- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
ay kız ben de motive olmam kötü sözle. nişanlımın kafasına bunu iyice soktum. şimdi güzel güzel hırslandırıyor . napalım bilmeyene öğretmek lazım psikolojik şiddet kullanmış olabilirim bunu yaparken . örnek almayıno da hısrlansın diye yapıyo ama ben kötü sözle hırslanmam aksine içine kapanırım on sene olmuş hala farkedemiyo. merak etme canım bırakmak gibi bi niyetim yok. henüz önümde iki üç ayım daha var önümüzdeki haftayı saymazsam. zaten şimdi burda yazanları okuyunca keyfim yerine geldi. iyi açmışsbeden bu topiği bi sürü çatlak bir araya gelmişiz.
Buna çok güldüüüüm ben de 50 lere insem kemiklerim sayılacak inmiyim baariSagolasin tatlim. Gecen perşembeden beri omurgamda agri vardi ayakta hele bicak saplanir gibiydi. Gittim işte kaslarim gerilmis egzersizle gecer ilaclik bi durum yok dedi bide cok zayifsiniz kemikleriniz sayiliyo batiyordur bunlar dedi:))
Biran doktor annemle iş birligi icinde galiba dedim:))
ama arada yapmak lazım canım ya. sen baştan ipini sıkı tut. sonra benimki gibi çenesi açılınca yüzsüz oluyolar.ay kız ben de motive olmam kötü sözle. nişanlımın kafasına bunu iyice soktum. şimdi güzel güzel hırslandırıyor . napalım bilmeyene öğretmek lazım psikolojik şiddet kullanmış olabilirim bunu yaparken . örnek almayın
Geçen haftanın 1.cisi yine 1.ciliği elinden bırakmayan 5 gün 1.ci olarakGonulSenligim oldu tebrik ederim şekerim
Geçen hafta 2 gün 1.ci olarak arkasındanfiyonkbayan oldu
Evet kızlar sıra bizde artık
@mavimlibayan_balon begum75
ben varken o biraz zor cicim ,hırslıyım hedefime ulaşana kadar açım haklıyımArtık ilkten 1.ciliğe oynayalım Begüş
inşallah, günde tek öğün beslenmeye geçersem oda olur birgün
yaaaaaaa sen bana kıyamazsın kiiiiiiii
razıyım elinden gelecek cezaya diyip yumuşak karnından girmeyi planladım ama ıı ıh olmayacak taam taam yaaa söyle yapcam söyle
Sabahtan beri önce ıhlamur içtim 2 bardak sonra çay sonra da adaçayı-limon midem bulandı amasenin gidişat boğaz ağrısı,sonra boğaz şişliğine doğru gidiyo sanırım,ılık ılık şeyler iç beslenmei kuvvetli yap,vücut direncini yüksek tut
Tebrikler kızlarrrha ha ha yine ben yine ben
ben varken o biraz zor cicim ,hırslıyım hedefime ulaşana kadar açım haklıyım
Yaş kilo boy bilgisi girdiğim bir yer var ona göre hesaplıyorBen dün 7839 adim attim 200 kalori yaktigimi söylüyor seninki torpilliymis
çok sıvı alınca benimde midem bulanır, ara ver öğlen yemeğinden sonra devam edersinSabahtan beri önce ıhlamur içtim 2 bardak sonra çay sonra da adaçayı-limon midem bulandı ama
ben arada pes ediyom canım yaben de yemeyi seviyom bi kere ama açıııımmmmm
yiyin yiyin
canım çok güzel düşmüş kilon bayıldım ,tebrikler :)Kilo bildirimim.
Gecen hafta 79.400
Bu hafta 78.100
anaaaamm begüüüşşşş gözlerim yuvalarından fışkırdı kızzzzsbeden
geçen hafta 61,8
bugün: 60,9 (tabikide regl bitti yoksa 1 haftada bu kadar vermek benim için hayal)
ama regl megl epey gitti kilolar, ramazana kadar 60 ı görürüm diye tahmin ediyorum, hatta 59,5 olsa süpper
disianka 600 kalari alıyo canım nası yetişelim onaGeçen haftanın 1.cisi yine 1.ciliği elinden bırakmayan 5 gün 1.ci olarakGonulSenligim oldu tebrik ederim şekerim
Geçen hafta 2 gün 1.ci olarak arkasındanfiyonkbayan oldu
Evet kızlar sıra bizde artık
@mavimlibayan_balon begum75
ben öyle durur durur fırlatırım iştecanım çok güzel düşmüş kilon bayıldım ,tebrikler :)
anaaaamm begüüüşşşş gözlerim yuvalarından fışkırdı kızzzzmaşallah
Sen ip atlama dizin ve ayağına zarar verebilirsinaçken sen, sen değilsin diye boşuna demiyolar dimi. canım ben iki gündür yine yürüyüş falan yaptım ama saymadıydım onları. saysam nolcak 81 im değişen pek bişey yok yani. bi de bişey sorcam leslie yapıyosun da ya sen 1. sinden mi başladın kaç gün yaptın onu da 2 ye geçtin. bi de kız sen bunları yaparken ertesi gün vücudun ağrımıyo mu ben de mi bir sorun var acaba. cuma günü biraz hareket ettim 100 kere ip atladım valla hala bacağım ağrıyo. (ne çok şey sordum len)
Yine yakaladım 5000. sayfada 50000. mesaj
cereyan doğrusuceryan/ceyran (hankısı doğru biri bana desin hele
hiiiiiçççç kimseyi dinlemiyorsun yoluna devam ediyorsunbana hep zayıfla diyen annemle babam ilk defa yeter bu kadar artık zayıflama dedi :))
yengem yüzün bi lokma kalmış böyle iyi daha verme dedi :))
eşimin kuzeni, yenge sen zayıfsın bile neden dikkat ediyosun dedi :))
sonra eşimin diğer kuzeni ve yengesi aaa ne kadar zayıflamışsın sen öyle dediler :))
k.pederim sen yinemi zayıfladın yeter güçten düşecen dikkat et kendine yeteee artukk dedi :))
yani bunları duymak beni çok mutlu etti,sanırım bende 58 kiloda da bu bişi bırakıcam galiba,ama eşim az daha ver derse belki biraz daha vermek isteyebilirim ama daha belli değil hele bi 58 i göreyimde
disianka 600 kalari alıyo canım nası yetişelim ona
vaay tebrikler begüşş helal sanasbeden
geçen hafta 61,8
bugün: 60,9 (tabikide regl bitti yoksa 1 haftada bu kadar vermek benim için hayal)
ama regl megl epey gitti kilolar, ramazana kadar 60 ı görürüm diye tahmin ediyorum, hatta 59,5 olsa süpper
kimliğini açık ediyon kız
cereyan doğrusugugıl amca ne diyosa o
hiiiiiçççç kimseyi dinlemiyorsun yoluna devam ediyorsundaha verilecek kilon var kesinlikle :)
disiankayı yarışma dışı bırakalım mmmıısana katılıyorum, ben tek öğünde alıyorum 400 kaloriyi, hem o geç kalkıyo ve 2 öğün besleniyo
saol canım, regl bitince genelde gördüğüm bi sonuç, şaşırmadım ama mutlu oldumvaay tebrikler begüşş helal sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?