evet yaa ramazana kadar ne verdik verdik, oruç tutarken zaten diyet olmuyo, sonrada yaz gelmiş oluyo, şahsım adına diyeyim yazın dikkat ederim ama spor ve diyet işi bana uymuyo,eylülde öyle böyle geçiyo artık ekim başında ancak sahalara dönebiliyorumaynen balım :) ramazan da yaklaşıyo. ramazana kadar ulaşalım da :)
aaaa bismillah valla beklemiyordum sevindim gururlandım onore oldumSPOR TABLOMUZUN GÜZELLERİNİ DE Bİ İFŞA EDELİM Mİ O ZAMAN
07papatya 5 gün spor yapmış. hafta sonu bildirimi yok.
@lollapolusa 5 gün spor yapılmış.
@ElifAlperMehmet 4 gün spor yapılmış. (cuma bildirimi eksik )
sbeden 3 gün spor yapılmış.
fiyonkbayan 3 gün spor yapılmış. ( hafta sonu bildirimini görmedim )
abcde_123 6 gün spor yapılmış.
GonulSenligim 5 gün spor yapılmış.
@beyaz lotus 1 gün spor yapılmış ( bildirim yapılmamış)
EVET KIZLAR TABLO KRİTİĞİ BUDUR.
GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE BİRİNCİMİZ BELLİabcde_123 TEBRİKLER ŞEKERİM
BİLDİRİMLERİ ÇOK FAZLA AKSATANLARI SPOR TABLOSUNDAN TEPİKLİCEM ONA GÖRE.
AYRICA HAFTADA EN AZ 3 GÜN SPOR YAPILMALI. DAHA AŞAĞISI KABUL EDİLMEYECEK.
kız dur önüme taş koymagünden ziyade sporun cinsi,süreside önemli diye düşünüyorum
yapamıyorumya çatlayıvereyim miaaaa bismillah valla beklemiyordum sevindim gururlandım onore oldum
kız dur önüme taş koyma
kız onlar da iyi geldi heralde hee sağol cicim sayende aldım onları da sonunda baştan dinleseymişim demek
evet sonunda kilo bildirimi faslına geçebildim.
duyduk duymadık demeyin ahali bildiriyorum
sbeden
geçen hafta = 53,8
bu hafta = 52,9
fark = -900
nehirnil111 begum75 @miraycan84
sonunda 52 yi kıyısından ucundan yakaladım ahanda bırakmam
yapamıyorumya çatlayıvereyim miaccık çomak sokıyım didim
amaa tebrik ederim, çok güzel spor yapıyosun
hayatta yapamadığım spor rekorum 10yapmayayım daGonulSenligim çiğçiğ yesin mi beni
seni de bekleriz aramıza
en azından ip atlama kısmısına
begüşş dediğin doğru amma ve lakin şöyle düşündüm. şimdi herkes aynı yaş,kilo ve hayat standardı içinde değil. şimdi ben koca gün evdeyim jillian ve pilates yapıyorum. oldukça yoğun bi program benim yaptığım. bunu herkesten yapmasını beklersem hata olur. ve diğerlerine bi süre sonra bıkkınlık gelir. hiç değilse bişeyler yapsınlar da ne yaparlarsa yapsınlar yeter ki yapsınlar düşüncesine vardımgünden ziyade sporun cinsi,süreside önemli diye düşünüyorum
aaaa bismillah valla beklemiyordum sevindim gururlandım onore oldum
kız dur önüme taş koyma
abooo çok ayıp etmişim yaw o zaman. hakkaten 445 ne4-5 kere aşağısı aldığın kalori var canım 445 hele bir gün şok oldum
Ne demek şekerim inşallah bir faydası oluyordur
Ben söylemiştim işte bu tebrik ederim canım sonunda ucundan yakaladın sakın bırakma maşallah sana
yerim çiğ çiğ de yerim ,pişirip pişirip de yerimyapmayayım daGonulSenligim çiğçiğ yesin mi beni
seni de bekleriz aramıza
en azından ip atlama kısmısına
abooo çok ayıp etmişim yaw o zaman. hakkaten 445 nekesin çok geç uyanmışımdır ben o gün. yoksa ıı ııh olmaz yani ayyy tebrikler bana tebrikler bi sevindirik oldum inan ki ohhhh
haklısın,saygılarbegüşş dediğin doğru amma ve lakin şöyle düşündüm. şimdi herkes aynı yaş,kilo ve hayat standardı içinde değil. şimdi ben koca gün evdeyim jillian ve pilates yapıyorum. oldukça yoğun bi program benim yaptığım. bunu herkesten yapmasını beklersem hata olur. ve diğerlerine bi süre sonra bıkkınlık gelir. hiç değilse bişeyler yapsınlar da ne yaparlarsa yapsınlar yeter ki yapsınlar düşüncesine vardımsaygılar :)
yaaa bak gördün mü ben bi gaza getirdim soluğu birincilikte aldın valla
sakın salayım deme o tehditlerim geçerli ona göre
abooo çok ayıp etmişim yaw o zaman. hakkaten 445 nekesin çok geç uyanmışımdır ben o gün. yoksa ıı ııh olmaz yani ayyy tebrikler bana tebrikler bi sevindirik oldum inan ki ohhhh
yerim çiğ çiğ de yerim ,pişirip pişirip de yerim
aferin ama
birazdan yeni tertemiz cici tablolarımızı da hazırlıcam. internetim müsaade ederse tabi
toparlarız canikom. napim kız biran evvel senin gibi hedefe ulaşayım istedim baksana ne güzel koruyorsun kilonu :) aynada kendine bakınca mutlu olmuyon mu mesela. ben hala o mutluluğu yakalayamadım.ama biraz tebessüm oluşmaya başladı :)Geçen haftalarda evet azıcık abartmıştınSevin sevin harikasın kuzu
esmer bulgur da mı var. bilmiordum. normal bulgurdan farkı ne ?Sabah bir haşlanmış yumurta ve bir tane çilekle activa yedim
öğlen yarım kase domates çorbası bir tabak patlicanlı et yemeği yedim
akşamda etli kuru fasülye yapıcam yanınada belki esmer bulgurdan pilav yaparım diye düşünüyorumm
bu haftaa çok ciddiye aldım bu diyet işini çünkü haftalar geçtikçee 60 rakamına daha çok yaklaşıyorum ve bu beni daha çok hırslandırıyor, buraya kadar gelmişken 5 li rakamları görmeden pes etmiceemmm
Oldukça mutlu oluyorum yazın inşallah korursam denize girerken daha mutlu olacağım ohh pilatesi sıkılaştırayım datoparlarız canikom. napim kız biran evvel senin gibi hedefe ulaşayım istedim baksana ne güzel koruyorsun kilonu :) aynada kendine bakınca mutlu olmuyon mu mesela. ben hala o mutluluğu yakalayamadım.ama biraz tebessüm oluşmaya başladı :)
Su içmeyi iyi yapmışsın canım başlamıştır o saatten zaten merak etmemenüm
Sabah = 2 haşlanmış yumurta + peynir + şekersiz çay + yarım poğaça ( patatesli)
şu an keyif çayımı içiyorum
erken uyanmış olmama rağmen kahvaltımı geç yaptım . yapmayaydım iyiydi ama . ama kalktığımda su içtim metebolizma çalışmaya başlasın diye
Ben bi sahalara döneyim var yaaa hepinizi sollucam sporda:))SPOR TABLOMUZUN GÜZELLERİNİ DE Bİ İFŞA EDELİM Mİ O ZAMAN
07papatya 5 gün spor yapmış. hafta sonu bildirimi yok.
@lollapolusa 5 gün spor yapılmış.
@ElifAlperMehmet 4 gün spor yapılmış. (cuma bildirimi eksik )
sbeden 3 gün spor yapılmış.
fiyonkbayan 3 gün spor yapılmış. ( hafta sonu bildirimini görmedim )
abcde_123 6 gün spor yapılmış.
GonulSenligim 5 gün spor yapılmış.
@beyaz lotus 1 gün spor yapılmış ( bildirim yapılmamış)
EVET KIZLAR TABLO KRİTİĞİ BUDUR.
GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE BİRİNCİMİZ BELLİabcde_123 TEBRİKLER ŞEKERİM
BİLDİRİMLERİ ÇOK FAZLA AKSATANLARI SPOR TABLOSUNDAN TEPİKLİCEM ONA GÖRE.
AYRICA HAFTADA EN AZ 3 GÜN SPOR YAPILMALI. DAHA AŞAĞISI KABUL EDİLMEYECEK.
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
@lollapolusa | ||||||||
@beyaz lotus | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
|
İP ATLAMA MARATONU | PAZARTESİ(350) | SALI(350) | ÇARŞAMBA(350) | PERŞEMBE(350) | CUMA(350) | CMRT(350) | PAZAR(350) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| |||||||
| |||||||
@beyaz lotus | |||||||
|
madem öyle seni geçmezsem görürsün hanımefendiaynen 58 e bi gel toplanır kritik yaparız biz :)
benden kurtulamazsınızzzzz hayal kurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?