♥haftalık kilo verme yarışması♥

deniz nickini değişti tahmin ettiğin kişi deniz
onun dışında yeni eklenen arkadaşlar var.
gold_women almina14 oldu bilmiyorum gold women ı biliyor muydun ama.
tanışırsınız yenilerle canımcım. hele hele o yeniler senin efsaneni öğrenince yeni sorulara ve hayat hikayeni en baştan tekrar anlatmaya hazır ol

ooo fenaaa
hemen türk kahvesi, bol bol su iç yürüyüş yap hareketlensin bağırsaklar
off off canım

kız bu wc olayı çok fena yaaa. çok yesen kilo alıyon ,az yesen wc düzenin kaçıyo. napacağımı şaşırdım ben de. büyük ihtimal o yüzden 55 i gördün.
canım kesinlikle öyle
bu şekilde olmama rağmen ctesi sabah 54,7 ydim gene.
ama işte artık iyice kötü oldum o yüzden artı çıktım

Merhaba canım
ben de yeni sayılırım:)
seni tanımıyorum en azından o kadar yeniyim :)
hoşgeldin
dilerim ülkemiz üzerindeki kara bulutlar bir an önce gider de sen de yavrularına kavuşursun öğretmenim

off off canım

canım kesinlikle öyle
bu şekilde olmama rağmen ctesi sabah 54,7 ydim gene.
ama işte artık iyice kötü oldum o yüzden artı çıktım
sorunun çözülünce bi tartıl bakalım ne çıkcak . haber edersin kilonu

begume dediğimin aynısı sana da diyorm şimdi. inanma sen onlara kandırıyolardır seni. ne malum zayıflama diye öyle dedikleri.
aynen canım ben de mesela bana zayıflamışsın ama daha zayıflama yüzün kaşık kadar kalmış falan dediklerinde ,hı hı evet yok zaten daha zayıflamıcam. bence de yeter deyip bildiğimi okuyorum napim iddialaşayım mı yani karşımdakiyle

kızlar gec kaldım biliyorum.benım kızın 23 nısan kutlaması bugundü..birde gösterıyı en son bunlar yaptı.bekle bekle.küçüümde hasta zaten çok yoruldum.eve 1 de geldık.hemen çocuklara yıyecek bışeyler hazırlayıp küçügü yenı uyuttum.inanın kahvaltı masam öylece duruyor..sabah 9 da cıkmıştık..bugunluk bi izin alayım evı bı toplayım.yemegımı edeyım.çok dagınık ev.
sbeden kilom 63
GonulSenligim cumartesı 1 saat yurudum..pazar 20 dk.bisiklet. surdum.başka zaman bulamadım.ayrıca ip atlayamadım maalesef.off..gelırm akşama ınşallh öptumm

ben de varım arada beni de görürsün ben seni takip ediyorum zaten canım geldiğini görüyorum ama belli etmiyorum

dün bende öyle yaptım, çok iddalaşmadım dedim 61 kiloyum düz 60 olim bırakcam dedim,kandırdım onları

ayy canım hafta sonu sporunu yapmışsın . bildirim olmadığından ben hafta birincisini seçtim . o yüzden birinciliği paylaşın diyorum. değiştirme olmasın şimdi :)
çok yoğunsun belli zaten sıkma canını. bir de ip atlamayana cezamız var. sana bugün için vermiyorum ama hafta içi bi gün ceza vercem tamam mı

dün bende öyle yaptım, çok iddalaşmadım dedim 61 kiloyum düz 60 olim bırakcam dedim,kandırdım onları
en güzeli ,tertemiz mis

anaa 1 ay ne çabuk geçti öyle az kalmış kız heyecanladım şimdi
aynen 1 haftacık kalmış ya kız ben de az önce farkettim de heyecan yaptım :) tabi ben bu süreci full sporla geçirmedim hafta sonları dinlenme günü yaptım ama hafta içi full sporla geçirdim. o bile etki etti. şimdikten kopya vermeyeyim :)

07papatya

4 ay var canım düğüne 26 ağustos :)
jillian ve pilates in bir aylık sonuçlarını kanıtlamak istiyorum. görenler de aşka gelir belkim
kız çok heyecanlandım
hadi inşallah çok güzel sonuçlarla geleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…