♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; Yok (karnım şişti sabah tartıda + çıktım hiç canım istemedi)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme + 1 kupa ıhlamur
Öğle; 12:20- Yarım kasenin yarısı domates çorbası + 1 ad.tavuk şnitzel + 1 kase yeşil salata + 2 ad. fırında elma dilim patates - 251 kalori
Ara;13:40 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Akşama kısır var dün yaptım

Sagol bebisim cok şükür önemli bi sey yokmus kas gevsetici verir diyordum ama vermedi onu da egzersizle gecer dedi.
Demek ki benim plates zamanim gelmis:))

Oldukça mutlu oluyorum yazın inşallah korursam denize girerken daha mutlu olacağım ohh pilatesi sıkılaştırayım da Bugün şişim ama niyeyse sabah 51 rakamına yaklaşmıştım karnım şiş ama
kız reglin mi geldi acaba . ya da o dondurmalardandır o

sbeden kilom 55,4
saymadım kaç gün oldu wc çıkamıyorum
rezil durumdayım resmen
karnım patlayacak gibi şiş
kız bu wc olayı çok fena yaaa. çok yesen kilo alıyon ,az yesen wc düzenin kaçıyo. napacağımı şaşırdım ben de. büyük ihtimal o yüzden 55 i gördün.

Ben bi sahalara döneyim var yaaa hepinizi sollucam sporda:))
Cok mu iddiali oldu ne:))
ahh canım gel ya gel senle pilates yapalım canikom yaa :)

madem öyle seni geçmezsem görürsün hanımefendi
kız bayılıp kalma bi yerlerde sonra açlıktan
ben accukcuk abartıyorum şu sıra da . hem hem kaçamak yapma zati bana yetişme çaban belkim buna engel olur

esmer bulgur da mı var. bilmiordum. normal bulgurdan farkı ne ?
bi de normal bulgur gibi bunun da pilavı güzel oluyor mu ?
hırslan tabi ki canım. çok güzel ilerliyoruz hep birlikte :)

canım bende yeni öğrendiim hafta sonu alışveriş yaparken farkettik aldık eşimle bugün ilk defa yapıcaam diğer bulgura göre daha besleyiciymiş
bakim bu akşam yapim tadı falan nasıl söylerim sanada

Ben bi sahalara döneyim var yaaa hepinizi sollucam sporda:))
Cok mu iddiali oldu ne:))
Gel de yarışalım kuzu

Emredersin şekerim hemen dolduracağım

afiyet olsun şeker. kısır da pek severim

Sicaklara aldanip yürüyüşe cikiyorum terliyorum sonra da esiyo hava tutulup kaldim işte

canım bende yeni öğrendiim hafta sonu alışveriş yaparken farkettik aldık eşimle bugün ilk defa yapıcaam diğer bulgura göre daha besleyiciymiş
bakim bu akşam yapim tadı falan nasıl söylerim sanada
canım çok sevinirim haber ver mutlaka. lezzeti iyiyse ben de bakarım

Sicaklara aldanip yürüyüşe cikiyorum terliyorum sonra da esiyo hava tutulup kaldim işte
yaaa dikkat etmek lazım bu havalara. mevsim hem normallerinde hem de normalleri dışında seyrediyor. yanılmamak lazım güneşe sıcağa. ne de olsa nisan ayı daha. dikkat et canım .

Nasil hosuna gidiyo dimi insanin.ya
Bak 58 e in duramicaksin zaten vermek.isteyeceksin yada daha sekilli durayim diyeceksin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…