- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sagol bebisim cok şükür önemli bi sey yokmus kas gevsetici verir diyordum ama vermedi onu da egzersizle gecer dedi.aynen öyle ama kendimi tanıyamadım valla
geçmiş olsunsu321 canım .önemli bir şey değldir umarım. basit bi ağrı olsun
gördüm gördüm gel kaçma
canım ben şuan leslie yapmıyorum jillian yapıyorum :)
ama bi dönem leslie de yapmıştım. ben direkt 3 mile olanından başlamıştım . 45 dk. ama 1 mile den de başlanabilir. 15 dk sürüyor o.
canım bu kas ağrısı spora başladığın ilk zaman olur. eğer ağrıyo diye sporu bırakırsan ağrın artar. çünkü spor sonrası vücutta laktik asit salgılaması oluyor. o salgı bizim kas ağrılarımıza sebep oluyor. spordan sonra süt veya yoğurt tarzı şeyler tüketirsen bunlar vücuttaki laktik asit miktarını azaltıyor. ve ağrım var diye sporu bırakmazsan bi daha kas ağrısı çekmiyorsun. bak mesela ben 2 haftadır spor yapıyorum. ilk 2-3 gün ağrım oldu. bırakmadım. şimdi kas ağrısı çekmiyorum kaslarımı ne kadar zorlarsam zorlayayım. b de ben spordan sonra süt falan içmeye çalıyorum evde varsa.
Inme inme:))Buna çok güldüüüüm ben de 50 lere insem kemiklerim sayılacak inmiyim baari
ooo fenaaasbeden kilom 55,4
saymadım kaç gün oldu wc çıkamıyorum
rezil durumdayım resmen
karnım patlayacak gibi şiş
kız reglin mi geldi acaba . ya da o dondurmalardandır oOldukça mutlu oluyorum yazın inşallah korursam denize girerken daha mutlu olacağım ohh pilatesi sıkılaştırayım daBugün şişim ama niyeyse sabah 51 rakamına yaklaşmıştım karnım şiş ama
kız bu wc olayı çok fena yaaa. çok yesen kilo alıyon ,az yesen wc düzenin kaçıyo. napacağımı şaşırdım ben de. büyük ihtimal o yüzden 55 i gördün.sbeden kilom 55,4
saymadım kaç gün oldu wc çıkamıyorum
rezil durumdayım resmen
karnım patlayacak gibi şiş
ahh canım gel ya gel senle pilates yapalım canikom yaa :)Ben bi sahalara döneyim var yaaa hepinizi sollucam sporda:))
Cok mu iddiali oldu ne:))
madem öyle seni geçmezsem görürsün hanımefendi
esmer bulgur da mı var. bilmiordum. normal bulgurdan farkı ne ?
bi de normal bulgur gibi bunun da pilavı güzel oluyor mu ?
hırslan tabi ki canım. çok güzel ilerliyoruz hep birlikte :)
Ayy ne güzel ya.Pepe izliyoruz birlikte booool bol sayıları ayları her şeyi öğrendik
arada da veremiyom kız bak bu ay 2 kg vermişim toplamda ama ben cozuttum millet aa zayıflamışsın dedikçe havalara girdimama ben aralarda veremiyorum,sonra toptan veriyorum, sen arada da verdiğin için öyle olmuştur
Denizsin demiiiSen de tanıyamadın
Gel de yarışalım kuzuBen bi sahalara döneyim var yaaa hepinizi sollucam sporda:))
Cok mu iddiali oldu ne:))
[th]SPOR[/th]
GonulSenligim nehirnil111 @07papatya sbeden @standby @lollapolusa @beyaz lotus @abcde_123 begum75 @fiyonkbayan
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th] [td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
İP ATLAMA MARATONU PAZARTESİ(350) SALI(350) ÇARŞAMBA(350) PERŞEMBE(350) CUMA(350) CMRT(350) PAZAR(350) GonulSenligim @abcde_123 @beyaz lotus @07papatya
Kızlar bu tablolar dolacak ona göreboş görmek hoşuma gitmiyor. bildirim istiyorum
ben ayda 2 kilo verseydim şimdi 55 kiloydum, 2 kilo süper bencearada da veremiyom kız bak bu ay 2 kg vermişim toplamda ama ben cozuttum millet aa zayıflamışsın dedikçe havalara girdim
afiyet olsun şeker. kısır da pek severimSabah; Yok (karnım şişti sabah tartıda + çıktım hiç canım istemedi)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme + 1 kupa ıhlamur
Öğle; 12:20- Yarım kasenin yarısı domates çorbası + 1 ad.tavuk şnitzel + 1 kase yeşil salata + 2 ad. fırında elma dilim patates - 251 kalori
Ara;13:40 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşama kısır var dün yaptım
Sicaklara aldanip yürüyüşe cikiyorum terliyorum sonra da esiyo hava tutulup kaldim işteo gün gayet iyiydim valla. ama öğle yemeğine nasıl saldırdım görmen lazımdı kaynım doyunca medeniyet sahibi oldum. insan açken çok farklı oluyo her şey cidden :)
kız noldu ne diye hastanedesin önemli bir şey yoktur inşallah .
canım çok sevinirim haber ver mutlaka. lezzeti iyiyse ben de bakarımcanım bende yeni öğrendiim hafta sonu alışveriş yaparken farkettik aldık eşimle bugün ilk defa yapıcaam diğer bulgura göre daha besleyiciymiş
bakim bu akşam yapim tadı falan nasıl söylerim sanada
yaaa dikkat etmek lazım bu havalara. mevsim hem normallerinde hem de normalleri dışında seyrediyor. yanılmamak lazım güneşe sıcağa. ne de olsa nisan ayı daha. dikkat et canım .Sicaklara aldanip yürüyüşe cikiyorum terliyorum sonra da esiyo hava tutulup kaldim işte
Bence tam kararinda vermissin tatlim.O kadar sikinti yasayip ac kaldim daha az çıkarım diyordm ama iki gündür toparladim yememi. Yoksa kas kaybedecektim
Daha dikkatli olmaya calisiyorum canim teşekkür ederimyaaa dikkat etmek lazım bu havalara. mevsim hem normallerinde hem de normalleri dışında seyrediyor. yanılmamak lazım güneşe sıcağa. ne de olsa nisan ayı daha. dikkat et canım .
Az kaldi haftaya sahalardayiiimmmmGel de yarışalım kuzu
Emredersin şekerim hemen dolduracağım
Nasil hosuna gidiyo dimi insanin.yageçmiş olsun canım, benimde bir ceryan/ceyran (hankısı doğru biri bana desin hele)ağrım vardı 6ay geçmedi, çok dikkat et kendine, kremlerini sür,ılık duş al, hatta hamama gidip bi masaj yaptır
kemiklerin sayılıyo dedi haa ayyy ne güzel, bende hafta sonu gezmelerdeydim,
bana hep zayıfla diyen annemle babam ilk defa yeter bu kadar artık zayıflama dedi :))
yengem yüzün bi lokma kalmış böyle iyi daha verme dedi :))
eşimin kuzeni, yenge sen zayıfsın bile neden dikkat ediyosun dedi :))
sonra eşimin diğer kuzeni ve yengesi aaa ne kadar zayıflamışsın sen öyle dediler :))
k.pederim sen yinemi zayıfladın yeter güçten düşecen dikkat et kendine yeteee artukk dedi :))
yani bunları duymak beni çok mutlu etti,sanırım bende 58 kiloda da bu bişi bırakıcam galiba,ama eşim az daha ver derse belki biraz daha vermek isteyebilirim ama daha belli değil hele bi 58 i göreyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?