hepHayır değişmedim senle konuştuk balangic kilo kacti
Sana inşallah gaz verir bu olay canim. Bolca spor yap spor olmazsa olmuyor. Bide yediklerine gercektne dikkat et ve kacamak olmamalicanım valla artık ne görsem ne bulsam uygulamaya başladım bende dün eşim baya bi söyledi kiloma dalga geçti resmen benim de zoruma gitti o yüzden moralim bozuldu.
Var ya titriyorum resmen her yerim dökülüyor cereyanda kaldım duş sonrası saçlarımı da kurutmadım biliyorum
Ben dün 7839 adim attim 200 kalori yaktigimi söylüyor seninki torpilliymisAdımsayarın kalorisini anlamadım diyordum çözdüm sonunda sabah 1 saat yürüdüm 5539 adım 923 kalori diyor kilo veremeyip sabit kalma nedenim belli 1000-1200 kalori alıyosam akşama kadar 10000 adım da yürüsem kilo veremiyorum
aynen ama Allahtan abimlerin yanındalrdı 2 saatlik mesafeden geldiler :)İyi bari yaaa annelerden uzakta olmak çok kötü dikkat et yine de geçmiş olsun
bende anlayamadımBen dün 7839 adim attim 200 kalori yaktigimi söylüyor seninki torpilliymis
o da hısrlansın diye yapıyo ama ben kötü sözle hırslanmam aksine içine kapanırım on sene olmuş hala farkedemiyo. merak etme canım bırakmak gibi bi niyetim yok. henüz önümde iki üç ayım daha var önümüzdeki haftayı saymazsam. zaten şimdi burda yazanları okuyunca keyfim yerine geldi. iyi açmışsbeden bu topiği bi sürü çatlak bir araya gelmişiz.
Amin Allah razi olsun ne kadar sevindim bu mesjina duaya ihtiyacim olduğu zamanda icimi aydinlattin canım benim zaten senin agzindan her zaman bal damliyorçatlağız demiamannn hayat hep ciddi geçmezki sanalda olsa içimizi burda döküyoruz rahatlıyoruz olsun o kadar çatlaklık, oda motivemiz oluyo işte
sbeden den Allah razı olsun, işlerini ras getirsin, sıkıntılardan kurtarsın aydınlığa kavuştursun, burda bu kadar insanı bir araya gelmesine vesile oldu,kilo verip mutlu etti,Allahta onu mutlu etsin, tabi bide kilo vermesine yardımcı olsun AMİN
Supersin kizzzz kendim vermisim gibi sevindim inan ki bitanem
82 filandi. Unuttum canim ya konuştuğumuzu kusura bakma. Hala da hatirlayamadimHayır değişmedim senle konuştuk balangic kilo kacti
Kesin var o kadar kalori yansa super olurdubende anlayamadımmiraycan84 ın adımsayarını, bi karışıklık var bu işte ama çözcez,dur bakalım
maşallah canım çok güzel yürümüşsün
tamam canım olsun hareketli olması da güzel.
bu sefer hafta sonunu güzel geçirmişsin canım :)Günaydın Kızlar;
18.04.2016:55.80
19.04.2016: 55.40
20.04.2016: 55.70
21.04.2016: 55.50
22.04.2016: 55.50
Cumartesi tartıldım 55.50 ydi kilom bu sabah tartıldım yine 55.50
maşallah kızzz anaaaammm çok duygulandım ya benGünaydın kızlarrr
GonulSenligim cuma yarım saat yürüyüş + 350 ip atlama ( ceza)
Cumartesi 1 Saat yürüyüş + 300 ip atlama
Pazar 300 ip atlama
aç gezdim nehirim yaaa valla aç gezdimResmen aç gezmişsin canım yaMaşallah sana sporlarına zaten hayranım
geliyorum galiba yanına kızzzz yerimi ayırt ,konforlu olsunCanım senin abartılmış menünde bile bir şey yok ki oldukça sağlıklılar makaronun kalorisine bakma o kadarcık şey eminim kilo yapmıyordur bir andaHarikasın inşallah göreceksin tırstım kız bana da yetiştin he rakibim bekliyorum seni
aynen canım sağlıklı bi yemek çorba sonuçta çok takılmadım :)Mercimek çorbasını ben hep içerim canım onların verdiği karbonhidrat çok zararlı değil bence hamur işi ekmek değil tatlı değil korkma hiç
ayyyy yuppi spora başladın mııııGonulSenligim canım beni de alabilir misin sanırım yürüyüş bile spora dahil bende ufaktan başladım dün açılışı yaptım pilatesle Tabi ki belki aralarımda sorun olabilir eşimi biliyorsun evde odada tek değilim elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum misafir ağırlıyorum durumlar durumlar işte
Dün 40 dakika pilates (30 tane squatla birlikte) + 60 kere bacak çember egzersizi yaptımBugün bacaklarım felaket ağrıyor pilates aletleri işe yarıyormuş özellikle lastikler fena yakıyor gibi o kadar ara verirsem hamlaşır tabi squatda beni özlemiş
tabi kız ne kalmış zaten
alemsin kız55 diyosun haa inşallah diyelim belkide olur neden olmasın demi
Şimdi hazırlanıp yürüyüşe çıkıyorum
o 55 görmem için 6 ay beklemem lazım benim,tabi canım ne kalmış ki şunun şurasında demi amatabi kız ne kalmış zaten
evet canım sporsuz gitmiyo ama ne zaman yaparsam ertesi gün bildiğin pelt oluyorumSana inşallah gaz verir bu olay canim. Bolca spor yap spor olmazsa olmuyor. Bide yediklerine gercektne dikkat et ve kacamak olmamali
şu an zaten iyi kilon 6 ayda ver nolcek yani bence o kadar bile beklemezsino 55 görmem için 6 ay beklemem lazım benim,tabi canım ne kalmış ki şunun şurasında demi ama
hayret 3 öğün olmuş bugün,iyisin demi?? bi sıkıntı yok
kız noldu ne diye hastanedesin önemli bir şey yoktur inşallah .Günaydın kizlar hayirli günler olsun cumlemize
Hastaneye geldim de sira beklerken de sizinle yazisayim dedim.
Hepiniz güzel kilolar vermissinizdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?