♥haftalık kilo verme yarışması♥

hayırdır canım kim hasta??
geçmiş olsun
Sagolasin tatlim. Gecen perşembeden beri omurgamda agri vardi ayakta hele bicak saplanir gibiydi. Gittim işte kaslarim gerilmis egzersizle gecer ilaclik bi durum yok dedi bide cok zayifsiniz kemikleriniz sayiliyo batiyordur bunlar dedi:))
Biran doktor annemle iş birligi icinde galiba dedim:))

Yine yakaladım 5000. sayfada 50000. mesaj

geçmiş olsun canım, benimde bir ceryan/ceyran (hankısı doğru biri bana desin hele )ağrım vardı 6ay geçmedi, çok dikkat et kendine, kremlerini sür,ılık duş al, hatta hamama gidip bi masaj yaptır

kemiklerin sayılıyo dedi haa ayyy ne güzel, bende hafta sonu gezmelerdeydim,
bana hep zayıfla diyen annemle babam ilk defa yeter bu kadar artık zayıflama dedi :))
yengem yüzün bi lokma kalmış böyle iyi daha verme dedi :))
eşimin kuzeni, yenge sen zayıfsın bile neden dikkat ediyosun dedi :))
sonra eşimin diğer kuzeni ve yengesi aaa ne kadar zayıflamışsın sen öyle dediler :))
k.pederim sen yinemi zayıfladın yeter güçten düşecen dikkat et kendine yeteee artukk dedi :))
yani bunları duymak beni çok mutlu etti,sanırım bende 58 kiloda da bu bişi bırakıcam galiba,ama eşim az daha ver derse belki biraz daha vermek isteyebilirim ama daha belli değil hele bi 58 i göreyimde

işe gitmek gerekince üzülürsün tabi olsun temiz hava alıyosun işte bu açıdan bakalım biz.
Evet orası doğru tabiEvde olsam yine temiz hava alırdım ama
Kilo bildirimim.

Gecen hafta 79.400
Bu hafta 78.100
Tebrik ederim canım çok iyi
Ne güzel işte bizimkiler yiyor da noluyor birer dilim kalanı bana ben de işyerine getiriyorum
Aynen öyle canım ya

boşver sen onları belki de seni kandırıyolar bu eşinin akrabalarını zaten hiç gözüm tutmuyo. sen devam et kuzum 55 kadar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…