- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Erkekler yanlış biliyor işte o laflar bizi hırslandırmıyor sadece kırıyor boşver takma seno da hısrlansın diye yapıyo ama ben kötü sözle hırslanmam aksine içine kapanırım on sene olmuş hala farkedemiyo. merak etme canım bırakmak gibi bi niyetim yok. henüz önümde iki üç ayım daha var önümüzdeki haftayı saymazsam. zaten şimdi burda yazanları okuyunca keyfim yerine geldi. iyi açmışsbeden bu topiği bi sürü çatlak bir araya gelmişiz.
Onlarda motivasyon artırıcılarımız olsun artık ne yapalım
Bende pazar günü spora başladım bacaklarımı bugün ağrıdan hissetmiyorum
Ve sen bildirimi kalori takibini herşeyi bırakıyorsun korumaya çalışıyorsun öyle miBen olsam daha da hırslanır hedefime ulaşır ve suratın tokat gibi lafları kilomla çarpardım canım Pes etme üzülme de seni daha da hırslandırsın
@milad_tb @fantastikaaa @derindrn Kızlar pardon işyerimdeyim. grubun ilk sayfalarına bakarken ara verdim, tekrar bilgisayara baktığımda son sayfadayım sanıp yeni postlar sanıp hoşgeldiniz yazdım.ptesi sendromu
Canim listede adin yok. Ismini mi değiştirdin yoksa yeni uye misin
Ne bileyim anlık çıktı kız ağzımdanhuhuuu o nasıl bir cümle olmuş nehirr, ''suratına tokat gibi lafları kilomla çarparım''seni paramla döverim gibi , verdiğim kilolarımla döverim seni haaa
çok yaratıcı bir cümle
o da hısrlansın diye yapıyo ama ben kötü sözle hırslanmam aksine içine kapanırım on sene olmuş hala farkedemiyo. merak etme canım bırakmak gibi bi niyetim yok. henüz önümde iki üç ayım daha var önümüzdeki haftayı saymazsam. zaten şimdi burda yazanları okuyunca keyfim yerine geldi. iyi açmışsbeden bu topiği bi sürü çatlak bir araya gelmişiz.
bende sondan 1 .yim kimselere kaptırmamGeçen haftanın 1.cisi yine 1.ciliği elinden bırakmayan 5 gün 1.ci olarak @DisiAnka oldu tebrik ederim şekerim
Geçen hafta 2 gün 1.ci olarak arkasındanfiyonkbayan oldu
Evet kızlar sıra bizde artık
mavimli @almina_14 begum75
aynen öyle canım allahtan bugün pazartesi de rahat bir nefes aldımErkekler yanlış biliyor işte o laflar bizi hırslandırmıyor sadece kırıyor boşver takma senBurası iyi ki var bana da çok iyi geliyor
huhuu yeni üyemisin??hiçte adımı değiştirdim deyip seni etiketlemediki senden haklısın :)) bak tanıyamadıCanim listede adin yok. Ismini mi değiştirdin yoksa yeni uye misin
demekki bi tek o iki gün dikkat edebilmişin doğru dürüst. sonrasında cozutmuşum yineGeçen haftanın 1.cisi yine 1.ciliği elinden bırakmayan 5 gün 1.ci olarak @DisiAnka oldu tebrik ederim şekerim
Geçen hafta 2 gün 1.ci olarak arkasındanfiyonkbayan oldu
Evet kızlar sıra bizde artık
mavimli @almina_14 begum75
Artık ilkten 1.ciliğe oynayalım Begüşbende sondan 1 .yim kimselere kaptırmam
aynen öyle canım allahtan bugün pazartesi de rahat bir nefes aldım
Artık ilkten 1.ciliğe oynayalım Begüş
Bende pazartesi diye üzüldüm ne iyiydim evde
AAAAMİİİİN cümlemizeçatlağız demiamannn hayat hep ciddi geçmezki sanalda olsa içimizi burda döküyoruz rahatlıyoruz olsun o kadar çatlaklık, oda motivemiz oluyo işte
sbeden den Allah razı olsun, işlerini ras getirsin, sıkıntılardan kurtarsın aydınlığa kavuştursun, burda bu kadar insanı bir araya gelmesine vesile oldu,kilo verip mutlu etti,Allahta onu mutlu etsin, tabi bide kilo vermesine yardımcı olsun AMİN
işe gitmek gerekince üzülürsün tabi olsun temiz hava alıyosun işte bu açıdan bakalım biz.Bende pazartesi diye üzüldüm ne iyiydim evde
Kaç kilosun
Supersin kizzzz kendim vermisim gibi sevindim inan ki bitanemKilo bildirimim.
Gecen hafta 79.400
Bu hafta 78.100
Ne güzel işte bizimkiler yiyor da noluyor birer dilim kalanı bana ben de işyerine getiriyorumDün akşam eşim doymuştu bari yarına kızartırım artık dedim attım dolaba inşallah güzel olur yanına patates kızartması yeşil salataGel kuzu beraber yiyelim Bende yiyeyim diyorum bozulmamıştır ama işte kilolara yansıyor Şerbetli tatlı hiç yiyemiyor çikolata,kazandibi,sütlaç,puding falan anca o kadar yese var ya ne güzel tatlılar yaparım ona en nefis tatlılarımın bile sadece tadına baktı sanki zehir bende yapmıyorum yemiyorum misafirlere yapıyorum millet bayılıyor benim eşim burun kıvırıyor tatlıya
Sen nerde yasiyorsun tatlimİzmir de olsaydık ben bırakırdım sayıları öğrendik de renkler yavaş yavaş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?