♥haftalık kilo verme yarışması♥

ay kız ben de motive olmam kötü sözle. nişanlımın kafasına bunu iyice soktum. şimdi güzel güzel hırslandırıyor . napalım bilmeyene öğretmek lazım psikolojik şiddet kullanmış olabilirim bunu yaparken . örnek almayın

Buna çok güldüüüüm ben de 50 lere insem kemiklerim sayılacak inmiyim baari

ama arada yapmak lazım canım ya. sen baştan ipini sıkı tut. sonra benimki gibi çenesi açılınca yüzsüz oluyolar. arkasından böyle söylerim söylerim ama karşımda görümce de dayanamam

ha ha ha yine ben yine ben

Artık ilkten 1.ciliğe oynayalım Begüş
ben varken o biraz zor cicim ,hırslıyım hedefime ulaşana kadar açım haklıyım

inşallah, günde tek öğün beslenmeye geçersem oda olur birgün

yaaaaaaa sen bana kıyamazsın kiiiiiiii
razıyım elinden gelecek cezaya diyip yumuşak karnından girmeyi planladım ama ıı ıh olmayacak taam taam yaaa söyle yapcam söyle

ilk elin günahı olmazmış bebişim
+50 diyorum
yani bu hafta 350 lere başlıyoruz dimi
sen bugün 400 atlayacaksın
bir daha olursa 4000 yaparım haberin olsun

senin gidişat boğaz ağrısı,sonra boğaz şişliğine doğru gidiyo sanırım,ılık ılık şeyler iç beslenmei kuvvetli yap,vücut direncini yüksek tut
Sabahtan beri önce ıhlamur içtim 2 bardak sonra çay sonra da adaçayı-limon midem bulandı ama

Kilo bildirimim.

Gecen hafta 79.400
Bu hafta 78.100
canım çok güzel düşmüş kilon bayıldım ,tebrikler :)

sbeden
geçen hafta 61,8
bugün: 60,9 (tabikide regl bitti yoksa 1 haftada bu kadar vermek benim için hayal)
ama regl megl epey gitti kilolar, ramazana kadar 60 ı görürüm diye tahmin ediyorum, hatta 59,5 olsa süpper
anaaaamm begüüüşşşş gözlerim yuvalarından fışkırdı kızzzz maşallah

Sen ip atlama dizin ve ayağına zarar verebilirsin

Yine yakaladım 5000. sayfada 50000. mesaj
kimliğini açık ediyon kız

ceryan/ceyran (hankısı doğru biri bana desin hele
cereyan doğrusu gugıl amca ne diyosa o

hiiiiiçççç kimseyi dinlemiyorsun yoluna devam ediyorsun daha verilecek kilon var kesinlikle :)

kimliğini açık ediyon kız

cereyan doğrusu gugıl amca ne diyosa o

hiiiiiçççç kimseyi dinlemiyorsun yoluna devam ediyorsun daha verilecek kilon var kesinlikle :)

cereyan mış demek,her türlü yanlış biliyomuşum o zaman çok cahılım :))
yok gülüm dinlemiyorum 58 e kadar kesinlikle devamama sonrasını bilemiyorum gerçekten,58 olunca birlikte karar veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…