deniz nickini değişti tahmin ettiğin kişi denizYa ben yokken bazilarimiz isimlerini degistirmis bazilarimiz yeni katilmis galiba:)
Benimle tanismak isteyenler sürpriz yumurta gibi bu nerden çıktı diyenler benimle tanismak icin 0900:))))
Şaka şaka ismimi etiketleyip soru sorabilirler:))))
off off canımooo fenaaa
hemen türk kahvesi, bol bol su içyürüyüş yap hareketlensin bağırsaklar
canım kesinlikle öylekız bu wc olayı çok fena yaaa. çok yesen kilo alıyon ,az yesen wc düzenin kaçıyo. napacağımı şaşırdım ben de. büyük ihtimal o yüzden 55 i gördün.
kız reglin mi geldi acaba . ya da o dondurmalardandır o
Regl tarihlerimi de karıştırdım acaba diyorumafiyet olsun şeker. kısır da pek severim
Az kaldi haftaya sahalardayiiimmmm
Merhaba canımYa ben yokken bazilarimiz isimlerini degistirmis bazilarimiz yeni katilmis galiba:)
Benimle tanismak isteyenler sürpriz yumurta gibi bu nerden çıktı diyenler benimle tanismak icin 0900:))))
begume dediğimin aynısı sana da diyorm şimdi. inanma sen onlara kandırıyolardır seni. ne malum zayıflama diye öyle dedikleri.arada da veremiyom kız bak bu ay 2 kg vermişim toplamda ama ben cozuttum millet aa zayıflamışsın dedikçe havalara girdim
sorunun çözülünce bi tartıl bakalım ne çıkcak . haber edersin kilonuoff off canım
canım kesinlikle öyle
bu şekilde olmama rağmen ctesi sabah 54,7 ydim gene.
ama işte artık iyice kötü oldum o yüzden artı çıktım
aynen canım ben de mesela bana zayıflamışsın ama daha zayıflama yüzün kaşık kadar kalmış falan dediklerinde ,hı hı evet yok zaten daha zayıflamıcam. bence de yeter deyip bildiğimi okuyorumbegume dediğimin aynısı sana da diyorm şimdi. inanma sen onlara kandırıyolardır seni. ne malum zayıflama diye öyle dedikleri.
ben de varım arada beni de görürsün ben seni takip ediyorum zaten canım geldiğini görüyorum ama belli etmiyorumYa ben yokken bazilarimiz isimlerini degistirmis bazilarimiz yeni katilmis galiba:)
yaniaynen canım ben de mesela bana zayıflamışsın ama daha zayıflama yüzün kaşık kadar kalmış falan dediklerinde ,hı hı evet yok zaten daha zayıflamıcam. bence de yeter deyip bildiğimi okuyorumnapim iddialaşayım mı yani karşımdakiyle
dün bende öyle yaptım, çok iddalaşmadım dedim 61 kiloyum düz 60 olim bırakcam dedim,kandırdım onlarıaynen canım ben de mesela bana zayıflamışsın ama daha zayıflama yüzün kaşık kadar kalmış falan dediklerinde ,hı hı evet yok zaten daha zayıflamıcam. bence de yeter deyip bildiğimi okuyorumnapim iddialaşayım mı yani karşımdakiyle
düğüne kaç ay kaldı?Kızlar kızlar 3 mayıs a az kaldı . 3 mayısta sporumun 1 ayı bitmiş olacak. ve ben sizlere sonuçları ve before after foto mu paylaşıcam
anaa 1 ay ne çabuk geçti öyle az kalmış kız heyecanladım şimdiKızlar kızlar 3 mayıs a az kaldı . 3 mayısta sporumun 1 ayı bitmiş olacak. ve ben sizlere sonuçları ve before after foto mu paylaşıcam
ayy canım hafta sonu sporunu yapmışsın . bildirim olmadığından ben hafta birincisini seçtim . o yüzden birinciliği paylaşın diyorum. değiştirme olmasın şimdi :)kızlar gec kaldım biliyorum.benım kızın 23 nısan kutlaması bugundü..birde gösterıyı en son bunlar yaptı.bekle bekle.küçüümde hasta zaten çok yoruldum.eve 1 de geldık.hemen çocuklara yıyecek bışeyler hazırlayıp küçügü yenı uyuttum.inanın kahvaltı masam öylece duruyor..sabah 9 da cıkmıştık..bugunluk bi izin alayım evı bı toplayım.yemegımı edeyım.çok dagınık ev.
sbeden kilom 63
GonulSenligim cumartesı 1 saat yurudum..pazar 20 dk.bisiklet. surdum.başka zaman bulamadım.ayrıca ip atlayamadım maalesef.off..gelırm akşama ınşallh öptumm
en güzeli ,tertemiz misdün bende öyle yaptım, çok iddalaşmadım dedim 61 kiloyum düz 60 olim bırakcam dedim,kandırdım onları
4 ay var canım düğüne 26 ağustos :)düğüne kaç ay kaldı?
aynen 1 haftacık kalmış ya kız ben de az önce farkettim de heyecan yaptım :) tabi ben bu süreci full sporla geçirmedim hafta sonları dinlenme günü yaptım ama hafta içi full sporla geçirdim. o bile etki etti. şimdikten kopya vermeyeyim :)anaa 1 ay ne çabuk geçti öyle az kalmış kız heyecanladım şimdi
ayy canım hafta sonu sporunu yapmışsın . bildirim olmadığından ben hafta birincisini seçtim . o yüzden birinciliği paylaşın diyorum. değiştirme olmasın şimdi :)
çok yoğunsun belli zaten sıkma canını. bir de ip atlamayana cezamız var. sana bugün için vermiyorum ama hafta içi bi gün ceza vercem tamam mı
en güzeli ,tertemiz mis
kız çok heyecanlandım4 ay var canım düğüne 26 ağustos :)
jillian ve pilates in bir aylık sonuçlarını kanıtlamak istiyorum. görenler de aşka gelir belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?