♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım valla artık ne görsem ne bulsam uygulamaya başladım bende dün eşim baya bi söyledi kiloma dalga geçti resmen benim de zoruma gitti o yüzden moralim bozuldu.
Sana inşallah gaz verir bu olay canim. Bolca spor yap spor olmazsa olmuyor. Bide yediklerine gercektne dikkat et ve kacamak olmamali

Var ya titriyorum resmen her yerim dökülüyor cereyanda kaldım duş sonrası saçlarımı da kurutmadım biliyorum

senin gidişat boğaz ağrısı,sonra boğaz şişliğine doğru gidiyo sanırım,ılık ılık şeyler iç beslenmei kuvvetli yap,vücut direncini yüksek tut

Ben dün 7839 adim attim 200 kalori yaktigimi söylüyor seninki torpilliymis

çatlaklardan zarar gelmeez

Amin Allah razi olsun ne kadar sevindim bu mesjina duaya ihtiyacim olduğu zamanda icimi aydinlattin canım benim zaten senin agzindan her zaman bal damliyor

GonulSenligim

Spor yürüyüş

--7.839 adım
maşallah canım çok güzel yürümüşsün

GonulSenligim pazar :spor yapamadım
Tek tesellim hareketli bi gğndü
tamam canım olsun hareketli olması da güzel.
yeni bir haftaya başladık tertemiz sayfalar,sporlarla dolduralım hanımlar

Günaydın Kızlar;
18.04.2016:55.80
19.04.2016: 55.40
20.04.2016: 55.70
21.04.2016: 55.50
22.04.2016: 55.50
Cumartesi tartıldım 55.50 ydi kilom bu sabah tartıldım yine 55.50
bu sefer hafta sonunu güzel geçirmişsin canım :)

Günaydın kızlarrr
GonulSenligim cuma yarım saat yürüyüş + 350 ip atlama ( ceza)
Cumartesi 1 Saat yürüyüş + 300 ip atlama
Pazar 300 ip atlama
maşallah kızzz anaaaammm çok duygulandım ya ben
kız bana bak ben pazar günü ip atlamadım çok yorulduydum . bana ceza ver bugün için

Resmen aç gezmişsin canım ya Maşallah sana sporlarına zaten hayranım
aç gezdim nehirim yaaa valla aç gezdim ama kilo duraklamamı aşmam için lazımdı bu ya napim

geliyorum galiba yanına kızzzz yerimi ayırt ,konforlu olsun

Mercimek çorbasını ben hep içerim canım onların verdiği karbonhidrat çok zararlı değil bence hamur işi ekmek değil tatlı değil korkma hiç
aynen canım sağlıklı bi yemek çorba sonuçta çok takılmadım :)

ayyyy yuppi spora başladın mıııı hemen ekliyorum hemen maşallah ilk gün sporunu da baya güzel yapmışsın. daha çok zorlama ilk günler. bi de canım senin durumlardan dolayı yapamadığın zaman bildir izin ya da dinlenme yazayım tabloya.

hayret 3 öğün olmuş bugün,iyisin demi?? bi sıkıntı yok
o gün gayet iyiydim valla. ama öğle yemeğine nasıl saldırdım görmen lazımdı kaynım doyunca medeniyet sahibi oldum. insan açken çok farklı oluyo her şey cidden :)

Günaydın kizlar hayirli günler olsun cumlemize
Hastaneye geldim de sira beklerken de sizinle yazisayim dedim.
Hepiniz güzel kilolar vermissinizdir inşallah
kız noldu ne diye hastanedesin önemli bir şey yoktur inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…