♥haftalık kilo verme yarışması♥

açken sen sen değilsin diye doğru demişler demek :))
suyun kas ağrıları varmış sırtında ondan gitmiş doktora

o gün gayet iyiydim valla. ama öğle yemeğine nasıl saldırdım görmen lazımdı kaynım doyunca medeniyet sahibi oldum. insan açken çok farklı oluyo her şey cidden :)
açken sen, sen değilsin diye boşuna demiyolar dimi. canım ben iki gündür yine yürüyüş falan yaptım ama saymadıydım onları. saysam nolcak 81 im değişen pek bişey yok yani. bi de bişey sorcam leslie yapıyosun da ya sen 1. sinden mi başladın kaç gün yaptın onu da 2 ye geçtin. bi de kız sen bunları yaparken ertesi gün vücudun ağrımıyo mu ben de mi bir sorun var acaba. cuma günü biraz hareket ettim 100 kere ip atladım valla hala bacağım ağrıyo. (ne çok şey sordum len)

Kuzum kendini çok aç bırakma ama bünyeni alıştır artık korumaya geçeceksin gibi yakında

En konforlu lüküsünden ayırttım gel artık

Tabi ki ben hep içiyorum sağlıklı bir çorba

Başladım kuzum çok zorlamışım ama bacaklarımı ağrıdan hissetmiyorum ufak yapsam da bildireceğim en kötü her gün 20 dakika yarım saat yürüyorum onlarda olmamı

Senle ben 1000-1200 le kalıyor muyuz sence
Mesela Çarşamba günü 10399 adım olmuş ama kalori 1354 görünüyor matematik o kadar basit değilmiş yani

Gunaydiiinnn haftasonu canavarlarindan kimler burada, ben buradayım da.:) kızlar Reglime az kaldı ve ben her zamanki gibi acayip istahliyim bu hafta sonu wafflelar dondurmalar pişiler havada ucustu ama dün ogleden sonra hemen toparlandım ve akşam yemeği yemedim iyi de koşu yaptım. sbeden bugün 66.7 çıktım, yani geçen haftaya göre -800 gr. H.sonuna rağmen 67lere geri donmedigim için mutluyum. Haftaya 66 çıksam bana yeter .
15 Nisan cuma: 67.2
18 Nisan pazartesi: 67.5
22 Nisan cuma: 66.3
25 Nisan Pazartesi :66.7

kız yarım saattir buna gülüyorum biliyor musun okuyorum mesajları bakıyorum hoş geldin yazmışsın. eyvah dedim sayfaları karıştırdı koptum zaten. her hoş geldin mesajını okudukça kendimden geçtim Allah iyiliğini versin iyi güldüm

Bebişim gel ablana
ceza mı dedin sen
yaaaaaaa sen bana kıyamazsın kiiiiiiii
razıyım elinden gelecek cezaya diyip yumuşak karnından girmeyi planladım ama ıı ıh olmayacak taam taam yaaa söyle yapcam söyle

Senle ben 1000-1200 le kalıyor muyuz sence
Mesela Çarşamba günü 10399 adım olmuş ama kalori 1354 görünüyor matematik o kadar basit değilmiş yani

ne yiyiyosam kaçamaksız yazıyorum, o konuda vicdanım rahat
şimdi 5539 adıma=923 kalori diyen o alet
10399 adıma=1354 kalori diyosa bu işte hata var deniz en azından yakın bişey demesi lazımdı basit orantıyla 1732 kalori demeliymiş ama 1354 demiş
sonuç: o adımsayar bozuk güvenmem ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…