♥haftalık kilo verme yarışması♥

açken sen sen değilsin diye doğru demişler demek :))
suyun kas ağrıları varmış sırtında ondan gitmiş doktora
aynen öyle ama kendimi tanıyamadım valla
geçmiş olsun su321 canım .önemli bir şey değldir umarım. basit bi ağrı olsun

yandım bennn yandımmmmmmmmm daha görmedi şükür
gördüm gördüm gel kaçma

canım ben şuan leslie yapmıyorum jillian yapıyorum :)
ama bi dönem leslie de yapmıştım. ben direkt 3 mile olanından başlamıştım . 45 dk. ama 1 mile den de başlanabilir. 15 dk sürüyor o.
canım bu kas ağrısı spora başladığın ilk zaman olur. eğer ağrıyo diye sporu bırakırsan ağrın artar. çünkü spor sonrası vücutta laktik asit salgılaması oluyor. o salgı bizim kas ağrılarımıza sebep oluyor. spordan sonra süt veya yoğurt tarzı şeyler tüketirsen bunlar vücuttaki laktik asit miktarını azaltıyor. ve ağrım var diye sporu bırakmazsan bi daha kas ağrısı çekmiyorsun. bak mesela ben 2 haftadır spor yapıyorum. ilk 2-3 gün ağrım oldu. bırakmadım. şimdi kas ağrısı çekmiyorum kaslarımı ne kadar zorlarsam zorlayayım. b de ben spordan sonra süt falan içmeye çalıyorum evde varsa.

olar kuzum olar sen yeter ki yap

canım bu kadar kısmam geçici. kritik noktayı aşmak istedim sadece. bundan sonra tek dikkat edeceğim şey akşam yemeği saatim olacak :)

ama arada yapmak lazım canım ya. sen baştan ipini sıkı tut. sonra benimki gibi çenesi açılınca yüzsüz oluyolar. arkasından böyle söylerim söylerim ama karşımda görümce de dayanamam

şimdilik tuttum sıkı aynen kız kızınca ne sayıp ediyoz ama can onlar can

ilk elin günahı olmazmış bebişim
+50 diyorum
yani bu hafta 350 lere başlıyoruz dimi
sen bugün 400 atlayacaksın
bir daha olursa 4000 yaparım haberin olsun

annnnaaaaaaa acımasıza bak 4000 didi yaaaa
tamam bugün 400 atlıcam kaptan anlaşıldı
birazdan duyurcam haftalık sayıyı 350 diye. şu mesajları bi bitirebilyedim. çeneniz düşmüş

disianka 600 kalari alıyo canım nası yetişelim ona
hiç de bilem 700 den aşağı kalorim yok ki. yok dimi nehirnil111 var mı kız yoksa

sana katılıyorum, ben tek öğünde alıyorum 400 kaloriyi, hem o geç kalkıyo ve 2 öğün besleniyo
bi kerem dün de bugün de erken kalktım ben
dün 09.15
bugün 10,15 te uyandım
iki öğün yediğim doğrudur. öğlenleyin ne yiyeyim ben evde yaw. yok ki

cereyan mış demek,her türlü yanlış biliyomuşum o zaman çok cahılım :))
yok gülüm dinlemiyorum 58 e kadar kesinlikle devamama sonrasını bilemiyorum gerçekten,58 olunca birlikte karar veririz
aynen 58 e bi gel toplanır kritik yaparız biz :)

disiankayı yarışma dışı bırakalım mmmıı
benden kurtulamazsınızzzzz hayal kurma

yok kızz onsuz olmaz

Yeşil çay ve biberiye devam et sen canım eminim hepsinin karşılığını göreceksin
kız onlar da iyi geldi heralde hee sağol cicim sayende aldım onları da sonunda baştan dinleseymişim demek

aynen 58 e bi gel toplanır kritik yaparız biz :)

benden kurtulamazsınızzzzz hayal kurma

kız onlar da iyi geldi heralde hee sağol cicim sayende aldım onları da sonunda baştan dinleseymişim demek
tamam o zaman anlaştık, 58 olunca yönetim kurulunu toparlarız
benden de sana
bu arada burda bir yağmur yağıyo çıksam beynimi deler yağmur taneleri hızlı ve büyük büyük hiçte durası yok yağdıkça yağıyo mübarek/bereket

vaayyyy süpersin , afferim kız sana, tebrik ediyorum, devamını diliyorum sende 50 de bırakcanmı 40 lara doğru bi yol alasın varmı?

abooowww hadi ya. bizim de dün akşam bi yağdı geçti ama uzun sürmedi. nisan yağmurları yağmasa olmazdı zaten. yağsın bereket dediğin gibi

vaayyyy süpersin , afferim kız sana, tebrik ediyorum, devamını diliyorum sende 50 de bırakcanmı 40 lara doğru bi yol alasın varmı?

canımcım ilk hedef 50. ama ben bi 48 e doğru yol alma niyetindeyim bakalım. hele önce 50 olayım da :)

benim gibi desene bende önce bi 58 olayımda gerisine bakcaz işte birlikte :))

SPOR TABLOMUZUN GÜZELLERİNİ DE Bİ İFŞA EDELİM Mİ O ZAMAN

07papatya 5 gün spor yapmış. hafta sonu bildirimi yok.
@lollapolusa 5 gün spor yapılmış.
@ElifAlperMehmet 4 gün spor yapılmış. (cuma bildirimi eksik )
sbeden 3 gün spor yapılmış.
fiyonkbayan 3 gün spor yapılmış. ( hafta sonu bildirimini görmedim )
abcde_123 6 gün spor yapılmış.
GonulSenligim 5 gün spor yapılmış.
@beyaz lotus 1 gün spor yapılmış ( bildirim yapılmamış)

EVET KIZLAR TABLO KRİTİĞİ BUDUR.
GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE BİRİNCİMİZ BELLİ abcde_123 TEBRİKLER ŞEKERİM

BİLDİRİMLERİ ÇOK FAZLA AKSATANLARI SPOR TABLOSUNDAN TEPİKLİCEM ONA GÖRE.
AYRICA HAFTADA EN AZ 3 GÜN SPOR YAPILMALI. DAHA AŞAĞISI KABUL EDİLMEYECEK.

günden ziyade sporun cinsi,süreside önemli diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…