evet farkedip aşağı yazdım sonra işteIlahi bunlar bir sene once ki istekler
şoka gircekler görünce
ben de yemeyi seviyom bi kere ama açıııımmmmmBu hafta bi atak yapalımda utandıralım kız bünyemizi
anacım biz yemek yemeyi seviyoz napalım
açken sen sen değilsin diye doğru demişler demek :))o gün gayet iyiydim valla. ama öğle yemeğine nasıl saldırdım görmen lazımdı kaynım doyunca medeniyet sahibi oldum. insan açken çok farklı oluyo her şey cidden :)
kız noldu ne diye hastanedesin önemli bir şey yoktur inşallah .
yandım bennn yandımmmmmmmmm daha görmedi şükür
açken sen, sen değilsin diye boşuna demiyolar dimi. canım ben iki gündür yine yürüyüş falan yaptım ama saymadıydım onları. saysam nolcak 81 im değişen pek bişey yok yani. bi de bişey sorcam leslie yapıyosun da ya sen 1. sinden mi başladın kaç gün yaptın onu da 2 ye geçtin. bi de kız sen bunları yaparken ertesi gün vücudun ağrımıyo mu ben de mi bir sorun var acaba. cuma günü biraz hareket ettim 100 kere ip atladım valla hala bacağım ağrıyo. (ne çok şey sordum leno gün gayet iyiydim valla. ama öğle yemeğine nasıl saldırdım görmen lazımdı kaynım doyunca medeniyet sahibi oldum. insan açken çok farklı oluyo her şey cidden :)
olsun tekrar hatırlatmak nasipmiş burayı belki geri gelirlerşoka gircekler görünce
az önce ben de aynısını demiştim hahahahaaçken sen sen değilsin diye doğru demişler demek :))
suyun kas ağrıları varmış sırtında ondan gitmiş doktora
tebrikler canımm :)@sbeden ve tüm arkadaşlarım günaydın
geçen hafta :59.7
bu hafta : 58.8
fark: -900
Bebişim gel ablanamaşallah kızzz anaaaammm çok duygulandım ya ben
kız bana bak ben pazar günü ip atlamadımçok yorulduydum . bana ceza ver bugün için
aç gezdim nehirim yaaa valla aç gezdimama kilo duraklamamı aşmam için lazımdı bu ya napim
geliyorum galiba yanına kızzzz yerimi ayırt ,konforlu olsun
aynen canım sağlıklı bi yemek çorba sonuçta çok takılmadım :)
ayyyy yuppi spora başladın mııııhemen ekliyorum hemen maşallah ilk gün sporunu da baya güzel yapmışsın. daha çok zorlama ilk günler. bi de canım senin durumlardan dolayı yapamadığın zaman bildir izin ya da dinlenme yazayım tabloya.
teşekkür ederim de ben suçluyum hsonu hiç ama hiç spor yapmadım ben nolcak şimcik
Senle ben 1000-1200 le kalıyor muyuz senceben burdaki matematiği anlayamadım
düz hesaptan gideyim 5500 adımda 900 kalori desek, 11000 adımda 1800 kalori eder (senin günlük en az 10.000 adım yürüdüğünden varsayarak gidiyorum) sen günlük 1000-1200 kalori alsan kilo vermen lazım değil mi??
Amaaan boş ver 55 kiloyum basenlerime takmış beni sinir ediyorkız iki gündür evdeydi yedi çenesiye beniama bırakmıyorum tabi herkes istediğini söyleyebilir
ya kızlar açamadım kendimi birinci sayfadaki kilolara bakmak için açtım sanıyorum son sayfada katılmak istiyorum yazan kişilerin hepsi yeni yazdı son sayfalardayım sandım 3 kişiye hoşgeldin dedim gülermisin ağlarmısın napcam şimdi silinmiyoda
yaaaaaaa sen bana kıyamazsın kiiiiiiiiBebişim gel ablana
ceza mı dedin sen
Evet denizim benCanim listede adin yok. Ismini mi değiştirdin yoksa yeni uye misin
Sen de tanıyamadınSen nerde yasiyorsun tatlim
Cocugun kac yasinda
Senle ben 1000-1200 le kalıyor muyuz sence
Mesela Çarşamba günü 10399 adım olmuş ama kalori 1354 görünüyor matematik o kadar basit değilmiş yani
Pepe izliyoruz birlikte booool bol sayıları ayları her şeyi öğrendikCizgi film de cok severim sinifta birlikte izliyoruz bazen cocuklarla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?