biir sürüü şey yediimm sayamam bilee
ama begüüş sağolsuun beni kendime getirdii ve baak 63 ü bile gördüümm
oluyor o bazenleer aradaa napalııım artıık
Bende pazar günü spora başladım bacaklarımı bugün ağrıdan hissetmiyorumteşekkür ederim de ben suçluyum hsonu hiç ama hiç spor yapmadım ben nolcak şimcik
hafta sonu çok kötüydü canım eşim dalgayla karışık kiloma verdi veriştirdi. o da artık zayıflıycama pek inanmıyo. ben de bu kadar lafı duyunca kötü oldum. bırakmıyorum tabi ama canım çok sıkıldı böyle adamın boğazını sıkasım geldi.
Not ettim canım sağol
Kuzum Salı-çarş.-perş.cuma yok hafta sonunu es geçelim hadi
sen ona aldırış etme, hepberaber vercez kiloları, verincede gösterirsin ona gününühafta sonu çok kötüydü canım eşim dalgayla karışık kiloma verdi veriştirdi. o da artık zayıflıycama pek inanmıyo. ben de bu kadar lafı duyunca kötü oldum. bırakmıyorum tabi ama canım çok sıkıldı böyle adamın boğazını sıkasım geldi.
Bende toplu verirsin belki dedim bekledim Begüşümyuhh bende amma savsaklamışımhemen bildiriyorum
salı: 1150 kalori - 103 k.hidrat
çarşamba: 1046 kalori - 123 k.hihrat
perşembe: 1195 kalori - 90 k.hidrat
cuma: 1340 kalori - 130 k.hidrat
cumartesi pazar biliyosun yok
bu sabahta : 94 kalori
ben hafta sonu hiç spor yapmadım suçluyum hocam
o da hısrlansın diye yapıyo ama ben kötü sözle hırslanmam aksine içine kapanırım on sene olmuş hala farkedemiyo. merak etme canım bırakmak gibi bi niyetim yok. henüz önümde iki üç ayım daha var önümüzdeki haftayı saymazsam. zaten şimdi burda yazanları okuyunca keyfim yerine geldi. iyi açmışVe sen bildirimi kalori takibini herşeyi bırakıyorsun korumaya çalışıyorsun öyle miBen olsam daha da hırslanır hedefime ulaşır ve suratın tokat gibi lafları kilomla çarpardım canım Pes etme üzülme de seni daha da hırslandırsın
ben burdaki matematiği anlayamadımAdımsayarın kalorisini anlamadım diyordum çözdüm sonunda sabah 1 saat yürüdüm 5539 adım 923 kalori diyor kilo veremeyip sabit kalma nedenim belli 1000-1200 kalori alıyosam akşama kadar 10000 adım da yürüsem kilo veremiyorum
kız iki gündür evdeydi yedi çenesiye benisen ona aldırış etme, hepberaber vercez kiloları, verincede gösterirsin ona gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?