Cizgi film de cok severim sinifta birlikte izliyoruz bazen cocuklarla:)Ben de seviyorum planet mutfağı başka bir program yoksa hep açık tabii ki kızımın çizgi filmi de
Yok çok kıl payı kaçırdığın günler var canım kendine haksızlık etmedemekki bi tek o iki gün dikkat edebilmişin doğru dürüst. sonrasında cozutmuşum yine
Sagolasin tatlim. Gecen perşembeden beri omurgamda agri vardi ayakta hele bicak saplanir gibiydi. Gittim işte kaslarim gerilmis egzersizle gecer ilaclik bi durum yok dedi bide cok zayifsiniz kemikleriniz sayiliyo batiyordur bunlar dedi:))hayırdır canım kim hasta??
geçmiş olsun
Tebrik ederim kuzumsbeden
geçen hafta 61,8
bugün: 60,9 (tabikide regl bitti yoksa 1 haftada bu kadar vermek benim için hayal)
ama regl megl epey gitti kilolar, ramazana kadar 60 ı görürüm diye tahmin ediyorum, hatta 59,5 olsa süpper
Yine yakaladım 5000. sayfada 50000. mesajayyy şekerpare ben de çok severim ımmmm ohhh. ideal kiloma ulaşınca kendime ısmarlayayım bari
aaa ne güzel ben hiç hatırlamıyorum tanışma tarihini net olarak. anca ilişkiye başlama tarihinden takriben 10 gün evvel falan gibi tahmin edebilirim
tebrik ederim canikom
Deniz sensinGünaydın Kızlar;
18.04.2016:55.80
19.04.2016: 55.40
20.04.2016: 55.70
21.04.2016: 55.50
22.04.2016: 55.50
Cumartesi tartıldım 55.50 ydi kilom bu sabah tartıldım yine 55.50
Sagolasin tatlim. Gecen perşembeden beri omurgamda agri vardi ayakta hele bicak saplanir gibiydi. Gittim işte kaslarim gerilmis egzersizle gecer ilaclik bi durum yok dedi bide cok zayifsiniz kemikleriniz sayiliyo batiyordur bunlar dedi:))
Biran doktor annemle iş birligi icinde galiba dedim:))
kutluyoruum seni canıımmmsbeden
geçen hafta 61,8
bugün: 60,9 (tabikide regl bitti yoksa 1 haftada bu kadar vermek benim için hayal)
ama regl megl epey gitti kilolar, ramazana kadar 60 ı görürüm diye tahmin ediyorum, hatta 59,5 olsa süpper
kız isimmi değiştirdin bak görmeyeydim bu kim diycektim haYine yakaladım 5000. sayfada 50000. mesaj
Evet orası doğru tabiişe gitmek gerekince üzülürsün tabi olsun temiz hava alıyosun işte bu açıdan bakalım biz.
Tebrik ederim canım çok iyiKilo bildirimim.
Gecen hafta 79.400
Bu hafta 78.100
Aynen öyle canım yaNe güzel işte bizimkiler yiyor da noluyor birer dilim kalanı bana ben de işyerine getiriyorum
Moralim yerinde olsun yeter ki canim atarim cok adim :)Her gün 5 binden aşağı adim atmamaya calis canim benim kilo düştükçe bu sayiyi arttirirsin
boşver sen onları belki de seni kandırıyolar bu eşinin akrabalarını zaten hiç gözüm tutmuyo. sen devam et kuzum 55 kadar bencegeçmiş olsun canım, benimde bir ceryan/ceyran (hankısı doğru biri bana desin hele)ağrım vardı 6ay geçmedi, çok dikkat et kendine, kremlerini sür,ılık duş al, hatta hamama gidip bi masaj yaptır
kemiklerin sayılıyo dedi haa ayyy ne güzel, bende hafta sonu gezmelerdeydim,
bana hep zayıfla diyen annemle babam ilk defa yeter bu kadar artık zayıflama dedi :))
yengem yüzün bi lokma kalmış böyle iyi daha verme dedi :))
eşimin kuzeni, yenge sen zayıfsın bile neden dikkat ediyosun dedi :))
sonra eşimin diğer kuzeni ve yengesi aaa ne kadar zayıflamışsın sen öyle dediler :))
k.pederim sen yinemi zayıfladın yeter güçten düşecen dikkat et kendine yeteee artukk dedi :))
yani bunları duymak beni çok mutlu etti,sanırım bende 58 kiloda da bu bişi bırakıcam galiba,ama eşim az daha ver derse belki biraz daha vermek isteyebilirim ama daha belli değil hele bi 58 i göreyimde
boşver sen onları belki de seni kandırıyolar bu eşinin akrabalarını zaten hiç gözüm tutmuyo. sen devam et kuzum 55 kadar bence
Hayır değişmedim senle konuştuk balangic kilo kactiBugün
78.100 :)
Isim mi değiştirdin yoksa yeni üye misin
Ilahi bunlar bir sene once ki isteklerhoşgeldin aramızaaa
Var ya titriyorum resmen her yerim dökülüyor cereyanda kaldım duş sonrası saçlarımı da kurutmadım biliyorumceryanda (ceyranda hangisi doğru bilemedim) kalmışsındır, çok kötü bişey geçmiş olsun, sıcak tut kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?