♥haftalık kilo verme yarışması♥

Erkekler yanlış biliyor işte o laflar bizi hırslandırmıyor sadece kırıyor boşver takma sen Burası iyi ki var bana da çok iyi geliyor

huhuuu o nasıl bir cümle olmuş nehirr, ''suratına tokat gibi lafları kilomla çarparım'' seni paramla döverim gibi, verdiğim kilolarımla döverim seni haaa
çok yaratıcı bir cümle

huhuuu o nasıl bir cümle olmuş nehirr, ''suratına tokat gibi lafları kilomla çarparım'' seni paramla döverim gibi, verdiğim kilolarımla döverim seni haaa
çok yaratıcı bir cümle
Ne bileyim anlık çıktı kız ağzımdanSeni kilomla döverim ahaha bu daha iyiymiş

çatlağız demi amannn hayat hep ciddi geçmezki sanalda olsa içimizi burda döküyoruz rahatlıyoruz olsun o kadar çatlaklık, oda motivemiz oluyo işte
sbeden den Allah razı olsun, işlerini ras getirsin, sıkıntılardan kurtarsın aydınlığa kavuştursun, burda bu kadar insanı bir araya gelmesine vesile oldu,kilo verip mutlu etti,Allahta onu mutlu etsin, tabi bide kilo vermesine yardımcı olsun AMİN

AAAAMİİİİN cümlemize

Ne güzel işte bizimkiler yiyor da noluyor birer dilim kalanı bana ben de işyerine getiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…