♥haftalık kilo verme yarışması♥

aynen balım :) ramazan da yaklaşıyo. ramazana kadar ulaşalım da :)
evet yaa ramazana kadar ne verdik verdik, oruç tutarken zaten diyet olmuyo, sonrada yaz gelmiş oluyo, şahsım adına diyeyim yazın dikkat ederim ama spor ve diyet işi bana uymuyo,eylülde öyle böyle geçiyo artık ekim başında ancak sahalara dönebiliyorum

aaaa bismillah valla beklemiyordum sevindim gururlandım onore oldum

günden ziyade sporun cinsi,süreside önemli diye düşünüyorum
kız dur önüme taş koyma

hiç de bilem 700 den aşağı kalorim yok ki. yok dimi nehirnil111 var mı kız yoksa

kız onlar da iyi geldi heralde hee sağol cicim sayende aldım onları da sonunda baştan dinleseymişim demek

4-5 kere aşağısı aldığın kalori var canım 445 hele bir gün şok oldum

Ne demek şekerim inşallah bir faydası oluyordur

Ben söylemiştim işte bu tebrik ederim canım sonunda ucundan yakaladın sakın bırakma maşallah sana

günden ziyade sporun cinsi,süreside önemli diye düşünüyorum
begüşş dediğin doğru amma ve lakin şöyle düşündüm. şimdi herkes aynı yaş,kilo ve hayat standardı içinde değil. şimdi ben koca gün evdeyim jillian ve pilates yapıyorum. oldukça yoğun bi program benim yaptığım. bunu herkesten yapmasını beklersem hata olur. ve diğerlerine bi süre sonra bıkkınlık gelir. hiç değilse bişeyler yapsınlar da ne yaparlarsa yapsınlar yeter ki yapsınlar düşüncesine vardım saygılar :)

aaaa bismillah valla beklemiyordum sevindim gururlandım onore oldum

kız dur önüme taş koyma

yaaa bak gördün mü ben bi gaza getirdim soluğu birincilikte aldın valla
sakın salayım deme o tehditlerim geçerli ona göre

abooo çok ayıp etmişim yaw o zaman. hakkaten 445 ne kesin çok geç uyanmışımdır ben o gün. yoksa ıı ııh olmaz yani ayyy tebrikler bana tebrikler bi sevindirik oldum inan ki ohhhh

yapmayayım da GonulSenligim çiğçiğ yesin mi beni
seni de bekleriz aramıza
en azından ip atlama kısmısına
yerim çiğ çiğ de yerim ,pişirip pişirip de yerim
aferin ama
birazdan yeni tertemiz cici tablolarımızı da hazırlıcam. internetim müsaade ederse tabi

haklısın,saygılar

Geçen haftalarda evet azıcık abartmıştınSevin sevin harikasın kuzu
toparlarız canikom. napim kız biran evvel senin gibi hedefe ulaşayım istedim baksana ne güzel koruyorsun kilonu :) aynada kendine bakınca mutlu olmuyon mu mesela. ben hala o mutluluğu yakalayamadım.ama biraz tebessüm oluşmaya başladı :)

Sabah bir haşlanmış yumurta ve bir tane çilekle activa yedim
öğlen yarım kase domates çorbası bir tabak patlicanlı et yemeği yedim
akşamda etli kuru fasülye yapıcam yanınada belki esmer bulgurdan pilav yaparım diye düşünüyorumm

bu haftaa çok ciddiye aldım bu diyet işini çünkü haftalar geçtikçee 60 rakamına daha çok yaklaşıyorum ve bu beni daha çok hırslandırıyor, buraya kadar gelmişken 5 li rakamları görmeden pes etmiceemmm

esmer bulgur da mı var. bilmiordum. normal bulgurdan farkı ne ?
bi de normal bulgur gibi bunun da pilavı güzel oluyor mu ?
hırslan tabi ki canım. çok güzel ilerliyoruz hep birlikte :)

menüm

Sabah = 2 haşlanmış yumurta + peynir + şekersiz çay + yarım poğaça ( patatesli)

şu an keyif çayımı içiyorum

erken uyanmış olmama rağmen kahvaltımı geç yaptım . yapmayaydım iyiydi ama . ama kalktığımda su içtim metebolizma çalışmaya başlasın diye

Oldukça mutlu oluyorum yazın inşallah korursam denize girerken daha mutlu olacağım ohh pilatesi sıkılaştırayım da Bugün şişim ama niyeyse sabah 51 rakamına yaklaşmıştım karnım şiş ama

Su içmeyi iyi yapmışsın canım başlamıştır o saatten zaten merak etme

Ben bi sahalara döneyim var yaaa hepinizi sollucam sporda:))
Cok mu iddiali oldu ne:))

GonulSenligim
nehirnil111
07papatya
sbeden
standby
@lollapolusa
@beyaz lotus
abcde_123
begum75
fiyonkbayan
[th]SPOR[/th]
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

İP ATLAMA MARATONUPAZARTESİ(350)SALI(350)ÇARŞAMBA(350)PERŞEMBE(350)CUMA(350)CMRT(350)PAZAR(350)
GonulSenligim
abcde_123
@beyaz lotus
07papatya

Kızlar bu tablolar dolacak ona göre boş görmek hoşuma gitmiyor. bildirim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…