- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
ha ha ha yine ben yine ben
ben varken o biraz zor cicim ,hırslıyım hedefime ulaşana kadar açım haklıyım
benimde regl bitti ama sadece 400 gr gitmişsaol canım, regl bitince genelde gördüğüm bi sonuç, şaşırmadım ama mutlu oldum
disiankayı yarışma dışı bırakalım mmmıı
vazgeçtim zaten töbe.Sen ip atlama dizin ve ayağına zarar verebilirsin
ama ben aralarda veremiyorum,sonra toptan veriyorum, sen arada da verdiğin için öyle olmuşturbenimde regl bitti ama sadece 400 gr gitmiş
açken sen sen değilsin diye doğru demişler demek :))
suyun kas ağrıları varmış sırtında ondan gitmiş doktora
gördüm gördüm gel kaçmayandım bennn yandımmmmmmmmm daha görmedi şükür
canım ben şuan leslie yapmıyorum jillian yapıyorum :)açken sen, sen değilsin diye boşuna demiyolar dimi. canım ben iki gündür yine yürüyüş falan yaptım ama saymadıydım onları. saysam nolcak 81 im değişen pek bişey yok yani. bi de bişey sorcam leslie yapıyosun da ya sen 1. sinden mi başladın kaç gün yaptın onu da 2 ye geçtin. bi de kız sen bunları yaparken ertesi gün vücudun ağrımıyo mu ben de mi bir sorun var acaba. cuma günü biraz hareket ettim 100 kere ip atladım valla hala bacağım ağrıyo. (ne çok şey sordum len)
olar kuzum olar sen yeter ki yapKuzum kendini çok aç bırakma ama bünyeni alıştır artık korumaya geçeceksin gibi yakında
En konforlu lüküsünden ayırttım gel artık
Tabi ki ben hep içiyorum sağlıklı bir çorba
Başladım kuzum çok zorlamışım ama bacaklarımı ağrıdan hissetmiyorumufak yapsam da bildireceğim en kötü her gün 20 dakika yarım saat yürüyorum onlarda olmamı
ama arada yapmak lazım canım ya. sen baştan ipini sıkı tut. sonra benimki gibi çenesi açılınca yüzsüz oluyolar.arkasından böyle söylerim söylerim ama karşımda görümce de dayanamam
ilk elin günahı olmazmış bebişim
+50 diyorum
yani bu hafta 350 lere başlıyoruz dimi
sen bugün 400 atlayacaksın
bir daha olursa 4000 yaparım haberin olsun
hiç de bilemdisianka 600 kalari alıyo canım nası yetişelim ona
bi kerem dün de bugün de erken kalktım bensana katılıyorum, ben tek öğünde alıyorum 400 kaloriyi, hem o geç kalkıyo ve 2 öğün besleniyo
Yeşil çay ve biberiye devam et sen canım eminim hepsinin karşılığını göreceksinolar kuzum olar sen yeter ki yap
canım bu kadar kısmam geçici. kritik noktayı aşmak istedim sadece. bundan sonra tek dikkat edeceğim şey akşam yemeği saatim olacak :)
aynen 58 e bi gel toplanır kritik yaparız biz :)cereyan mış demek,her türlü yanlış biliyomuşum o zamançok cahılım :))
yok gülüm dinlemiyorum 58 e kadar kesinlikle devamama sonrasını bilemiyorum gerçekten,58 olunca birlikte karar veririz
disiankayı yarışma dışı bırakalım mmmıı
yok kızz onsuz olmaz
kız onlar da iyi geldi heralde hee sağol cicim sayende aldım onları da sonunda baştan dinleseymişim demekYeşil çay ve biberiye devam et sen canım eminim hepsinin karşılığını göreceksin
tamam o zaman anlaştık, 58 olunca yönetim kurulunu toparlarızaynen 58 e bi gel toplanır kritik yaparız biz :)
benden kurtulamazsınızzzzz hayal kurma
kız onlar da iyi geldi heralde hee sağol cicim sayende aldım onları da sonunda baştan dinleseymişim demek
vaayyyy süpersin
evet sonunda kilo bildirimi faslına geçebildim.
duyduk duymadık demeyin ahali bildiriyorum
sbeden
geçen hafta = 53,8
bu hafta = 52,9
fark = -900
nehirnil111 begum75 miraycan84
sonunda 52 yi kıyısından ucundan yakaladım ahanda bırakmam
abooowww hadi ya. bizim de dün akşam bi yağdı geçti ama uzun sürmedi. nisan yağmurları yağmasa olmazdı zaten. yağsın bereket dediğin gibitamam o zaman anlaştık, 58 olunca yönetim kurulunu toparlarız
benden de sana
bu arada burda bir yağmur yağıyo çıksam beynimi deler yağmur taneleri hızlı ve büyük büyükhiçte durası yok yağdıkça yağıyo mübarek/bereket
vaayyyy süpersin, afferim kız sana, tebrik ediyorum , devamını diliyorum sende 50 de bırakcanmı 40 lara doğru bi yol alasın varmı?
benim gibi desene bende önce bi 58 olayımda gerisine bakcaz işte birlikte :))abooowww hadi ya. bizim de dün akşam bi yağdı geçti ama uzun sürmedi. nisan yağmurları yağmasa olmazdı zaten. yağsın bereket dediğin gibi
canımcım ilk hedef 50. ama ben bi 48 e doğru yol alma niyetindeyimbakalım. hele önce 50 olayım da :)
aynen balım :) ramazan da yaklaşıyo. ramazana kadar ulaşalım da :)benim gibi desene bende önce bi 58 olayımda gerisine bakcaz işte birlikte :))
günden ziyade sporun cinsi,süreside önemli diye düşünüyorumSPOR TABLOMUZUN GÜZELLERİNİ DE Bİ İFŞA EDELİM Mİ O ZAMAN
07papatya 5 gün spor yapmış. hafta sonu bildirimi yok.
@lollapolusa 5 gün spor yapılmış.
@ElifAlperMehmet 4 gün spor yapılmış. (cuma bildirimi eksik )
sbeden 3 gün spor yapılmış.
fiyonkbayan 3 gün spor yapılmış. ( hafta sonu bildirimini görmedim )
abcde_123 6 gün spor yapılmış.
GonulSenligim 5 gün spor yapılmış.
@beyaz lotus 1 gün spor yapılmış ( bildirim yapılmamış)
EVET KIZLAR TABLO KRİTİĞİ BUDUR.
GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE BİRİNCİMİZ BELLİabcde_123 TEBRİKLER ŞEKERİM
BİLDİRİMLERİ ÇOK FAZLA AKSATANLARI SPOR TABLOSUNDAN TEPİKLİCEM ONA GÖRE.
AYRICA HAFTADA EN AZ 3 GÜN SPOR YAPILMALI. DAHA AŞAĞISI KABUL EDİLMEYECEK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?